Продам 2х кімнатну квартиру 43 м2 з окремими кімнатами 16 та 12 м2 розташовану в історичній частині міста Чернігів, провулок Коцюбинського 5

провулок Коцюбинського, 5

Продаж 2-х кімнатної квартири в самому центрі міста вулиця Коцюбинського 69-А квартира на першому поверсі цегляного будинку. Зроблений якісний ремонт з дорогих якісних матеріалів. Меблі та техніка залишається. Підходить під виплати. Дуже гарна, тепла, красива квартира як для житла так і для здачі в оренду з дохідністю 13000 грн в місяць. Проведу показ в зручний для вас час!!!

ЦЕНТР! ЕВОРЕМОНТ! 2-х кімнатна квартира

Продаж 1 к квартири з автономним опаленням в центральній частині міста по вулиці Коцюбинського 2 ,що знаходиться поряд з 20 школою. Квартира вільна і готова до продажу. 5 поверх,вид на місто з панорамного балкону. Меблі та техніка що на фото входять у вартість квартири. У шаговій доступності розташований дитячий садок, школа 20,супермаркети, ресторани,ринок Центральний, парк та площа . В будинку ОСББ.

ПРОДАЖ   квартира 75 м2, автономка центр
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ексклюзивна пропозиція! Шикарна трикімнатна квартира в самому центрі міста Чернігів, по вул. Коцюбинського 32. Квартира знаходиться на зручному другому поверсі, пятиповерхового цегляного будинку. В квартирі встановлено якісні металопластикові вікна, охоронна сигналізація, відеодзвінок, домофон. Простора кухня - студія, в якій присутнє все необхідне: Холодильник Морозильна камера Варочна поверхня Духова шафа Мікрохвильова піч Посудомийна машина Обідній стіл на шість персон Зручний кутовий диван Телевізор Функціонуючий електрокамін, який зігріє прохолодними вечорами. Кондиціонер, який врятує від літньої спеки. Також в квартирі є простора гардеробна для всієї родини, а якщо вам замало, в коридорі є ще дві шафи-купе. Дві окремі кімнати. Два балкони повністю зроблені як з зовні так і з середини. Роздільний санвузол. Сантехніка іноземного виробництва. Ванна кімната простора і вміщує як саму ванну так і душ, рукомийник і пральну машину. Також для комфортного проживання встановлено бойлер. При продажу меблі та техніка залишаються по домовленості. Квартира простора, тепла, світла, утеплена. З прописаними проблем немає.

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі міста.

Чтобы сделать, действительно, правильную инвестицию, нужно просмотреть много объектов недвижимости, проанализировать все возможные варианты. Добавьте к Вашему списку и эту предлагаемую на продажу квартиру! Двухкомнатная квартира по ул. Коцюбинского 69, односторонняя, все 3 окна выходят на улицу (проезжую часть, пешеходную зону), высокий цоколь, кирпичный дом. Соседняя квартира уже выкуплена и выведена из жилого фонда, ведется ремонт. Улица Коцюбинского активно развивается, ведь это историческая часть города, квартиры выкупаются, открываются магазины, кофейни, салоны, сервисные центры... Звоните! Здесь прекрасное место для открытия и ведения бизнеса под ту деятельность, которая нужна именно Вам! Вкладывайте деньги в развитие и бизнес, сейчас лучшее время для покупки!

2-комнатная Коцюбинского под коммерцию

Продам 3 к квартиру по вул. Коцюбинського. Квартира знаходиться на 2-му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа 65м2, кухня-студія 22м2. Роздільний санвузол, дві окремі кімнати та гардеробна. Квартира оснащена сигналізацією, відеодзвінком та домофоном. При продажу залишаються всі меблі та техніка. Проблем з прописаними немає. Квартира тепла, світла, з гарним ремонтом, утеплена.

вулиця Коцюбинського, 32, Центр, Чернигов, Черниговская 78000.0 USD

Продаж 2 кімнатної квартири в історичному центрі. Розташована на 4/5 панельного будинку. Загальна площа 45м2, кімнати 17 м2 та 12м2, кухня 6м2. Квартира дуже тепла, не кутова. Стан жилий. Гаряча вода- колонка. Проблем з прописаними немає. Будинок знаходиться не над дорогою. До площі 5 хвилин ходу.Є-відновлення. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном!

Коцюбинского переулок, 5, Центр, Чернигов, Черниговская 28000.0 USD

Продаж 1 кімнатної квартири в цегляному будинку на невисокому 2-ому поверсі. Загальна площа квартири складає 33.4 м2, кухня 6.7 м2. Стан квартири косметичний ремонт. Також квартира не кутрва, встановлені лічильники на воду, газ, світло. Квартира продається з меблями. Поруч з будинком є магазин, парк відпочинку, до ринку 10 хвилин. За додатковими питаннями та домовитись про перегляд дзвоніть за номером телефону.

Коцюбинского переулок, 4Б, Центр, Чернигов, Черниговская 27000.0 USD

Предлагаю вашему вниманию, Эксклюзивную квартиру , в центре города по ул. Коцюбинского ( район площади), тёплую ( толстые стены дома, полы с подогревом) , есть технический этаж , две квартиры на площадке , хорошие соседи, просторную ( 75 м), светлую ( 2 лоджии ), экономные коммунальные платежи, есть подвал, в пешей доступности, рынок, Макдональдс, магазины, школа, садик, городской транспорт, парк. Квартира предлагается с мебелью и техникой. Лучше один раз увидеть !!! Разумный торг !!! Рассматриваем обмен на квартиру меньшей площади

Эксклюзивный вариант 3-х к. кв. р-н Площади

Унікальна можливість придбати квартиру мрії! Продається 1-кімнатна нерухомість в серці міста по вулиці Коцюбинського. Розташована у престижному елітному будинку, де рідко бувають пропозиції на продаж. Вас очікує простора лоджія, ідеальна для відпочинку та розваг, та простора кухня, де ви зможете реалізувати будь-які кулінарні фантазії. Квартира розташована на 7-му поверсі цегляного будинку з лічильником тепла, гарантуючи прекрасний вид і затишок. Не втрачайте часу, зателефонуйте прямо зараз для детальної інформації та запису на перегляд! Ще один бонус - зручне розташування поруч із річкою, що створює неповторний атмосферний мікроклімат. Насолоджуйтесь прогулянками берегом у будь-яку пору року! Не пропустіть цю унікальну нерухомість, яка поєднує комфорт і прекрасний краєвид. Оксана АН Капітал

Продам квартиру в крутому районі

Продам 3-х кімнатну квартиру з великим холом-вітальною в тихому центрі по вул. Коцюбинського. Загальна площа 65 кв.м , кухня 9.5м. Залишаються меблі та вбудована техніка , а також: - бойлер - кондиціонер - велика морозильна камера - посудомийка - пральна машина та холодильник куплені 1.5 р. тому - телевізор - wi-fi - тепла (електрична) підлога ванна-туалет та кухня. Дорогі міжкімнатні двері . Вікна та балкон Rehau. Вся електрика нова, двохфазний лічильник на світло. Будинок знаходиться на лінії критичної інфраструктури , світло не вимикають. Ріелторів прохання не турбувати.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру

Хочете квартиру в центрі Чернігова, при цьому далеко від метушні та шуму? У новому будинку, але не житло від забудовника? Щоб зайти і жити, не відволікаючись на ремонт? Тоді Ви знайшли те, що шукали! Саме в цій квартирі Ви зможете облаштувати своє сімейне гніздечко! Продається ексклюзивна 2-х кімнатна квартира в будинку по вулиці Коцюбинского, в історичному центрі міста з розвиненою інфраструктурою та гарною транспортною розвязкою. Зверніть увагу на переваги: - Теплий будинок із цегли. - Автономне опалення. - Встановлено лічильники на все. - Квартира загальною площею 74,3 м2, розташована на 7 поверсі, з неймовірним краєвидом. - Практичне планування: окрема кімната ( 23,3 м2 ), простора кухня - студія ( 35 м2 ). - Суміжний санвузол. - Є велика лоджія (8,2 м2). - В квартирі зроблено якісний ремонт ( вирівняні стіни і стеля, на підлозі ламінат і кахель, шпалери під фарбування). - Металопластикові вікна і сучасні вхідні двері. - Кондиціонер і тепла підлога в санвузлі та на лоджії. - Меблі і техніка в подарунок. - Та звісно чистий підїзд та добрі сусіди. Чудове розташування будинку, історичний центр з безліччю місць для відпочинку та піших прогулянок. За декілька хвилин від дверей квартири – парк, сквер Богдана Хмельницького, площа, Вал, культурні та розважальні заклади нашого міста. Локація каже сама за себе! Дзвоніть прямо зараз! Квартира чекає на свого покупця вже сьогодні!

Продам двокімнатну квартиру по вул. Коцюбинського. Автономка. Ліфт.

Продаєтся квартира для дружної родини в шикарному місці! 4кімнатна квартира на 5му поверсі в 9ти поверховому,цегляного будинку по вул.Коцюбинського (РАГС, Пушкіна) Квартира з чудовою єнергетікою, ремонтом,продаєтся з меблями та побутовою технікою (кондіціонер, холодильник,пральна машина). Всі кімнати изольовані, дві лоджії засклені, вікна металопласт; замінена ел.проводка,батареї та сантехніка; наружне утеплення стін Гарне місцерозташування будинка, поряд новобудови, солідні сусіди,престижний район. Відмінна транспортна розвязка, в кроковой доступності паркова зона, річка Стріжень, школа, діт.садок,ресторани та зони відпочінку

Продаж 4кім.квартири в центрі Че (рагс,вулПушкіна]

Географія Чернігів