Предлагается к продаже отличная 3-комнатная квартира в самом центре Космоса, по ул Космической, дом кирпичный ( Осмд) находится во дворе. Третий этаж. Комнаты смежно-раздельные, паркет, окна ПМ, новая колонка. Жилое хорошее состояние. Документы готовы. Ключи на сделке! Все подробности по телефону.

Космічна вул., 100

Пропонується до продажу затишна 1 кімнатна квартира з частковим ремонтом ! В квартирі кімната – 15кв.м., кухня – 7 кв.м., сумісний санвузол , замінені м/п вікна, частково міжкімнатні двері, нова сантехніка, сучасна плитка в санвузлі та на кухні, підлога – плитка та паркет , водопровід та каналізація пластик , є водонагрівач , підключена нова газова плита. встановлені лічильники, без балкона . Зручне місто розташування ! Торг реальному покупцю !

Космічна вул., 116

Квартира, поруч з автовокзалом. Поверх 1 високий. Не торцева, не вуглова, середній підїзд. На вікнах грати, вікна виходять в двір на дитячий майданчик. Запрошуємо на перегояди.

Космічна вул., 3
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо Вашій увазі 2х кімнатну квартиру (бабочка) розташовану на перехресті вул.Космічної та Чумаченко. Квартира розташована на 1 поверсі 5 поверхового панельного будинку, в середині дому, тепла, з роздільними кімнатами, та прибудованим 9 метровим балконом. Кухня та санвузол в кахлі, квартира в задовільному стані, але потребує косметичного ремонту. Адекватна ціна, затребуване місце, як для проживання, так і для здачі в оренду. Присутній невеликий торг, чекаємо на Ваші дзвінки.

Космічна вул., 111

Продам 1 кімн. квартиру Космос, вул. Космічна. 1/5 поверх. Без балкону. Продається з меблями та побутовою технікою. 16 500 $. Торг доречний. Також є й інші варіанти

Космічна вул., 112Б

Пропоную у продаж 2-кімнатну квартиру у Комунарському районі, по вулиці Космічній, зупинка транспорту: автовокзал, до зупинок і АТБ 7хвилин пішки. Будинок цегляний, теплий, дах в порядку, квартира не кутова, різностороння, планування: ,,трамвай". Виконаний недавно косметичний ремонт: всі вікна пластикові, балконний блок теж пластиковий, ззовні засклений, деревяні рами, добротні вхідні двері, мідна проводка і пластикові труби. Санвузол сумісний, ванна, нова сантехніка, сучасний кахель, кухня квадратна, кухонні меблі, витяжка, варільна поверхня залишаються, встановлена нова автоматична газова колонка. В кімнатах якісний ламінат, стіни-сучасні нові шпалери, стеля рівна, гіпсокартон. У будинку встановлений загальний лічильник тепла, а в квартирі- газовий лічильник, на холодну воду, та електричний новий 2-зонний: ,,день/ніч". Кондиціонер залишається, інтернет підведено, житло без долгів, арештів, 1 власник, спадщина, вільне. Дуже зручно придбати для оренди, всі меблі, холодильник, кондиціонер, пральна машина, кухня залишаються і включені в ціну квартири, інтернет заведено. Чекаємо реальних покупців на огляд квартири. Запропонуйте свою ціну в рамках розумного.

Космічна вул., 5

Продам 2-х кімнатну квартиру.2 поверх 5 поверхового будинку. по вул.Космічній. Будинок із цегли, ОСББ.Загальна площа 44 кв.м. кухня 6 кв. вікна-пластик. Труби-пластик. Є підвал. Всі меблі залишаються. Бонусом капітальний гараж з документами.

Космічна вул., 5

Квартира по вулиці космічна. Компактна прихожа, санвузол сумісний всі комунікації замінені. Сантехніка у чудовому стані, з прихожої ми потрапляємо до яскравої кухні на якій є велика кількість місць для зберігання всього необхідного. У вітальні встановлений великий телевізор з акустичною системою та неймовірно великий диван щоб уся родина могла зібратися за переглядом улюблених фільмів, дитяча зі зручним розкладним диваном, шафою, та виходом на балкон, тож поспішіть придбати цю затишну квартиру по солодкій ціні.

Космічна вул., 101

Продам гарну 1 кімнатну квартиру з ремонтом.5/5 поверх цегляного будинку. В квартирі залишаються меблі та техніка. Не потребує додаткових вкладень.Повністю готова для проживання, можно сдавати в аренду. Квартира дуже тепла. Чудовий французький балкон. Відмінна локація.Торг присутній. За детальною інформацією телефонуйте.

Космічна вул., 120

Продается 1-комн. квартира, ул. Космическая, остановка АТК. Квартира с ремонтом. ЗАХОДИ и ЖИВИ! Не торец. 2/9, 34/18/7. Санузел раздельный. Стеклопакеты. Жалюзи. Кафель. Пластиковые трубы и стояки. Счетчики газа, холодной воды. Эл.счетчик – день/ночь. В квартире остается вся мебель и техника. Угловой диван. Шкаф/купе. Плазма. Кондиционер. Встроенная кухня. Холодильник. Вытяжка. Микроволновка. Эл.чайник. Бойлер. Стиральная машина-автомат. В коридоре зеркальный шкаф. Балкон застеклен. Дом ОСББ. Ремонт в подъезде. Хорошие соседи. Квартира СВОБОДНА. Рядом школа, д/сад, спортивная площадка, супермаркеты, остановки. Звоните! Договоримся о просмотре.

Космічна вул., 888

Житлові комплекси у Запоріжжя

Продається однокімнатна квартира по вул. Космічна, 122 на 3 поверсі 5-поверхівки. Стан хороший, все на фотографіях. Можна заїхати та жити. Поруч є магазини, школи, два дитячі садки, одним словом — все необхідне для життя. Район тихий, спокійний. Будинок всередині двору, подалі від обєктів інфраструктури. На всі питання відповімо по дзвінку з 09:00 до 20:00 щодня, на повідомлення не відповідаємо через постійний спам!! Вартість квартири - $20000 USD.

Однокімнатна квартира вул. Космічна, 122 на 3 поверсі 5-поверхівки

Продается квартира по ул. Космическая 5а, Коммунарский район. г. Запорожье. В пешей доступности магазины, садик, школа, коледж, поликлиника, футбольное поле. Без комиссии

власник
продам 2к квартиру ул. Космическая 5а

Продам свою 3-х комнатную квартиру. Перепланирована в кухню-студию и 2 раздельные спальни: 67/26,7/29,3. Находится на 3 этаже из 10, по адресу: ул. Космическая 87. В квартире остаётся вся мебель и техника. Балкон по периметру квартиры: 20 квадратных метров. Удобное месторасположение, всё в пешей доступности. Торг присутствует. Рассмотрю различные предложения, возможен обмен на авто с Вашей доплатой. По всем вопросам звоните: 09******95

3-х комнатная квартира Космос, ул. Космическая от хозяина

Продаж трикімнатної квартири на Космосі 45м2 5/5 вул. Космічна 124Б. Частковий ремонт Електропроводка мідна Сантехніка замінена Санвузол суміжний Частково МПО Балкон засклений Кчартира утеплена Поруч вся необхідна інфраструктура. Вартість 18000$

Пропонуємо купити квартиру.

Продам 2х кімнатну квартиру 3 поверх 5 поверхового будинку Евро балкон Метало пластикові вікна Кондиціонер Супутникове телебачення Інтернет Зупинка АТК Садики, школи, магазини,ринок, басейн зупинка все у радіусі 500 метрів Газова колонка Домофон Двозоний лічильник світла Розташування кімнат книжка Квартира продається з меблями Власник . Телефонуйте домовимось .

власник
Продам 2-комнатную квартиру Космос (ул. Космическая 112)

Пропонується до продажу сучасна однокімнатна квартира на Космосі по вулиці Космічна. Зупинка траспорту кінотеатр Космос - все в кроковій доступності. Квартира з ремонтом : ззовні утеплена , нова проводка, сантехніка.Лоджія утеплена, зроблена під кімнату з електричним каміном. Меблі та техніка за домовленністю.

Космическая улица, 95, Коммунарский, Запорожье, Запорожская 28500.0 USD

Пропонується до продажу дуже гарна двокімнатна квартира 4/9 пов. дому на Космосі.Зручне місторозташування: зупинка транспорту, АТБ, пошта, магазини -все поруч. В квартирі новий ремонт, світла, простора. Продаж зі всіма меблями та технікою.Поспішай

Космическая улица, 124, Коммунарский, Запорожье, Запорожская 39900.0 USD

Продам 3-х кімнатну квартиру по вул. Космічній. Квартира з переплануванням, всі окремі кімнати є гардеробна кімната. Ремонт свіженький 2016 року. Вбудовані шафи, техніка, кухня та частково меблі залишаються покупцю. 2 балкони з ремонтом. натяжні стелі. на всіх вікнах жалюзі. Квартира чиста та доглянута. Великий загальний коридор. Доглянутий підїзд із новим ремонтом. ОСББ. На подвірї дитячий майданчик. Прекрасне місце розташування. Прямо поруч з Космос Сіті. 020

Космическая улица, 111, Коммунарский, Запорожье, Запорожская 55000.0 USD

Продам 1 кімнатну квартиру з меблями та технікою ( зупинка АТК) Продається світла простора 1 кімнатна квартира в гарному стані. 5 поверх з 5 в теплому цегляному будинку. Дах капітально відремонтован. В квартирі встановлені пластикові вікна, та віконний блок на балкон, замінені комунікації. Великий бонус в квартирі залишається нова техніка та меблі: -холодильник - пральна машинка -бойлер -кондиціонер -диван -крісло -шафа купе -компьютнрний стіл Залишилось зробити косметичний ремонт і квартира готова до життя. Ідеальна локація, в пішій доступності всі блага для комфортного життя.: зупинка транспорту, супермаркет, сільпо, варус, ринок.. відділення танку, школа, садочок. Не упустіть можливість придбати квартиру за дуже привабливою ціною! Телефонуйте за деталями!

Космическая улица, 114, Коммунарский, Запорожье, Запорожская 13400.0 USD

2х кімнатна квартира. Продаж 2 кімнатної квартири на Космосі біля Варуса від власника. Залита стяжка, перестінки з газоблоку, поміняна проводка. Кухня обєднана з кімнатою, в другій кімнаті вбудована гардеробна . Інші деталі уточнювати по телефону.

Космическая улица, 108А, Коммунарский, Запорожье, Запорожская 17500.0 USD

Продам 1к.кв 2 поверх/5 по вул. Космічна ( Комунарського р- ну) Дуже зручне місцерозташування , поруч Сільпо, Варус, зупинки транспорту, школа, садочок та ін Вікна МПО Балкон евро Газова колонка Паркет в гарному стані Стан квартири житловий Телефонуйте, домовимося про перегляд

Космическая улица, 112А, Коммунарский, Запорожье, Запорожская 17999.0 USD

У прекрасному Комунарському районі міста Запоріжжя, на вулиці Космічна, ви можете придбати затишну двокімнатну квартиру. Загальна площа складає 49 квадратних метрів, з них 28 квадратних метрів припадають на житлову зону. Квартира розташована на пятому поверсі девятиповерхового будинку, що обладнаний ліфтом для вашої зручності. У квартирі є санвузол та балкон, площею 8 квадратних метрів, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям. Ціна цієї нерухомості - 35000 доларів, що робить її привабливим варіантом для комфортного життя в цьому затишному районі. Звертайтеся за додатковою інформацією та для організації перегляду за вказаним номером телефону.

Космическая улица, 124, Коммунарский, Запорожье, Запорожская 35000.0 USD

К вашему вниманию классная квартира студия с свежим ремонтом замена проводки, сантехники и сделан балкон на 2 этаже 5 этажного дома Вариант Заходи и живи

Космическая улица, 110, Коммунарский, Запорожье, Запорожская 20000.0 USD

Пропонуємо Вашій увазі 2х кімнатну квартиру (бабочка) розташовану на перехресті вул.Космічної та Чумаченко. Квартира розташована на 1 поверсі 5 поверхового панельного будинку, в середині дому, тепла, з роздільними кімнатами, та прибудованим 9 метровим балконом. Кухня та санвузол в кахлі, квартира в задовільному стані, але потребує косметичного ремонту. Адекватна ціна, затребуване місце, як для проживання, так і для здачі в оренду. Присутній невеликий торг, чекаємо на Ваші дзвінки.

Космическая улица, 124А, Космос, Запорожье, Запорожская 17000.0 USD
1 - 24 з 46 результатів

Географія Запоріжжя