Світла, затишна квартира з функціональним плануванням в дуже теплому будинку. Просторі кімнати - роздільні, Зручна кухня повністю мебльована. Квартира в хорошому житловому стані з перспективою подальшого ремонту. На лоджії вбудована вмістка комора для зберігання речей. Прекрасно розвинена інфраструктура району - школи, садочки, супермаркет, магазини, кавярні, торговельний центр, аптеки, відділення банків і т.д Зручна транспортна розв"язка.

Незалежності вул., 40

Продам 1-но комнатную квартиру серии ЧН по ул.Независимости, р-н Масаны. Находится на 7-ом этаже 9-ти этажного дома, не угловая. Общая площадь 39м2, комната 17м2, кухня 9м2, санузел раздельный. Окна заменены на металлопластиковые. Установлен бойлер, а также счетчики на все коммуникации. Хорошее месторасположение,все необходимое в шаговой доступности, школа, новый садик, магазины, рынок, остановка. Звоните, с удовольствием организую для Вас показ и отвечу на все Ваши вопросы.

Незалежності вул., 60

Продам 1-кімнатну квартиру, яка розташована в районі Масанів по вул. Незалежності 70. Підходить під програму Є-відновлення! Дуже зручний 3 поверх, середина будинку, гарне планування. Загальна площа квартири 41.3 м². Простора кімната 17.3 м² з виходом на велику лоджію 3.6 м². Кухня 8.7 м². Санвузол роздільний. Великий коридор 6.9 м² та шафа/гардеробна. При бажанні можна зробити перепланування та отримати ще зручніше та комфортніше житло. Квартира світла, тепла, стан житловий. Вікна в кімнаті та лоджії металопластикові, на кухні деревяне. На стінах поклеєні шпалери, на підлозі лінолеум. При продажі новим власникам залишаються кухонні меблі, плита, холодильник, диван та крісла. В квартирі встановлені лічильники на все: газ, вода, електроенергія, що дозволить зекономити кошти! Квартира повністю готова до продажу, 1 власник, прописаних немає. Є тамбур на 2 квартири, сусіди дуже гарні. Підїзд досить доглянутий. Є працюючий сміттєпровід. Біля будинку є парковочні місця, дитяча площадка, гарний сквер для відпочинку. В пішій доступності зупинки, магазини, дитячий садочок, школа, аптеки... Тихий та спокійний район, але водночас все необхідне поруч. Телефонуйте, 0938901855, з задоволенням організую перегляд та більш детально розкажу все по квартирі.

Незалежності вул., 70
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дуже затишна двокімнатна квартира з ремонтом, частково з меблями, по вул. Незалежності, загальною площею 86 кв м, на 1 поверсі 9-поверхового будинку (цегла). Простора кухня 17 кв м, великий передпокій 19 кв м, кімнати 21 та 16 кв м, облаштована лоджія на довжину великої кімнати. Встановлено лічильники води, газу та опалення. Охайний тамбур на 2 квартири. ОСББ, облаштована прибудинкова територія, є місце для парковки авто. Перегляди за домовленістю. Агентство нерухомості «Імпульс».

Незалежності вул., 78

ПРОДАЖ 1-кімнатної квартири - кімната правильної форми, - великий холл, - роздільний санвузол, - простора кухня - встановлені лічильники на воду, газ, електроенергію - лічильник на опалення на підїзд Квартира знаходиться в середині будинку на зручному 7 поверсі. Телефонуйте Світлана 093-498-29- вісімдесят п,ять

Незалежності вул., 60

Продаж 3х кімнатної квартири від власника!! Розташована в районі Масани Здача забудови : грудень 2023 року Дуже стильна та сучасно спланована квартира Залишилось всього 2 шт такої планеровки з дивовижним краєвидом та понарамними вікнами Має свій проект інфраструктури (великий паркінг,дитячі та спортивні майданчики,парк) Площа : 89 кВм Поверх : 9 з 10 Відправлю відео ролик квартири в особисті повідомленя по запиту , так як сайт не дає змогу транслювати відео Дуже крута квартира як під інвестицію так і для власного проживання ! Для більш детальної інформації звертайтесь по тел

Незалежності вул.

Все вопросы по телефону. Имеется сарай и погреб. Риелторам не звонить, продажа напрямую.

власник

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі міста по провулку Бульварному.Квартира в жилому стані,потребує косметичного ремонту.Встановлені металопластикові вікна у 2х кімнатах. Центральне опалення. Єпідвал для зберігання.Кімнати всі окремі.

власник
Продам 3 кімнатну квартиру

Квартира в самому центрі, потребує капітального ремонту 43кв м, 2 кімнати, кухня, ванна, газ, замінені вікна на металопластикові, фасад, балкон. Є місце під гараж. Перегляд по домовленістю 5-6-7-8 квітня. Квартира заставлена. Додаткові фото скину в лс. Також, якщо домовимося по предоплаті приїдемо в місто на перегляд.

власник
Квартира вул.Словянська 4

Продам 2 кімнатну квартиру в центрі міста по вул.І.Франка,5.Квартира в жилому стані,потребує косметичного ремонту.Встановлені металопластикові вікна,є котел індивідуального опалення.На поверсі є комора,капітальний тамбур закритого типу,є підвал для зберігання.Кімнати всі окремі,вікна виходять у двір.Торг доречний.

власник
Продаж Квартири м.Корюківка