БЕЗ КОМІСІЇ!!! Пропонується до продажу 2-х кімнатна квартира на Лукянівці по вул. Коперника 27. 2/5 поверхового будинку, хрущовка без ліфта. Кімната суміжні. Висота стелі 2,6 м. Площа квартири 45,3/30/7,5 кв.м. Стан квартири жилий. Продаж з меблями та технікою (бойлер, кондиціонер). Санвузол суміжний. Балкон засклений. Відмінна інфраструктура (магазин АТБ, аптеки, кафе, відділення Нової Почти, школа). До станції метро Лукянівська 8-10 хвилин пішки. Код обєкту 21144981

ексклюзив
Коперника вул., 27

✅Актуальна пропозиція! ✅Перегляди в будь-який зручний час. ✅Ключі на руках! ✅Документи на руках ЖК Статус Вул. Коперника 3 Поверховість - 17/18 Площадь - 98м2 Висота стель -3м У ремонті використовували матеріали найкращих світових виробників. Приємним бонусом до якісного ремонту буде чудовий вид. Аналогів цій квартирі просто немає! Техніка: SmartTV Samsung 55" UHD 4k, безрамковий, 8 покоління, 2021г Індукційна Плита - Bosch (Німеччина) Духова шафа - Bosch (Німеччина) Холодильник - Bosch (Німеччина) Мікрохвильова піч - Bosch (Німеччина) Посудомийна машина - Bosch (Німеччина) повнорозмірна 60см Пральна машина-Bosch (Німеччина) Сушилшина - Сandy ( Європа ) Бойлер (80л) - Bosch (Німеччина) Сушка для рушників - Atlantic ( Туреччина ) Освітлення - Eglo (Австрія) Меблі: Водостійка ламінована ДСП Фасади - Cleaf (Італія) Фурнітура - Blum (Австрія) Розсувні системи - Starke (Німеччина) Диван - Pufetto (Україна) Ліжко - Pufetto (Україна) Стільці - Veneto Сантехніка: Змішувач - Devit (Італія) Ванна - Акрил Villeroy&Boch (Німеччина) Інсталяція - Villeroy&Boch (Німеччина) Тропічний душ - Devit (Італія) Скляна штора - Ravak (Чехія) Підлоги: Ламінат - Kronо Original (Німеччина) Керамограніт - Almera Ceramica (Іспанія) Підігрів підлоги - Програмований електричний 4 зони 🔥Ціна - 210 000$

Коперника вул., 12д

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії для покупця! СПП! Продам 1-кімнатну квартиру на вул. Коперника 3! Квартира видова, новий будинок 2016 року, монолітно-каркасна споруда. У квартирі виконаний якісний євроремонт у світлих тонах, повністю мебльована, оснащена всією необхідною побутовою технікою, вбудована кухня, повністю обладнана спальня, кондиціонер. 3 швидкісні ліфти, висока якість будівництва. Поруч знаходиться велика кількість магазинів та супермаркетів. Торговий центр "Квадрат", кіноконцертний зал "Київська Русь", ВНЗ, школи, лікарні, дитячі заклади. Поруч Лукянівський ринок. Метро Лукянівська 5 хв. Пішки Поверх 25/26, площа 31кв.м., ціна 81000 у.о.

Коперника вул., 3
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1-кімнатної квартири на вул. Коперника 3. Новий будинок 2016 року. Видова , висота стелі 3 метри. У квартирі зроблений якісний ремонт, повністю мебльована, вбудована кухня, вся побутова техніка, гардеробна, 2 балкони, охорона, закрита територія. Поруч торгівельний центр та багато магазинів, метро Лукянівська 5 хвилин пішки.

Коперника вул., 3

Продаж видової квартири в Шевченківському районі поруч з метро Лукянівська. Новий бетонно-монолітний будинок 2016р. Власна прибудинкова територія з паркінгом для авто та дитячим майданчиком. Презентабельна вхідна група. Пропускна система. Дуже розвинена інфраструктура. До центру столиці 10хв на авто. Метро Лукянівська - 5хв пішки. Поруч магазини та ТРЦ, зони відпочинку, кафе, ресторани та кавярні. В пішій доступності декілька дитячих садочків та шкіл. Зручно та швитко добиратись в різні напрямки міста як на авто так і на громадському транспорті. З вікон квартири відкривається чудовий вид на Лукянівку та в сторону центру. Великі панорамні вікна додають світла та простору. Площа 42.8м2 Кімната 18.4м2 Кухня збільшена за рахунок лоджії - 14м2 Коридор з вбудованою шафою-гардеробною - 5.1м2 Просторий санвузол - 4.4м2 Виконано ремонт із якісних матеріалів. Укомплектована необхідними меблями та технікою. Можна заїжджати і жити. Будинок дуже теплий. Є лічильники на воду та опалення, що дозволяє зменшувати витрати на комунальні послуги. Запрошуємо на перегляди в зручний для вас час.

ексклюзив
Коперника вул., 3

Комфортна квартира з сучасним рішенням дизайну і технічного оснащення. В плануванні - велика зала, 3 спальні по 30 м2, кухня окремо, гардеробна та гладільня. Застосовано клімат-контроль і вертикальна вентиляція. Вся необхідна і більше побутова техніка від провідних світових виробників. Додатково за бажанням пропонується 2 паркомісця в підземному паркінгу. Будинок розташований в районі з наповненою інфраструтурою, має закритий двір.

Коперника вул., 11

вул. Коперника, 16А; Добра 3-кімн. на Лукянівці. Всі кімнати роздільні. Над квартирой технічний поверх. М/п склопакети, паркет. Частково підготована під ремонт. Є бойлер. Загальний стан добрий. Лоджия засклена, зроблено другий вхід із кухні. Встановлено лічільники на воду та газ. Вікна у двір. Тихо. Поруч супермаркети, ринок, метро Лукянівська 10 хв., метро Політехнічний інститут 15 хв. пішки.

Коперника вул., 16А

Продаж видової 2-кімнатної квартири на вулиці Коперника.3, поруч з кінотеатром "Київська Русь". в Шевченківському районі поруч з метро Лукянівська. Новий бетонно-монолітний будинок 2016р. Власна прибудинкова територія з паркінгом для авто та дитячим майданчиком. Презентабельна вхідна група. Пропускна система. Дуже розвинена інфраструктура. До центру столиці 10хв на авто. Метро Лукянівська - 5хв пішки. Поруч магазини та ТРЦ, зони відпочинку, кафе, ресторани та кавярні. В пішій доступності декілька дитячих садочків та шкіл. Зручно та швитко добиратись в різні напрямки міста як на авто так і на громадському транспорті. З вікон квартири відкривається чудовий вид на Лукянівку та в сторону центру. Великі панорамні вікна додають світла та простору. Розташована на 11-му поверсі, загальною площею 60кв. м. Квартира включає кухню-вітальню, дві спальні кімнати, ванну кімнату з санвузлом. В квартирі є вся необхідна техніка та меблі, кондиціонери, бойлер. Територія комплексу закрита, з консьєржем, чистими підїздами, дитячими майданчиками. Це ідеальний варіант для комфортного проживання в центрі міста. Звертайтесь для деталей або організації перегляду. #A3866

Коперника вул., 3

Актуальна пропозиція! Вул. Коперника, 12 Д, ЖК "Статус" Поверх - 17/19, загальна площа - 115 м2. Висота стель -3 м Планування - 3 спальні, кухня-студіо, 2 санвузли. Нова квартира з коштовним дизайнерським ремонтом. Повністю укомплектована меблями та технікою класу А++. Дуже затишна та простора, з шикарною панорамою на місто. Все продумано до дрібниць, ефективно використаний кожний сантиметр простору. На поверсі 3 квартири. Закрита спортзала лише для мешканців поверху. В будинку - підземний паркінг, цілодобове відеоспостереження, консьєрж. Зручна транспортна розвязка, метро в пішій доступності – 10 хв. Є відеоогляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Коперника вул., 12Д

До вашої уваги пропонується видова 3-кімнатна квартира в новому будинку, вул. Коперника 3. У квартирі виконаний дорогий сучасний дизайнерський ремонт із використанням деревяного шпону. Ремонт був виконаний у квартирі 2 роки тому, після цього у квартирі жили лише власники, які жили в ній дуже обережно та постійно користуючись послугами прибиральниці, тому квартира в ідеальному стані. Квартира складається із затишної кухні-вітальні; просторої спальні з балконом; кабінету з диванчиком, який може бути використаний як дитяча або гостьова кімната; 1, 5 с/в з ванною та душем. Кухня-вітальня укомплектована дорогими італійськими меблями: розкладний диван, обідній стіл і стільці Calligaris, гарне крісло для відпочинку, проектор і стереосистема, кондиціонер. Вся техніка на кухні від якісного німецького виробника AEG: холодильник, є ще окремо морозильна камера, посудомийна машина, варильна поверхня, кавоварка, мікрохвильова піч, духова шафа і витяжка. Спальна кімната: двоспальне ліжко розміру king size, бігова доріжка, зволожувач повітря, проектор та стереосистема, кондиціонер. Також спальня має свій власний маленький балкончик. Одна зі стін у кімнаті повністю функціональна – встановлені шафи. Кабінет: диван, що розкладається, укомплектоване зручне робоче місце з дошкою для малювання, великий сейф і також досить кількість місць для зберігання речей. У квартирі встановлена охоронна сигналізація AJAX, має частково броньовані вікна, підігрів підлог у с/в, пральна та сушильна машини Miele, система очищення води на всю квартиру і додатково є ще фільтр для питної води, є 2 великих бойлер сумарно на 200 літрів. Квартира знаходиться на 20 поверсі, за рахунок чого має розкішний вигляд з вікон на центр міста. Новий будинок 2016 року є своя не велика прибудинкова територія.

Коперника вул., 3

Місто Київ, Шевченківський район, Лук’янівка, вул. Коперніка 12. Гарна квартира загальною площею 26,7 м2, житловою 13, 1 м2, кухня, 5.5 м2, в теплому дев’ятиповерховому цегляному будинку - перший поверх, великий засклений балкон, вікна металопластикові, двокамерні, санвузол сумісний, навколо будинку багато місця для паркування, у дворі дитячий майданчик, великий маркет АТБ, поряд школи, дитячі садочки, медичні заклади, станція метро Лук’янівська – за 5 хвилин пішки. Ресторани McDonald’s, Пузата хата. Документам більше трьох років. Ціна 45000 у.о. на руки власнику. Послуги агенції 5%. 2% податки: держмито, пенсійний фонд. Послуги нотаріуса 6000гривень.

Коперника вул., 12

Пропонується на продаж 2-х кімнатна квартира на Коперника 3. Квартира загальною площею 61,5м2, виконаний якісний ремонт у стилі сучасної класики. Складається з кухні-вітальні, спальної кімнати, 1 санвузла з ванною, 2-х гардеробів, 2-х балконів (відкритий і закритий), велика кількість місць для зберігання речей. Укомплектована всіма необхідними меблями і технікою. Кондиціонери, бойлер, теплі підлоги тощо. Закрита територія, консьєрж, чисте парадне, дитячі майданчики не території. У будинку є підземний паркінг, зручна транспортна розв’язка.

Коперника вул., 3

Продаж 1-кімнатної квартири. Шевченківський р-н, вул. Коперника, 12. Метро Лук‘янівська 7-10 хвилин пішки! Цегляний будинок. 39/19/8 кв.м. Газова плита! квартира після косметичного ремонту. Можна одразу заїхати і жити чи здавати в оренду. Ідеально чисто. Охайний підїзд. Поруч Лук‘янівський ринок, парк Політехнічного інституту, садочок, школа, безліч магазинів і служб сервісу. Чудове транспортне сполучення: зручно їздити в центр Києва, на Поділ, Полічехнічний інститут, Богомольця 15-20 хвилин пішки. Документи в порядку. 1 власник, без опікунської, без боргів.

Коперника вул., 12

Продаю евродвушку с качественным ремонтом по ул. Коперника, 3 в Шевченковском районе с прекрасным видом на город! Формат квартиры: кухня-гостиная, спальня, гардеробная, ванная комната, лоджия с панорамным остеклением, балкон открытый, большое количество систем хранения. Общая площадь 44,40 кв.м. Уютная, теплая, комфортная квартира с дизайнерским ремонтом, укомплектована всем необходимым для комфортной жизни. Санузел совмещен (душ кабина). Установлены счетчики на воду, тепло, бойлер, подогрев пола, кондиционеры. Закрытая территория, консьерж, видеонаблюдение. Отличное предложение для жизни или под бизнес! Комплектация в квартире остается полностью! Шикарное расположение вблизи Покровского монастыря, рядом сквер, кинотеатр Киевская Русь, рынок, ТРЦ Отличная инфраструктура ст.м. Лукьяновская

Коперника вул., 3

Пропонуэться на продаж двокімнатна квартира , Коперника 14. 15/16 ет. цегляного будинку. Простора , світла квартира з ремонтом. Гарна інфраструктура ,кінотеарт Київська Русь, неподалік Лукянівський ринок та метро Лукянівка 10 хв пішки.

Коперника вул., 14

‼️ГАРНА ПРОПОЗИЦІЯ‼️ В пішій доступності метро Лукянівська та Політехнічний. Розвинута іфраструктура. Тихий район. Якісний ремонт, робили для себе. Вбудована техніка і меблі залишаються. Не потребує жодних вкладень.

Коперника вул., 14

Продається 1 кім. квартира в цегляному будинку на 8-поверсі/9-поверхового будинку. Загальною площею 34.6 м2. У квартирі свіжий ремонт, поміняно проводку, сантехніку, обшитий балкон, вікна металопласт. Меблі та техніка. Відмінно підійде, як для здачі в оренду так і для життя. До метро Лукянівська 12 хвилин пішки. ID: 70244

Коперника вул., 12

Пропонуємо 1-кімнатну квартиру на вулиці Коперника, 3, поруч з кінотеатром "Київська Русь". Розташована на 17-му поверсі, загальною площею 42,5 кв. м, квартира включає кухню-вітальню, спальню, ванну та два балкони. В квартирі є вся необхідна техніка та меблі, кондиціонери, бойлер. Територія комплексу закрита, з консьєржем, чистими підїздами, дитячими майданчиками. У комплексі є підземний паркінг, розвинена транспортна інфраструктура, неподалік метро, школи, садочки та магазини. Це ідеальний варіант для комфортного проживання в центрі міста. Звертайтесь для деталей або організації перегляду.

Продаж 1- но кімнатної квартири в центрі Києва

Продається чудова 3-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом у Шевченківському районі (вул. Коперника, 3), поряд кінотеатр Київська Русь, метро Лукянівська – 400метрів. Квартира розташована на 2-му поверсі, загальна площа 125 кв. метрів. Дві окремі спальні, вітальня та кухня-їдальня. Два санвузли з ванною та душовою кабіною. У квартирі вишуканий дизайнерський ремонт виконано під авторським наглядом у 2021 році. Використані оздоблювальні матеріали виключно преміум-класу провідних світових виробників.

Продаж дизайнерської 3х кімнатної квартири вул. Коперника 3

Продаж 2к квартири, вул. Коперника, ЛукьяновкаПродажа 2к квартиры, ул. Коперника, ЛукьяновкаПропонується до продажу квартира з ремонтом в ЖК по вул. Коперника,7 ( по документам як Творча майстерня) з власною терасою на даху з усіма документами та з правом власності.Площа квартири 67м2, площа Тераси на даху 48м2Це чудове творче поєднання!Функціональність. Терасу або експлуатований дах можна використовувати для відпочинку або занять спортом на свіжому повітрі, проведення часу в колі сімї або з друзями під відкритим небом. Тут є можливість посадити рослини. Тут вийде створити оригінальний інтерєр, обігравши вихід на терасу, зони відпочинку всередині квартири і зовні, а також багато іншого. Багато світла і відкритого простору. Панорамний вид. За рахунок розташування на верхніх поверхах з вікон відкривається панорама на місто, до того ж в кілька сторін.Практично повністю локалізований від місць загального користування. Це ідеальний варіант для модних інтерєрів в стилях лофт, хай-тек, модерн, фьюжн тощо.Запрошуємо на перегляди в зручний для Вас час.код: #A1184

Продаж 2к квартири, вул. Коперника, Лукьяновка

Продажа современной смарт-квартиры в новом 26-этажном доме по ул. Коперника (Шевченковский р-н) Квартира расположена на 25 этаже с роскошными панорамными видами на город. Главная особенность смарт-квартиры – возможность обеспечить все потребности современного человека в жилом помещении на небольшой площади.. Оптимально продуманная планировка - каждый квадратный метр здесь используется с максимальной пользой. В квартире произведен качественный ремонт с использованием дорогих строительных материалов, полностью меблирована и оснащена всей необходимой бытовой техникой. В подъезде - 3 скоростных лифта. Высокое качество строительства и отделки дома. В шаговой доступности расположены магазины и супермаркеты, кафе и рестораны, развлекательные центры, фитнес залы, клиники, детские учреждения; рядом Лукьяновский рынок. Станция метро Лукьяновская - 5мин пешком Возможна ипотека

SAV Стильная смарт- квартира в ЖК Коперник, Шевченковский, Сертификат

Продаж квартири за адресою вул. Коперника буд. 3 9/24 , квартира 63.9 кв.м. Спальня, кімната студія, 2 санвузли, балкон, гардеробна, просторий коридор. Закрита територія, консьєрж, відеоспостереження. Метро Лукянівська 7 хвилин

Продаж квартири 64 кв.м. по вул. Коперника, 3

Затишна квартира з чудовим розташуванням. Пряд з метро Лукянівська 7-10 хвилин пішки. В будинку АТБ, поблизу все необхідне для комфортного проживання. Дім теплий, стіни з цегли. Підїзд чистий. Два балкони. Відкритий та засклений. Техніка та меблі частково залишаються. За додатковою інформацією телефонуйте. А краще, приходьте на перегляд.

Продаж 1-к квартири вул.Коперніка

Пропонуэться на продаж двокімнатна квартира , перетин Коперника та Довнар запольского, 7 ет 54 кв житлова 30 кв , вікна у двір, в квартиры 2 балкони, квартира без ремонту, дуже гарний двір с дитячим майданчиком, дуже гарна інфраструктура транспорт: ТР№18, 19, 6, ст.М"Лукьянівська"- 10 хв.; Чудовий цегляний будинок 1978 року будівництва чистий та доглянутий підїзд, кодовий замок, неподалік дитячий майданчик, безкоштовна парковка у дворі , доглянута прибудинкова територія, поруч стадіон Старт, Портер Паб, кафе Парус, кафе BierStadt, кінотеарт Київська Русь, аптека Фармація, неподалік Лукянівський ринок та метро Лукянівка Ціна на руки плюс витрати комисія агенства 4%, прохання телефонувати! повідолення не читаємо.

Квартира 10 хв от М "Лукянівка" перетин Коперника та Д. Запольского