Без% Продам 2к квартиру з ремонтом ЖК Васильківський пров Коломийській 17/31а Найкраща ціна в ЖК! Біля метро Васильківська Правий Берег, Голосіївській район. Будинок 2011 року. Монолітно-каркасний. Комфортний 8 поверх з 16. Двостороннє планування. Вікна виходять на південь і північ. Загальна площа 75 м2 Великі рівноцінні кімнати по 20 м2. Кухня 15м2. Заскляна лоджія 2,7 м2 з панорамними вікнами,яку можливо облаштувати як робочий кабінет. Два санвузли. Великий коридор 12 м2. Якісний ремонт. Паркет з клену у кімнатах. На кухні підлога з пігрівом. Плитка виробництва Іспанія. Сантехніка Villeroy s Bosh. Інсталяція в санвузлі Geberit. Двері Papa Carlo. У під"їзді консєрж-сервіс та відеонагляд. Є паркінг та місяця для наземного паркування. Комлекс бізнес класу закритого типу. ЖК осблуговує один з найкращих ОСББ району- у дворі завжди прибрано та затишно. Багато зелені та квітів. Зручна локація: метро на відстані 100 метрів, поруч Голосіївській парк, школи, дитячі садочки також в пішому доступі. Квартири в даному ЖК продаються рідко!!! Подаруйте затишок своїй родині! Телефонуйте. Продаж без комісії для покупця.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Коломийський пров., 17/31а

Продаж світлої та практичної 2-к.квартири в добротному цегляному будинку. Розташована в одному з престижних та затишних районів Столиці. Голосіївський р-н, пров. Коломийський, 8 Загальна площа- 45м2, двостороння. З вікон та балкону відкривається чудовий вигляд на центр мальовничого Києва. Розташована на 5 поверсі ( ніхто не бігатиме по стелі). Дах в чудовому стані. Доглянуте парадне. Є домофон. Квартира в охайному Житловому стані. В кухні та кімнаті встановлено металопластикові вікна. *Якщо раптом захочете зробити ремонт , буде легко зробити перепланування в дві окремі кімнати. Дуже зручна та вигідна локація:неподалік два прекрасних парки із озерами, що створює чудові можливості для відпочинку та активного проведення часу на свіжому повітрі, максимально розвинена соціальна та транспортна інфраструктура дозволить відчувати всі переваги та вигоди сучасного ритму життя. Запрошуємо Вас на перегляд в зручний для Вас час. Не ходіть по інших квартирах, Ви маєте чудову можливість отримати чудове помешкання вже зараз! Ключі отримаєте в день придбання! **Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені обєкти від реальних продавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею та придбаним житлом! * З колегами співпрацюю без дублювання в рекламі!

Коломийський пров., 8

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії для покупця! Пропонується чудова двокімнатна квартира з новим ремонтом поруч зі станцією метро Васильківська Коломийський, 9. Квартира розташована на 5-му поверсі з 5, з площею 46,1/29,7/7 кв. м., з балконом. Ця квартира є затишною і стильною, з теплою атмосферою. Вона має дві сторони, і складається зі спальні та кухні-вітальні. Висота стелі складає 2,53 метри. Ремонт виконаний якісно та з урахуванням особистих потреб власників: замінено труби та проводку, стіни та підлогу вирівняли. У квартирі використана іспанська плитка, а меблі виготовлені на замовлення з білими і дзеркальними поверхнями. Продаж квартири включає меблі та побутову техніку. У квартирі є кухонні меблі, ліжко, диван, три шафи. Техніка включає газову плиту, духову шафу, витяжку, холодильник, пральну машину та бойлер. У ванній та коридорі підігрівається підлога. Квартира дуже тепла, а балкон засклений. До метро Васильківська та транспортних зупинок 5 хвилин пішки. Також неподалік знаходиться Голосіївський парк. Торг недоречний. Є-оселю та сертифікат не розглядаємо. Чекаємо на перегляд!

ексклюзив
Коломийський пров., 9
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії У продажу 1 кімнатна квартира, провулок Коломийський 5/2. Поруч метро Васильківська. Житловий стан. В квартирі нові металопластикові вікна Rehau, замінені батареї опалення, сантехніка. Дуже тепла квартира, не кутова 4/5 пов. Буд. Хрущовка, стіни цегла. Загальна площа 29 м2 Кімната 14.9 м2 Кухня 6,5 м2 Охайний підʼїзд , домофон, тиха вулиця, поруч Голосіївський парк і метро Васильківська Перегляд за домовленістю, ключі на руках

Коломийський пров., 5/2

Провулок Коломийський, 17/31-А. Новий ЖК «Васильківський». Закрита територія, охорона. 2/15 цегл. 120/71/23. Тристороння квартира. Видова. Два санвузли, балкон. Лічильникі на все. Автономне опалення. Вся побутова техніка, повна обстановка. 2-рівневий паркінг, паркова зона, Голосіївський парк, поруч метро Васильківська. Чистий продаж. Ціна 235 000 у.о.

Коломийський пров., 17/31 А

Пропонуємо на продаж «евродвушку» в житловому комплексі «Васильківський» 2011 року побудови. Квартира знаходиться на комфортному другому поверсі. Вікна виходять у двір Загальна площа 62 кв.м - кухня студія суміжна із залою, окрема спальня. Гардероб, суміжний великий санвузол. Житловий стан, вбудовані меблі та техніка. Ціна 135000 доларів США Без комісії для прямого Покупця! Перегляди можливі у будь який час!

Коломийський пров., 17/31а

Двухкомнатная, теплая, светлая, квартира в зелёном районе Киева. Дом построен из кирпича, ухоженный двор и подъезд. Крыша не течет, и никогда не текла, за этим всегда тщательно следили. Квартира укомплектована всем необходимым для жизни: - Холодильник -Стиральная машина - Кондиционер - Ванная - Духовая печь - Плита - удобная двуспальная кровать - Пылесос - Телевизор Дом находится по улице Коломийський проулок 10. Рядом есть кофейни, супермаркеты, школы, детсады, метро Васильковская в 6 минутах ходьбы. Квартира с состоянием заехал живи и она уже ждёт именно вас, звоните прямо сейчас!!!

Коломийський пров., 10

Київ, Коломийський пров., 17/31а, ЖК Васильківський; Спецпроект 2011-2015 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 25 стоянкау дворі ЖК"Васильківський"- престижний будинок 2012 року, з автономним опаленням, дворівневим паркінгом, власною службою охорони та сервісу, сучасний дитячий майданчик, ст.М"Васильківська" 1 хв., поруч ТЦ "Васильківський", школа, дитячий садок. 8-й поверх, площа: 78,0\39,0\15,2 Продається 2-к (роздільна) квартира, дизайнерський ремонт з декоративною маляркою, закритий двір з охороною, домофон, броньовані вхідні двері, сигналізація, опалення (датчики тепла, терморегулятори). Ремонт робився для себе, всі стіни підсилені армованою сіткою та флізеліновим покриттям, шви керамічної плитки покриті епокситною сумішшю, що захищає від вологи. Добротні меблі і техніка.

Коломийський пров., 17/31а

Продається чудова 3-х кімнатна на провулку Коломийський, 17/31а на 6 поверсі 15 поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 120кв.м,площа кухні 18,3кв.м, кімнати окремі, 2 санвузли, хол. Зроблений новий авторський ремонт- 3 роки тому : встановлена нова столярка та покладений ламінат в кімнатах, повністю відремонтована і облаштована кухня, на кухні і в дитячій та в холі пофарбовані стіни якісними фарбами, в спальні та у вітальні поклеєні дуже високоякісні шпалери. Квартира обладнана 4 кондиціонерами, вмонтована кухня з посудомийкою, шафа в передпокої, повністю облаштована ванна кімната. На лоджії поп’єте каву, милуючись зеленими насадженнями в дворі. В квартирі затишно й дуже охайно. Квартира гостинно чекає нових власників. В будинку підземний паркінг, територія закрита та під охороною. Дійти до метро ст. Васильківська- 1(одна)хвилина ! Ціна 220000у.о.Торг

3к  квартира 120кв.м, метро Васильківська-1хв, пр. Коломийський 17/31а

Продаж 2к квартири, ЖК Васильківський, пер. Коломиївський, Голосієво.Продажа 2к квартиры, ЖК Васильковский, пер. Коломыевский, Голосеево.Загальна площа – 85,6м2.Поверх - 13/26Висота стелі 2,7 мФункціональне планування квартири:- 2 кімнати- Кухня-вітальня- Сан вузол- КладоваВиконано просторе планування.Ремонт господарі робили собі. Квартира продається разом із технікою (Холодильник, духова піч, мікрохвильова піч, пральна машина, бойлер, два телевізори, кондиціонер) та меблями.Є домофон. Територія ЖК закритого типу та під охороною. Підземний та наземний паркінг.Комунальні за лічильниками.До метро Васильківська 10 хвилин пішим ходом Перегляди у зручний для Вас час за попередньою домовленістю!#A1769

Продаж 2к квартири, ЖК Васильківський, пер. Коломиївський, Голосієво