Продаж двокімнатної квартири з ремонтом по вулиці Клавдіївська 40Г, Святошинський район, ЖК "Грюнвальд", правий берег. Загальна площа - 54 кв.м, жила площа – 28 кв.м, площа кухні - 8 кв.м. Простора, тепла, світла та затишна квартира з сучасним ремонтом, балконом. Розташована на 8 поверсі 18-типоверхового будинку 2015 року. Прекрасне та продуманне планування включає: вітальня з кухнею, 2 окремі спальні,. Квартира повністю укомплектована усім необхідним для комфортного проживання: кухня з сучасними вбудованими меблями та технікою. Пропускна система гарантує безпеку, під охороною, є паркінг і платне паркування. Поруч є все необхідне для комфортного проживання: початкова школа та садок на территорії комплексу. Магазини та супермаркети, школи та дидячі сади, парки, відділення Нової пошти, поліклініка, лікарня, аптека. Біля будинку зупинка громадського транспорту. 10 хвилин до станції метро Академмістечко -25 хвилин пішки до метро Академмістечко Документи готові до продажу. Телефонуйте, ця квартира варта Вашої уваги. Перегляд у зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Клавдієвська вул., 40г

Пропонується видова 2-кімн. квартира в новобудові, ЖК Грюнвальд, з видом на ліс! Квартира з сучасним ремонтом , дві окремі кімнати та кухня, ванна і санвузол роздільний, в наявності кондиціонер, холодильник, бойлер, пральна машина. Квартира продається з меблями та технікою. ст. м. Академмістечко 10 хв. на транспорті!

Клавдієвська вул., 40д

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Ексклюзивний продаж великої 1-кімнатної квартири .(євродвушка) . ЖК Грюнвальд, м. Академмістечко. Велика квартира біля лісу за адресою Клавдіівська 40Г, на 10/18 поверхового будинку. Загальна площа 53.3/ 13/29. Кухня-студія, є окрема кімната, французький балкон. Будинок новий, 100% заселений, документам більше 3 років. В квартирі виконаний ремонт, з меблями і технікою. Поруч магазини, супермаркет, дитячі садки, школа. До м. Академмістечко 10 хв. маршруткою або 25 хв. пішки. Поруч ліс, два озера, чисте повітря. Розглядаємо безготівковий розрахунок.

Клавдієвська вул., 40г
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається світла однокімнатна квартира в ЖК Грюнвальд по вул. Клавдіївська 40г на 7 поверху, загальною площею 37кв.м. В квартира з гарним, якісним ремонтом, укомплектована меблями та необхідною технікою. Квартира має гарне . На всі коммунікації встановлені лічільники (газ, світло, вода та тепло). Будинок теплий. Можливий безготівковий розрахунок. В будинку є консьєрж, домофон та відеонагляд, вільна парковка. ЖК має гарну інфраструктуру: магазини, кафе, школа, поруч великій совновий ліс, спортивні та дитячі майданчики, ринок. До ст.м.Академмістечко но маршруці чи машині 7-10хв.

можливий продаж по єОселя
Клавдієвська вул., 40 Г

Мрієте про затишну квартиру з якісним ремонтом у не новому будинку? Наша пропозиція саме для вас! - Естетика важлива для затишку вдома, але слова зайві - атмосферу ви бачите на фото. - Ремонт 2021 року виконаний зі смаком і любовю. Встановлено всю необхідну техніку для комфортного життя: посудомийна машина, бойлер, кондиціонери. - Планування не змінювалося, але обладнане так, що вам буде зручно жити тут з сімєю: дитяча кімната, спальня, гостьова зона. Лоджія з місцем для відпочинку та вбудованим шафами для зберігання речей. Розташування: - Школа (з басейном), 3 дитячих садочки, магазин АТБ, ярмарок, кілька аптек та невеликих магазинів поруч. - Прямо під будинком маршрутка до метро Академгородок за 7-12 хвилин, або 20-25 хвилин пішки. - І навіть поруч з будинком сосновий ліс! Телефонуйте, завжди домовимось! Без комісії для наших покупців! З повагою, Анна.

ексклюзив
Клавдієвська вул., 23/15

Без комісії. ЖК Грюнвальд. вул. Клавдіївська 40. м. Академмістечко. Будинок розташований у Святошинському районі. Масив Новобіличі. Квартира на 9 поверсі/25 будинки, лоджія не засклена. Площа 40 метрів. Зроблено електропроводку по всій квартирі. Лічильник на тепло. Західний бік світла. Вікна у бік лісу. Будинок заселений. Опалення, вода, світло – міські. Тарифи для житлового фонду. Сертифіката, а відповідно і поштової адреси зараз - немає. Будинок повністю збудований та заселений з 2018 року. Введення будинку в експлуатацію заплановане на 2024 рік. Перепоступка майнових прав у відділі продажу забудовника. Відео на запит.

Клавдієвська вул., 40

Продам: без комісії, готові брати гривню на рахунок, 2-кім. квартиру, ЖК "Грюнвальд", вул. Клавдієвська, 40є, поверх 2 з 25, загальна площа - 68 кв.м. Квартира з функціональним плануванням: дві окремі кімнати- 24 та 15 кв.м, кухня - 12 кв.м, коридор та роздільний санвузол. Ремонт 2020 року, залишаються всі меблі та техніка: три великі шафи-купе, двоспальне ліжко, диван, в кімнатах та кухні телевізори; кондиціонер, вбудований холодильник, пральна і посудомийна машини, мікрохвильова піч, варова поверхня, витяжка, духова шафа, великий на 120 літрів бойлер, кухонні меблі. Стан - заходь та живи. Фото відповідають на 100%, є відеоогляд. Будинок та територія доглянуті, є консьєрж, домофон, три ліфти. Гарні привітні сусіди навколо. До метро Академмістечко 2,6 кілометри, 35 хвилин пішки. Поруч розвинена інфраструктура. Дуже приємне розташування будинку. Через дорогу починається ліс з озерами. Комплекс новий, перші поверхи - магазини, кафе, аптеки- все що потрібно. Зупинка транспорту три хвилини пішки. Телефонуйте, перегляди за попередньою домовленістю. З повагою, Ваш ріелтор, Олена Сенатосенко.

Клавдієвська вул., 40

До вашої уваги пропонується чудова та простора 4 кімнатна квартира для великої сімї ! Квартира знаходиться в теплому цегляному будинку, який розташований в спальному районі міста Києва, а саме мікрорайон Новобіличі - в народі його знають як масив "Сахалін". Поряд з будинком розташований новий дитячий садочок, який відкриває двері для діток з 1 вересня цього року. Також за 7 хвилин пішки від будинку є 162 школа з басейном та великим футбольним полем. Саме головне, що дихати ви будите самим свіжим повітрям у місті, тому що за 5 хвилин від будинку стоїть величний сосновий ліс, в якому є дитячі майданчики, зони барбекю, площадки для тренування тварин, а також посмакуєте свіжою лісовою ягодою та грибами. В квартирі три окремі спальні кімнати та велика вітальня для родини, є все необхідне для проживання - стан заїжджай та живи. Влаштовані кондиціонери, кухня з усією побутовою технікою, ванна оснащена пральною машинкою та бойлером. Гарна інфраструктура, до метро Академмістечко 15 хв громадським транспортом. За 10 хвилин машиною розташований новий ТРЦ " Лавіна" та будівельний супермаркет " Епіцентр". Ласкаво просимо на перегляд. Менеджер з продажу нерухомості Леся.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Клавдієвська вул., 36

Виняткова двокімнатна квартира площею 62 кв. м у сучасному житловому комплексі запрошує вас у оазис стилю та затишку. Розкішний ремонт надає кожному куточку цього житла вишуканий вигляд, а вікна з видом відкривають захопливий пейзаж лісу. Квартира з панорамним вікном і теплими підлогами розкриває перед вами новий рівень комфорту. Велика гардеробна та широка хозяйська шафа надають простору організованість та зручність. Три шафи для одягу та антресолі дозволяють зберігати речі легко та ефективно. Крім того, ваш будинок обладнаний консьєржем для вашого зручного обслуговування. Магазин продуктів і піццерія в будинку роблять ваше повсякденне життя ще більш зручним та незабутнім. Насолоджуйтеся життям в цьому затишному та функціональному просторі! Незважаючи на те, що будинок ще не зданий, тут вже оселилися люди, створюючи атмосферу тепла та спільноти. Весь комплекс повністю функціонує, готовий зробити ваш вступ в це унікальне співтовариство легким та приємним. Не пропустіть можливість стати власником цього дивовижного житла, де сучасність зустрічається з природою.

Клавдієвська вул., 40Е

Продам шикарную квартиру с видом на лес в новом доме 6/10 этаж. Сдача 3 квартал 2024 года. Цена ниже чем у застройщика. Метро Академгородок в пешей доступности . Посредникам не беспокоить!

Клавдієвська вул., 40ж

Продам велику 1кім 53м2 по факту євродвушку, ЖК Грюнвальд, біля лісу, Академістечко, вул. Клавдієвська 40г, 15/18пов, спальня 13,2м2, і велика кухня вітальня 29м2, квартира з ремонтом , меблями (вбудована кухня, лідко, диван, шафи), та технікою (холод, пралка, бойлер, посудомийна машина, витяжка, варочна поверхня, духова шафа), документам більше 3років, дім заселений, вся інфраструктура. Поруч магазини, супермаркет, дитячі садки, школа. До м. Академмістечко 10 хв. маршруткою або 25 хв. пішки. Поруч ліс, два озера, чисте повітря. безготівковий розрахунок можливий.

можливий продаж по єОселя
Клавдієвська вул., 40г

Продам квартиру с мебелью и техникой в новом жилом комплексе Грюнвальд. Квартира не угловая, установлен индивидуальный счётчик тепла на квартиру документам более трёх лет. Без опекунского. Срочно! Цена окончательная, без торга! Без комісії для покупця!

Клавдієвська вул., 40в

Без %. ЖК Грюнвальд. вул. Клавдієвська 40Б, монолітно каркасний будинок з утеплювачем 2012 року побудови. 8/9 пов, ліфти: пасажирський та вантажний. 55,3/27,4/18,8 кв.м., вікна виходять на схід. Затишна, простора, світла квартира з ремонтом, меблі і техніка залишаються, все як на фото. Газова плита, витяжка, холодильник, кухня, диван, ліжко , шафа -купе, шафа в спальні, комод з дзеркалом. Бойлер, пральна машина. Лічильники електрики, води, газу. Квартира вільна. Доглянуте, чисте парадне, консьерж, поштомати Нової Пошти. До метро "Академмістечко" 35 хвилин пішки, або 10 хв маршруткою. Поряд з будинком школа та дитячий садок. Ліс. Супермаркети. Кафе. 62000 дол. Без % для покупця. у покупця додатково будуть витрати на послуги нотаріуса 4000 грн, та 1% пенсійний - 650 дол. Перегляд за домовленістю. Документам більше 3 років Комунальні. Утримання будинку 691.25 грн Лічильники: газ, вода, світло. ( електрика по тарифу для населення) Опалення централізовано.

Клавдієвська вул., 40Б

Унікальний дворівневий пентхаус із захоплюючим видом на ліс! Продається квартира в Києві, всього за двадцять хвилин ходьби від станції метро Академмістечко. Поверхи 9 і 10 у новій десятиповерхівці пропонують вам розкішний простір та зручність. Частково укомплектована меблями та повністю побутовою технікою, ця квартира стане вашим затишним притулком у найтихішому і зеленому куточку міста. Не упустіть можливість володіти цим чудовим житлом! Звяжіться з нами зараз, щоб дізнатися більше.

Клавдієвська вул., 40а

Продам 1-кімнатну квартиру в ЖК "Грюнвальд", вул. Клавдиевская, 40-А. Рік спорудження будинку - 2012. Матеріал стін - керамічна цеглина. Висота стель - 2.75. 3/10-эт., 47/22/15 кв. м. Квартира з євроремонтом - тепла і затишна, простора і затишна, склопакети, инверторный кондиціонер фірми "Cooper&Hunter", паркетна дошка, мебльована, двоспальне ліжко, ТБ., оптоволоконний інтернет, Wi - Fi, вбудована кухня, холодильник, НВЧ., з/у совм., імпортний кахель, пральна машина, бойлер. У кімнаті і в кухні французький балкон. Встановлені лічильники на газ, воду і електроенергію. У будинку консєрж, ОСББ, почтомат. Презентабельний підїзд. Міські тарифи на усі комунальні послуги, вікна в тихий двір. У будинку: аптека, супермаркети, фитнес і масаж, суші і піцерія, кавярні. Поряд з будинком лісопаркова зона відпочинку, два озера - чисте повітря! Недалеко ТРЦ "Lavina", "Епіцентр", ринок. Метро Академмістечко 5-7 хвилин на маршрутці (25 хвилин пішки). Ціна - 56 000 у.о. БЕЗ КОМІСІЇ! Квартира

Клавдієвська вул., 40А

Продаж 1-к квартири в ЖК Грюнвальд по Вул. Клавдіївська, 40 ж(7 будинок, 8 черга) на 5 поверсі /9 поверхового будинку. Будинок – монолітно каркасний . Загальна площа 45 кв.м. (кухня-студіо, спальня, санвузол та балкон) . Здача будинку перший квартал 2024 року (будинок побудований, йде облагородження території) У будинку аптека, кавярні, салон краси, поряд лісо-паркова зона. До метро Академмістечко 15 хвилин на маршрутці або 25 хвилин пішки. Є можливість зробити тамбур на дві квартири . Переуступку оплачуємо. Ввод в експлуатацію 2024 рік. Вартість-42000 у.о. Бонус: краєвид на лісопарк

Продаж 45м2 в ЖК Грюнвальд М Академмістечко Вул. Клавдіївська, 40ж.

Прлдам однокомнатную квартиру, ул. Клавдиевская, 40Е, ЖК Грюнвальд, новый дом. 16/25эт. дома, евроремонт, 40/17/11м2. Встроенная кухня, вся бытовая техника, посудомоечная машина, телевизор, кондиционер, мебель, 2 больших шкафа. Су совмещён, душевая кабина, бойлер, лоджия застеклена. Метро Аккадемгородок. Комиссия 3%. Цена 50000уе

Продам 1кв., 40м2, ремонт, новый дом, мебель.

Продам сучасну двокімнатну квартиру з ремонтом та меблями в ЖК Грюнвальд Київ, Святошинський р-н, вул. Клавдіївська, 40д с.м. Академмістечко Простора, затишна квартира з гарним, панорамним видом з вікон. В квартирі зроблений якісний ремонт, всі меблі в квартирі зроблені під замовлення. Кожна кімната має правильну геометрію. Загальна площа квартири 61 м2, житлова 28м2. Площа кухні - 16м2 Чудове рішення в кухні - вітальні. Є функціональна робоча зона кухні, вбудована техніка провідних виробників, мʼяка зона для відпочинку та обідня зона з функціональним столом для великої родини. Затишна спальня з двома вікнами, що додає багато природного світла. Дитяча кімната в які продумані всю до дрібниць для зручної експлуатації дитині. Гармонійно помістилось спальне місце, шафи, письмовий стіл та гірка для фізичного розвитку. Ванна кімната оформлена також зручно та функціонально. В ремонті використані тверді породи деревини, а саме стільниця на кухні та у ванній кімнаті. Якісне покриття підлоги - ламінат, який розрахований на 25 років експлуатації. Міжкімнатні двері від відомого виробника з гарантією. Стан квартири 10/10 і це не перебільшення. При продажу всі меблі та техніка залишаються. Це найкраща пропозиція в мікрорайоні. Комунікації: опалення централізоване ( в квартирі власний теплолічильник), світло, вода, ОСББ, всі тарифи житлові. Додатково є орендовані для парко місця біля будинку. ( для нових власників питання де припаркуватися - закрите). Чудова локація будинку. Напроти ліс з віковими деревами, де Ви можете прогулятися зі своєю родиною, або зі своїми улюбленцями. Магазини в комплексі. Поряд супермаркет, дитячий садок, школа, все в пішій доступності. В 15 хвилинах пішки станція метро Академмістечко, або дві зупинки громадським транспортом який зупиняється біля комплексу. Всі документи готові до нотаріального оформлення купівлі - продажу. Також можливий продаж по державним програмам, єВідновлення та іпотека. Ціна 105 000$ Деталі чи додаткові фотографії, відео надішлю на любий месенджер. Анна Максименко 09*********75

Продам 2 КВАРТИРУ з ремонтом метро Академмістечко за 105000$

Продажа 1-комнатной квартиры в клубном доме ЖК «Грюнвальд». Локация: ул. Клавдиевская, 40, Святошинский р-н, Новобеличи. 5/10-этажного дома. Комфорт-класс. Все окна выходят на лесопарковую зону. Общая площадь – 45, 05 м², высота потолков 2, 75 м. Состояние после строителей. Предусмотренное оснащение квартиры перед введением в эксплуатацию и технической инвентаризации: установление радиаторов и разведение труб на отопление и вентиляцию; установление счетчиков на холодную и горячую воду, электроэнергию; металлопластиковые окна; металлические двери; внутриквартирные монтажные работы по электроснабжению и электроосвещению; отвод канализации; гипсокартонные перегородки. Возможность размещения 2-х санузлов, т. к. установлены 2 канализационных стояка. Технология строительства монолитно-каркасная, стены – керамоблок, утепление – минеральная вата, пенопласт. Плиты предусмотрены электрические. На этаже 6 квартир, колясочная. Квартира не угловая, рядом - 4-х комнатная. Дом предусмотрен с зоной комфорта: 1 и 2 этажи: ресторан, фитнес клуб с бассейном (чаша 25 х 8 м). Лифт опускается в 2-х этажный паркинг. Территория благоустроена. Ввод в эксплуатацию – конец 2024 г. Социально-бытовая инфраструктура: вблизи магазины, кафе, салоны, рынок, аптеки, школа, детский сад, почта, банк, аптека. Рекреационный потенциал: лесопарковая зона. Транспортная инфраструктура: городской транспорт, маршрутные такси. Ближайшая ст. метро»Академгородок». Переуступка. Цена: 45000 $. Без комиссионных.

Прод. 1-к. кварт. ЖК «Грюнвальд», ул. Клавдиевская

Продам 3-кімнатну квартиру вул. Клавдіївська, 40Є, буд. 8, введення в експлуатацію початок 2024р. Поверх 3/11 (фактично від землі 4 поверх).Кімнати ізольовані, 2 санвузла. Кухня -вітальня - 40м і 3 спальні (18, 17 і 13м). Поруч магазини, дитячий майданчик і садок, ліс, метро Академмістечко - 10 хв. на транспорті, 20 хв. пішки. Оформлення - переуступка майнових прав входить в ціну. Номер оголошення на сайті компанії: SF-1-398-456-LX.

ЖК Грюнвальд 3 кім. квартира 117м за 70 000

Продаж великої 1-кімнатної квартири .(євродвушка) . ЖК Грюнвальд, м. Академмістечко. Велика квартира біля лісу за адресою Клавдіівська 40Г. 14/18 поверх. Загальна площа 60,3 кв. м. Кухня-студія, є окрема кімната а також великий гардероб 7 кв. м. Будинок 2015 року, 100% заселений. В будинку є консьєрж, домофон та відеонагляд. Поруч магазини, супермаркет, дитячі садки, школа. До м. Академмістечко 10 хв. маршруткою або 25 хв. пішки. Поруч ліс, два озера, чисте повітря. Торг.

власник
вул. Клавдіївська, 40г

Продам 3-кімнатну квартиру вул. Клавдіївська, 40Є. Площа 92 (46)28м м. Введення в експлуатацію початок 2024р. Будинок збудований. Лічильники на воду. 3 ліфта. Поруч магазини, садок, школа, ліс. Своя котельна, своя парковка. В комплексі аптека, супер-маркет і кафе, салон краси, буде фітнес-клуб з басейном. Метро Академмістечко - 20 хв.пішки. Оформлення - переуступка входить в ціну. Номер оголошення на сайті компанії: SF-772-488-LX.

ЖК Грюнвальд 3-кімнатна квартира

Продам 1 кімнатну велику квартиру з дизайнерським ремонтом недалеко біля метро "Академмістечко". Будинок знаходиться біля екологічно чистого лісу з мальовничою панорамою природи з вікна Вашого майбутнього житла. Квартира має якісний дизайнерський ремонт, світла та простора, розташована на 14-му поверсі 26-ти поверхового будинку. Встановлено лічильники на електрику, воду та опалення. За рахунок того, що будинок теплий опалення використовується дуже економно. У квартирі наступне планування: кухня-студія, кімната, балкон засклений, вітальня, туалет та ванна кімната розташовані окремо та мають підігрів підлоги. Квартира продається з меблями та побутовою технікою, вбудована кухня, розкладний диван, двоспальне ліжко, одна шафа-купе + шафа на балконі, кухонний стіл, стіл для письма. Побутова техніка: холодильник, пральна машина, електрична індукційна поверхня, витяжка, бойлер, кондиціонер. У будинку: три ліфти, консьєрж, відеоспостереження, ОСББ, гарне парадне. Біля комплексу є дитячий майданчик, кафе, супермаркет "Коло", "АТБ", "ФОРА", "Сільпо", салон краси, фітнес-студія, спорткомплекс "SportLife". Поруч знаходиться лісопаркова зона, супермаркети, школи, дитячі садки, поліклініка, аптеки, банки, є дитячий басейн, найближче метро "Академмістечко", до метро їхати 10 хвилин маршруткою або 15 хвилин пішки, ТРЦ "Lavina", "Ашан", "Епіцентр", "Агромат". Телефонуйте домовимось про перегляд. Продаж за переуступкою. БЕЗ КОМІСІЇ для ПОКУПЦЯ!

власник
Продаж 1 кімн. квартира ЖК "Грюнвальд" вул, Клавдіївська, 40є

Продам 3-кімнатну квартиру в Києві, ст.м. Академмістечко, вул. Клавдіївська. 5/9 поверх 68 м2, 3 роздільні кімнати, кухня, роздільний санвузол, прихожа. Є засклений балкон. Квартира в гарному жилому стані, повністю мебльована та наповнена побутовою технікою. Ціна: 85000$ без комісії.

3-кімнатна квартира на Академмістечку! Вул. Клавдіївська