Продам 1 кімнатну квартиру в Червоному Хуторі, вул. Центральна. Загальна площа 47/21/14 кв. м., високий 1/11 поверх, будинок з червоної цегли, міцний, теплий, зданий у 2014 році. Стан від будівельників, рівне стягування, стіни оштукатурені, МПО. Дахова котельня. Будинок зданий-заселений. Закритий, відмінний великий двір із дитячим майданчиком. Відео спостереження. Ключ від воріт є лише у мешканців будинку. За будинком стоянка для машин. Поруч Епіцентр, АТБ, Метро, Оптовий Ринок. До моря на авто 5 хвилин. Біля будинку зупиняється 221 маршрутка – їде до центру міста. Продам 1 комнатную квартиру в Червонном Хуторе, ул. Центральная. Общая площадь 47/21/14 кв. м., высокий 1/11 этаж, дом из красного кирпича, крепкий, теплый, сданный в 2014 году. Состояние от строителей, ровная стяжка, стены оштукатурены, МПО. Крышная котельная. Дом сдан- заселен. Закрытый, отличный большой двор с детской площадкой. Видео наблюдение. Ключ от ворот есть только у жильцов дома. За домом охраняемая стоянка для машин. Рядом Эпицентр, АТБ, Метро, Оптовый Рынок. До моря на авто 5 минут. Возле дома останавливается 221 маршрутка - едет в центр города. Без долгов.

Центральна вул., 7а

Продам 3 кімнатну квартиру, м. Кілія, р-н СРЗ. Квартира знаходиться всередині дома, не углова. Вікна та балкон металопластикові. Стан квартири - житловий. Квартира продається з меблями та технікою. Можливий торг.

власник
Продам 3 кімнатну квартиру

Продам 3 комнатную квартиру 2 этаж, с гаражом в 2 минутах ходьбы на поселке ПМК (СМУ16) по ул. Торговая . Общая площадь 69.1 жилая 40. Кондиционер, бойлер, стиральная машина,газовая плита, газовый балон, электрокамины, вся мебель идет в комлекте состояние на фот

власник
Продам 3 комнатную квартиру с гаражом в г. Килия
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

продаеться однокімнатна квартира в місті Вилково, на другому поверсі,з балконом ,по вулиці Сонячній будинок номер 4! світло,вода,водовідведення є! писати на вайбер +38********08

власник
квартира 1-но кімнатна

Продам 2 кім квартиру з меблями пос СРЗ. Житловий стан. Кілія, Одеська область

власник
Продам 2 кім квартиру Кілія

В г.Килии срочная продажа 2-х комнатной квартиры, общей площадью - 53. Дом расположен на поселке СРЗ, по улице Победы на удобном 1 /5 этажного дома, с балконом и подвалом. В квартире есть бронированная дверь. Новый бойлер. Санузел раздельный, фасад квартиры утеплен. В квартире всегда тепло, подача тепла с падала. Окна метала пластиковые и есть решетки на окнах. Лоджия застеклена. Остаеться мебель. А так же имеется 2 гаража. Цена - 13000 дол.США (возможен торг)

Срочная продажа 2-х кв. в г. Килии

2-кімнатну квартиру в ЖК Авторський район, загальною площею 70 кв.м. Простора, світла квартира у новому елітному комплексі, розташованому поблизу моря. Квартира вільного планування може від будівельників. Метало-пластикове скління, ідеальне стягування підлоги. Поруч торговий центр Рівєра, з усіма розвагами, кінотеатром та магазинами. У такій квартирі ви можете втілити в життя навіть найсміливіші та блискучі ідеї дизайну. Прекрасний варіант для комфортного життя!

Гоголя улица, 23А, Лески, Одесская 65600.0 USD

пентхаус з двома терасами у місті біля моря Чорноморська Рівєра у житловому комплексі Авторський-1. Висота стелі 3 метри. Весь житловий комплекс охороняється, є два гостьові паркування та підземний паркінг. Будинок зданий у 2018. До моря та пляжу 100 метрів. Через дорогу найбільший та найкрасивіший торговий центр Рівєра з супермаркетом Ашан та магазинами. Телефонуйте!

Гоголя улица, 23А, Лески, Одесская 346115.0 USD

будинку, Будинок зданий та заселений. Поліпшене сучасне планування. Стіни відшпатльовані, на підлозі стяжка, всі комунікації заведені у квартиру. Квартира двостороння з панорамним видом на море з усіх вікон. Будинок оснащений відеоспостереженням. Дитячий майданчик, автостоянка біля будинку. Розвинена інфраструктура. Ціна повна, жодних комісій та агентських послуг ви не сплачуєте.

Академика Заболотного улица, 3Д, Лески, Одесская 27100.0 USD

будинку, Будинок зданий та заселений. Поліпшене сучасне планування. Стіни відшпатльовані, на підлозі стяжка, всі комунікації заведені у квартиру. Квартира двостороння з панорамним видом на море з усіх вікон. Будинок оснащений відеоспостереженням. Дитячий майданчик, автостоянка біля будинку. Розвинена інфраструктура. Можливо Відстрочка на Ваших умовах на 2-3 місяці Ціна з переуступки, жодних комісій та агентських послуг ви не сплачуєте

Академика Заболотного улица, 3Д, Лески, Одесская 43800.0 USD

будинку, Будинок зданий та заселений. Поліпшене сучасне планування. Стіни відшпатльовані, на підлозі стяжка, всі комунікації заведені у квартиру. Квартира двостороння з панорамним видом на море з усіх вікон. Будинок оснащений відеоспостереженням. Дитячий майданчик, автостоянка біля будинку. Розвинена інфраструктура. Можлива отстрочка. Ціна властника, жодних комісій та агентських послуг ви не сплачуєте.

Академика Заболотного улица, 3Д, Лески, Одесская 43500.0 USD

продажу простора однокімнатна квартира в новому елітному будинку. Загальною площею 44 кв.м. У квартирі зроблено світло та вода з якісних будматеріалів. Повністю зроблено підлогу та сан вузол, встановлена в санвузлі ванна та унітаз. Упорядкована закрита територія, відеоспостереження. Прекрасний вибір як для життя, так і для оренди! Телефонуйте

Академика Заболотного улица, 3Г, Лески, Одесская 40000.0 USD

будинку, Будинок зданий та заселений. Поліпшене сучасне планування. Стіни відшпатльовані, на підлозі стяжка, всі комунікації заведені у квартиру. Квартира двостороння з панорамним видом на море з усіх вікон. Будинок оснащений відеоспостереженням. Дитячий майданчик, автостоянка біля будинку. Розвинена інфраструктура. Ціна повна, жодних комісій та агентських послуг ви не сплачуєте.

Академика Заболотного улица, 3Д, Лески, Одесская 28300.0 USD

3-х комнатная квартира 97 кв.м. в 20 Жемчужине по сниженной стоимости 580 $ кв.м. Квартира от строительной компании, в закрытом комплексе бизнес класса, правильной планировки, невысокий этаж, панорамное остекление, двухсторонняя. В комплексе своя крышная котельная, места для парковки, детская и спортивная площадка, парковая зона для отдыха. Есть генератор, независимо от электричества , работают лифты, есть вода и отопление. Продается без комиссии!!!

Академика Заболотного улица, 3А, Лески, Одесская 56000.0 USD

квартиру в малоквартирном сданном доме. Квартира 56 кв.м, легко планируется в евродвушку с просторной кухней. Высокие потолки 3.5 м, дорогое панорамное остекление с напылением. Есть свое парко место. Близость к морю Возможна рассрочка

Северная улица, 2А, Лески, Одесская 42993.0 USD

квартиру в малоквартирном сданном доме. Дом закрытого типа с зоной барбекю. Квартира 56 кв.м, легко планируется в евродвушку с просторной кухней. Высокие потолки 3.5 м, дорогое панорамное остекление с напылением. Есть свое парко место. Близость к морю Возможна рассрочка , первый взнос- 4 780 у.е, остаток по 1195 у.е на 36 месяцев

Северная улица, 2А, Лески, Одесская 43446.0 USD