‼️Терміновий продаж‼️Без комісії для покупця. Такої ціни в Жк Уютний Квартал не було і не буде‼️ Стильна, нова квартира з панорамним видом. Яскравий сумісний санвузл. В квартирі індивідуальне опалення, яке порадує Вас низькими комунальними платежами. Територія ЖК озеленна, знаходиться під відеоспостереженням. Телефонуйте для перегляду

Героїв Небесної Сотні просп., 18/22

Терміново продається квартира в сучасному ЖК"Петрівський квартал"- комплекс з закритою територією , з прогулочними доріжками, зонами відпочинку, дитячими та спортивними майданчиками. Квартира заг.пл.31,8 . В квартрі зроблено якісний сучасний ремонт. Повністю облаштована меблями та побутовою технікою. При продажу залишається усе

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 105/2

єОселя, ПОСТАНОВИ, МОЖЛИВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ Зваблива дворівнева квартира з ідеальним плануванням і стильним дизайном! На першому поверсі вас зустрічає простора вхідна група, яка відчиняє двері до вашого нового дому. Окрема кімната площею 15м2 ідеально підходить як для спальні, робочого кабінету або гостьової кімнати. Кухня площею 18.4м2 здатна вмістити всю вашу кулінарну майстерність, а вітальня площею 17.4м2 створює затишну обстановку для відпочинку та розваг. Перший поверх також має гостовий санвузол з душовою кабіною площею 4.3м2, і додатковий гостовий санвузол площею 1.6м2, що забезпечує комфорт вашим гостям. На другому поверсі вас очікує справжня розкіш. Величезна ванна кімната площею 15.3м2, дитяча кімната, 2 гардеробні кімнати, пральна кімната та господарська кімната - все це створює ідеальний простір для сімейного життя. Та найголовніше - ніяких сусідів зверху! Ви маєте повну приватність і тишу. Квартира відзначається дизайнерським ремонтом з використанням найкращих матеріалів, що забезпечує Вам естетичне задоволення та довговічність. Ціна цього житла - всього 130.000 доларів. Не упустіть свій шанс на купівлю ідеальної квартири!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Райдужна вул., 90
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартири від забудовника, без %. Планове введення в експлуатацію орієнтовно літом.24р Затишне Жк закритого типу, під охороною. На території присутні школи, дитячі садочки, поліклініка, паркінг надземного типу, фонтан, магазини, дитячі майданчики, мініозера. Біля центрального виїзду є зупинка (200-300м). Територія дуже озеленина ялинками, декоративними деревами, кущами. Територія підтримується завжди в чистоті. Гарний дизайн домів кофейного відтінку. Присутня послуга ЄОселя для домів, що здані в експлуатацію.

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 48

❗️Терміновий продаж у звʼязку з від"їздом закордон, з ремонтом, меблями і технікою❗️ 51.900S 40M2 Софіївська Борщаговка. ЖК Волошковий. Простора, зручна, знаходиться на 5 з 5 поверхового будинку. Дім теплий, заселений! Індивідуальне газове опалення. Комплектація квартири -Диван-шафа -облаштований санвузол -є пральна машина, холодильник, -стіл та стільці - Балкон, що не мало важливо - багато простору та відмінна атмосфера. Хороша транспортна розвязка біля комплексу зупинка маршрутки 904. До кільцевої дороги 200 метрів. 15 хв. їзди і Ви біля метро Академмістечко, Іподром, ВДНГ, Святошин, Теремки Територія будинку Жк Волошковий повністю під відеоспостереженням закрита з красивим дизайном зелених ландшафтів. Класні дитячі майданчики, школа, садок. Розвинута інфраструктура. У пішій доступності велика кількість магазинів, АТБ, ФОРА, СІЛЬПО, ательє, нова та укр пошти, мед клініка Добробут, салони краси, ресторани, кафе, Фітнес центр Софія та багато іншого.

Волошкова вул., 30

Продаж 3-х кімнатної 2-х рівневої квартири, загальною площею: 98.3 м2 з ремонтом у ЖК Софія Сіті від Мартинова, вул. Лесі Українки. Квартира знаходиться в затишному ЖК, зроблений ремонт, утеплені міжкімнатні стіни 40 см, тихий двір і тепло взимку. Ціна за комуналку нижче середнього. На першому поверсі велика кімната з балконом, санвузол душ з туалетом, шафа купе, велика кухня з балконом, сходи вироблені з дерева (смерека). На другому поверсі містка гардеробна, дві спальні, туалет і ванна кімната. Всі матеріали екологічно чисті. Дуже хороші сусіди що немало важливо для спокійного життя. Зелена територія з охороною та відеоспостереженням. Більшість меблів залишається. Інфраструктура: Є все для спокійного життя. Дитячі майданчики, магазини (Сільпо, АТБ, Фора), аптеки, лікарні, пункти банку і нової пошти, багато затишних кафе, EVA, заправка ОККО, спортивний клуб, ресторани, Церква. Транспортна розвязка: -15 хв їзди до метро Академмістечко. - 7 хв пішки до автобусної зупинки.

Лесі Українки вул., 11

‼️Ціна топ #43197 Продаж однокімнатної квартири розташована на 5му поверсі сучасного ЖК, біля парку в центрі Петропавлівської борщагівки. ЖК Празький квартал 2 Квартира площею 27.5 м2 з сучасним ремонтом. Окрема кухня та кімната. Дуже вигідно під здачу, або жити в зручному та затишному місці з усіма зручностями в кроковій доступності. Три виїзда-заїзда в Київ. Квартира світла, місця для паркування авто достатньо . Кафе, піца,суши, фора, АТБ, магазини, аптеки, парк, зупинка. Ашан, Епіцентр, ТЦ. Комуналка маленька. Документам більше 3 років brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

Садова вул., 51б

‼️ЦІНА ЗНИЖЕНА ‼️ Терміновий продаж! Квартира з ремонтом по ціні без ремонту ‼️ Жк Софія Резиденс 40 m2 Квартира з меблями та технікою все залишається Ексклюзивний варіант У квартирі виконаний ремонт. Є всі необхідні меблі та техніка. Квартира розташована на комфортному 1 поверсі, всі комунікації запущені Телефонуйте

Мартинова просп., 8

‼️Без комісії для покупця‼️Найкраща пропозиція‼️ Шикарна однокімнатна квартира з авторським ремонтом в ЖК Софія Клубний від Мартинова! Квартира повністю укомплектована та готова до заселення. Простора кімната із зручним ліжком та гардеробом. Затишний хол Стильна, продумана кухня з панорамним видом. Стильний сумісний санвузл. В квартирі індивідуальне опалення,водяний підігрів полу в санвузлі,яке порадує Вас низькими комунальними платежами. Телефонуйте

Клубна, 10

БЕЗ КОМІСІЇ для покупця! Дуже ВИГІДНА пропозиція за співідношенням ціна/якість! У продажу трикімнатна квартира в житловому комплексі комфорт класу ЖК Щасливий на Петропавлівській Борщагівці. Документам більше 3-х років, один власник, немає прописаних. Квартира має дуже вдале планування: три окремих спальні, простора кухня з лоджією, два санвузоли з ваною, багато місць для зберігання. Встановлено кондиціонер, індивідуальне газове опалення, що надасть вам змогу регулювати тепло в приміщеннях та заощаджувати на комунальних платежех, зроблено додаткову шумоізолацію. З вікон квартири відкривається чудовий вид на затишний двір з фонтаном. Доглянута територія, парковка, дитячі садочки, розвиваючий центр, дитячі та спортивні майданчики, зони для відпочинку, кав"ярні, магазини, нова пошта, фітнес студії, клініка та лабораторія. В пішій доступності супермаркети Фора, Новус, Trash, АТБ, 4 ROOM, Епіцентр, нова школа, державні та приватні дитячі садочки. Зручна транспортна розв"язка: метро Академмістечко та Житомирська 7-10 хвилин, до кільцевої дороги 300 метрів. Запрошую вас на перегляд. Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 10А

До вашої уваги пропонується чудова квартира , з сучасним ремонтом , який зроблено із якісних матеріалів. Ваша майбутня оселя , знаходиться у найпопулярнішим ЖК у передмісті Києва- ЖК Софія. Власна інфраструктура просто вражає. У пішій доступності є абсолютно всі можливі заклади для потреби мешканців. Школа, дитсадок, ресторан, спортзал, салон краси, барбершоп,бутіки одягу, продуктові магазини, супермаркети, розважальні ТРЦ- і все це в радіусі 800м. Квартира розташована на 7 поверсі, з вікон якої, можна побачити сердце ЖК Софії- центральну паркову алею. Зроблений якісний ремонт , з якісних матеріалів. Тепла підлога абсолютно по всій квартирі Все робилось для себе. Зроблено невелике перепланування, окрім кухні, зʼявилась ТВ-зона. Також , є спальна кімната, з великим ліжком і місцем для кабінету. Готові співпрацювати з різними держпрограмами, в тому числі Єоселя. По всім питанням, звертайтесь по номеру, буду радий вам допомогти. P.S. Ціна вказана разом з усіма витратами, під ключ!!!

можливий продаж по єОселя
Братська вул., 24

Терміново!!!! Єоселя під 3%, 7%. Пропонується квартира в мальовничому житловому комплексі " Київський маєток" за адресою: вул. Бишівська, 14 А.. Комплекс закритого типу, на території якого є дитячий садочок, кавярні, дитячі майданчики, салони краси, продуктові магазинчики. Поруч супермаркети, Новус, АТБ, Фора, Сільпо. Зупинка транспорту , який курсує до метро Академмістечко, Житомирська.

можливий продаж по єОселя
Бишівська вул., 14 А

Продаж 2-кімнатноі квартири в сучасному ЖкБарселона. В квартирі: 2 окремі спальні, велика кухня с лоджію виходом на відкритий балкон, санвузол та гардеробна зі всіма комунікаціями щоб зробити другим санвузол. Квартира оснащена всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання вашої родини. Так як це останній поверх, в квартирі є камін. В самому закритому комплексі є: дитячій майданчик, магазини, кафе, салони краси. Поруч є великі супер маркети, школи, парки, дитячі садки.

Петровська вул., 1

Продаж двокімнатної квартири на Софіївській Борщагівці в ЖК Софіївська Слобідка, адреса - вулиця Івана Франка 6, будинок збудовано у 2013 році. 3 поверх з 12 Загальна площа 61,3м2, кухня - 12м2 Повністю мебльована квартира (за виключенням холодильника, телевізора і пралки, це власники забирають), встановлені нові кондиціонери, зроблений якісний ремонт, в квартирі багато часу ніхто не проживав, тому стан дуже хороший. Прописаних немає. Окрема кухня, вітальня, спальня з виділеною зоною для робочого місця та сумісний санвузол. Також є дві лоджії. Вікна виходять на дві сторони. В сторону Вишневого і у двір. Поблизу є вся інфраструктура, супермаркети, магазини, ресторани, аптеки, дитячі садочки, школи, також поруч з будинком транспортні зупинки. Квартиру варто бачити на власні очі, тому запрошуємо Вас на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Івана Франка вул., 6

*Без %. Рассмотрим еОселя, гос программы, сертификаты . ЖК "Софиевская сфера", пр.Героев Небесной сотни, д. 26/17 , 6/10 эт. Дом 2020 год * Панорамные окна в пол. Вид с окон- на аллею с детской площадкой и зоной отдыха. * Квартира с ремонтом , полностью укомплектована мебелью( встроенная кухня, шкаф купе, 2х сп. диван и кровать 1.5 сп., шкаф в коридоре) и техникой. Заходи и живи. * 2х конт. газовый котел, счетчики - газ, свет и вода. Закрытая территория, охрана, видеонаблюдение. * Рядом есть всё - для комфортного проживания ! Развита инфраструктура: супермаркеты - Траш, 2 Сильпо, Новус , 2 АТБ, Фора, ТРЦ Европарк, Sofia mall и Маеток, кофейни, рестораны, кафе, аптеки, спортзалы, бассейн и т.д.. Каждое воскресенье - Ярмарка cо свежими и домашними продуктами! В пешей доступности - парк. *м. Академгородок и м. Теремки - 20 минут транспортом, машиной до Окружной 3.5 км - и Вы в Киеве. *Звоните, записывайтесь на просмотр! Более детальная информация по телефону! *Док-ты на квартиру - договор купли-продажи, регистрация и техпаспорт. * Возможен обмен на 2х комнатную. Готовая инвестиция, как для жизни , также под арендный бизнес!

можливий продаж по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 26/17

Без комісії. Продам 3кім.квартиру, 72кв.м., м.Вишневе, ЖК Авіа Квартал, вул.Вітянська,2, 72/39/15кв.м., 15/16пов. Світла простора видова квартира в гарному житловому стані. Євроремонт 2017 року. Продається з меблями і технікою - так як на фото: варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина, витяжка, холодильник, кондиціонер, бойлер, пральна машина, три телевізори. Планування: велика кухня-вітальня, спальня, дитяча кімната, гардеробна, лоджія-тераса. Є спортивний куточок. Просторий санвузол - 6,1кв.м. - з ванною і душовою. На тепло, світло, воду встановлені лічильники. Мінімальні комунальні платежі. Тарифи звичайні, не комерційні. Будинок 2015 року. Охорона, відеонагляд 24/7. Консьєрж цілодобово. Два ліфти - вантажний і пасажирський. На будинок придбані генератори, тому не має проблем з роботою ліфтів, теплом, світлом. Розвинена інфраструктура району - дитячі садочки, ліцей, школа, супермаркети Сільпо, АТБ, Фора, Новус, відділення банків, Укрпошти, Нової Пошти, Розетки - все поруч. В дворі Спортлайф, підземний паркінг. Зручна транспортна розвязка - до метро Академмістечко, Теремки, ВДНГ - 15-20 хвилин. Зупинка біля будинку. Поруч залізнична станція - до Караваєвих Дач 16 хвилин, до метро Вокзальна - 20 хвилин. Ціна 83000у.о. Без комісії. Розглядаємо продаж по програмі єОселя, по постановам, по єВідновленню. Запрошую на перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Вітянська вул., 2

Без комісії. Продам 1кім. квартиру в м.Вишневе, ЖК Чорновола, вул.Чорновола,50А, 36/16/9кв.м., 7/9пов. Квартира з євроремонтом. Є меблі і техніка: мякий куточок, шафа-купе, кухня з вбудованою технікою - газова плита, витяжка, холодильник, бойлер, пральна машина. Квартира в середині будинку, дуже тепла. На світло, газ, воду встановлені лічильники. Мінімальні комунальні платежі. Планування роздільне. Санвузол суміжний. Велика лоджія 4кв.м. з видом на Київ. Цегляний будинок 2015 року. Закритий двір, відеонагляд. Багато місць для паркування. Розвинена інфраструктура району - дитячі садочки, школа, супермаркети, відділення банків, салони, кавярні. Зручна транспортна розвязка - поруч зупинка маршруток - до метро 15 хвилин, 302 маршрутка до Контрактової площі. Поруч залізничний вокзал - до Шулявки - 16 хвилин,до метро Вокзальна - 20 хвилин. Ціна 47000у.о. Документам більше 3х. років. Оформлення мінімальне - 1%. Без комісії. єОселю, постанови, єВідновлення розглядаємо. Запрошую на перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Чорновола вул., 50А

ЖК Піонерський квартал Вишневе. вул. Молодіжна, 25а/21 Поверх 6/10 65м2 + балкон з панорамою. В квартиі зручне продумане планування. Гардероб хол 2окремі кімнати і балкон. З кухні вихід на балкон. В кімнатах вікна з видом на дитячий майданчик і на зелену зону . Опалення - індивідуальне газове і тепла підлога. Вся необхідна інфраструктура. транспортна розвʼязка - в любу точку міста в хвилинах ходьби) Без комісії % Розглядається продаж по державних програмах. Більше 3х років.

власник
можливий продаж по єОселя
Молодіжна вул., 25а/21

єОселя! Продам однокімнатну в ЖК Чорновола, м.Вишневе, пров.Весняний 1а Площа 36,6 м2 Поверх 9/10 Вартість 36000$ Квартира внутрішня, не вуглова, дуже тепла, вікна виходять у внутрішній двір з виглядом на приватний сектор. КОМПЛЕКТАЦІЯ квартири: Фінішна стяжка на підлозі Стіни без штукатурки Входить у вартість 2-х контурний газовий котел Лічильники газ, вода, електрика встановлено. Ідеальна локація будинку, поряд є все: - Сільпо - МакДональдз - Спортивний клуб Grafit - Приватні та державні дитячі садочки та школи - Відділення банків - маленькі профільні магазини різного напрямку - Нотаріус - Нова Пошта - Розетка - Ресторани різних напрямків Запрошую на перегляд або маю відеоогляд квартири який можу надіслати в месенджер, звертайтесь!

Весняний пров., 1а

Продаж 1 кімнатої квартири в м. Вишневе за адресою провулок Поштовий, 15. Загальна площа – 38,4 кв.м. Поверх 8/9. Повноцінна 1 кімнатна квартира з ремонтом. В квартирі залишаються меблі та техніка. Відокремлена робоча зона на лоджії. Готові розглянути покупців з державними програмами. Документам більше 3-х років. Без комісії для покупця.

Поштовий пров., 15

Продам 1кімнатну квартиру, не кутова, є парковка біля дома, в житловому стані, поруч є все необхідне Документи гтові к продажу, боргів не має

власник
Миколи Хвильового, 1

Без комісії. Продаж однокімнатної квартири в мальовничому ЖК «Піонерський квартал» по вулиці М. Приймаченко 27 ( ранішне вул. Першотравнева ). Загальна площа квартири 46,1 кв.м., розташована на 8 поверсі. Раціональне планування, простора та світла кімната з панорамним вікном з відділеною зоною спальні. Вмістка гардеробна кімната. В квартирі зробленний дизайнерський ремонт. Квартира обладнана якісними меблями, технікою та всім необхідним для життя. Індивідуальне газове опалення. Доглянута територія з великим дитячим майданчиком, фонтаном, зоною для прогулянок та парковкою для автомобілів. Охорона території. В пішій доступності великі супермаркети NOVUS в 100 м., Сільпо 300 м., Фора, АТБ, McDonalds 300 м., KFC, салони краси, ресторани, аптеки. Зупинка громадського транспорту біля будинку. Школа та дитячий садочок в пішій доступності. Поряд із комплеком є чудовий парк, ліс та озеро. Будинок введений в експлуатацію. Документи готові для продажу. Можлива продаж під «єОселя». Ціна 68948 доларів США. Без комісії для покупців.

можливий продаж по єОселя
Першотравнева вул., 27

Без Комісії!!! Код квартири 25043015 Продається 1-кімнатна квартира у ЖК Піонерський квартал-2 с.Чабани вул.Машинобудівників Загальна площа: 41м2, 3 зручний поверх з 10. Квартира з чорновим ремонтом, зроблена штукатурка, електрика, прокладено під кондиціонер встановлено двоконтурний газовий котел та газовий лічильник, також на електрику та воду. Великі панорамні вікна роблять квартиру дуже світлою та просторою. До Києва 10 хв, м. Теремки. Розглядаємо держ програми та безготівковий розрахунок. За більш детальною інформацією звертайтесь за вказаним номером.

можливий продаж по єОселя
Машинобудівників вул., 16

НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ НА РИНКУ! Розглядається продаж під єОселю/єВідновлення. Пропоную до уваги затишну 1-кімнатну квартиру в м. Вишневе, за адресою вул. Лесі Українки 33Б. Ідеальний варіант для одного або пари. 5/9 поверх. Загальна площа - 38.1 м.кв. Житлова площа - 20.7 м.кв. Площа кухні - 7 м.кв. Свіжий ремонт, встановлені всі необхідні для комфортного проживання меблі та техніка - одразу заїжджай та живи. Розвинута інфраструктура - в пішій доступності магазини, мінісупермаркети, відділення Ощадбанку, Нова Пошта, Rozetka, Євразія, Novus, ТРЦ Cherry Mall тощо. Є відеоогляд! Не впустіть можливість стати власником квартири своєї мрії! Звяжіться з нами прямо зараз та приходьте на перегляд вже сьогодні! Ціна 41 000$ Телефонуйте за номером або пишіть на Viber\WhatApp\Telegram З повагою агентство нерухомості NEXT DOOR Ольга

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Лесі Українки вул., 33Б
1 - 24 з 4 997 результатів