Затишна квартира в центрі, школа, садок, супермаркет Фора, індивідуальне опалення, лічильники на світло, газ, воду, гарний свіжий ремонт, новий бойлер, продаж без комісії від власника, всі деталі за телефоном.

власник
Мира улица, 63, Калита, Киевская 30000.0 USD

Броварський р-н, пгт Калита, 45 км від Києва.Маршруткі кожну годину. 44,2/28,7/8,1м2, 4/4поверх. Житловий стан, суміжно прохідна, автономне опалення, лічильники. Поруч садок, школа, ринок, банк, супермаркет.Костянтин Георгійович.

власник
Продаж квартири 2 кім.

Срочно!!!Продаж 3 кімнатної квартири смт Калита, Броварський район Київської області 45км від Києва Квартира в жилому стані, всі меблі залишаються Торг

власник
Продаж 3 кімнатної квартири смт Калита, Броварський рай Київська обл
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартири в Київській області смт.Калита У мене маленька дитина, прохання не телефонувати! На цьому номері є телеграм і Вайбер будьласка пишіть. Або тут пишіть

власник
Продаж квартири

Броварський рн, пгт Калита ,45 км від Києва. Маршруткі кожну годину,єлектричка в Заворичи,автобус. 46/27,4/7,6 м,2/4 пов. Гарний житловий стан,автономне опалення,лічильники. Центр пгт. Поруч супермаркети,садок,школа,ринок ,банк,ринок і тд. Є варіанти 1 кім.-2-3 кім.квартир від 6000 у.е.до 23000уе. 19000 у.е.торг 06******04 Олена Петрівна.

Броварський рн пгт Калита продам 2 кім.квартиру.

Від власника. Оренду не розглядаємо, лише купівлю. - всі умови для сімейного проживання - центр - новий ремонт, не потребує додаткових капіталовкладень - поруч Фора та автобусна зупинка - охорона сигналізація - бойлер електричний - газове автономне опалення закритого типу - зовнішне утеплення, - широкий балкон 7 м ( засклений металопластиковими вікнами) - внутршіне утеплення (вся квартира + підлога + балкон)- хороші сусіди - площа 48, 3 м² - перший поверх, - домофон • Квартира готова до заселення

власник
Продаємо 2-кімнатну квартиру в Калиті Броварського р-ну Київської обл.

Броварський р-н Калита продам 1 кім.квартиру . 1/5 пов. 30/10 м кімната+10 м(вихід з кухні, в кімнату+бонус )/6 м кухня. дві кімнати по 10 м, кухня-прохідна. Житловий стан, м/п.вікна. Два балкона-- б/з. 3м металопластиковий +балкон незаскленний. Грати є.Залишаються всі меблі та техніка. Двоконтурний котел,лічильники,нові радіатори. Нова сантехніка та проводка. Центр пгт, поруч банк, супермаркети, садок, школа, лікарня, ринок,зупинки. 45 до Київа.Єлектричка в Заворичах. 12000 у.е.торг 06******04 Олена Петрівна.

Калита Броварський р-н продам квартиру.

Продам 1-но кімнатну квартиру в Київській обл., Броварського р-н., с.м.т. Калита. Квартира розташована на 1-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири 20.6 м2. Гарний житловий стан, індивідуальне електричне опалення, новий санвузол де встановлено бойлер, балкон засклений. Поруч школа, дитячий садок, поліклініка, аптека, магазини, нова пошта. До Броварів 35 км., до Києва 50 км. Всі деталі по телефону 09******39

власник
Продам 1-кімнатну квартиру

Популярні запити

Географія Калита

Життя в передмісті багатьом здається більш приємним, ніж у мегаполісі. Немає навіть значення, купувати житло в зданій новобудові від забудовника чи на вторинному ринку від власника. Пояснити це просто – міські затори, шум, смог швидко набридають. У такому випадку виникає бажання опинитись у тиші і затишку маленького містечка. Саме тому популярність житла в невеликих населених пунктах Київської області продовжує зростати, а люди все частіше хочуть придбати квадратні метри у передмісті в розстрочку чи з повною виплатою. Тому не варто дивуватись, що продаж квартир у Калиті на вторинному ринку ведеться зі стабільною активністю.

Продаж житла в Калиті: особливості проживання в невеликому селищі

Селище міського типу Калита належить до Броварського району Київської області і розташоване на відстані приблизно 45 км від межі Києва і 57 км від об’єктів у центрі столиці.

Поблизу селища (в 2 км) проходить траса М-01 (Е-95) Київ-Чернігів. Найближча залізнична станція знаходиться в Заворичах. До неї 12 км. Тим, хто хоче дешево купити квартири в Калиті, буде цікаво, що населений пункт має регулярне транспортне сполучення з Києвом. До столиці можна дістатись маршрутним таксі №333. Із Києва маршрутки відправляються від АС «Дарниця» і проїжджають станцію метро «Лісова». Якщо купити житло в Калиті на вторинному ринку по доступній ціні і працювати в столиці, варто бути готовим до того, що в дорозі доведеться проводити досить багато часу.

Інфраструктура

Тих, хто планує тут купити квартиру, Калита порадує досить добре розвиненою інфраструктурою.

На території селища функціонують:

  • загальноосвітня школа;
  • дитячий садок;
  • амбулаторія;
  • будинок культури;
  • кафе;
  • стадіон;
  • відділення пошти;
  • банки;
  • продуктові і господарські магазини.

Кількість багатоповерхових будинків у селищі досить велика, тому тим, кого дійсно цікавить продаж житла в Калиті, буде з чого обирати. Знайти і купити недорого однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні або 5-кімнатні квартири з ремонтом чи без у селищі можна без проблем. Ще один позитивний фактор у такому важливому питанні, як продаж квартир у Калиті – ціни. Вартість нерухомості в цьому передмісті більш приваблива, ніж у столиці. Крім того, інколи можна домовитись про купівлю житла в кредит чи з розтермінуванням.

Сьогодні багато хто хоче купити квартиру в Калиті – вторинний ринок пропонує велику кількість цікавих варіантів поблизу мальовничої природи. Переїхавши в селище, можна не переживати стосовно того, де відпочити. На вибір є декілька озер, одне з яких знаходиться недалеко від Старого центру Калити, інше – в 7,5 км від населеного пункту.

Купівля нерухомості без посередників

Цікавить вторинне житло? Якщо ви вирішили купити квартиру в Калиті, вивчити варіанти нерухомості можна на нашому ресурсі. З різних сайтів на сторінках ЛУН зібрані пропозиції щодо продажу житла в Калиті від хазяїна. Зручний фільтр сервісу дозволить побачити саме ті оголошення, які вам потрібні. Більшість з них пропонуються з фото, є інформація про поверх, планування квартири, стан вітальні, спальні, дитячої кімнати. Це економить час і дозволяє скласти максимально об’єктивне враження про квартиру.

Тим, кого цікавить лише терміновий продаж квартир у Калиті, вторинний ринок може запропонувати вигідні варіанти житла. Але при оформленні договору купівлі-продажу поспішати все ж не варто.

Хочете купити житло в Калиті й уникнути проблем у майбутньому? Придивляйтесь до продавця нерухомості. Якщо є найменші підозри щодо його психічного чи фізичного здоров’я (пристрасть до алкоголю або наркотиків), поспілкуйтесь з сусідами і дізнайтесь більше про господаря обраної квартири Калити у відповідних інстанціях. Також у людини, яка пропонує продаж квартири в Калиті, можна попросити довідку з наркологічного і психдиспансеру.

Бажаєте терміново купити житло в Калиті? Оформлюйте все уважно і не бійтесь задавати продавцю питання. У разі потреби можна також звернутись за допомогою до фахівців.