Продам 1кім зданий сирець Продам 1кім сирець по вул Івасюка, готовий до ремонту. Будинок повністю зданий, частково обжитий. Запущені всі комунікації, ліфт працює. У вартість квартири входять надійні броньовані двері, якісні металопластикові вікна, суха стяжка, штукатурка під маяки, всі лічильники, котел Ariston. Більш детальна інформація по телефоні.

Івасюка вул., 41

Продаю 1-кмнатну квартиру в Зданій Якісній Новобудові 2015 року від забудовника МЖК. Район Каскад, вул. Івасюка 7. Код квартири: 36488291 + внутрішня = тепла + вікна у великий затишний двір + дитячий майданчик + є паркомісця + відеонагляд в підїздах + залишаються меблі та техніка + підігрів підлоги у ванні, коридорі, кухні + розташована над стоматологією + поруч з будинком є все необхідне: АТБ, школи, садки, магазини, супермаркети, зупинка автобуса, Епіцентр та Арсен. $$ Продаж Без жодних комісій та %

Івасюка вул., 7

Продається 2 кімнатна квартира вул. Івасюка Стан – сирець Двостороннє планування Середній поверх – 5/10 Дуже простора – площа 72 м.кв Розведене опалення та підігрів підлоги Будинок зданий та підключені всі комунікації Котел в подарунок Поруч ТЦ Арсен, Епіцентр та розвинена інфраструктура

Івасюка вул., 19
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1к. квартира з ремонтом та кухонними меблями Код квартири - #36419401 Однокімнатна квартира у Зданому житловому комплексі Єоселя Постанови У квартирі зроблено ремонт та встановлено кухонні меблі Це сучасний житловий комплекс Водограй! Розвинута інфраструктура (поруч розташовані школи та дитячі садки)! Велика кількість паркомісць У будинку передбачено ліфт

Івасюка вул., 21

Вигідна 2 кім квартира з Наповненням!!! Код квартири #35599139 У вартість квартири входить підігрів підлоги; Гіпсова штукатурка; Мідна електропроводка; Тепло- та звукоізоляційна стяжка; Енергозберігаючі вікна та вітражі; Якісні вхідні двері; Сучасний відеодомофон; Кабельне ТБ та інтернет; Сучасний підземний паркінг; Підʼізди оздоблені якісною плиткою; Усі входи обладнані пандусами; Будинок дуже високої якості, закрита територія з відеонаглядом, просторі ліфти на 13 персон. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Івасюка вул., 84

Продається чудова одно кімнатна квартира в р-н Епіцентру ЖК Водограй Код квартири #36095663 Підігрів підлоги (кухня,передпокій , санвузли, спальня ) Простора та світла спальна кімнтата, продумане планування В будинку проживають люди Загальна площа квартири 46м2 Зроблений якісний євроремонт. кухня 15м2 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Івасюка вул., 1

Продаж двокімнатної квартири у ЖК Стожари від БК Вамбуд в мікрорайоні Каскад. Код квартири: 36322071 Комплекс знаходиться поруч найбільшого торгового гіпермаркету Епіцентру та торгового центру Арсен. Площа квартири 58,8 м2 Поверх 5 /10 Дуже якісний будинок та наповнення, є підігрів підлоги, залита чистова стяжка, високоякісна штукатурка "під маяки, броньовані двері преміум-класу, металопластикові 5-ти камерні вікна з енергозберігаючим склопакетом. Будинок цегляний, утеплений пінопластом. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Івасюка вул., 57

Продається 3 кім квартира в сучасному комплексі Лиспопад. Будинок дуже високої якості, закрита територія з відеонаглядом, просторі ліфти на 13 персон. Ремонт робився для себе. Продаж у зв’язку із виїздом за кордон.

Івасюка вул., 96

Продається однокімнатна квартира в по вул.Івасюка. Дуже гарний варіант для здачі в оренду, є все необхідне. Квартира в гарному стані все що фото залишається, є також кладовка в квартирі. Поверх 8 /9 Площа 39.5м2 Центральне опалення. Квартира внутрішня Дуже тепла, сонячна Панельний будинок! В квартирі є бойлер,духовка,газова поверхня,та холодильник! Біля будинку є сучасний безпечний дитячий майданчик!!!! Розвинена інфраструктура в пішій доступності Показ у зручний для ВАС час!!!!

Івасюка вул., 58

Продається затишна квартира на Каскаді! 🌟⭐ Характеристики:Площа: 43,6 м2Поверх: 6Ремонт: якіснийМебльована: повністю⭐ Розташування:Знаходиться біля Трц Арсен та ЕпіцентрЧудовий вигляд з вікон⭐ Переваги:Круте розташування зі зручним доступом до усієї необхідної інфраструктуриІдеальний варіант для комфортного проживання

можливий продаж по єОселя
Івасюка вул., 19

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продаю світлу та простору 1 кімн квартиру в новобудові по вул.Івасюка в ЖК Левада затишна, що знаходиться в мікрорайоні Каскад поруч Арсену, McDonalds та Епіцентру. Квартира внутрішня, тепла, знаходиться на 6 поверсі з індивідуальним опаленням, є підігрів підлоги всюди, де є плитка. Ремонт зроблений в світлих тонах. З вікон квартири відкривається гарний краєвид на приватний сектор та гори. В квартирі ще ніхто не проживав. Двір закритого типу, є відеоспостереження території комплексу. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Ідеально підійде як для власного проживання, так і під здачу в оренду! Дуже хороша локація та розвинена інфраструктура, безліч магазинів, супермаркетів, ринок, школа, садок, зупинки транспорту. Поруч є річка. Телефонуйте для обговорення всіх деталей!

можливий продаж по єОселя
Івасюка, 19

Продається стильна квартира в новобудові на ідеальному поверсі в малоповерховому будинку. Будинок обжитий, ліфт працює. Ремонт робився для себе з дорогих і якісних матеріалів, повністю окомплектована всіма меблями і необхідною побутовою технікою. Опалення індивідуальне, підігрів підлоги, гарне і раціональне планування. Поруч все необхідне - школа, дитячий садок, магазини, аптеки, зупинка громадського транспорту. Огляд в зручний для вас час без додаткових платежів. Також за додаткову оплату можна придбати кладовка між поверхами.

Івасюка вул., 21В

Продається 2-х кімнатна квартира по вул. Івасюка - поруч ТЦ Арсен-Епіцентр, три школи, садочки, торгові центри, поліклініка. Підведення комунікацій (газо-, електро-, водопостачання, каналізація) Котел, підігрів підлоги, стяжка, газовий лічильник, лічильник електричної енергії, лічильник холодної води. Тепла підлога (кухня, коридор, санвузол). Зручне транспортне сполучення з центром. Квартал Левада 4 житловий комплекс, у якому Вам і Вашій сімї буде безпечно і комфортно. На перших поверхах комерційні приміщення з магазинами, кавярнями, дитячою ігровою кімнатою та іншою розважальною та сервісною інфраструктурою. Бруківка, газони, декоративні зелені насадження, дитяча і спортивна інфраструктура.

Івасюка вул., 19

Продаж однокімнатної квартири по вулиці Івасюка (навпроти Велесу) Гарне розташування будинку дає всі можливості для комфортного життя. Неподалік знаходяться школи та дитячі садки, торгові центри, зупинки транспорту. Також в дворі будинку є дитячий майданчик. Будинок 2015 року, забудовник-Ярковиця. Квартира знаходиться на 5 поверсі з 9. Загальна площа 43,8 м2. Площа кухні-15,1 м2. Тепла підлога всюди, де плитка (ванна кімната, кухня та коридор) Всі меблі та техніка залишаються (окрім дитячої стінки)

Івасюка вул., 10

Продається чудова 1- кім квартира в престижному районі міста. Квартира з гарним якісним ремонтом готова до заселення. Всі комунікації запущені. Ліфт працює. Комфортний третій поверх, гарне планування! Квартира розташована в най сучаснішому спальному районі міста. 5-поверховий будинок з ліфтом. Для огляду квартири телефонуйте.

Івасюка вул., 9

Встигніть придбати до підняття ціни! Продається 1 кім. квартира від однієї з кращих будівельних компаній ВамБуд в житловому комплексі Стожари. Квартира розташована на зручному 5-му поверсі площею 35.7 м2. Житловий комплекс передбачає власну інфраструктура, закриту територію , сучасний ландшафтний дизайн та дитячі ігрові майданчики. Поруч ТЦ Арсен, Епіцентр, школи, дитячі садки та все необхідне для комфортного проживання! Особливості: закритий двір; комерційні та офісні приміщення на перших поверхах; броньовані вхідні двері; енергозберігаючі технології утеплені фасади, теплоізоляційна стяжка, підлога з підігрівом, металопластикові 5-камерні вікна з енергозберігаючими склопакетами; швидкісні безшумні ліфти. Квартира внутрішня, не кутова, вікнами виходить у внутрішній двір, не буде зайвого шуму від головної дороги. За детальнішою інформацією телефонуйте!!

Івасюка вул., 19

Ексклюзив! Продається 3-кім квартира з гарним ремонтом та меблями на Каскаді. Характеристика: -площа 72 м2 -кухня 8,5 м2 -поверх 5/9 Планування: - 3 окремі кімнати - кухня - суміжний санвузол - великий коридор - засклений балкон Інфраструктура: - торгові центри Арсен, Епіцентр, Велес - багато локальних магазинів - школа та садок - зручна транспортна розвʼязка - дитячі та спортивні майданчики - поруч річка та парк Особливості: - якісний ремонт - квартира утеплена пінопластом - опалення централізоване - повністю усі меблі і техніка залишаються - зручний середній поверх - двостороннє планування - тепла та світла квартира - в ціну входить велика кладова біля ліфта. Ціна 69 000 $

Івасюка вул., 36

Велика 5-ти кімнатна квартира, загальною площею 90 м 2, по вул. Івасюка Поверх 5 з 9, будинок панельний, всі кімнати окремі, є два балкони . Частковий ремонт, 2 балкони засклені, вікна поміняні не у всіх кімнатах є бойлер на воду

Івасюка вул., 42

Продається 1 кім квартира в здана на ідеальному 4 поверсі. Будинок на 100% зданий, є документи на правовласність. Всі комунікації запущені, працює ліфт. Можливий продаж під єОселю

можливий продаж по єОселя
Івасюка вул., 2

Характеристика: - Тип будинку: Житловий фонд від 2011-2020 р.; - Тип стін: Цегляний; - Поверх: 2; - Поверховість: 11; - Загальна площа: 47м²; - Опалення: Індивідуальне газове; Планування: - Кухня: 12.4м². - Cанвузол: Суміжний; Інфраструктура: - Школа; - Дитячий садок; - Дитячий майданчик; - Кафе та ресторани; - Банкомати; - Зупинка транспорту; - Зелена зона; - Відділення пошти; Чудова локація для життя!

Івасюка вул., 7

Продається квартира 2-х кімнатна по вулиці Івасюка 7, двох рівнева, одна кімната на 1му поверсі є прохідною, в квартиру окремий вхід.

Продається 2х кімнатна квартира

Продаж 1-кімнатної квартири! Вул Івасюка 7 1-під. Характеристика: - Тип будинку: Житловий фонд від 2011-2020 р.; - Тип стін: Цегляний; - Поверх: 2; - Поверховість: 11; - Загальна площа: 47м²; - Опалення: Індивідуальне газове; Планування: - Кухня: 12.4м². - Cанвузол: Суміжний; Інфраструктура: - Школа; - Дитячий садок; - Дитячий майданчик; - Кафе та ресторани; - Банкомати; - Зупинка транспорту; - Зелена зона; - Відділення пошти; Чудова локація для життя! Ціна: 52 000$

Продам 1 кімнатну квартиру з ремонтом біля Арсену

Продаж 1 кімнатна квартира по вул. Івасюка 11 новобудова біля повороту до Епіцентру -квартира розташована на 7/9 поверсі -обжита новобудова - Індивідуальне опалення -підігрів підлоги - Загальна площа 40,7м.кв - Окрема кімната, перепланована кухня в лоджії, санвузол з душовою кабіною. Закритий двір з автоматичними воротами,віденаглядом -під будинком велика парковка та дитячі майданчики. Хороша локація ,поруч торгові центри,різна комерція,школа ,садочки,зупинка транспорту

Продаж 1 кімнатна квартира з ремонтом  новобудова вул.Івасюка Епіцентр

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-887-033-LX. Продається 3-кімнатна квартира у новому житловому комплексі "Стожари" на вулиці Івасюка у місті Івано-Франківську. Загальна площа 77,2 кв. м., житлова 46 кв. м., кухня 11.44 кв. м. Поверх 9 з 10. Квартира без оздоблювальних робіт, класу комфорт. Здача влітку 2024 р. Діє переуступка. Відмінний варіант для сімї - просторе планування та зручне розташування. Розвинена інфраструктура району, поруч магазини, школи, дитячі садки. Не проґавте можливість придбати житло в новому будинку за вигідною ціною. Дзвоніть прямо зараз!

3-к, ЖК Стожари, Івасюка вул., 34, Будівельників
1 - 24 з 59 результатів

Географія Івано-Франківськ