2 КІМНАТНА КВАРТИРА НА ПОДІЛЛІ Продається 2 кімнатна квартира в Вінниці, по вул. Зодчих, 40. В одному з найпрестижніших будинків мікрорайону “Поділля”. Будинок першої черги забудови, коли ще при будівництві не використовувався газобетон. А це значить , що будинок повністю побудований з цегли. 82,2/ 36,8/13,5 7 поверх 9 поверхового будинку. Стан квартири та планування по фото. Автономне опалення (АГВ). Пластикові вікна. Балкон. Великий сан. вузол. Кухня-студія. Так як квартира в чорновому оздобленні (від забудовника), то це дає Вам простір для втілення всіх Ваших мрій та дизайнерських рішень. Та не переробляти ремонт після когось, а зразу робити новий ремонт саме під себе. В кроковій доступності від будинку є абсолютно все, що необхідно для комфортного проживання . Ціна: 76000 доларів . Торг. Продається через АН. Ключи на руках ,показуємо в любий зручний для Вас час. Запрошуємо на перегляд!

ексклюзив
Зодчих вул., 40

Продається затишна, не кутова 1-кімнатна квартира з індивідуальним опаленням на 6 поверсі 9-поверхового будинку. Зроблений якісний ремонт з дорогих матеріалів. Квартира дуже тепла. Площа квартири - 40 квадратних метрів. Це ідеальний варіант для сімї або одного мешканця. Є тамбур та комора в тамбурі. Квартира знаходиться в зручному місці з розвиненою інфраструктурою. У дворі є дитячий майданчик. Не втрачайте можливість стати власником цього чудового житла! Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд.

Зодчих вул., 5

Продаж просторої квартири в престижному районі міста! Якісний ремонт, зручне планування, вже облаштована меблями та технікою! Є комора в підвалі. Деталі та перегляд за телефоном

Зодчих вул., 16
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

🔺️Продаж 2 кімнатної квартири на Поділлі, квартира знаходиться на 8 поверсі 9 поверхового цегляного будинку, автономне газове опалення, кімнати окремі, санвузол суміжний, продається з усією мебелью, 2 засклених балкони. Загальна площа 66/32/12.

Зодчих вул., 18

Продається велика 3 кімнатна квартира в одному з найкращих районів м.Вінниці. Квартира, світла, чиста ,кімнати роздільні, є 2 засклених балкони, своє індивідуальне газове опалення, дуже тепла і простора, ремонту 10 років.В будинку створене давно осбб яке налагодило правельну роботу, є чудова прибудинкова територія з новим великим дитячим майданчиком, зручне місце розташування, всі магазини, кафе, нова школа, дитячі садочки, підземна парковка.

можливий продаж по єОселя
Зодчих вул., 8

Ти мрієш про нову оселю. Яка вона? Що там має бути? Звісно затишок та комфорт, зручність та функціональність. Щоб завжди було тепло і світло, щоб повертатись додому із задоволенням. Хочу, щоб в моїй вітальні було достатньо місця всій родині, щоб і фільм подивитись, і друзів на свято запросити. Щоб родиною велику піцу приготувати. А ще я хочу затишку у спальні, щоб не чути сусідів жодних) Буває ж таке) І також треба, щоб безпечно було. І не тільки в підїзді, але і на районі. Щоб діти могли в класну гімназію ходити та поруч в парку або у дворі гуляти. І все це в новому будинку та гарному районі. Ну і звісно, щоб місце для авто було і двір не проїзний. Привіт! Зійшлись всі зірки. Якщо ти обираєш нову оселю для родини і прагнеш якості та сучасності в ремонті, то саме для тебе є пропозиція. Район Поділля, вул. Зодчих. Простора квартира з двома окремими спальням, великою кухнею-вітальнею, двома санвузлами. Видовий сьомий поверх. В квартирі зроблено дизайнерський ремонт, виконано звукоізоляцію, продумано все до дрібниць. Повністю укомплектовано меблями та технікою. Вид з панорамних вікон на парк та у двір. Житло робилось для себе, жодного дня ніхто не жив. Продаж в звязку з переїздом за кордон.

Зодчих вул., 19

продам 2 кімнатну квартиру в найбажанішому районі міста. Дуже розвинута інфраструктура, поряд школа, дитячі садочки, медичні центри, торгівельний центр, супермаркет, зупинка громадського транспорту, парк. пішки можна дійти до ринка Урожай. в квартирі є все для проживання, треба просто перевезти речі. Перегляд за попередньою домовленістю .

можливий продаж по єОселя
Зодчих вул., 4

До вашої уваги нова, дворівнева квартира на Поділлі., краща локація міста. Чотири окремі кімнати, тепла підлога по всій площі першого рівня квартири, двоконтурний котел, відеодомофон і сигналізація безпеки. Грамотний продуманий сучасний дизайн квартири, завдяки якому відчуваєш себе затишно і комфортно. Фасад будівлі і дах повністю утеплені. Поруч школа, садки, дитячі майданчики, супермаркети, ТРЦ, улюблені бренди в крокової доступності, медичні центри, аптеки, бюті-студії, дитячі розвиваючі центри і все що необхідно для комфортного життя. Квартира готова до продажу.

Зодчих вул., 18

До вашоЇ уваги Унікальна пропозиція на ринку нерухомості !!! Дворівнева простора квартира у житловому комплексі на Поділлі. Гарне планування, з неймовірним краєвидом, в одному з найкращих районів міста, з зручною транспортною розвязкою та інфраструктурою. Вишуканість та краса, оригінальний дизайн фасаду, відеоспостереження на території комплексу. Запрошую на перегляд у зручний для вас час ! Документи готові до продажу!!

Продаж 3к квартири 135 кв. м на вул. Зодчих 19

Найкраща велика трикімнатна квартира у місті Вінниця, вул. Зодчих 1А (будинок напроти ТЦ "Поділля Сіті") Квартира здається подобово через Booking по 2600 грн в день Ви можете роздивлятись цю квартиру, як бізнес, який приносить чистий прибуток - 65000 грн у місяць. Зручності у квартирі: - обладнана кухня - холодильник, електрочайник, мікрохвильова піч - посуд та столові прибори - обідня зона: столик і чотири стільці - гардероб - дві спальні - зал з розкладним диваном - підігрів підлоги - два балкони для куріння та відпочинку - LED телевізори зі Смарт TV - Wi-Fі - кондиціонери - санвузол з душовою кабіною - столик, дзеркало для макіяжу - пральна машина та сушарка - зручна локація, вид на місто Я власник, ТОРГ присутній! По всім питанням - дзвоніть або пишіть. Оперативний показ, в будь який день та час. Рієлторам, прохання = НЕ ТУРБУВАТИ!

власник
Трикімнатна квартира з доходом 65000 грн в місяць у Вінниці на Поділлі

Продається 2 кімнатна квартира на Поділлі, по вул. Зодчих, 40. В одному з найпрестижніших будинків мікрорайону. Будинок першої черги забудови, коли ще при будівництві не використовувався газобетон. А це значить , що будинок повністю побудований з цегли. Стан квартири та планування по фото. Автономне опалення (АГВ). Пластикові вікна. Балкон. Великий сан. вузол. Кухня-студія. Так як квартира в чорновому оздобленні (від забудовника), то це дає Вам простір для втілення всіх Ваших мрій та дизайнерських рішень. Та не переробляти ремонт після когось, а зразу робити новий ремонт саме під себе. В кроковій доступності від будинку є абсолютно все, що необхідно для комфортного проживання . Ціна: 76000 доларів. Торг. Продається через АН. Ключи на руках ,показуємо в любий зручний для Вас час. Запрошуємо на перегляд!

Продається 2 кімнатна квартира на Поділлі, по вул. Зодчих.

Продається терміново дуже затишна, світла квартира. Зручне розташування будинку, рядом зупинки міського транспорту, дитячий садочок, школа, супермаркети. Зелений двір, дитяча площадка обгороджена, є паркінг. Квартира повністю укомплектована технікою і меблями все залишається, квартира під ключ. Панорамні вікна, тепла підлога.

Зодчих улица, 32, Подолье, Винница, Винницкая 99900.0 USD

продаж дуже гарної квартири на Поділлі . Величезна кухня-студія та спальня. Квартира простора та світла, сонячна сторона . Вся інфраструктура поблизу, школа, дитячі садочки , магазини, торгівельний центр, зупинки громадського транспорта. двір закритого типу, вхід тільки для своїх. з вікна відкривається гарна панорама на місто .

Зодчих улица, 32, Подолье, Винница, Винницкая 100000.0 USD

Продається 2-х кімнатна квартира, в гарному та затишному районі, в дворі є дитячий майданчик, хорошого планування, з двома балконами Загальна площа 66кв, житлова 32.1кв, кухня 12, 2 Запрошуємо до перегляду

Зодчих улица, 18, Подолье, Винница, Винницкая 70000.0 USD

Унікальне планування , 4 просторі кімнати , середній поверх , закрита територія в будинку , є паркомісце за окрему оплату . В будинку встановлено відеонагляд . Ремонт якісний , 4 кімнати мають вигляд на різні напрямки , так як архітектурне рішення будинку є ексклюзивним . Ключі на руках . Телефонуйте . Торг в розумних межах можливий .

Зодчих улица, 32, Подолье, Винница, Винницкая 147000.0 USD

Зодчих улица, 7, Подолье, Винница, Винницкая 71000.0 USD

Продам великогабаритну сучасну квартиру, всі кімнати роздільні, балкон, лоджія, 2 санвузла, 2 гардеробні кімнати, 10 поверх з 12, своя котельня на будинок, система охорони, кондиціонер, всі меблі та техніка залишаються, проведено додаткове освітлення на випадок аварійного вимкнення електроспоживання. Ідеальна для проживання сімї з дітьми, розвинена інфраструктура, все поряд. Біля будинку - парковка під охороною, ціна місця 1000 грн на місяць. За додатковими питаннями телефонуйте, завжди рада дзвінкам!

Зодчих улица, 16, Подолье, Винница, Винницкая 149000.0 USD

Зодчих улица, 32, Подолье, Винница, Винницкая 98000.0 USD

Ця елегантна квартира розташована на 9-му поверсі і пропонує комфортне проживання на площі 115 м². Вражає гарний дизайнерський ремонт, який відзначається стильністю та функціональністю. Вона складається з трьох спалень, просторої вітальні, кухні з лоджією, двох санвузлів та великого гардеробу, що забезпечує вам багато місця для зберігання. Незвичайність цієї квартири підкреслюється її двоповерховим плануванням, а висота стель другого поверху, що становить 2, 19 метра, надає затишку. Розташування в центральній частині міста робить її ідеальним вибором для тих, хто цінує зручність. Поруч знаходяться супермаркети, транспорт, парк, школа та садочок. Додаткові зручності включають сигналізацію, доступ до інтернету та всі необхідні комунікації. Також є закріплене паркомісце для вашого автомобіля.

Зодчих улица, 3, Подолье, Винница, Винницкая 155000.0 USD

Можливість жити в будинку з Унікальним плануванням . Це єдиний будинок з ексклюзивним архітектурним рішенням . 2 ліфта , охорона , закритий двір , відеоспостереження , підземний паркінг ( доречі є в наявності ) за додаткову оплату . Планування зручне і продумане . Ключі на руках ! Телефонуйте ! Аналогів не має даній квартирі .

Зодчих улица, 32, Подолье, Винница, Винницкая 121000.0 USD

До Вашої уваги пропонується продажа двухкімнатної квартири в престижному районі міста. Квартира знаходиться в дуже гарному охайному стані в якій залишаються всі меблі та техніка. Квартира повністю готова для проживання і вам не потрібно витрачати кошти ще на ремонт. Це ідеальний варіант для родини або молодого подружжя. Розташований у надзвичайно тихому будинку, де ізоляція стін ефективна. Тут ви зможете насолоджуватися комфортом та спокоєм, не витрачаючи час на облаштування квартири, оскільки вона вже готова для вашого проживання. В дворі є підземний пракінг та поруч відкрита праковка. За деталями звертайтесь за номером телефону. Запрошую переглянути цю гарну та затишну квартиру, вона дійсно варта вашої уваги.

Зодчих улица, 8, Подолье, Винница, Винницкая 93499.0 USD

Продам власну квартиру, без посередників !

власник
Зодчих улица, 17, Поділля, Винница, Винницкая 117000.0 USD

На Поділлі по вулиці Зодчих продам простору, гарну, затишну квартиру. На найкомфортнішому другому поверсі. Квартира з якісним сучасним ремонтом. Продається з меблями та технікою, що на фото. Все у класичному стилі. Є кондиціонер. Автономне газове опалення. Підземний паркінг у будинку. Розвинутий, молодіжний, престижний район. Квартира вільна та готова до продажу. Телефонуйте!

Зодчих улица, 8, Подолье, Винница, Винницкая 93500.0 USD

Продаж квартири від власника без комісії агентству! Район Поділля Сіті Поруч все що потрібно для комфортнрго проживання. Поруч транспорт. Все що на фото залишається. Деталі за телефоном.

Зодчих улица, 4, Подолье, Винница, Винницкая 110000.0 USD
1 - 24 з 45 результатів