Квартира в новобудові в Березовиці по вул. Лесі Українки. Сучасноге планування, з кухні є велика лоджія. Будинок цегляний, зданий в експлуатацію, документи на право власності.

Лесі Українки вул., 8

Продаж 1 кім квартира вул. Лесі Українки, Березовиця (район Тернополя). Цегляний обжитий будинок, квартира покращеного планування, індивідуальне опалення, ремонт.

Лесі Українки вул., 8

Продається 1-кімнатна квартира по вулиці В. Стуса у Великій Березовиці. Дім зданий у 2023 році, затишний тихий район із внутрішнім типом двору, багато зелених зон. Квартира з дизайнерським ремонтом, продається повністю із всією технікою та меблями: пральна машина, телевізор, холодильник, електро чайник, газова плита, духовка, витяжка, кухонний гарнітур, столовий набір, ліжко. У квартирі свіжий ремонт, зовнішнє утеплення стін та тепла підлога. у прихожій є гардеробна замаскована під шафу - купе, суміжній просторий санвузол, світла кухня та велика спальня. Вікна виходять на внутрішній двір.

Стуса Василя вул., 17Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишна 4-кімнатна квартира на Газопроводі в цегляному будинку.Стан квартири хороший,не кутова,всі вікна металопластикові,опалення централізоване,є підвал та підсобне приміщення,газова колонка на гарячу воду,кладова,маленький клаптик грядки. Поруч є школа,садік,стадіон,магазини,до зупинки громадського транспорту близько.Спокійний і тихий район.Квартира знаходиться не біля центральної дороги.Планування квартири двостороннє,можлива добудова з обох сторін,також можливе перепланування на дві 2- кімнатні квартири. Квартиру можна використати в комерційних напрямках.На подвірї знаходиться криниця,що є добре коли немає води Можливий обмін на дві 1-кімнатні квартири.

власник
Продаж 4-кімнатної квартири

Продається 3-х кімнатна квартира по вулиці Грушевського 151, другий поверх. Пластикові вікна, є окрема кладовка та хлів. Детальніше по телефону.

власник
Продається 3-х кімнатна квартира

Продається двох кімнатна квартира в Збаражі район цукрового. В ціну входять два гаражі з ямою і хлівчиком. Біля будинку є чотири сотих землі під забудову і через дорогу 6 сотих городу. Документи готові

Продаж двох кімнатної квартири Збараж

ID: 2 793 835 Пропонується на продаж 2-х кімнатна квартира, загальною площею 98 кв.м., та великою відкритою терасою (68 кв.м.). Фасад утеплений мін-ватою вищої якості, стіни цегляні. Комунікації підведені до квартири: вода, газ, електрика. Інфракструктура: продуктовий магазин, школа, садочок, нова пошта, авто-сервіс та авто-мийка. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-793-835-LX.

Продаж кв. в Березовиці

Трох кімнатна квартира в селі Зарубинці Збаразького р-н. 20 км від Тернополя, асфальтна дорога прямо в село. За додатковою інформацією звертайтесь по телефону або пишіть на Viber

власник
Квартира

Квартира для великої родини та тих, хто любить простір. Саме для Вас на першому рівні велика вітальня з балконом, кухня з лоджією, сонячна спальня та роздільний санвузол. Для зручності на другому рівні окремий вхід та дві великих кімнати з санвузлом. Незначні скоси компенсовуються високим горищем та можливостями для дизайну. Вмонтоване індивідуальне опалення з розводкою та радіаторами на обох рівнях. Ззовні утеплено. Підїзд на домофоні, затишний не проїздний двір. Будинок обжитий, з ліфтом. Квартира з документами.

Продаю 4-кімнатну 2-рівневу квартиру на кемпінгу

Продам квартиру з меблями в центрі АТК м.Збараж. Не углова, на 2 поверсі 4 повноцінних кімнати, лоджія, балкон, 2 кладовки, роздільний санвузол, встановлений Бойлер на 80л, газовий котел з електронасосом, є підвал. Замінені всі вікна на металопластикові Rehau з тройним склопакетом. В кімнатах застелений паркет, встановлений новий унітаз Житло є дуже теплим зарахунок свого розташування. Поблизу є 2 аптеки, 3 магазинів супермаркета, кілька продуктових магазинів, автобусна зупинка, дитсадок, пошта, залізничний вокзал, магазин спорт товарів, кілька мясних магазинів. За всією інформацією звертайтесь за номером - 06******67

власник
Квартира м.Збараж(АТК)

продається двокімнатна квартира в новозбудованому будинку по вулиці Стуса,ремонт,і/о,,меблі ,поряд зупинка,магазини та інші інфраструктурні обєкти необхідні для комфортного проживання.

Продається 2 кімнатна квартира в Березовиці,вулиця Стуса

Продаж 2-кімнатної квартири в Березовиці, вул. Енергетична 50 м2 1 пов * індивідуальне опалення * цегляний будинок * косметичний ремонт * засклена лоджія * роздільні санвузли * хороше розташування: неподалік зупинка транспорту, магазини, школа, дитячий садочок * затишний двір, дитячий майданчик, велика громадська парковка

Продаж 2-кімнатної в Березовиці

Пропонується на продаж дворівнева квартира в новобудові, неподалік Тернополя. У квартирі зроблено ремонт на 1 рівні, коридор, кухня, ванна кімната та спальня. У квартиру заведено усі комунікації, газ, світло, вода. Також по всій площі окрім спальні встановлено теплу підлогу. З вікна даної квартири відкривається мальовничий краєвид на ліс. Поруч із будинком знаходиться відділення нової пошти, продуктовий магазин, ресторан, та зупинка громадського транспорту, що забезпечує зручне сполучення із будь-якою частиною міста.

Продаж дворівневої кв. В. Березовиця

Продається 2-ох кімнатна квартира у м.Збаражі. вул.Грушевського 70А,в р-ні АТП.Є підвал,грятка.Будинок цегляний,індивідуальне опалення.Квартира 55м/кв.

власник
Продаю у м.Збараж.

ВЛАСНИК! Сира квартира 3-кімн.,74,9м.кв.,4 поверх.Гарне планування,кімнати та кухня правильної форми,з кухні-лоджія з кладовкою.Красива вітальня з напівкруглими вікнами.Новобудова 2011року.Чистий підїзд. Будинок зразкового порядку,красивий доглянутий двір закритого типу,працює ОСББ,є прибиральниця,двірник,камери спостереження. Школа,садочок-15хв.пішки або 1 зупинка транспортом(на вибір-Кемпінг або Тернопіль).Супермаркет,аптеки,магазини-поруч.Сполучення чудове-маршрутки кожні 5хв,до центру,ринку 15-20хв,машиною-5-10хв. Показ в любий день.Відповім на всі питання.Реальним клієнтам розумний торг:) 09******93,06******57(вайбер)

власник
Квартира 3-кімн.,75м.кв.Кемпінг,В.Березовиця

Продам 2-х кімнатну квартиру в будинку на дві квартири з меблями та технікою по вул. Лесі Українки 13/2. Є сарай-курник на два власники. Відсутній санвузол. Каналізації немає. Поруч центр, лікарня, магазини. 20км обласний центр Тернопіль. Власник.

власник
Продам 2-х к квартиру, 5хв центр, Збараж, Лесі Українки 13/2

кімнатну квартиру 67 м2., в новобудові. Повністю обладнана, всі меблі та техніка залишаються. Поблизу зупинка, Дія центр, магазини, дитячий майданчик. Зхв до Школи та Дитячого садка.

власник
Микулинецька (серпня 10 з Микулинецька) улица, 95, Березовица, Тернопольская 70000.0 USD