Продаж нерухомості загальна площа 160 квадратних метрів, 1 поверх 100 квадратних метрів з яких гараж 50 м2, в якому є туалет, і на першому поверсі є приміщення 50 м2 яке може використовуватися як складське приміщення ( по документах це 1 перший поверх квартири) ,на другому поверсі квартира студія 60 м2 зроблений євро ремонт,все нове! є газове опалення, приміщення збудовано з газоблока та утеплено пінопластом, утеплений балкон, перший поверх може використовуватися під бізнес, кілька хвилин від центру, поряд паркова зона ,також лікарня та зупинка міського транспорту. Дане приміщення можна придбати через Оселя тому що збудовано 2019 році!

власник
Квартира та приміщення під бізнес

2-кім квартира, південна сторона Загальна площа 50 м.кв., житлова 27,5 Поверховість 4/5 Чеський проєкт, велика світла лоджія, свіжий косметичний ремонт Кімнати оздоблені кондиціонерами (зіма/літо) Затишний двір, дитячий майданчик, достатньо місця для комфортного паркування

Продаж 2-кімнатна квартири, вул Соборна

Пролам 1 кімнатну квартиру. Вулиця Леніна 38 Продаж від власника. Бойлер, пральна машинка,холодильник. Всі моменти по меблям і торг на місці. Всім добра!!!! Продаж без ріелтора і комісії.

власник
Продам 1 кімнатну квартрину, центр, Соборна
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартири в центрі міста. Цегляний будинок. Квартира розташована на 2 поверсі 5 поверхового будинку. Велика та простора, з гарним плануванням для власного проживання. Балкон із кухні, засклений. Вікна усі замінено на пластикові гарної якості.

Продаж квартири в центрі м. Жмеринки

Продам 2 кімнатну квартиру в центрі міста Жмеринка, над магазином "Гулівер".Квартира знаходиться на 2 поверсі, не кутова, кімнати роздільні. Меблі та техніка залишається! Звертатись за телефоном 09*********75 Наталя.

власник
Продам 2 кімнатну квартиру в центрі міста

В стоимость входит гараж, сарай, небольшой участок земли и всё это рядышком. За более детальной информацией, звоните.(09******22)

власник
Продается 3-х комнатная квартира, район Рай. Больница

Затишна, простора, тепла, світла, велика двокімнатна квартира загальною площею 68 кв.м. Район Тец. Тепла підлога. В квартирі зроблено сучасний євроремонт. Не кутова. Кімнати та санвузол окремі. Велика лоджія, можна в майбутньому використовувати як особистий кабінет.

Квартира район Тец

Продається квартира в районі "Сектор", обладнана всім необхідним. При продажі залишається усе меблювання та побутова техніка, що на фото (пральна машина, газова плита, холодильник, вмонтований сейф та інше). Стан - заходь та живи.

власник
Двукімнатна квартира в м.Жмеринка

БЕЗ ТОРГА ! Район Постройки , улица добролюбова Продам квартиру в хорошем состоянии. Современный ремонт . Кожаный диван . К центру 5 минут на маршрутке , 10 минут пешим шагом . Вид с окна на город . В квартире есть все для комфортного проживания . Квартира внутренняя , в квартире тепло , комунальные низкие . Возле подьезда двор с лавочками и детской площадкой . 2 минут до продуктового магазина круглосуточного. 2 раскладных дивана . Есть вся посуда для готовки и принятия пищи .

власник
Продам квартиру ! Жмеринка , вул. Добролюбова 5

Продам 2х кімнатну квартиру в районі ТЕЦа, не далеко від дитячого садка та школи. Не далеко Вінницька зупинка та 2А. 3й поверх з трьох. Встановлено газове опалення, та газова колонка. За більш детальною інформацією телефонуйте по номеру!

власник
Продаж 2х кімнатної квартири в районі ТЕЦ

Житлові комплекси у Жмеринка

м. Жмеринка ПРОДАМ двокімнатну квартиру за адресою вул. Соборна, 11. Поверх 7 у дев’ятиповерховому цегляному будинку. Квартира має роздільні кімнати, не кутова, розташована з сонячної сторони в середині будинку. Стан житловий! Гарний район, близько школа, дитячий садок!Квартира затишна та охайна! 33 000 $ Торг Телефон 09******24

власник
Продам 2 кімнатну  квартиру 32 000 S Торг

Продаж затишної квартири в районі Тец загально. площею 39 кв.м в цегляному будинку. Квартира знаходиться на 5 поверсі 5 поверхового будинку. Свіжий ремонт зроблено для себе, продаж у зв`язку із переїздом. Квартира красива, чиста та світла.

Продаж квартири район Тец

Продаж 3 кімнатної квартири, по вул. Соборна. Загальна площа 68м2 5 поверх, в  пяти поверховому будинку. Поруч дитячий садок,та школа. В квартирі нещодавно зроблено ремонт. Більш детально по телефону. Продаж від власника.

власник
Продаж 3 кімнатної квартири

Близько ринок, школа №5, садочок, ЖД вокзал,АТБ. в одноповерховуму будинку на шість квартир з спільним подвірям, Площа квартири 36 м/кв - кімната 21 м/кв, кухня 12м/кв , прихожа 3 м/кв, опалення -газовий котел, вода. Санвузол на літній кухні 11 м./кв з конвекторним опаленням, розташований 10 метрів від квартири.

власник
Продам квартиру в центрі Жмеринки 1 кімнатна

Продаж квартири в цегляному будинку. Квартира готова до переїзду, зроблений гарний ремонт. Велика простора кухня вітальна та дві кімнати. Автономне газове опалення, на усі комунікації встановлені лічильники. Документи підготовлені до продажу.

Продаж квартири район Постройки

Продається квартира з ремонтом і меблями в м.Жмеринка.5 хв пішки до центру міста.Додатково в дворі будинку є сарай з підвалом.Входить у вартість.Вбудована техніка і меблі також залишаються і входять у вартість!

власник
Продається 2-х кімнатна квартира по вул.Соборна

Продается 2-комнатная квартира в центре города. Сделан полностью новый ремонт. Тихий и уютный район. В связи с выездом возможно частично с мебелью. Тел. 09*********86.

власник
Квартира 2-х кімнатна

4-х Кімнатна квартира, усі кімнати роздільні, 2 засклені балкони + лоджія, велика прихожа, двухконтерний котел, опалення індивідуальне, біля будинку є земельні ділянки, сад.

власник
Квартира, 4-х кімнатна

комфортна, зручна в усіх сенсах, утеплена ( стіни та стеля утеплені мін. ватою; у кухні, вбиральні, ванній, коридорі тепла підлога, у кімнатах великі радіатори) з євроремонтом, меблями та технікою квартира.

власник
Декабристов улица, 7, Жмеринка, Жмеринка, Винницкая 46000.0 USD

Квартира має гарне планування, всі кімнати роздільні, 2 балкони засклені ( в двір і на вул. Соборна), що дає гарну змогу використання її під бізнес. Квартира потребує ремонту.

власник
Соборная (Ленина) улица, 10, Жмеринка, Жмеринка, Винницкая 36500.0 USD

квартиру в районі ТЕЦа, не далеко від дитячого садка та школи. Не далеко Вінницька зупинка та 2А. 3й поверх з трьох. Встановлено газове опалення, та газова колонка. За більш детальною інформацією телефонуйте по номеру!

власник
Космонавта Комарова улица, 54, Жмеринка, Жмеринка, Винницкая 19000.0 USD

м в центре города, новый дом постройки 2008.р, евроремонт .Светлый , большой балкон . Квартира светлая, на кухне и в ванной половое отопление.Остается кухня, частично мебль и ел.товары.

власник
Киевская улица, 6, Жмеринка, Винницкая 50000.0 USD

* Жмеринка , вул. Пушкіна. * Поверх 3/3 ( цегла ). * Панельні перекриття . * Загальна площа 87 м2 . * Два балкони ( кухня/зал ). * Діючий камін. * Вартість 60 000$.

Пушкина улица, 1, Жмеринка, Жмеринка, Винницкая 60000.0 USD