Продаж трикімнатної квартири по вул. Мазепи в м.Жидачів. Будинок цегляний. Новобудова 2010 р. Квартира світла, двостороння, правильного планування. Із кухні та кімнати є вихід на затишні засклені лоджії. Присутня гардеробна. Зручний середній поверх. Індивідуальне опалення. Зроблено добротний ремонт. Меблі та техніка залишаються по домовленості. Є відеоогляд квартири. За додатковими питаннями прошу телефонувати.

Мазепи, 8

Однокімнатна квартира 36 м2 2 поверх з 3-ьох м.Ходорів(пл.Злуки) район старого базару Тепла підлога на кухні та в ванній

власник
Однокімнатна квартира в м.Ходорів

Продаж 3-кімнатної квартири у c.Отиневичі, Жидачівський р-н, Львівська обл. Поверх 1\2. Загальна площа: 68 кв.м. Опалення індивідуальне, газова колонка. Кімнати ізольовані. Санвузли ізольовані. Чудове планування. Житловий стан, є балкон. Квартира вільна та готова для продажу. У вартість також входять : складське приміщення, гараж та земельна ділянка перед будинком. Подивитись можна по попередній домовленості. Пропозиція від власника. Можливий торг.

власник
Продаж 3-кімнатної квартири
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х кімнатну квартиру у м. Жидачів, область Львівська. Детальніше телефонуйте 09******98 Ірина.

власник

Продається 3к квартира в хорошому стані, з меблями. Більше деталей по телефону.

власник
Продам 3к квартиру

Продається 2-х кімнатна квартира, потрібен косметичний ремонт. За детальною інформацією звертайтеся в приват

власник

Простора квартира на другому поверсі двоповерхового будинку , з гарним плануванням, вікна виходять на парк, на схід, поруч вся необхідна інфраструктура, школа, садочок, ринок, супермаркет, річка Стрий. Квартира тепла, дах відремонтований. Новий котел, бойлер, в санвузлі - підігрів підлоги. Залишена одна пічка. Можливий обмін на авто + ваша доплата. Торг реальному покупцю Нерухомість, квартира , львівська область

власник
Квартира , нерухомість . м. Жидачів, Львівська область

Продається не кутова 3-кімнатна квартира з власним опаленням, меблями, побутовою технікою та роздільними кімнатами. Зручне покращене планування(три окремі спальні, та простора кухня студія), квартира сонячна(вікна виходять на дві сторони західну та східну), всередині проведено капітальний ремонт з заміною всіх комунікацій. Санвузол роздільний, є гардероб та два засклені та утеплені балкони. Не кутова, розташована на 1-пов. в 5-пов. будинку, знаходиться на околиці м.Стрий в с.Дуліби(р-н ТЦ Орлан), загальна площа 69 м.кв. Чистий та охайний підїзд, внутрішнє подвіря з дитячим майданчиком, є гараж біля будинку та два сухі вентильовані підвали. Поруч з будинком є все необхідне для комфортного проживання: супермаркет, та зупинка громадського транспорту.

Трикімнатна квартира з власним опаленням, меблями, побутовою технікою.

Нова квартира в новобудові,затишний масив Троянда в т.ч. сухий підвал.Упорядкована територія.В будинку ще є декілька непроданих нових квартир на різних поверхах.Наші бригади виконають ремонт під ваше замовлення в терміні до 45 діб.

Квартира в Ходорові

Продаж 3к квартири з інд.опаленням м.Ходорів -Продаж 3 кімнатної квартири з власним опаленням та роздільними кімнатами у м. Ходорів. Розташована на 2пов 2 пов. цегляного будинку. У квартирі зроблений ремонт, замінена сантехніка та електропроводка всі меблі та техніка залишаються майбутнім власникам. - Поруч все необхідне: озеро, дитячий садок, автобусна зупинка,магазини, центр, , парк,школа та все інше необхідне для комфортного проживання -Чудовий варіант як для життя, так і для здачі в оренду! - Загальна площа 76.5 м.кв.! - Житлова площа 50.3 м.Кв! - Кухня площею 9.4 м.Кв! - Є допоміжні приміщення, підвал та ділянка в користуванні - Матеріал стін – цегла. - Перекриття – залізобетонне. - Всі комунікації вода, каналізація , світло та газопостачання. - Всі вікна енергозберігаючі металопластикові. - Двоскатний дах. - На подвірї є місце для авто. - Розташована на 2пов 2 пов. цегляного будинку Ціна 31999$ Рекомендую переглянути квартиру у зручний для вас час за попередньою домовленістю. -Деталі за телефоном: +(38*************20 З повагою Ваш ріелтор Возняк Павло

Продаж 3к квартири з інд.опаленням м.Ходорів

Продається 1кім квартира в м.Жидачів,Львівська обл 5 поверх з 5ти ,цегляний будинок

власник

Продам 1 кімнатну квартиру у с. Лисків Стрийського району (колишній Жидачівський). Площа 42 м.кв., знаходиться на 2 поверсі. Квартира у житловому стані, частково наявні меблі, ремонт 2000-х років, пічне опалення, проведено водопостачання, але санвузол і ванна у квартирі відсутні (потрібно доробити). Квартира знаходиться на 2 поверсі, суха, тепла, є великий балкон, красивий краєвид з вікон. На подвірї є власне господарське приміщення, сад (яблуня, черешня). Також є погреб. Тобто за вказаною ціною ви купуєте квартиру, господарське приміщення та погреб (підвал). У селі в радіусі 100м від будинку є школа, дитячий садок, магазин, ліс, річка та все інше необхідне для спокійного щасливого життя. Для переселенців з окупованих територій буде торг!! Детальніше звертайтесь за телефоном. Відстані: Львів - Лисків 95км. Жидачів - Лисків 35км. Калуш - Лисків 35км. Івано-Франківськ - Лисків 60км. Детальніше звертайтесь за телефоном.

власник
Квартира однокімнатна, продаж житла (жилье) для переселенців

2-х кімнатна квартира по вул Грушевського 23, м. Жидачів. 1 поверх. В пішій доступності садочок, школа,магазин. Є підвал під кухнею. Пластикові вікна. Великий балкон. Надворі сарай мурований і льох та комірка в загальному коридорі. Загальне подвіря. Підходить для зміни під нежитлове приміщення - комерцію (магазин, аптека) з виходом до вулиці. Показ квартири в зручний для Вас час. Переоформлення без додаткових податків і комісій - нерухомість більше 3 років у власності.

власник
2-х кімнатна квартира Жидачів