Пропонується до продажу однокімнатна квартира на набережній. Будинок цегляний ОСББ на вул. Дунайська. Квартира різнобічна на 5-му поверхі 13-ти поверхового будинку. Загальна площа 37 кв.м, житлова 20 кв.м, кухня 8 кв.м. Житловий стан. Санвузол поєднаний. Балкон 6-ти метровий. Поруч із будинком вся інфраструктура для комфортного проживання. Доглянутий двір, будинок внутрішньоквартальний. У пішій доступності набережна, кафе, ресторани, пляж, проспект Соборний, супермаркет, аптеки, банки. Транспортна розвязка у будь-який район міста.

Дунайська вул., 111

Двокімнатна квартира Бульвар Шевченка. Продам двокімнатну квартиру розташовану в безпосередній близькості від центра міста, зупинки громадського транспорту, центрального пляжу. Поблизу знаходяться також школа, дитячий садок, магазини, зупинка громадського транспорту. Загальна площа квартири 50,28 квадратних метрів. В квартирі виконаний євроремонт в 2016р. Квартира утеплена, на балконі встановлені вікна з німецькими склопакетами, електропроводка замінена повністю, в кухні тепла підлога. Також проведено узаконене перепланування (спільний санвузол). Кімнати роздільні, квартира затишна і тепла. За додатковою інформацією звертайтесь за контактними телефонами..

Дунайська вул., 14

Продажа 3-х комнатной квартиры в ЦЕНТРЕ города, на НАБЕРЕЖНОЙ, ул. Дунайская, д. 14, ТРЕТИЙ этаж. Квартира теплая, расположена внутри дома. Чешский проект. Просторный коридор. Две застекленные лоджии. Комнаты и санузел раздельные. Имеются счетчики: на воду, на газ и на электроэнергию. На доме установлен счетчик тепла. Две входные двери: деревянная и железная. Имеется тамбур с одним соседом. Дом ОСББ. Хорошие соседи. Уютный двор. Документы готовы к продажи. Прописанных в квартире малолетних детей нет.

Продажа 3-х к.кв. на Набережной ул. Дунайского д.14, ТРЕТИЙ этаж.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж трикімнатної квартири по вул. Дунайська, буд. 14, на 2 поверсі 9-ти поверхового будинку. Виконан капітальний ремонт, залишились зробити чистове оздоблення, продумане перепланування, 2 роздільні кімнати, кухня-вітальня, гардеробна, два сан вузни, нова електропроводка, нові труби, нові вікна, зовнішнє утеплення. Новому господарю залишаються будматеріалами на санвузли. Зручне розташування, в кроковому доступі кінцева зупинка, школа, садок, магазини, аптеки, салони, ресторани, паркова зона та центральний пляж. Паркування поряд з парадною. Телефонуйте, домовимось про перегляд.

Пропонуємо купити 3-кімнатну квартиру біля центрального пляжу.

3-х кімнатна квартира по вул. Дунайська 14, найкраща інвестиція у майбутнє своєї родини.Ця квартира має всі якості для того, щоб підкреслити статус і стати основою сімейних традицій. Трьохкімнатна квартира в центрі міста – мрія багатьох. А якщо ця квартира ще і не потребує додаткових вкладів та ремонту, то напевно мрія кожного.Для вас вся інфраструктура центру міста: школи, дитсадки, кафе, ресторани, лікарні, магазини, ТЦ, зупинки громадського транспорту, парки, спортивні клуби.Трикімнатна квартира з дуже вдалим переплануванням: дві спальні і кухня-студія. У квартирі виконано капітальний, якісний ремонт із заміною всіх комунікацій. Теплі підлоги в санвузлі.Хочете жити із сімєю у центрі міста?Телефонуйте, не проґавте свій шанс придбати дану квартиру!

3-х кімнатна квартира з видом на р. Дніпро

Продам 3-кім квартиру Під ремонт, по вулиці Дунайська, 9 поверхового будинку. Два балкони, вид на Дніпро.Гарний теплий будинок Вся інфраструктура поряд.

Дунайская улица, 1, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 34000.0 USD

Пропонується до продажу двокімнатна квартира з гарним ремонтом в центрі міста. Розташована по вулиці Дунайська у Вознесенівському районі на першому поверсі із дев`яти. Будинок панельний, осбб, квартира в середині дому, на вікнах встановлені грати, є сигналізація. кімнати суміжно-прохідні. Одна кімната з виходом на засклений балкон. Ремонт робився із якісних, дорогих, італійських матеріалів.Меблі також привезені під замовлення. Простора, велика кухня, вмонтовані меблі, все залишається. Замінені всі комунікації, секційні батареї, лічильники, вікна та балконний блок. Меблі і техніка, все залишається - заходь живи. Порядні сусіди, двір тихий. Поряд в кроковій досяжноті є стоянка для авто, школа, садок, магазини, транспорта зупинка, аптека, дитячий майданчик, кафе, ресторани. Неподалік біля річки, набережна, центральний пляж

Дунайская улица, 120, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 40000.0 USD

Пропонується до продажу 1-кім квартира Вознесенівський район по вулиці Дунайська. У квартирі зроблено новий капітальний ремонт 2024 року. Квартира розташована на третьому поверсі девятиповерхового будинку. Будинок ОСББ пристойні сусіди, зупинка транспорту, магазини, аптеки.Пять хвилин ходьби річка Дніпро пляж.квартира готова до перегляду.

Продаж 1-кім квартири Вознесенівський район

Продам теплу , сонячну квартиру на вул. Дунайська, поруч з пляжем. 6 поверх, сонячна сторона. Квартира з ремонтом готова до проживання. Укомплектована кухонними меблями, є кондиціонер , бойлер та ін.

Продам 1к квартиру з ремонтом 5/9

Продажа однокомнатной видовой квартиры по ул. Дунайской, на пятом этаже , с потрясающим видом на р. Днепр. Состояние удовлетворительное.

Продам 1-комн.кв. ул.Дунайская , 5/9,  р-н Набережной

Житлові комплекси у Запоріжжя

Продаю свою квартиру на набережной по улице Дунайская. В квартире выполнен индивидуальный дизайнерский ремонт ремонт с использованием высококачественных материалов. Полная перепланировка ,замена всего начиная от проводки , сантехники, трубопроводов и так далее. По всей квартире тёплые полы . Панорамные окна с тонировкой. Перепланировка узаконена, дом осбб. Квартира полностью делалась для себя Продаётся в связи с переездом. Все вопросы в л.с. или на вайбер

власник
Квартира 2-х комнатная  Набережная ул.Дунайская

Географія Запоріжжя