Продаж гарної 1к квартири з новим ремонтом, меблями та технікою в Металургійному р-ні по вул.Героїв АТО, розташованої на 4 поверсі 5-ти поверхового будинку. Заходь та живи! Квартира дуже світла, тепла та затишна. Планування одностороннє, не кутова, балкон з видом у двір. Загальна площа-32кв.м, житова-17кв.м, кухня-6кв.м. Зроблено якісний ремонт. Встановлено металопластикові вікна, замінені всі комунікації, нова сантехніка, на все є лічильники. Санвузол з душовою кабіною. Для нагріву води є бойлер. Залишаються всі меблі та техніка. Чистий під’їзд, спокійні сусіди. Вся інфраструктура в кроковій доступності. Поряд все, що потрібно для комфортого життя: дитячий садок, школа, магазини, кафе, аптеки, салони краси, зупинка. Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Героїв АТО, 40

Продаж 2к “сталінки” з ремонтом, меблями та технікою на 97 кварталі по вул.Героїв АТО, розташованої на 1 поверсі 3-х поверхового цегляного будинку. Заходь та живи! Загальна площа-52кв.м, житлова-28кв.м, кухня-8кв.м, балкону немає. Квартира світла та затишна, планування двостороннє, не кутова. Зроблено капітальний ремонт: встановлено металопластикові вікна, замінені всі комунікації, санвузол викладений кахелем, на все є лічильники, для нагрівання води є газова колонка. Залишаються всі меблі та техніка. Спокійні сусіди, тихий двір. Гарне місце для проживання. Вся інфраструктура поряд: дитячий садок, школа, супермаркети, магазини, аптеки, салони краси, кав’ярні, ресторани, зупинки. Телефонуйте ! Приходьте на перегляд!

Героїв АТО, 53

Мрієте жити у центрі міста? Давно хочете втілити свої дизайнерькі фантазії? Набридли тісні панельні мурашники з величезною кількістю людей. які в них проживають? Тоді цей варіант саме для вас! Пропоную до вашої уваги простору трикімнатну сталінку по вул. Героїв АТО, буд. 49, яка знаходиться навпроти "Сільпо", орієнтир 96 квартал, проспект Гагаріна. Квартира розташована на 2 поверсі пятиповерхового будинку. Загальна площа - 73 кв.м., кухня - 7 кв.м. Просторі роздільні кімнати підштовхують до втілення найсміливіших дизайнерських рішень. Є можливість зробити кухню-студію, величезну гардеробну, робочий кабінет, спортзал тощо. Великі металопластикові вікна сучасної конструкції. Встановлені лічильники світ, газ, вода, будинок ОСББ. Будинок як і місце просто пронизані естетикою та історією нашого міста, чого вартуютт старі великі вітражні міжкімнатні двері та затишний тихий двір. Місцевість сповнена тихим, розміреним життям. Поряд вся необхідна інфраструктура. У дворі достатньо місця для паркування автомобіля, поряд всі необхідні магазини, АТБ, Сільпо, кавярні, аптеки, ресторани, салони краси, дитячі садочки, школи, університет, скейт-парк, сквери, льодова арена, боулінг і величезна концертна зала, де проводять свої виступи найвідоміші українські виконавці та гості міста. Транспортна розвязка в будь-який кінець міста, поруч станція швидкісного трамваю та зупинки. Ідеальний варіант для сучасних людей, які хочуть жити в центрі, але насолоджуватись тишею та спокоєм. Запрошуємо вас на перегляд. Приходьте та купуйте!

Героїв АТО, 49
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо на продаж трикімнатну квартиру на 95 кв. Кімнати світлі, просторі, з високою стелею. Одна з них прохідна. Кухня квадратна 7 м2. Санвузол роздільний. У квартирі косметичний ремонт. Душевна і тепла. Меблі та техніка залишаються. Розташована у центрі мікрорайона, шуму з дороги не чутно. В пішій доступності 95 кв., супермаркети, Плаза, Макдональдс, школа, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте, усе розповім і домовлюся про перегляд.

Героїв АТО, 33

Терміново! Продаж! Пропонуємо трикімнатну квартиру. Квартира з окремими сонячними спальнями. Виконане перепланування яке відповідає сучасному стилю життя. Вітальня має прямий доступ до кухні. Збільшена ванна кімната, встановлена кутова джакузі. Вихід на подвійний балкон із вітальні та із кухні. За бажанням залишаються усі наявні меблі. Стіни оздоблені веніціанською штукатуркою кольору білого шоколаду. Підлога в один рівень, застелена декоративною керамічною плиткою у мокрій зоні, та приємним на дотик якісним ламінатом у спальнях. Вікна шумопоглинаючі, пятикамерні. Нова якісна сантехніка. Для нагріву води газова колонка. Розташована квартира в центрі будинку на другому поверсі. Будинок в пішій доступності до 95 кв., поряд уся необхідна інфраструктура для комфортного життя. Закритий охайний двір. Парковка. Телефонуйте, усе розповім і домовлюся про перегляд. Торг доречний, пропонуйте варіанти.

Героїв АТО, 37

продам 2х комнатную квартиру ул Героїв АТО , колишня Димитрова 2/5 , угловая, комната проходная, под косметический ремонт. В квартире заменены трубы, балкон застеклен деревом, очень теплая. Место очень хорошее: во дворе школа ,детский сад, детская площадка. Рядом парк, остановка Кольцо Косиора Соцгорода 2 остановка маршруткой. Дом кооперативный . шума нет. ц 12500. Торг. Татьяна

героев АТО, 116

3 комнатная квартира по улице Героев АТО (Димитрова) Не угловая, цоколь высокий, на окнах решётки Квартира двусторонняя В жилом состоянии Есть все счетчики Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная. 097 307 06 54 Сергей

Героїв АТО вул. (Димитрова), 110

Продаж 1к “сталінки” під ремонт в гарному місці на 96 кварталі по вул.Героїв АТО, розташованій на 1 поверсі 3-х поверхового цегляного будинку. Загальна площа-37кв.м, житлова-18кв.м, кухня-8кв.м, балкону немає. Квартира не кутова, планування односторннє, простора кімната, велика кухня, є кладова. Встановлено металопластикові вікна. Потрібен капітальний ремонт, який Ви зробите на свій смак. Можливо зробити перепланування. Спокійні сусіди, тихий двір. У дворі дитячий майданчик. Гарне місце для проживання. Вся інфраструктура поряд: дитячий садок, школа, супермаркети, магазини, аптеки, салони краси, кав’ярні, ресторани, зупинки. Телефонуйте, приходьте на перегляд!

вул.Героїв АТО, 43

Адреса: вул. Героїв Ато – перший поверх п’ятиповерхового будинку. Площа: Загальна: 57,7 кв. Житлова: 42 кв. Опис: Чиста та затишна квартира. Поруч розташовані школа, дитячий садок та зупинка громадського транспорту (трамвай). Замінено труби, встановлено всі необхідні лічильники. На вікнах встановлені ґрати для безпеки. Подвір’я чисте і доглянуте. Під’їзд керується ОСББ. У під’їзді встановлені пластикові вікна для комфортного перебування. Не пропустіть можливість придбати цей затишний житловий варіант у зручному та розвиненому районі!

героїв ато, 72

Продаж 2к “сталінки” з меблями та технікою на 96 кварталі по вул.Героїв АТО, розташованої на 1 поверсі 3-х поверхового цегляного будинку. Заходь та живи! Загальна площа-52кв.м, житлова-28кв.м, кухня-8кв.м, балкону немає. Квартира світла та затишна, планування двостороннє, не кутова. Зроблено капітальний ремонт: встановлено металопластикові вікна, замінені всі комунікації, санвузол викладений кахелем, на все є лічильники, для нагрівання води є газова колонка. Залишаються всі меблі та техніка. Спокійні сусіди, тихий двір. Гарне місце для проживання. Вся інфраструктура поряд: дитячий садок, школа, супермаркети, магазини, аптеки, салони краси, кав’ярні, ресторани, зупинки.

Героїв АТО, 43

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Квартира знаходиться на 1 поверсі 5 поверхового будинку по вул.Героїв АТО 95. Загальна площа 42,6 кв.м. Квартира тепла і суха. Навпроти будинку парк Ювілейний. Рієлторів прохання не турбувати.

власник
2-х кімнатна квартира по Героїв АТО

Продажа 3х комнатной квартиры. Героев АТО 118 . 5й этаж из 5. Хрущевка. Кооперативный дом.Квартира на две стороны . Рядом садик , школа , трамвайная линия, пожарная станция , полицейский участок , новая почта напротив дома , 5 минут до автовокзала и до кольца Косиора, 5 минут до парка Юбилейный .Металлопластиковые окна, железная входная дверь . Звоните , пишите.

власник
Продажа квартиры  3- комнатная Автовокзал  ул. Героев АТО

Продаж 3-кімнатної квартири по вулиці Героїв АТО, 91. Зупинка Рудана. Поруч проспект Гагаріна, парк Ювілейний, автовокзал. Розвинена інфраструктура. Розташована на 5 поверсі. В середині будинку, не кутова. Є невелика гардеробна. 2 нових вікна. Вікна у двір. Продаж без меблів та техніки. Юридично чиста, перший продаж. Зареєстрованих немає. Документи готові, без боргів. Щодо ціни - будемо домовлятись.

3-кімнатна на Рудані, Героїв АТО

Продам двух комнатную квартиру по адресу Героев АТО 65, квартира находится на втором этаже пяти этажного дома,квартира подготовлена к ремонту. Все вопросы по телефону 09******15 Валентина Влодимировна

власник
Продам двух комнатную квартиру 97 квартал,Героям АТО

Продам 1 ком на ост. Руслана. По ул. Героев АТО дом 83. 3/5. Не угловая . Квартира под ремонт, есть 1мпо на кухне, бойлер, кондиционер, м/дв, частично менялась с/т и трубы, счётчики на всё. Отличное расположение дома, во дворе детский сад, в шаговой доступности вся инфраструктура .10200 у.е

Продам 1 ком на Рудане

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі Даманського на вул. Героїв Маріуполя, 2 (Адм. Головка). Квартира двостороння, має балкон та лоджію, в середині будинку на 9 поверсі. В квартирі замінені вікна Rehau, труби по квартирі металопластикові, стояк також замінено, лоджія засклена Rehau. Лічильники на все, встановлено бойлер, на даху встановлено антену супутникого телебачення. В підїзді новий ліфт, відеоспостереження. Стан квартири житловий, ніхте не прописаний.

власник
Продам 3 кім квартиру на Даманському

Продаж 2-во кімнатної квартири в районі парку Ювілейний - Адреса: Героїв АТО 91 - Квартира в житловому стані - Техніка за домовленістю - Поверх 2/5 - Загальна площа 52.3 - Відеоогляд скину за запитом Записуйтесь на перегляд!

Продаж 2-во кімнатної квартири в районі Соцміста

Продається 3-кімнатна квартира у житловому стані! Опис: Площа:57,9. 3 кімнати, кухня, ванна кімната. Поверх: Перший поверх п’ятиповерхового будинку. Пластикові вікна. Стан: Житловий, сантехніка замінена. Лічильники Є лічильники на воду, загальний лічильник на газ. Борги: відсутні. Прописаних нема. розташування: Район: Довгинцівський район. Адреса: вул. Героїв АТО 72. Поруч: Парк Ювілейний – чудове місце для прогулянок. Двір: Чистий, тихий, затишний.

Продається 3-к.квартира по вул.Героїв Ато 72, біля парку Ювілейний

Продається 2-х кімнатна квартира за адресою вул. Героїв Ато 45. під ремонт. Загальна площа 58,74 кв.м. Квартира дуже тепла, не кутова . Документи готові до продажу, від хазяїна. Зареєстрованих немає. Встановлені все лічильники ( газ, вода, світло). Тихий двір, у дворі дитячий майданчик, місце для паркування. Поблизу торгівельний та розважальний центри, ринок, метро, школа, садочок, горісполком, Нова-ком, зручна розвязка транспорту.

власник

Продається трикімнатна квартира у гарному стані. На кухні є підігрів підлоги. Є всі лічильники. Розташування в тихому та затишному районі. В пішій доступності школи, дитячі садки, кафе, банки та супермаркети. Відмінна транспортна розвязка у будь-який кінець міста. Дзвоніть у будь-який час, домовимося про перегляд. Допомоги у продажу не потребую.

власник
Героев АТО (Димитрова) улица, 40, Металлургический, Кривой Рог, Днепропетровская 21500.0 USD

Продається затишна 3 кімнатна квартира на першому поверсі. Вул. Героїв АТО. Квартира тепла та суха. Замінена система водопостачання, опалення та каналізації. В будинку створено ОСББ. Двір тихий, не проїзний. В мікрорайоні є вся необхідна інфраструктура (магазини, аптеки, транспорт), поруч із будинком школи та дитсадочки. До центру 2, 5 км.

власник
Героев АТО (Димитрова) улица, 110, Долгинцевский, Кривой Рог, Днепропетровская 13000.0 USD

Хочемо запропонувати Вам гарний та бюджетний варіант житла. Головне у нашій пропозиції: - квартира знаходиться в будинку, який ОСББ вже понад 5 років: * замінено комунікації; * чистий підїзд; * встановлено освітлення; * загальнобудинковий лічильник тепла; * загальнобудинковий лічильник газу. - середній поверх; - спокійні сусіди; - 2 кімнатна; - роздільне планування; - косметичний ремонт; - чиста; - тепла; - житлова; - з меблями та технікою; - приємна ціна. Дзвоніть, будемо раді показати!

Героев АТО (Димитрова) улица, 98, Долгинцевский, Кривой Рог, Днепропетровская 12000.0 USD

Терновской район, ул.Героев Мариуполя, р.- н. Даманский Продаю 1- комнатную квартиру. Квартира не угловая, теплая, удобный этаж 5/9 этаж дома. Общая площадь - 37кв.м., жилая - 17кв.м, кухня - 9кв.м., есть болкон застеклен деревянной рамой В квартире частично поменяны: -трубы; -Окна -Санузел совмещен Счётчики на свет и газ, домовой счетчик на тепло. Тихий, ухоженный двор, детская площадка. Хорошие соседи. Есть перегородка с бронированной дверью. Фото соответствуют реальности. Хорошая транспортная развязка, рядом школа, детский сад, магазины, АТБ. Цена 6800 т. 09******08

Продаж 1- кімн. квартири Даманський Терновский р- н

Продам 3-х комнатную сталинку в центре 95 кв, за гостиницей "Аврора", по ул. Героев Ато, в нормальном, жилом состоянии, 1 этаж, в доме есть подвал, за домом большой погреб, хорошие соседи. Квартира сухая, солнечная сторона, но летом не жарко, в ванной большая батарея, трубы — металлопластик, есть кондиционер, частично меблирована. Хорошо подойдёт для бизнеса, т.к. расположена в очень удобном, проходном месте, в шаговой доступносте вся инфраструктура (3 супермаркета, остановки в любой конец города, скоростной трамвай, сквер, гориспалком и тд), в квартире никто не прописан, один собственник, документы в порядке, реальному покупателю торг. Цена 25.000 у.е. + долг. Все вопросы по тел. 06******61, лучше звоните, сообщения могу не увидеть или на Вайбер по этому номеру, Татьяна.

власник
Продам 3-х комнт. сталинку на 95 квартале
1 - 24 з 40 результатів

Географія Кривий Ріг