Без комиссии. Продажа 3к квартиры с хорошим ремонтом ул Градинская 5 Площадь квартиры - 106 кв м Продам трехкомнатную квартиру на Троещине ул. Градинская 5. Дом 2011 года, кирпичный. Современный проект. В квартире стоят счетчики на тепло , воду и электрику. Двухстороняя с хорошим видом, 22/22 этажного дома. В квартире сделан дизайнерский ремонт, вся мебель остается. В квартире есть: - просторный холл - гардероб - кухня - зал со столовой - большая детская - основная спальня - сан узел с ванной - балкон В квартире сделан качественный ремонт. Установлен паркет, теплый пол в сан узле, сигнализация , кондиционеры инверторные Fujitsu во всех комнатах, посудомойка, варочная, поверхность, духовка, диван в зале раскладывается , холодильник, вытяжка, стиральная машина, посудомоечная машина, телевизоры плоские Samsung. Электрический камин с функцией отопления, барная стойка на кухне, балкон застеклен. Квартира полностью меблирована. Чистый подъезд, грузовой лифт. Удобное расположение все рядом школы, детские садики ,поликлиника , банк, Супермаркеты, Спортлайф , кафе , остановка общественного транспорта, ТРЦ Район.

можливий продаж по єОселя
Градинська вул., 5

Продається двокімнатна квартира по вулиці Градинська 7, 4/23-ти поверхового будинку." Троєщинські Липки", будинок побудовано в 2011 році. Загальна площа квартири - 68м.кв, житлова - 36м.кв., кухня - 10.7м.кв. Кімнати окремі. Квартира не кутова. Є лічильники на гарячу та холодну воду, тепла, та электроэнергії. Скло пакети. Лоджія засклена, сан.вузол окремий в плитці. Вбудована кухня, электро плита. В будинку є три ліфти, з яких два пасажирські та один вантажний. Консьєрж. Будинок має чудову транспортну розвязку. Швидкісний трамвай в 5 хилинах. Поруч ТРЦ Район, кінотеатр, школи, дитячий садок. Ціна 70000у.о. Чистий продаж. Завдаток беремо.

Градинська вул., 7

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Можливий продаж по програмі Е-Відновлення. Продається 3к квартира по вул. Градинська 10, Деснянський район. Будинок 1993 року, проект АППС К-134, матеріал к/б панель. Квартира розташована на 10/16 поверхового будинку, площа квартири 80м2, кухня 9м2, санвузол роздільний. В квартирі зроблено якісний ремонт, є всі необхідні меблі та побутова техніка. Покращене планування, повністю оснащена, броньовані вхідні двері, має два коридори і великий хол, якісний ремонт і меблі, паркет, деревʼяні міжкімнатні двері, вагонка на двох балконах-лоджіях, якісна німецька техніка - холодильник, пральна машина. Готові продати з усіма меблями, зокрема дві великі шафи на всю стіну, двоспальне ліжко та два розкладних дивани, кухня. Квартира має утеплені стіни та дуже тепла. З кухні вихід на велику лоджію де завжди приємно проводити час, працювати або просто посидіти за кавою. Вікна виходять у двір, доглянута прибудинкова територія з деревами та квітами (влітку). Поруч з будинком підземні паркінги, дві школи, паркова зона, спортивні майданчики, через дорогу ТРЦ Район, кафе, аптеки та продовольча ярмарка. Хороша транспортна розвʼязка в сторону правого та лівого берега, швидкісний трамвай.

Градинська вул., 10
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Градинська 5, Троєщина, Деснянський район, 13/22 монолітно-цегляного(керамоблок) будинка 2010 року побудови, 74/37/14 м2. Вдале планування двохкімнатної квартири. Квартираі в житловому стані, кімнати та 2 санвузли окреміі, кахель у санвузлах, балкон і лоджія не засклені, тепловий лічильник. Чистий та доглянутий підїзд, консьєрж, домофон, 2 пасажирські та вантажний ліфти, комірка. Розвинена інфраструктура, поруч дитячі садочки , школи, ТРЦ «Район» з безліччю магазинів та кінотеатром, МакДональдс, супермаркети, дитячі та спортивні майданчики, алеї, кавярні, кафе, магазини. Гарне транспортне сполучення, біля будинку їздять автобуси, маршрутки, тролейбуси, швидкісний трамвай. До метро Почайна, Оболонь, Дарниця, Лісова чи Чернігівська до 30 хвилин їзди транспортом. Вікна виходять у двір, сонячна квартира.Без комісії. Дивіться, торгуйтесь і купуйте.

Градинська вул., 5

Продажа 3-х кімнатної квартири в нововому бетоно-монолітному будинку по вул. Градинська, 9. Квартира розташована на комфортному восьмому поверсі та має хороший житловий стан; на полах покладено ламінат, плитка, санузел обкладений кафелем, доглянута сантехніка, бойлер, вмонтовано три інверторні кондиціонери, кухня МДФ з електротехнікою, гардеробна, вхідні броньовані двери. Квартира двостороння в середині будинку, не кутова, світла та тепла. В підїзді три ліфта, консьєрж, відео нагляд. На опалення квартири, встановлені теплолічільники. Поруч з будинком присутня вся необхідна інфраструктура; дитячі та шкільні заклади, магазини, торговельно-розважальний комплекс "РАЙОН", вдале транспортне сполучення. Торг можливий.

можливий продаж по єОселя
Градинська вул., 9

1к.вул.Градинська 3. Площа загальна 55.1кв.м.,житлова 22.6кв.м.,кухня12.4кв.м. Поверх 9/24. Пропонується у продаж велика 1к картира. Дуже світла і позитивна. Вдале планування. Велика кімната, окремо гардеробна кімната, кухня з виходом на балкон. Санвузол сумісний, фанерований плиткою, бойлер. Всі меблі та техніка залишаються. Гарний варіант під орендний бізнес. Презентабельний підїзд з відеоспостереженням та консьєржем. У пішій доступності ТРЦ РАЙОН, Сільпо, маса бутіків, кінотеатр, дитячі розважальні атракціони, аптеки, базарчик місцевий. Зручна транспортна розвязка. Автобуси, маршрутне таксі, зупинка швидкісного трамвая, який довезе вас до місцевої електрички та через 5 хвилин ви на метро Почайна. Ціна 60 888 у.о. Код обєкта #15681

Градинська вул., 3

• Без комісії, 1к квартира, 56 м2, Градинська 9, поруч з ТРЦ «Район» • Чомусь ми уявляємо вас, наш покупець, як молоду активну людину. Ви, мабуть, цікавитесь життям, технологіями, подорожами. Зустрічаєтесь з друзями. А може закохані. • Ви ще не збираєте рецепти борщу, або котлет…. Це буде потім, можливо… Але зараз ви смакуєте життя… • І ця квартира – вона саме ваша! • Якщо вас цікавить влучна інвестиція – таку квартиру обовʼязково оцінять орендарі. • Велика, функціональна: є і вітальня, і спальня, і кухня. • А також гардеробна для речей – поміститься все. • Продаємо з меблями і технікою. • Знаходиться на 2 поверсі сучасного будинку. • Консьєрж в парадному, домофон. • Лічильники на все – платіть лише за спожите. • Поруч є все: від спортивних майданчиків до крамниць. Оточення – такі ж сучасні будинки. • Не зволікайте, якщо подобається квартира – телефонуйте! • Ціна 60000 $, без комісії для покупця. • Маємо відеоогляд, надішлемо за запитом. • Ексклюзивний представник власника: АН «Київське Море» • Перетворюємо можливості на результат!

Градинська вул., 9

🌟 Продам затишну 2-кімнатну квартиру на вулиці Градинська, 11, Троєщина! 🔑 У новому будинку з консьєржем, чистим підїздом і трьома ліфтами. 🏠 Площа 85 кв.м, 2 просторі кімнати, велика кухня 16 кв.м. 🛋️ Меблі та техніка включені в вартість. 👤 Один власник, ідеальне розташування поруч з ТРЦ "Район" 🚗 Зручна транспортна розвязка, стильний ремонт, високі стелі. 💡 Найвигідніший варіант для вашого життя! 📞 Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд!

Градинська вул., 11

Квартира -"Розпашонка".Продається квартира 2-х кімнатна на першому поверсі. Квартира має 56 м2 -перша кімната 17,1 м2 , друга кімната 12,7 м2 , кухня -8м2. Теріторіально будинок знаходиться на Троєщині навпроти ТРЦ РАЙОН , поряд два садочка , у дворі будинку дві школи , супермаркети , зручна транспортна розвязка. Квартира двустороння , в кожній кімнаті лоджія 4,4 м2 -заскленені євровікнами . Під кімнатою 12,7 м2 маємо підвал -вхід з лоджиї , підвал великий під усією кімнатою , дуже зручно для господарських речей , там труба з гарячою водою -взимку нічого не замерзає ніколи! Квартира утеплена пенопластом 1000 мм по всій квадратурі , також радіатори -40 секцій ,взимку тепло не дивлячись на 1-й поверх.м. Київ ,вул. Градинська ,10 А Квартира продається від власника . Без комісії.

власник
Продається    квартира

Адреса: вул. Градинська, буд. 10а, Деснянський район. Мікрорайон Троєщина, біля ТРЦ Район. Кімнат - 3-кімн. (Роздільні). Площа – 68 кв.м./кухні – 9 кв.м. Поверх – 15/16. Тип будинку - КТ - 16. 1993 р. Простора квартира, функціональне планування, з ремонтом. Великий хол, 3 окремі кімнати, сан.вузол роздільний. Укомплектована необхідними меблями та технікою, повністю обладнана кухня. Дуже тепла квартира. Подача опалення з верхньої частини будинку. 2 великих балкони (на одному оздоблене робоче місце на іншому оздоблені місця для зберігання речей. Тамбур на дві квартири. З усіх сторін хороші та порядні сусіди. Доглянута прибудинкова територія, чистий підїзд, консєрж. Підземний паркінг і стоянка. Відмінна інфраструктура, школа та басейн, дитячий садок, торговий комплекс з різноманітними закладами сфери послуг торговий центр Район, поряд Деснянський парк. Зручна транспортна розвязка – маршрутки, тролейбуси, трамваї у різні напрямки. До ст. метро Лівобережна, Петрівка, Чернігівська, Оболонь 15-20 хв. їзди. Вартість - 70 000 у.о.

Продаж 3к. роздільної квартири біля ТРЦ Район, Троєщина

Деснянський район: В продажу 3-х кімнатна квартира в новому будинку по вул. Градинська, 1. Квартира з хорошим ремонтом та в гарному стані; на полах покладений ламинат, плитка, вмонтовані меблі шафи-купе, кухня МДФ з електротехнікою, встановлені три кондиціонери, лічильник на опалення квартири, якісна доглянута сантехніка, бойлер, вхідні броньовані двері. В будинку чистий та гарний підїзд присутній консьєрж, встановлено відео обстеження, ОСББ. Поруч з будинком присутня вся неохідна інфраструктура; шкільні та дитячі заклади, магазини, ТРК "Район" та вдале транспортне сполучення. Торг можливий.

Продаж 3-х кім. квартири вул. Градинська, 1

Продається 3 кім видова квартира, Деснянський р-н, ЖК Троєщина, вул. Градинська, 9 (Троєщинські липки). Загальна площа квартири 103 кв.м, житлова 61 кв.м, кухня 12,6 кв.м., 16 пов/23 пов. Будинок 2011 року, монолітно-каркасний, керамблок, вентильований фасад. Простора, тепла квартира з розкішним видом на розливи р.Десенка. Зручне, функціональне планування: просторий хол 20 кв.м., кухня 12,6 кв.м з виходом на балкон (3 кв.м.), вітальня з еркерними вікнами 23 кв.м, дві спальні 18,5 кв.м та 19 кв.м., два санвузли: 2,3 кв.м та 4,6 кв.м. Висота стелі 3м. Стан: після будівельників, під чистове оздоблення (виконана стяжка підлоги (крім основного санвузла), розведена електрика по всій квартирі)); встановлений теплолічильник. Квартира готова для втілення найсміливіших дизайнерських ідей, що відповідають вашим смакам та уподобанням! Парадне чисте та акуратне, три ліфти, консєрж. Затишна прибудинкова територія, дитячий та волейбольний майданчики, прогулянкові алеї. У дворі розташовані: магазин «Лоток», Стоматологія, Зоомагазин, Барбершоп, Кавярня, Автошкола, Курси англійської мови та багато інших. ін. У 5-ти хв крокової доступності ТРЦ «Район», школи, дитячі садки, безліч магазинів, кафе, ресторанів та ін. інфраструктурних обєктів. Поряд з будинком зупинки загального транспорту у всі напрямки міста, в 15 хв пішої доступності зупинка швидкісного трамвая. Вартість 100 тис. дол (970 $ / кв.м), комісію платити не потрібно! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-765-901-LX. Оксана, +38**************40, +38**************67.

Видова 3 кім квартира 103 кв.м, Троєщинські Липки, Деснянський р-н

Продам 1комн. квартиру с ремонтом 44 кв. м., в 16 этажном доме 2006 года постройки. ул. Градинская,20 Хорошая планировка: просторная кухня со спальным местом и два балкона с выходами и с комнаты и с кухни. Квартира продается с мебелью и всей необходимой техникой. Находится ближе к середине-начало Троещины, недалеко от ТЦ Район. Вся инфраструктура рядом, школы, садики. Под домом своя парковочная территория. Дом на один подъезд с постоянными круглосуточным консьержем. В доме также находится офис ЖЕКа обслуживающего этот дом.

Троещина, ул. Градинская,20, 1кімнатна

Без комиссии! Продам уютную 3 к квартиру Градинская 11, Троещина, Район 19/22 эт., 103/62/12 м2 В квартире сделан качественный ремонт, делался для себя, кафель, теплые полы, ламинат, везде кондиционеры, балкон застеклен и обшит, 2 с/у, душевая и ванна джакузи, бойлер. Остается встроенная кухня, большой шкаф купе. Мебель по договоренности. В квартире установлена сигнализация и видеонаблюдение. Дом ОСББ. Чистый и ухоженный подъезд. Этаж закрывается, есть кладовая на этаже. Хорошие соседи. Установлены счетчики на воду, свет и отопление. Во дворе парковка, рядом паркинг. Отличная инфраструктура, школы, садики, магазины, Спортлайф, кафе, остановка общественного транспорта, ТРЦ Район.

Без комиссии! Продам 3 к Градинская 11 Район Троещина