Продаётся 3-х ком квартира за магазином "Союз" на Боевой. 5/9 кирпич. Хороший косметический ремонт. Комнаты раздельные. Теплая, не угловая. Деревянные двери и м/п окна! Пол паркет и плитка. Счётчики на всё. Мебель и бытовая техника входит в стоимость. Общая площадь 67м2. Удобное месторасположение в городе. Рядом мини рынок, садики, школа и ряд учебных заведений. Хорошая транспортная развязка. Во дворе есть детская площадка и место для парковки авто. Цена 45000 у.е. Риэлтор. С АН не сотрудничаю

Бойова, 1

Квартира в сучасній новобудові, розташована у самому центрі міста (вул. Героїв Чорнобиля 17). Зручне та раціональне планування, затишна прибудинкова територія з дитячим майданчиком та розвиненою інфраструктурою поруч. Планування: - кухня - дві спальні - санвузол - дві лоджії. Автономне опалення. Тепла підлога у ванній кімнаті. Від власника. Вартість 75000$. Від власника! Торг доречний)

власник
Двокімнатна квартира в Чернігові

Продам 3 кімнатну квартиру 3/9 цегляного будинку по вул. Героїв Чорнобиля 1. Кімнати всі роздільні санвузол також. Лічильники на воду. Два балкони, кондиціонер.

3 кімнатна квартира на Бойовій, 3/9, 70м2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Двокімнатна квартира по вул. Г.Чорнобиля, 1 (бувша Бойова). Загальна площа 50кв.м. Дуже зручний 3 поверх, не кутова. Простора, світла і затишна. Будинок цегляний. Кімнати роздільні. Велика зала правильної квадратної форми 16,8кв.м. з виходом на лоджію. Спальня 11,2м. Просторий коридор 8,8м. Функціональна кухня 7,5кв.м. Сан.вузол роздільний. В квартирі встановлені метало-пластикові вікна. Лоджія також засклена м/п рамою. Також є бойлер на 50л, тобто у Вас завжди буде гаряча вода. З вікна гарний вид на собор та Ялівщину. Встановлені лічильники води та електрики. Тепловий - на будинок. Гарний чистий підїзд з домофоном. Доброзичливі сусіди. У дворі огороджений великий дитячий майданчик. Поруч садочки, школи, магазини Дуже гарна транспортна розвязка. В квартирі ніхто не прописаний. Швидка угода. Стосовно переглядів телефонуйте або пишіть у вайбер, телеграм.

ТЕРМІНОВО! 2-кім. 50кв.м. 3 поверх. вул. Г.Чорнобиля (Бойова)

Продам 3 кімнатну квартиру 3/9 цегляного будинку по вул. Героїв Чорнобиля 1. Кімнати всі роздільні санвузол також. Лічильники на воду. Два балкони, кондиціонер.

Героев Чернобыля улица, 1, Боевая, Чернигов, Черниговская 37000.0 USD

Географія Чернігів