Продається затишна трикімнатна квартира в хорошому, тихому районі, по вул. Героїв Космосу 19"А", до метро Святошин 20 хвилин пішки, 5 хвилин на громадському транспорті, зупинка поруч. В квартирі зроблений якісний ремонт: підлога - ламінат з натуральною текстурою, стіни - декоративна штукатурка, плитка на кухні. Два засклені балкони, вікна двокамерні Rehau. Електропроводка замінена на мідну, електрощиток з виходами на вимикачі та розетки. Простора вітальня та коридор. Квартира продається з меблями та технікою: енергозберігаюча індукційна електроплита з духовкою, бойлер, пральна машина, холодильник. Встановлений двозонний електролічильник (день/ніч) з пільговим нічним тарифом. Вікна виходять у двір. Охайний та чистий підїзд. Встановлений відеонагляд в підїзді та по периметру. Розвинена інфраструктура з усім необхідним поруч: школа, дитячі садочки, магазини, торгові комплекси, фітнесцентри, спортивні майданчики з тренажерами, сучасний парк "Совки" з фонтаном, атракціонами, відділення кількох банків, кафе, ресторани, кінотеатр "Лейпціг", аптеки, поліклініка, бювет.

Героїв Космосу вул., 19а

БЕЗ КОМІСІЇ пропонується до продажу чудова 2х кімнатна квартира по вул. Героів Космоса 11, 9/16 поверхового будинку. 56/29/8,5 кв.м. Керамзитобетон. Окремі кімнати. ОСББ. Два ліфти. Два балкони засклени. Санвузол окремо. Поряд парки, супермаркети, школи, дитячи садочки. Прекрасна транспортная розвязка. Метро пішки З0 хвилин. Ніхто не зареєстрований. Швидке оформлення. Меблі та техніка за домовленністю.

Героїв Космосу вул., 11

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається 2х кімнатна квартира за адресою : місто Київ, вул.Героїв Космосу 19, Святошинський район на 9му поверсі. Загальна площа 51.5м, житлова 31м. Гарне планування, не кутова, ванна та туалет розташовані окремо. У квартирі житловий стан,частково зроблено ремонт, вікна металопластикові. Велика лоджія, засклено,зроблен ремонт. Вбудована кухня, пральна машина, холодильник. Квартира світла, затишна. Будинок кооперативний, знаходиться в хорошому районі, поруч м.Святошин, швидкісний трамвай. Відмінна інфраструктура : багато магазинів, парк Совки, школи, садок, поліклініка. Продаётся 2х комнатная квартира по адресу: г.Киев, ул. Героев Космоса 19, Святошинский район, на 9м этаже. Общая площадь 51.5м., жилая 31м. Хорошая планировка, не угловая, ванная и туалет раздельно. В квартире жилое состояние, частично сделан ремонт. Большая застекленная лоджия , с ремонтом, окна металлопластиковые. Встроенная кухня, стиральная машинка, холодильник. Квартира светлая, уютная. Дом находится в хорошем районе, рядом м.Святошин, скоростной трамвай. Отличная инфраструктура: много супермаркетов, рядом парк Совки,школа, садик, фитнес,поликлиника.

Героїв Космосу вул., 19
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується на продаж 2-к квартира на вул. Героїв Космосу 13. На високому першому поверсі фасадного 16-поверхового будинку, серії Т4, побудованого 1986 року. Квартира загальною площею 55 кв.м., з двох роздільних кімнат (одна з виходом на засклений балкон), кухні (також з виходом на свій окремий засклений балкон), роздільного санвузла та просторого передпокою. Стан охайний, ремонт косметичний, висота стелі 2,6 м. Пропонується з меблями та побутовою технікою. Перед квартирою великий зачинений тамбур на три квартири, гарні сусіди. Консьерж у підїзді. Великий, з чудовим асфальтом, дуже зелений, охайний двір, з сучасними дитячими та спортивними майданчиками. Поряд велика автостоянка. Лісосмуга, облаштова, як сучасний парк - чудове місце для відпочинку та прогулянок. Розвинена, зручна інфраструктура та транспортне сполучення (до метро Святошин 10 хв. маршруткою, зупинка біля дому. До швидкісного трамваю 10 хв. пішки). Вартість 52 000 у.е. ПРОДАЖ ТЕРМІНОВИЙ! Тому не виключений ще й розумний ТОРГ!

Героїв Космосу вул., 13

Розглядаєте покупку квартири у Столиці та хочете знайти варіант із ремонтом? Втомилися від красивих фото в рекламі, які не відповідають дійсності? Дочитайте текст, перегляньте фото, запишіться на перегляд і ми покажемо Вам цю квартиру, яка виглядає набагато краще ніж на фото! Однокімнатна квартира в будинку серії Т4 з покращеним плануванням, що відрізняє її від конкурентів: просторою кухнею з балконом та кімнатою з балконом! Будинок із справді чистим парадним, розташований за адресою вул. Героїв Космосу 13. Квартира з ремонтом, укомплектована та обладнана всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Будинок віддалений від дороги за рахунок розташування не дуже чутно шум. Кухня з виходом на засклений балкон, роздільний санвузол - в плитці, простора спальна поєднана з балконом. Розташування з розвиненою інфраструктурою: Парк Совки недалеко від будинку, зупинки громадського транспорту біля будинку, а також зупинка швидкісного трамвая. Вартість 42 000 $ Без комісії для покупця!

ексклюзив
Героїв Космосу вул., 13

Продається 2 кімнатна квартира, після капітального ремонту. У квартирі замінена проводка (мідь), труби, металопластикові вікна, засклений балкон, в кімнатах на підлозі паркет в ідеальному стані, в санвузлі плитка + бойлер на 50 літрів, лічильники на воду. Вбудована кухня Велика шафа купе, вбиральня. Залишаються всі меблі. Готові на гривню Чекаємо на перегляд. ID: 77479

Героїв Космосу вул., 1А

Продається 2 кімн. квартира в Святошинському районі, 5 хв швидкісний трамвай, торговий центр Колібріс, супермаркети, школи, дитячі садки. У квартирі замінені вікна (металопластик), в кімнатах косметичний ремонт, паркет. Кімнати роздільні 17 і 11,4 метра, кухня 7,7 сан вузол роздільний. Чекаємо на перегляд. ID: 77765

Героїв Космосу вул., 7А

Двокімнатна квартира в жилому стані. Квартира мебльована, в кімнаті є велике двоспальне ліжко на ламелях з ортопедичним матрасом, кілька диванів, шафа. На кухні є новий двохкамерний холодильник, пральна машина. Санвузол роздільний. В квартирі скрізь металопластикові вікна. В будинку чистий підїзд, доглянута прибудинкова територія. Район з розвиненою інфраструктурою, поруч ринок Колібріс, чудова транспортна розвязка, в двох хвилинах ходьби зупинка швидкісного трамваю та безліч громадського транспорту.

Героїв Космосу вул., 1в

Продам 2-у квартиру по вул.Героїв Космосу 19 б, 1985 року будинок, 8/16 поверхового будинку, 55/30/8,3, серія КТ, двойна лоджия, санвузол окремий, кімнати окремі, туалет, ванна і кухня кахель, квартира в гарному, доглянутому стані. Недалеко від будинку дуже гарний лісо-парк Совки, гарна, розвинена інфраструктура. 65000$

Продам 2-у квартиру вул.Героїв Космосу