Продаж однокімнатної квартири в НОВОБУДОВІ Гарне планування квартири Будівництво будинку з високоякісних матеріалів Утеплення фасаду 10-сантиметровим шаром пінопласту У вартість входить -Підключені лічильники на всі комунікації -П’ятикамерні металопластикові вікна -Вхідні двері преміум класу -Сучасний ліфт “ОТІС” Благоустрій території, сучасні дитячі та спортивні майданчики Гаражі та паркувальні місця Маємо ще інші пропозиції по місту Тож - телефонуйте для деталей) Код обєкта 90

Галицька вул., 199

Продається 2 кімнатна квартира мансардного типу за доступною ціною, можна приступати до РЕМОНТІВ. Квартира внутрішня, є дві окремі кімнати, простора кухня, розділений санвузол, в коридорі є місце під шафу-купе. У вартість квартири входить сучасні металопластикові вікна, якісні броньовані двері, які не потрібно міняти, заведені лічильники на всі комунікації, також залита стяжка та є штукатурка. Основними перевагами житлового комплексу є: зручне транспортне сполучення з центральною частиною міста, а також поруч з будинком є школа, дитячий садок, продуктові магазини, відділення пошти, відпочинкова зона. Також можна придбати квартиру в розтермінування з вигідними умовами Для огляду та додаткової інформації - телефонуйте !!!

Галицька вул., 145

Продаж просторої 1 кімн квартири на 3 поверсі в сучасному ЖК Рівер парк 2 в мікрорайоні Пасічна з гарним краєвидом поруч зі сквером "Первоцвіт", річки та німецького озера. Вікна виходять на Рівер парк 1, річку, скверик. Ліфт працює, вода, електроенергія є, газ в процесі запуску. Великий внутрішній двір з дитячим та спортивним майданчиком. Закритий внутрішній двір та велика парковка. Будинок вже частково заселений. Поруч розвинена інфраструктура та є все необхідне для комфортного життя. Продаж по переуступці! Вся інфраструктура поруч - торговий центр, супермаркет АТБ, аптеки, зупинки транспорту. В пішій доступності навчальні заклади ліцей №18, №24 та дитячий садок №6. Дістатись до центру міста можна за 15 хв ходьби. Для детальної інформації та стосовно огляду квартири, телефонуйте!

Галицька, 141а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається чудова 2 кімнатна квартира мансардного типу. Дві окремі кімнати, простора кухня, розділений санвузол, функціональний коридор. В квартиру заведені лічильники на комунікації, залита стяжка в двох кімнатах, штукатурка. Будинок має гарне місце розташування, поруч є школа, садочок, зупинка міського транспорту, продуктовий ринок, супермаркети, розважальні заклади та багато іншого, необхідного для комфортного проживання. Також є варіанти квартир з розтермінуванням на вигідних умовах. Для огляду квартири - телефонуйте!!!!

Галицька вул., 92

Продається двокімнатна квартира за доступною ціною у зручній локації спального району міста. Квартира в стані серця, завдяки чому тут можна втілити любі Ваші дизайнерські мрії! Будинок утеплений, знаходиться у затишній локації, не по при дорогу, має власний двір закритого типу, а поруч у пішому доступі є усе необхідне для життя: садок, школа, магазини, ринок, зупинки транспорту, дитячі та спорт майданчики та відпочинкова зона біля річки. За рахунок хорошого розташування, можна швидко та легко дістатись до центру міста. Встигніть зловити вигідний момент до подорожчання ціни, так як це надійний забудовник, де якість в рази перевищує ціну! За більш детальною інформацією телефонуйте або пишіть на вайбер у зручний для Вас час.

Галицька вул., 145

Дворівнева квартира з мансардою за ціною сирця! 810$/м2. 9-й+10-й поверх 10-ти поверхового будинку. • Загальна площа квартири (І+ІІ рівень) -113 м2. • Два окремі входи. • Три рівні. • Три (чотири) кімнати. • Два санвузли. • Дві лоджії. • Один балкон. • Два види автономного опалення: двоконтурний газовий котел + камін на дровах. ПЕРШИЙ РІВЕНЬ- площею 68 м2. Дві окремі кімнати з гардеробними, кухня 11.2 м2, роздільний санвузол, просторий коридор. Балкон та лоджія засклені. . Зроблено ремонт: підлога – дубовий паркет, міжкімнатні двері з масиву. Якісна керамічна плитка на підлозі. Добротні букові сходи. ДРУГИЙ РІВЕНЬ (є окремий вхід) - площею 45м2. Велика кімната 39 м2. Вікна фасадні (є вихід на балкон) та дахові. Окремий санвузол. Підлога – натуральна дошка модрини. БОНУС: ТРЕТІЙ РІВЕНЬ (мансарда) – може використовуватися як кабінет або спальня. Висота -2 м. Дахове вікно. Дах утеплений та обшитий дерев’яною дошкою. Будинок цегляний, якісне будівництво 2010 року. Зроблено додаткове утеплення. Чудовий варіант для тих, хто цінує простір та приватність. Телефонуйте!

Галицька вул., 64 в

Мансардна квартира в цегляному будинку по вул. Галицька у м. Івано-Франківську. Гарний краєвид на місто! Загальна площа 81 м.кв. Поверх 6/6. Квартира вільного планування. Всі комунікації підключенні та запущені. Газове індивідуальне опалення. Поруч з будинком: дитячий садок, школа, зупинка громадського транспорту "Радіозавод", магазин, кіоск, супермаркет, дитячий майданчик, аптека. Код обєкта: 3426

Галицька вул., 23

Код обєкта 93 ВІДДІЛ ПРОДАЖУ БЕЗ КОМІСІ ТА ПЕРЕПЛАТ Продається затишна ОДНОКімнатна квартира від якісного Забудовника Житловий Комплекс розташований в мікрорайоні з хорошою інфраструктурою Поруч все необхідне для комфортного проживання Безліч торгових центрів, магазинів, спортивні зали, шкільні та дошкільні заклади, зупинки громадського та приміського транспорту, автобусна зупинка, заклади харчування ,неподалік річка У вартість квартири входить чудове наповнення , що дозволить зекономити Ваші витрати на ремонт, а саме: - Чистова стяжка та штукатурка - Якісні п’ятикамерні металопластикові вікна - Вхідні броньовані двері преміум класу - Підключені лічильники на усі комунікації - Сучасний ліфт Облагороджений двір, вільний від авто, в якому стильний дитячий та спортивний майданчики Хороше планування квартири з зручною кухнею та кімнатою, які виходять на велику засклену лоджію Також маємо ще кілька пропозицій по місту ТЕЛЕФОНУЙТЕ- все покажемо та розкажемо

Галицька вул., 199

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ ВІД ЗАБУДОВНИКА! Продам велику 3-кім квартиру в новобудові по вул. Галицька в готовому будинку.Квартира розташована на зручному 2 поверсі,планування продумане до деталей.родзинкою даної квартири є гардеробна кімната для зберігання особистих речей.Кімнати світлі за рахунок великих панорамних вікон. Наповнення квартири: штукатурка під маяки чорнова стяжка в кімнатах металопластикові вікна броньовані двері всі лічильники інтернет та кабельне телебачення заведені в квартиру. Поруч є школа, дитячий садочок, магазини, базарчик, аптеки, банкомати, неподалік річка,до центру 10 хв. на авто,гарне транспортне сполучення. Можливе розтермінування (представник забудовника) За більш детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном або по вайберу( є ще декілька варіантів по місту).

Галицька вул., 92

Продам цікаву дворівневу квартиру для великої сім”ї, загальною площею 141.1м2, житловою 105.5м2!!! Перший поверх має шикарне планування: простора кухня з виходом на світлу лоджію, велика вітальня, площею 20м2, також з виходом на лоджію, та окрема кімната 15м2. Також комфортним у користуванні буде роздільний санвузол. Зі сходової клітки під’їзду є окремий вихід на другий поверх даної квартири, там також виведені всі комунікації. Даний поверх має всі документи, та його можна переобладнати в 3 повноцінні кімнати або дати волю Вашій фантазії) За детальною інформацією телефонуйте.

Галицька, 98

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

1-к. квартира за вул. Галицька з ремонтом Код квартири: 35113325 4 порерх із 4 загальна площа 41,7 кухня 8,9 Є окрема гардеробна. Комфортна квартира у самому центрі міста , з хорошим краєвидом. Окрема спальня і велика гардеробна. Простора кухня із відкритим балконом із якого відкривається краєвид на площу Шептицького. З меблів залишається все. Чудова інвестиція для власного проживання так і для здачі у оренду Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-za-vul-galicka-z-remontom Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Галицька вул., 23

Квартира у самому центрі Івано-Франківська , Біля Ратуші. По вул. Галицікій Може бути під комерцію. Квартира із роздільним плануванням , Також є великий балкон. Код квартири #32480569 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером

Галицька вул., 23

Продається квартира в унікальному польському будинку в самому центрі Івано-Франківська біля Ратуші. Код квартири #36181261 Ідеальний варіант для приміщення під бізнес або для власного проживання. Квартира перепланована, потребує ремонту але це великий плюс, тому що можна зробити все на свій смак. У квартирі поміняні двері та вікна. Також поміняна електропроводка. Є всі комунікації. Є ще окрема кладова кімната та горище. Якщо Ви шукаєте щось особливе в самому серці міста, тоді цей варіант саме для вас. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Галицька вул., 35

Продається простора затишна 3-кімнатна квартира. Ідеальний варіант для сімейного проживання. У квартирі зроблений хороший якісний ремонт. Усі меблі та техніка залишаються. Поряд з будинком дитячий садочок, також у пішій доступності школа, супермаркети, зупинка міського транспорту. Код квартири #34732657

Галицька вул., 149

Найвигідніша пропозиція. 1кім квартира із ремонтом за 32тис Код квартири #36618505 Однокімнатна квартира із ремонтом, меблями та технікою. Залишилось тільки завезти особисті речі. Підійде як для власного проживання - так і для здачі в оренду. Гарна окупність, вигідне капіталовкладенння. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Галицька вул., 94

ПЕРЕРАХУНОК. ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ. Код квартири #34899885 Продам квартиру в самому центрі Івано-франківська. Дві окремі кімнати та велика кухня-студія, також містка комірка між кімнатами. Зроблений «чорновий» ремонт: нова електропроводка, нова стяжка підлоги, збиті і наново поштукатурені стіни, підготовлені/виведені труби на індивідуальне опалення. Затишний закритий двір, , шлагбаум , парковка, дитячий майданчик у дворі і супермаркет АТБ, навпроти будинку великий парк. Все, що потрібно для життя і відпочинку - все в пішому доступі. Суха, тепла, затишна квартира! Є відео огляд, звертайтесь! Особливості планування: кухня-студія Характеристика будівлі: стан будинку і підїзду: хороший Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Галицька вул., 59

Продам 1 кімнатну квартиру в Чеському будинку по вул. Галицька . Кватира внутрішня та тепла. Індивідуальне опалення. Вигляд у внутрішній двір. Квартира готова до проживання.

Галицька вул., 169

Продається затишна і комфортна 2-кімнатна дворівнева квартира з якісним сучасним ремонтом меблями та побутовою технікою . Простора квартира з гарним плануванням та видом на місто . Ця квартира - ідеальний вибір для сімї, яка цінує сучасний дизайн. Ремонт виконаний з якісних матеріалів . Площа: Загальна площа складає 94м2кв., що надає великий простір для ваших потреб. • Планування: Квартира має розташування на двох рівнях, з окремими санвузлами. • Комфорт: Простора кухня-вітальня з сучасними кухонними меблями, зручна ванна кімната та гардеробна кімната для вашого зручного розміщення. • Двір закритого типу. • Паркомісця для жителів. • Розташування : Хороша інфраструктура, близько до шкіл, магазинів та громадського транспорту. Ви зможете насолоджуватися всіма перевагами життя в цьому затишному помешканні. Зателефонуйте нам сьогодні, щоб запланувати перегляд і дізнатися більше! Перегляд у зручний час Деталі за телефоном

Галицька, 120а

Продається 2 к квартира в хорошому районі міста по вулиці Галицькій, . Можливий продаж під постанови! Будинок 2010 року забудови , цегляний . Площа квартири 66.3 м2 Поверх 3 /9. Комфортне планування з великою кухнею, що має кладову, просторими кімнатами з виходом на лоджію та коридором з великою шафою купе . В квартирі залишається все , що на фото. Якісні меблі та техніка, опалення індивідуальне. Квартира тепла та світла. Ліфт працює , паркомісця в дворі.

Галицька вул., 96

📲0991764292, 0965489704 Продається гарна, простора та світла 3 кімнатна квартира по вул.Галицька площею 93 м2 та розташована на 7 поверсі. Обжитий будинок, велика кухня-студія, площею 30 кв.м з меблями та технікою. Квартира двостороння, є багато місця для зберігання: кладові приховані, гардеробна та шафи-купе в кожній кімнаті. Квартира робилася для себе, тому якість матеріалів відповідна. Також є спільний коридор з сусідами, який дозволяє безпечно залишати власні речі. Для детальної інформації та огляду, телефонуйте!

Галицька вул., 98

Продам квартиру з сучасним ремонтом в мікрорайоні Пасічна. Квартира внутрішня, розташована на 6 поверсі Ремонт робився з повного сирця тому робилось з дотриманням всіх сучасних норм та технологій. Просторий коридор де можна розмістити шафу купе Підігрів підлоги в кухні, лоджіі та 2х санвузлах. Індивідуальне газове опалення Квартира світла та тепла – орієнтація схід-захід. Будинок утеплений 10см пінопластом. Поруч багато магазинів та ринок. Зупинка громадського транспорту – 3 хв Школа та садок – 5 хв пішки. Будинок знаходиться в 2 лінії від дороги тому в дворі дуже тихо Огляд за попередньою домовленістю

Галицька вул., 1

Продається двокімнатна квартира в затишному р-ні міста Будинок на етапі здачі!!! У ціну входить: - чорнова стяжка; - штукатурка; - встановлення лічильників обліку газу,води та електроенергії; - облагороджена територія. -металопластикові вікна, -броньовані двері Якщо Ви мрієте жити в затишному і сучасному стилі з комфортом і якістю Зверайтесь- показ у зручний для вас час!!!!!!

Галицька вул., 120

Квартира розташована на третьому поверсі другого житлового новобудови. З врахуванням сучасних тенденцій і вимог до комфорту, власник зробив якісний євроремонт. Площа квартири становить 84 квадратних метри, що дозволяє розміщення всієї необхідної меблі та обладнання. У квартирі присутня обладнана кухня, яка стане зручним і функціональним місцем для готування та прийому їжі. Локація квартири також є її перевагою. Поблизу знаходяться різноманітні магазини, зокрема магазини електротоварів і продуктові магазини. Також поруч є базарчик, де ви завжди можете знайти свіжі та якісні продукти. У районі розташовані дитячі майданчики, що робить це місце ідеальним для сімей із дітьми. Якщо ви зацікавлені в отриманні додаткової інформації чи організації перегляду, будь ласка, зателефонуйте за номером 0950106804. Не пропустіть можливість стати власником цієї чудової квартири в зручному і комфортному районі!

Галицька вул., 118

Продаж просторої 2к квартири в готовому будинку на здачі Ідеальне двостороння планування з великою кухнею та відкритим балкончиком квартира видавана річку та на ліс Будинок розташований в тихій зоні неподалік від озера та річки.На території дитячий майданчик та відпочинкова зона! У вартість квартири входить:-енергозберігаючі вікна з подвійним склопакетом,якісні броньовані двері,відео нагляд прибудинкової території,аудіо домофон,утеплення зовнішніх стін. В наявності 2 та 8 поверх Детальніше за телефоном

Галицька вул., 164
123...8
1 - 24 з 169 результатів

Географія Івано-Франківськ