Продаж 2-кімн квартири в сучасному будинку на Чорновола, автономка Загальна площа 61.5 м2 Видова квартира В кожній кімнаті встановлено якісний кондиціонер Є бойлер Гарні сусіди, зручне розташування

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15А

Пропоную однокімнатну квартиру 38 м2, сьомий поверх цегляного девятиповерхового будинку по вул. Вячеслава Чорновола, поруч з готелем Градецький. Квартира не кутова, тепла, відсутні прояви плісняви та затікань, система опалення, комунікації, проводка в робочому стані, капітальний тамбур на дві квартири з бронедверями. Основні переваги: кімната площею 20 м2, з великою нішею, простора кухня 8 м2, чималий суміщений санвузол, є окрема кладовка. Вихід з кімнати на балкон. Що прекрасно - всі внутрішні перегородки не несучі, відповідно можливі будь-які варіанти перепланувань. Стан квартири потребує часткового ремонту - вікна, двері, косметика. Ліфт у підїзді працює, як годинник. Прописаний власник, виписка без проблем, документи до продажу готові. Щоб почути подробиці та домовитись завчасно про перегляд, дзвоніть на вказаний в обяві номер. Пропоную схожі варіанти поруч.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 13

У продажу однокімнатна квартира ЧН серії 40 м2, вулиця Вячеслава Чорновола (Войкова), неподалік готелю Градецький. Восьмий поверх девятиповерхівки 1989 року побудови. Світла простора кімната, роздільний санвузол, кухня майже 9 м2 з виходом на засклену лоджію, є кладовка. Акуратний стан, встановлені лічильники на холодну та гарячу воду, вікна замінені на новий металопластик. Власниця одна, випишеться без проблем, квартиру звільнять одразу після угоди. Домовитись про перегляд можна за номером, вказаним в обяві, є вайбер, телеграм.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Эксклюзивное предложение!!! Продам евродвушку с автономным отоплением в новом доме 2016 г.п. Квартира находится на 7 этаже 17 этажного дома, общей площадью 62,1 м2 по ул. Вячеслава Чорновола, 15-а. В доме сделано ОСББ, два лифта ( один грузовой), видеонаблюдения, консьерж. Сделан современный, дизайнерский ремонт в 2020 году с использованием дорогих, качественные материалов. Продается со всей мебелью и техникой, что позволяет сразу заселится или сдавать в аренду с ежемесячным доходом 13000 грн. Можем рассмотреть все программы : єОселя 3% и 7% а также єВідновленя. Налогов нет, никто не прописан, документы готовы к продаже. Не упустите свой шанс. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15а

Найкраща пропозиція в цьому районі!!! Продаж 1-но кімнатної квартири ЦЕНТР. Автономне опалення. Продам 1-но кімнатну квартиру з Автономним опаленням в місті Чернігові вул.В.Чорновола, будинок 15А (Центр міста). ВОНА, стильна та впевнена, чекає свого нового власника. В ній є все для реалізації власних задумів та мрій. Вона для зручного та комфортного життя. Або … для великого пасивного доходу. Квартира з гарним плануванням простора кімната, велика кухня 13кв.м., зручний передпокій, санвузол об’єднаний. Загальна площа 43 кв.м. Зроблено стильний та якісний ремонт. У будинку є власне укриття (повноцінний (-)1-ий поверх). Чистий під’їзд де вас зустрічає консьєрж, доглянута прибудинкова територія, порядні сусіди. Також є лічильники на воду та електрику. Чудова локація: все поруч ринок, дитячий садок, школа, магазини! Телефонуйте та купуйте! Вона чекає саме не Вас! Агентство нерухомості «PEGAS»

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15А

Пропонуємо велику двокімнатну квартиру в центральній частині міста! Вул. Черновола, 15а (р-н Градецький) Поверх - 3\17 Загальна площа - 78 м2 Зручне планування! Кухня - 11.4 м2 з виходом на балкон Дві окремі кімнати (23.7 і 16.28 м2) Великий хол (19.23 м2) Суміщений санвузол з вікном (5.5 м2) Євроремонт. Повністю мебльована та обладнана технікою (холодильник, посудомийна машина, пральна машина, мікрохвильова піч, телевізор) - все це входить у вартість. Встановлено бойлер на 100 літрів. Тепла підлога по всій квартирі! АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ Лічильники на всі комунікації! Розглянемо продаж під Іпотеку 3%. Для перегляду і додаткових питань звертайтесь за номером, вказаним в обяві.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15а

Квартира знаходиться в центрі по вул.В.Чорновола на 1му поверсі 9ти поверхового цегляного будинку. 75.6м2 загальна площа квартири. Три роздільні кімнати - 2спальні та великий світлий зал. 9м2 - кухня. Балкон та велика лоджія. Санвузол розділений. Лічильники на світло, воду, газ, на тепло (в квартирі). В квартирі залишаються меблі, техніка. Встановлений домофон. В кроковому доступі знаходиться все, що потрібно для комфортного проживання - школи, дитячі садки, магазини, супермаркети, аптеки, лікарні державні та приватні, центральний ринок, парк для відпочинку. Гарна транспортна розвязка - можна доїхати в будь-яку частину міста.

Чорновола, 6

Гарна квартира загальною площею 78м2. Розташована на вигідному 3-му поверсі 17-ти поверхового монолітного будинку, за адресою В. Чорновола,15А. В пішій доступності вся центральна інфраструктура міста. Будинок обслуговує ОСББ, є два ліфти(один грузовий), відеоспостереження. Просторі кімнати-24м2, 16.3м2 Кухня-12м2 з виходом на балкон. Квартира з ремонтом, це означає, що можно одразу заїхати та жити. Тепла підлога по всій квартирі. Індивідуальне опалення. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Можливий продаж в іпотеку та сертифікат «єВідновлення». Телефонуйте з питань стосовно квартири та її перегляду за номером вказаним в оголошені.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15А

Продам 1-кімнатну квартиру в новому будинку з автономним електричним опаленням. Підходить під іпотеку 3% (Є-оселя), Сертифікат! 2 ліфти (пасажирський та грузовий), консьєрж, зручна організація спільного коридору на поверсі. Загальна площа 51 м2, велика кухня 11 м2, є кімната під гардероб або комору. Виконано увесь необхідний ремонт під фарбування/поклейку обоїв під власні ідеї інтерєру! Нові натяжні стелі, вікна та міжкімнатні двері. З питань стосовно квартири, її перегляду та придбання телефонуйте або пишіть не вагаючись!

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15а

Продаж квартири в новобудові,загальною площею 44м2,Чорновола 15а Можливо придбати квартиру під Іпотеку 3%, сертифікат за пошкоджене майно Переваги: 1. В квартирі зроблений ремонт з якісних матеріалів. 2. Новому покупцю залишаються всі меблі та техніка у подарунок. 3. Розпочато облаштування гардеробної кімнати. 4.Індивідуальне опалення. 5. Чудова локація,поруч продуктові магазини,кафе, зупинка громадського траспорту та інше. План квартири надам по запиту Для уточнення інформації,телефонуйте в будь-який зручний час.

Центр міста, стильна квартира з новим ремонтом, іпотека 3%(NN)

СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЕ ТАКОЙ ЦЕНЫ НЕ БУДЕТ. Продаётся хорошенькая уютная квартира в центре города по ул Чорновола 15 До цума 5 минут пешком Сделан ремонт новый Продаётся с мебелью и техникой 10 этаж техэтаж полноценный

СРОЧНАЯ ПРОДАЖА!!40м2  ЦЕНТР Продам большую 1 ком

Дана пропозиція підходить під програму е-відновлення (сертифікат). Квартира знаходиться в центрі по вул.В.Чорновола на 1му поверсі 9ти поверхового цегляного будинку. 75.6м2 загальна площа квартири. Три роздільні кімнати - 2спальні та великий світлий зал. 9м2 - кухня. Балкон та велика лоджія. Санвузол розділений. Лічильники на світло, воду, газ, на тепло (в квартирі). В квартирі залишаються меблі, техніка. Встановлений домофон. В кроковому доступі знаходиться все, що потрібно для комфортного проживання - школи, дитячі садки, магазини, супермаркети, аптеки, лікарні державні та приватні, центральний ринок, парк для відпочинку. Гарна транспортна розвязка - можна доїхати в будь-яку частину міста.

Вячеслава Чорновола, 6, Центр, Чернигов, Черниговская 55000.0 USD

Квартира знаходиться в районі готелю Градецький на 5му поверсі 9ти поверхового цегляного будинку. 81м2 загальна площа квартири. Перепланування. Дві окремі спальні, 25м2 - кухня студия. Балкон та велика лоджія. Санвузол розділений. Лічильники на світло, воду, газ, на тепло. Встановлений бойлер - гаряча вода буде завжди. В квартирі залишаються меблі, частково техніка. Деревяна підлога. Замінена вся сантехніка, електропроводка. Якісні міжкімнатні деревяні двері. Встановлений домофон, відеодомофон. В кроковому доступі знаходиться все, що потрібно для комфортного проживання - школи, дитячі садки, магазини, супермаркети, аптеки, лікарні державні та приватні, центральний ринок, парк для відпочинку. Гарна транспортна розвязка - можна доїхати в будь-яку частину міста.

Вячеслава Чорновола, 1, Градецкий, Чернигов, Черниговская 75000.0 USD

Найкраща пропозиція в цьому районі!!! Продаж 1-но кімнатної квартири ЦЕНТР. Автономне опалення. Продам 1-но кімнатну квартиру з Автономним опаленням в місті Чернігові вул.В.Чорновола, будинок 15А (Центр міста). ВОНА, стильна та впевнена, чекає свого нового власника. В ній є все для реалізації власних задумів та мрій. Вона для зручного та комфортного життя. Або для великого пасивного доходу. Квартира з гарним плануванням простора кімната, велика кухня 13кв.м., зручний передпокій, санвузол обєднаний. Загальна площа 43 кв.м. Зроблено стильний та якісний ремонт. У будинку є власне укриття (повноцінний (-)1-ий поверх). Чистий підїзд де вас зустрічає консьєрж, доглянута прибудинкова територія, порядні сусіди. Також є лічильники на воду та електрику. Чудова локація: все поруч ринок, дитячий садок, школа, магазини! Телефонуйте та купуйте! Вона чекає саме не Вас! Агентство нерухомості «PEGAS»

Черновола Вячеслава улица, 15А, Центр, Чернигов, Черниговская 43500.0 USD

2 кімнатна квартира 43 м2 з косметичним ремонтом вул. Чорновола Квартира розташована на 5 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 43 м2, кухня 7 м2. Не кутова. Стан квартири охайний житловий Вирішили купити 2 кімнатну квартиру - зверніть увагу 1. Будинок побудований з білої силікатної цегли, теплий, з товстими стінами 2. В квартирі частково потягнуті стелі, поклеені шпалери сучасного зразка, на підлозі лінолеум та ковролін 3. В санвузлі сантехніка та кахель сучасного зразка 4. На кухні металопластикове вікно, кахель робочої поверхні новий 5. На вході до квартири встановлені сучасні вхідні металеві двері, сучасні міжкімнатні двері 6. Покупцеві в ПОДАРУНОК є окреме підвальне приміщення Зручне розташування - в кроковій доступності від будинку: -зупинки громадського транспорту -Центральний Ринок -супермаркети АТБ, Еко маркет, Седам -школи 32, 1 -дитячі садки 68, 32 Не відкладайте дзвінок на завтра. Вам можуть відповісти Продано!

Черновола Вячеслава улица, 25, Центр, Чернигов, Черниговская 31000.0 USD

Продається 1 кімнатна квартира у самому центрі Чернігова , по вул. Чорновола. Велика 57 м, кухня студія та спальня. Відкривається гарний вид на місто. Два ліфта - грузовий і пасажирській. Гарний ремонт - все у світлих приємних тонах. Поруч Мегацентр, Градецький. Запрошуємо на перегляд. Лічильники на все. Автономне опалення!

Чорновола, 1 кімн, 57 м , новобудова, гарна ціна!

1 комнатная квартира в цетре города по ул Войкова, расположена на 10 этаже 17 этажного дома, общей площадью 44 м2 Достоинства данного обьекта: 1. АВТОНОМНОЕ отопление - электрокотел 2. Просторная комната 22 м2 с еркером, что добавляет естественного освещения в помещении 3. Сан узел совмещен, на подогрев воды установлен бойлер, есть счетчик на воду 4. Напольное покрытие - плитка 5. Квартира укомплектована необходимой мебелью и техникой 6. Вариант идельано подойдет как для проживания так и под аренду 7. Вся инфраструктура в шаговой доступности: школа №32, детские сады, ЦУМ, Центральный рынок, супермаркеты, остановки и тд Звоните, организуем просмотр в удобное время!!!

1 комнатная квартира в центре с автономкой mn

Квартира не угловая.состояние самое обыкновенное \савок\.но чистая.без запахов..положительная. Есть только м\п окна. Хорошее место расположения.

Продам 1но комн ЧН    41м2.Центр.\Войкова\

Загальна площа 61.5 м2 Видова квартира В кожній кімнаті встановлено якісний кондиціонер Є бойлер Консьєрж в підʼїзді, два ліфти Гарні сусіди, зручне розташування Підходить кредит або під сертифікат

Продаж 2-кімн квартири по вул Чорновола, автономка, ремонт

Географія Чернігів