Продам 3-х кімнатну квартиру поліпшеного планування, загальною пл. 62м2 та кухнею 7м2, на 8/9 поверхового будинку. Гарний, жилий стан. Для перегляду телефонуйте! Код 20019

Великотирнівська, 100

Пропонуємо на продаж двокімнатну квартиру в спальному районі міста. * Загальна площа - 50 м2, кухня поліпшеного планування - 8 м2, 2 окремі кімнати з виходом на лоджії; * Знаходиться на середньому поверсі 4/9 панельного будинку, квартира утеплена ; * Якісний косметичний ремонт, частково вмебльована та укомплектована побутовою технікою; * Централізоване опалення, бойлер на горячу воду , встановлені лічильники; * Обидві лоджії з панорамним заскленням та гарним краєвидом. * Зручне місце розташування, поруч з усією необхідною інфраструктурою. Телефонуйте за детальною інформацією. Ваша квартира чекає на Вас. код 2527 Компетентна агенція нерухомості «Ваша Мрія», вирішить всі юридичні питання з нерухомості. У штаті компанії: • Адвокат у сфері нерухомості; • Технік БТІ; • Державний реєстратор; • Оцінювач нерухомості; • Архітектор; • Дизайнер. Пільговим категоріям - знижка на послуги агенції. Нам довіряють і рекомендують в режимі одного вікна ми закриваємо всі питання з гарантією – що ви будете задоволені співпрацею.

Великотирнівська вул., 1

Сучасна 2-х кімнатна квартира в сучасному будинку. Продається частково з меблями , та технікою. Сучасний ремонт (4 роки) 80 м2 Дахова котельня , лічильники на усе.

Великотирновська, 22 а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будується новий беспечний житловий комплекс з повністю закритою територією. Фасад, що буде живий і через 30 років, завдяки кліркерній обліцювальній цеглі, стіни 82 см товщиною, значить у квартирі буде завжди тепло. Вікна с тонуванням та ламінацією, 6 камерний профіль (2кам склопакет, 3 скла). Вікна у двір. Є підвал 7м2 (у входа, ціна окремо). Майбутній комфорт забезпечать комерційні приміщення у комплексі (маркети, заклади сервісу та відпочинку). Ціна нища ніж у забудовника.!!! Здача будинку (квартири) в літку!!!

можливий продаж по єОселя
Великотирнівська, 9а

Квартира продається з усіма меблями та технікою. Комфортна , затишна, в утепленному будинку. Місцерозташування приємно здивує розвинутою інфраструктурою, та близкістю до зупинок міського транспорту який курсує по кільцю. Школа, дитсадок, крамниці та парк у кроковій доступності без необхідності пересікати проїжджу частину вулиці. У квартирі є сауна, яка приємно доповнить Ваш відпочинок.

Великотирновська, 22а

ЧУДОВА ВИДОВА КВАРТИРА! ВСІ КВАРТИРИ З ТАКИМ ВИДОМ У ЗАБУДОВНИКА ВЖЕ ПРОДАНІ! ЩАСЛИВА КОМБІНАЦІЯ ЦИФР - 7 СЕКЦІЯ, 7 ПОВЕРХ, 77 КВАРТИРА! Панорамні вікна 7-го поверху відкривають краєвид на озеро та яр! Перед вами вже нічого не побудують - за корпусом приватний сектор та озеро. Насолоджуйтесь краєвидом! ) ЖК Стандарт. Індивідуальне опалення 2-х контурний котел. Висота стелі 2,80м. Вікна - 6-ти камерний профіль, тонуюче напилення Паркінг, 232 паркомісця: напівпідземний паркінг, гаражні бокси, гостьовий паркінг. Повністю закрита територія, більше 3000м2 внутрішнього простору. Поруч розвинена інфраструктура: ринок, магазин, зупинка кільцевого транспорту, школа, дитячий садочок, супермаркет, заклади харчування і т. д. Без комісій, від власника. Переуступка.

власник
можливий продаж по єОселя
Великотирнівська, 9а

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Стандарт, вулиця Великотирнівська 9А. Загальна площа 51м2. Стан -після будівельників. Висота стелі 2,80м. Індивідуальне опалення. Закрита територія. Поруч розвинена інфраструктура: ринок, магазин, зупинка кільцевого транспорту, школа, дитячий садочок, супермаркет, заклади харчування і т. д. Більше детальної інформації за номером телефону.

ЖК "Стандарт" Однокімнатна квартира можна єОселя

Комісія АН - 0%. Продаж однокімнатної квартири в ЖК Стандарт, вулиця Великотирнівська 9А. Загальна площа 50 м2, кухня 15 м2. Стан після будівельників. Висота стелі 2,80м. Індивідуальне опалення. Закрита територія. Квартира не кутова. Поруч розвинена інфраструктура: ринок, магазин, зупинка кільцевого транспорту, школа, дитячий садочок, супермаркет, заклади харчування і т. д. Більше детальної інформації за номером телефону.

ЖК "Стандарт"  1кім. квартира! Будинок зданий! БЕЗ КОМІСІЇ!

Двокімнатна квартира. Новобудова. м-н Автовокзал, вулиця Великотирнівська. Загальна площа квартири - 57м2, площа кухні - 9м2, будинок - цегла, 9/10 поверх. Індивідуальне опалення, лічильники на світло, воду та газ, 2 санвузла. Стан квартири - після забудовника. Комісія агенції - 0%. Ціна за квартиру - 49000$. Основні та додаткові податки й витрати на купівлю цієї нерухомості за домовленістю.

‼️ Великотирнівська 4А ‼️ Новобудова 2023 року, Автономне опалення

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Стандарт, вулиця Великотирнівська 9А. Загальна площа 50м2. Довговічна облицювальна цегла, товщина СТІНИ - 82 см, індивідуальне опалення 2-х контурний котел (встановлено). Стан -після будівельників. Висота стелі 2,80м. Вікна - 6-ти камерний профіль, тонуюче напилення Паркінг, 232 паркомісця: напівпідземний паркінг, гаражні бокси, гостьовий паркінг. Повністю закрита територія, більше 3000м2 внутрішнього простору. Додаткові питання за телефоном. Поруч розвинена інфраструктура: ринок, магазин, зупинка кільцевого транспорту, школа, дитячий садочок, супермаркет, заклади харчування і т. д. Більше детальної інформації за номером телефону.

ЖК"Стандарт" Продам 1-кім квартиру на Садах! 53м2 Індивід. опалення

Житлові комплекси у Полтава

Житловий комплекс по вул. Великотирнівська, 4а — це десятиповерховий будинок з мансардою в мікрорайоні Сади-1, поруч з парковою зоною та Шилівським ставком, що обіцяє чисте повітря й місця для відпочинку на природі. Інфраструктура Житловий комплекс по вул. Великотирнівська, 4а розташований у тихому районі з розвиненою інфраструктурою. Поруч з будинком зупинка тролейбусів №5, №6, №7 та маршруток №19, №20, №28/29, №44, №51, №55, №61 та №62, які прямують до різних мікрорайонів міста. Автомобілем до автовокзал «Полтава» — 12 хвилин пішки або 3 хвилини на авто, до залізничного вокзалу — 20 хвилин, до Корпусного саду в центрі міста — 15 хвилин. У пішому доступ від новобудови: школи, дитячі садки, магазини, кафе, ресторани, супермаркети та гіпермаркети. Придбати продукти поряд з будинком можна у супермаркеті «Наш хутірець» або у «АТБ-Маркет», до якого 7 хвилин пішки. У радіусі 5 хвилин автомобілем від житлового комплексу по вул. Великотирнівська, 4а працюють супермаркети «АТБ-Маркет», «Наш хутірець», «Сільпо», «МаркетОПТ», «Еко-Маркет» та гіпермаркет Metro Cash & Carry. До найближчого торгово-розважального комплексу «Київ» з галереєю магазинів, продуктовим супермаркетом «Сільпо» та роллердромом «Пятачок» — 12 хвилин на авто. Поїздка автомобілем на продуктовий ринок Smart Store за свіжими овочами та фруктами триватиме лише 3 хвилини. Додаткові питання за телефоном

Новобудова від ПОЛТАВТРАНСБУД. Не кутова. Видова квартира.

ЦІНА НИЖЧА ВІД ЗАБУДОВНИКА! Новобудова по вул.Великотирнівська 9А, 1но.кімн кв S=44.44м2, кухня-14.83м2, кімната-17.26м2. Автономне опалення(буде котел)! Зручний перший поверх! Здача цієї черги у вересні. Переуступка. Можемо запропонувати і підвал 7.41м2 за окрему ціну.Росташован в зручному місті біля входу. Якість будинку на найвищому рівні. Стіни, товщиною 82 см, у квартирі завжди буде тепло, завдяки клінкерній облицювальній цеглі. Якісні вікна, 6 камерний профіль(2кам.склопакет 3 скла), новітні лифти "Отіс". Комплекс з повністю закритою територією, дитмайданчик, 223 паркомісця,паркінги. В комплексі будуть магазини/маркети, салони-все для комфортного проживання! Поруч зупинка кільцевого громадського транспорту. Є вже здані перші черги, де можно наочно подивитись якість виконання, яка дійсно заслуговує уваги!

Новобудова, 1но.кімн 44.44м2, вул.Великотирнівська 9А

Продаж двокімнатної квартири в ЖК Стандарт, вулиця Великотирнівська 9А. Загальна площа 69 м2. Стан -після будівельників. Висота стелі 2,80м. Роздільні кімнати. Індивідуальне опалення. Закрита територія. Поруч розвинена інфраструктура: ринок, магазин, зупинка кільцевого транспорту, школа, дитячий садочок, супермаркет, заклади харчування і т. д. Більше детальної інформації за номером телефону.

Продам двушку, будинок зданий, 70 м2

КОД 6843 1к квартира в цегляній новобудові, опалення - КОТЕЛ, виконані внутрішні роботи. Вдале місце розташування, поруч вся інфраструктура! Будинок введено в експлуатацію! КОД 6843 1к квартира в цегляній новобудові, опалення - КОТЕЛ, виконані внутрішні роботи. Вдале місце розташування, поруч вся інфраструктура! Будинок введено в експлуатацію!

Великотырновская улица, 4, Автовокзал, Полтава, Полтавская 34000.0 USD

В продажу простора квартира в новобудові!1. Будинок збудований за сучасними технологіями:          - зовнішня стіна 820 мм.          - утеплений бальзатовою ватою ( 30 років служби, не горить)          - проміжок 20 мм між теплоізоляцією та облицювальною цеглою.2. Розташована на 8/10 поверсі, чудовий вид.3 Загальна площа 50 м2, можливе планування по вашому смаку.4. Встановлені якісні вікна, 6 камерний профіль, скло з тонуючим напиленням Solar Sky Grey.5.  232 паркомісця:              - напівпідземний паркінг.             -  гаражні бокси.             -  гостьовий паркінг.6. Територія повністю закрита, більше 3000м2 внутрішнього простору.7. ЖК Стандарт - сучасний та стриманий ззовні у стилі європейського мінімалізму.Телефонуйте! Продаж по договору переуступки значно заощадить ваші кошти!

Великотырновская улица, 1, Сады 1, Полтава, Полтавская 43000.0 USD

Продаж 1-кімнатна квартира, після будівельників, новобудова, район-Автовокзал. Будинок цегляний(утеплений), індивідуальне опалення(котел), зручний поверх, в будинку два ліфта, що дуже зручно. Квартира простора, вікна пластик, чорнові роботи, балкон, встановлені лічильники. Новобудова від надійного забудовника в місті! Чудове планування та розташування будинку! Поруч знаходиться школа, дитячий садок, зупинка, магазини та все необхідне для комфортного життя. Телефонуйте та домовимося про перегляд в зручний для вас час!

Великотырновская улица, 4А, Автовокзал, Полтава, Полтавская 34000.0 USD

ЖК Стандарт на Великотирнівській на етапі здачі. ПЕРЕУСТУПКА Сучасний дуже приємний ЖК. У квартирі кухня з панорамними вікнами + балкон, який можна переробити в лоджію та велика кімната. Також є гардеробна. Розположення квартири у найбільш виграшному положенні: 4 поверх, не кутова.

Великотырновская улица, 9А, Сады 1, Полтава, Полтавская 45000.0 USD

Продаж Однокімнатна квартира ЖК Стандарт 7 поверх, панорамні вікна, товщина стін 82 см, опалення індивідуальне газове Загальна площа 46 кв м Цегляна технологія будівництва Закрита для авто та сторонніх територія Підземний паркінг Стан квартири з чорновим ремонтом Відеонагляд, зона відпочинку, дитячий майданчик

Великотырновская улица, 9А, Сады 1, Полтава, Полтавская 46500.0 USD

Простора дворівнева квартира в новому будинку!1. Будинок збудований за сучасними технологіями:          - зовнішня стіна 820 мм.          - утеплений бальзатовою ватою ( 30 років служби, не горить)          - проміжок 20 мм між теплоізоляцією та облицювальною цеглою.2. Розташована на 9/10 поверсі, чудовий вид на Яр.3 Загальна площа 130 м2, можливе планування по вашому смаку.4. Встановлені якісні вікна, 6 камерний профіль, скло з тонуючим напиленням Solar Sky Grey.5.  232 паркомісця:              - напівпідземний паркінг.             -  гаражні бокси.             -  гостьовий паркінг.6. Територія повністю закрита, більше 3000м2 внутрішнього простору.7. ЖК Стандарт - сучасний та стриманий ззовні у стилі європейського мінімалізму.Телефонуйте! Продаж по договору переуступки значно заощадить ваші кошти!

Великотырновская улица, 1, Сады 1, Полтава, Полтавская 100000.0 USD

Квартира в новому будинку , квартира 3-кімнатна , сама квартира 84 кв , викуплена кладова поруч для розширення , 13 кв. продається разом . Вартісь кладової по ціні як з катловану . Продаж терміновий , переуступка .

Великотырновская улица, 9А, Автовокзал, Полтава, Полтавская 89000.0 USD

Трикімнатна квартира. Новобудова. ЖК Стандарт, вулиця Великотирнівська 9А. Загальна площа квартири - 73м2, площа кухні - 10м2, будинок - цегляний, 9/9 поверх. Індивідуальне опалення, лічильники на світло, воду та газ. Стан квартири - після забудовника. Видова квартира. Уступка майнових прав. Ціна за квартиру - 68000$. Основні та додаткові податки й витрати на купівлю цієї нерухомості несе Покупець. +XXXXXXXXXXXX - Роман, або в Direct.

Великотырновская улица, 9А, Полтава, Полтавская 68000.0 USD

Продаж квартири новобудова в ЖК Стандарт 2 секція, здана в експлуатацію 1 кімната, 51 кв м, 7 поверх Індивідуальне газове опалення, стан після будівельників Відеонагляд, закрита територія Напівпідземний паркінг Зелена зона, зона відпочинку Дитячий майданчик, спортивний майданчик, зона для вигулу тварин

Великотырновская улица, 9А, Сады 1, Полтава, Полтавская 43200.0 USD

Квартира в новому будинку , квартира 3-кімнатна , сама квартира 84 кв, викуплена кладова поруч для розширення, 13 кв. продається разом . Вартісь кладової по ціні як з катловану . Продаж терміновий , переуступка .

Великотырновская улица, 9А, Сады 1, Полтава, Полтавская 89000.0 USD

Продаж квартири ЖК Стандарт 2 кімнати, 68 кв м Індивідуальне опалення, стан після будвельників Відеонагляд, закрита територія Зелена зона, зона для відпочинку Спортивний майданчик, дитячий майданчик, майданчик для вигулу тварин Напівпідземний паркінг

Великотырновская улица, 9А, Сады 1, Полтава, Полтавская 58200.0 USD
1 - 24 з 60 результатів