БЕЗ% Продається 2-х квартира по вул.Васильченка 4. Соломянський р-н ,Чоколівка Розташована на 7 поверсі, 9-ти поверхового будинку,всі кімнати роздільні, загальною площею 45м2, дві роздільні спальні по 13,9 м2 та 12,6 м2, в кожній кімнаті є кондиціонер .В одній із спалень просторий засклений балкон. На кухні повноцінна газова варильна панель на 5 комфорок, електрична духова, мікрохвильоа піч,та холодильник. В санвузлі встановлений бойлер, та рушникосушарка. По всій поверхні в кухні тепла підлога. В санвузлах була заміна комунікацій. Вікна були замінені на металопластикові. На кухні та в коридорі була замінена підлога В подарунок до квартира іде ще окрема кладова в підвалі будинку близько 4м2 Квартира повністю готова до продажу, прописаних немає. Інфраструктура поруч забезпечує всім необіхним, в пішій доступні є шкільні та дошкільні заклади освіти, магазини, відділення пошти, медичні заклади. В пішій доступності розташована Севастополька площа з кращою транспортною розвязкою .

ексклюзив
Васильченка вул., 4

Васильченка, 3, функціональне планування, простора, світла, з якісним ремонтом, квартира повністю укомплектована меблями та технікою провідних світових виробників, охайне парадне, підземний паркінг, дитячий майданчик, відмінна інфраструктура, поруч декілька шкіл та дитячих садків, сквер. Оптимальне співвідношення ціна — якість! Телефонуйте! Квартира заслуговує на Вашу увагу!

Васильченка вул., 3

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

К продаже предлагаю 1- комн.квартиру по ул. Васильченко 12 (Чоколовка, Севастопольская площадь). Дом кирпичный, теплый, гостиничного типа. Состояние: косметический ремонт, была замена входных дверей, проводки, сантехники, окон и балкона . Отличное место для жизни или под сдачу в аренду . Широко развита инфраструктура . В пешей доступности супермаркеты, кафе, садики , школы и т.д.

Продам 1к квартиру 30м2, ул. Васильченко 12, Чоколовка, Соломенский рн
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира з гарним ремонтом, обладнана всією необхідною технікою, додатково зроблена шумоізоляція по всій квартирі. Велика кімната розділена на дві спальні зони. У вартості квартири залишаються усі меблі та техніка. Електрика: проведено індивідуальні лінії на всю енергозатратну техніку: холодильник, посудомийка, індукційна поверхня, бойлер, мікрохвильова піч, духовий шкаф, пральна машина, інверторний кондиціонер; багато окремих розеток. Розетки автомати Moeller. Бойлер на 100л.

Продам 1к Васильченка, 3 Чоколовка Севастопольская пл. Караваевы дачи

Продається 1-кімната квартира з ремонтом вул Васильченко, Соломянський р-н. 30/7/5 м2 7/9 поверх цегляний будинок. Квартира з ремонтом та всією технікою в тихому місці. Гарний ремонт засклений в обшитий натуральним деревом балкон, на полу плитка та паркет.

1к вул. Васильченко Севастопольська