❗️Терміновий продаж у звʼязку з від"їздом закордон, з ремонтом, меблями і технікою❗️ 51.900S 40M2 Софіївська Борщаговка. ЖК Волошковий. Простора, зручна, знаходиться на 5 з 5 поверхового будинку. Дім теплий, заселений! Індивідуальне газове опалення. Комплектація квартири -Диван-шафа -облаштований санвузол -є пральна машина, холодильник, -стіл та стільці - Балкон, що не мало важливо - багато простору та відмінна атмосфера. Хороша транспортна розвязка біля комплексу зупинка маршрутки 904. До кільцевої дороги 200 метрів. 15 хв. їзди і Ви біля метро Академмістечко, Іподром, ВДНГ, Святошин, Теремки Територія будинку Жк Волошковий повністю під відеоспостереженням закрита з красивим дизайном зелених ландшафтів. Класні дитячі майданчики, школа, садок. Розвинута інфраструктура. У пішій доступності велика кількість магазинів, АТБ, ФОРА, СІЛЬПО, ательє, нова та укр пошти, мед клініка Добробут, салони краси, ресторани, кафе, Фітнес центр Софія та багато іншого.

Волошкова вул., 30

Продам квартиру, с.Софіївська Борщагівка, вул. Волошкова, б. 42/2. Код обєкта SF-2-904-625 ЖК закритого типу, двір охороняється 24/7. Розвинена інфраструктура поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет. Також у комплексі є гімназія, кілька дитячих садків, два спортивні комплекси з басейном. Інфраструктура (до 500 метрів): Школа, Аптека, Лікарня, поліклініка, Магазин, кіоск, Дитячий садок, Ринок, Супермаркет, ТРЦ, Парк, зелена зона, Зупинка транспорту, Дитячий майданчик, Відділення банку, банкомат, Відділення пошти, Кінотеатр, театр, Ресторан, кафе 4-й поверх 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 40 кв.м., кухня-11,3кв.м. Квартира з новим ремонтом. Продається з меблями та технікою. На кухні встанвлена нова техніка Gorenia, сучасні меблі, якісний ремонт. Прямі договори на світло, вода, газ, закрита тереторія комплексу. Вартість - $65 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри нерухомості та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%; - Постанова №206, №214, №280, №719; - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Волошкова вул., 42/2

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж квартири, площею 75 кВ.м по вул. Волошкова 1, ЖК Волошковий! Простора ДВУшка, яку завдяки великій квадратурі з легкістю можна перепланувати у 3- х кім.! Поверховість :1/5. Документам більше 3- х років. Планування: - Стильна спальня облаштована меблями : двоспальне ліжко, приліжкові тумби, шкаф. - Простора дитяча кімната - простора та укомплектована ( ліжко, робочий стіл, стінка для зберігання речей, шафа). Є кондиціонер. Вихід на балкон. - Кухня вітальня розділена на 2 зони : робоча та лаундж зона. Робоча повністю укомплектована кухонними меблями та побутовою технікою ( варильна поверхня, холодильник, обідня зона). Лаундж зона обставлена диваном для відпочинку, зона ТБ. З кухні - вихід на балкон. Є кондиціонер. - Просторий коридор, у якому встановлено 2 вбудовані шафи, для зручності зберігання власних речей. Хороше транспортне сполучення, до Кільцевої дороги – 700 метрів. До метро Житомирська/Іподром (не в годину пік) – 10 хв. Гарна інфраструктура ,поруч є все що потрібно і навіть більше! Запрошую Вас на перегляд! З повагою, Людмила Бабенко!

Волошкова вул., 1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж шикарної 2-х кімнатної квартири ЖК Волошковий, вул.Волошкова 1. Квартира розташована на ідеальному 2-му поверсі 5 поверхового будинку. Будинок повністю обжитий і заселений. Закритий двір з охороною. Площа квартири 71м2, дуже вдале планування: дві великі кімнати, велика кухня, с/в і 2 балкони. Ремонт виконаний з якісних, екологічних та дороговартісних матеріалів. Квартира укомплектована всією необхідною технікою та меблями. Встановлений 2-х контурний газовий котел, що дає змогу самостійно регулювати температуру опалення та гарячої води. Є лічильники на воду, газ та електроенергію. Квартира дуже тепла, світла та затишна. Гарна інфраструктура ,поруч є все що потрібно і навіть більше. Документам більше 3- х років. Розглядається продаж по державним програмам ( єОселя,єВідновлення). Запрошуємо на перегляди !

можливий продаж по єОселя
Волошкова вул., 1

Продається квартира в ЖК Волошковий на Софіївській Борщагівці. Площа 45м2. Будинок зданий в експлуатацію. Знаходиться на 1 поверсі ( поверх високий - є цокольний поверх на повну висоту над землею. Фактично 2 поверх). У квартирі зроблений ремонт. Є котел, плита, холодильник, пральна машина. На відстані 500 м уся інфраструктура. Фото відповідають дійсності. Телефонуйте!

Волошкова вул., 42

Продаж 1 - кім. просторої квартири, з сучасним гарним ремонтом. Локація: вул. Волошкова 42/2, ЖК Волошковий, Софіївська Борщагівка. Загальна площа - 42 кВ.м. Поверховість - 5/5 Документам на право власності - більше 3- х років ( оформлення по мінімальній вартості)!! Планування квартири: простора житлова кімната, кухня ( з виходом на балкон), санвузол сумісний, коридор. Кожна з кімнат повністю укомплектована: - У спальні розміщений спальний диван, мягкі крісла, вмістка шафа. - У санвузлі - уся необхідна сантехніка; - Кухня укомплектована : кухоні меблі + побутова техніка ( диван для відпочинку, кухня, холодильник, кондиціонер, кухонний стіл + стільці та ін.) У квартирі - індивідуальне газове опалення, двоконтурний газовий котел. Хороша транспортна розвязка: біля комплексу зупинка маршрутки 904, 718 ( прямують до метро, центр Києва, околиці) До кільцевої дороги 200 метрів. Територія будинку Жк Волошковий з красивим дизайном зелених ландшафтів. Класні дитячі майданчики, школа, садок. Розвинута інфраструктура. У пішій доступності велика кількість магазинів, аптек, студії краси та ін. Запрошую на перегляд у зручний для Вас час! З повагою, Ольга Пасічник!

Волошкова вул., 42/2

Софіївська Борщаговка. ЖК Волошковий. Простора, зручна, знаходиться на 5 з 5 поверхового будинку. Дім теплий, заселений! Індивідуальне газове опалення. Комплектація квартири: Диван,шафа, облаштований санвузол, пральна машина, холодильник, стіл, стільці, балкон. Хороша транспортна розвязка біля комплексу зупинка маршрутки 904. До кільцевої дороги 200 метрів. 15 хв. їзди до метро Академмістечко, Іподром, ВДНГ, Святошин, Теремки Територія будинку Жк Волошковий повністю під відеоспостереженням закрита з красивим дизайном зелених ландшафтів. Класні дитячі майданчики, школа, садок. Розвинута інфраструктура. У пішій доступності велика кількість магазинів, АТБ, ФОРА, СІЛЬПО, ательє, нова та укр пошти, мед клініка Добробут, салони краси, ресторани, кафе, Фітнес центр Софія та багато іншого. Фото відповідають дійсності. Телефонуйте! Терміново!

Волошкова вул., 10

ЖК Волошковий, вул. Волошкова 30 3 поверх 45\21.5\11.5 кв.м Євроремонт . Квартира Повністю укомплектована всім необхідним. Будинок теплий, має гарну шумоізоляцію, бетонні плити перекриття. Дах якісний, є тепло та шумоізоляція. Опалення індивідуальне газове. Будинок підключено до центрального каналізування та водопроводу, тарифи на електрику для населення. Чисте сучасне парадне. Зелений, закритий двір вимощений плиткою, відео нагляд. Поряд, магазини, "Нова Пошта", кафе, лікарня до 10 хв., "Сільпо " «Фора», «АТБ» - 10 хв

Продам квартиру ЖК Волошковий  Софіївська Борщагівка

Квартира однокімнатна з ремонтом та меблями і технікою. Знаходиться Софіївська Борщагівка, вулиця Волошкова 1 на третьому поверсі з пʼяти. Загальна площа 46.6 м2.Двір повністю закритий є відеокамери та дитячий майданчик. У власності більше трьох років. Поряд супермаркети,ресторани, лікарні,парки,школи, дитячі садочки все що потрібно для комфортного проживання. Перегляд за домовленістю. Поряд зупинка громадського транспорту до метро 15 хвилин .

власник
Продаж квартири Жк Волошковий

Без комісії!!! Власник! В праві власності більше 3 х років. Гарна та сучасна квартира в ЖК Волошковий, Волошкова 43 а 43 кв.м, 3/5 Ремонт робили для себе Обжитий цегляний будинок, закрита територія, охорона. В дворі дитяча площадка Вбудована кухня з технікою ( посудомийка, мікрохвильова піч, холодильник, варочна поверхня на 5 комфорок, духова шафа) Техніка відомих брендів Кімната з шафою купе, ліжко, диван, робочий стіл на два місця. Кондиціонер з рекуперацією Балкон Вікна виходять в двір, вигляд з вікна на приватний сектор. Санвузол з теплою підлогою та шафами Коридор з в місткою шафою. Продаж у зв’язку з купівлею 2 х кімнатної квартири в цьому ж будинку! Перегляд по домовленості Тел. 06******76 Лора Дмитрук

Без %!Продам свою 1 кім. квартиру 43кв ЖК Волошковий, Волошкова 43а

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

вул. Волошкова, 18/1 6 поверх. Площа квартири - 51 кв м Будинок з червоної цегли, з закритою прибудинковою територією (дитячий майданчик та парковка), має 2 входи (з закритої прибудинкової території та парадний вхід). Квартира дуже світла та з гарним виглядом на приватний сектор. Напроти будинку знаходиться дитячий садок. Сучасний якісний ремонт, вбудовані меблі та техніка. Тепла підлога (4 зони): коридор, кухня, санвузол та балкон. Ціна: 90000$ Без комісії

власник
Продам 1 к квартиру біля ЖК Софія

Географія Софіївська Борщагівка