Чотирикімнатна квартира в новобудові з окремим входом по вул. Бродівська 13, м.Тернопіль. Розташована на першому та другому поверсі восьми поверхового, цегляного будинку з закритим двором. Загальна площа 109,7 кв.м. В квартирі зроблено розводку під опалення та теплу підлогу. У власності більше трьох років. Будинок зданий в 2014 році. Оглянути можна в зручний для Вас час. Телефонуйте …

можливий продаж по єОселя
Бродівська вул., 13

2 кімнатна квартира в цегляному будинку, розташована на зручному четвертому поверсі по вул. Бродівська. Встановлено кухонний гарнітур, електрична поверхня, витяжка, сантехніка. Опалення електричне, встановлено бойлер. Добротній ремонт в підїзді, створено ОСББ, в процесі дитячий майданчик та парковка для автомобілів. Поруч супермаркет, зупинки, до центру 10 хв. їзди. Показ у зручний для Вас час.

Бродівська вул., 50Г

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 41 м2 з роздільним плануванням в цегляному будинку малосімейного типу в тихому дворі у р-ні Новий Світ за вул. Бродівська. Код квартири - #23362241 • 1 поверх з 9; • вторинний житловий фонд; • централізоване опалення; • з меблями (частково) та технікою; • ремонт. У квартирі підключені лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика), зроблений євроремонт, металопластикові вікна, якісна сантехніка, замінені радіатори опалення. Квартира повністю готова до проживання, продається з меблями (частково) та технікою. Продумане функціональне планування включає 2 окремі житлові кімнати з міжкімнатними дверима та кухню площею 6 м2 з вбудованою кухонною технікою і меблями. Санвузол сумісний з ванною кімнатою, оздоблений керамічною плиткою, укомплектований душовою кабіною. Хороша локація (3 зупинки до центру). Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Бродівська вул., 54
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 54 м2 з роздільним плануванням в цегляній малоповерховій новобудові в тихому дворі у Промисловому р-ні за вул. Бродівська. Код квартири - #24060105 • 3 поверх з 4; • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • з меблями та технікою; • жилий стан. У квартирі підключені лічильники та комунікації (вода, газ, каналізація, електрика), зроблений євроремонт, металопластикові вікна, якісна сантехніка, броньовані вхідні двері. Квартира повністю готова до проживання, продається з меблями та технікою. Продумане функціональне планування включає 2 окремі житлові кімнати з міжкімнатними дверима та кухню з вбудованою кухонною технікою і меблями. Санвузол сумісний з ванною кімнатою, оздоблений керамічною плиткою, укомплектований душовою кабіною. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Бродівська вул., 50В

Продається однокімнатна квартира в новобудові,індивідуальне опалення,євроремонт,двостороннє планування,закритий двір,місце для авто,поблизу будинку будинку розвинута інфраструктура,огляд квартири по домовленості.

Бродівська вул., 13

Продається квартира з ремонтом і меблями по вул. Бродівська. Двокімнатна квартира з окремою спальнею та кухнею студією має площу 42,2 м. кв. В квартирі зроблено якісний ремонт, є меблі та побутова техніка на кухні, в зоні прихожої невеличка тумбочка з вішаками, в санвузлі душова кабіна, тумба з раковиною та бойлер. Будинок з цегли та утеплений Під будинком є продуктовий магазин та паркомісця для автомобілів Поряд з будинком знаходиться зупинки громадського транспорту Для огляду та більш детальної інформації, телефонуйте за номером

Бродівська вул., 50 г

Продається 1 кімнатна квартира-студія з новим ремонтом по вулиці Бродівська. Квартира має встановлений кухонний гарнітур, велику прихожу, повністю облаштований суміжний санвузол В квартирі електричне опалення. Є бойлер на гарячу воду. У кімнатах є великі вікна та радіатори Будинок збудовано iз цегли, ззовні утеплений. Біля будинку ж паркомісця, продуктовий магазин та зупинки громадського транспорту Телефонуйте, домовимось про перегляд в зручний для вас час!

Бродівська вул., 50г

Продається 2-х кімнатна квартира вулиця Бродівська, район Новий Світ🎈2017р 🔥🔥Ціна-40 000$ 🚩площа-42 кв.м 🚩кухня-10кв.м 🚩поверх 4 з 4 🚩євроремонт 🚩електричне опалення 🚩вмонтовані меблі Двір закритого типу, стоїть шлакбаум. Поруч транспортна зупинка. 🌿💫Показуємо у зручний для Вас час🏡 Тел. 0961517749-Світлана

Бродівська вул., 48

Продається двокімнатна квартира по вул. Бродівська. Квартира знаходиться на першому поверсі девятиповерхового будинку. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. В квартирі є велика вбудована шафа купе, два дивани, стінка у вітальні, кухонний гарнітур, комод у коридорі, в санвузлі є бойлер на гарячу воду. Опалення в квартирі електричне. Хороше місце розташування будинку в кількох хвилинах до центру міста. Біля будинку є зупинка громадського транспорту, кілька продуктових магазинів та аптек. Для огляду квартири звертайтеся за номером телефону!

Бродівська вул., 54

Я власник, продаю сам, тому комісій немає! Чотирьохкімнатна дворівнева квартира в новобудові ЦЕГЛЯНИЙ БУДИНОК!! Близько до центру міста. Дворівнева. Знизу кухня, санвузол, коридор і вітальня ТЕПЛА ПІДЛОГА ВЕСЬ 1 ПОВЕРХ! Зверху санвузол та ще 3 кімнати. Немає несучих стін, тому можна зробити будь-яке планування!! Розташована на 1, 2 поверсі. Цегляний будинок.! Два санвузли. Зроблено розводку опалення та електрики, встановлено хороші дорогі вікна, зроблено хорошу стяжку! Тепла підлога. Є всі лічильники. Будинок утеплений. Хороша транспортна розв’язка, багато торгових об’єктів. Близько дитячий садочок та школа. СВІЙ ОКРЕМИЙ ВХІД БЕЗ ПІДЇЗДІВ!! Є СВОЄ МІСЦЕ ПІД АВТО! Навколо немає багатоповерхівок, завжди тихо та спокійно 3 хвилини до 6 магазину. Детальніше за телефоном Дуже світла та простора! У власності більше ніж 3 роки, тому податок малий! Можливий торг! Також можу скинути відео з обходом квартири! Готовий співпрацювати з ріелторами. 06*******62

власник
2 рівнева 4 кімнатна 110 м² ЦЕГЛЯНА квартира вул Бродівська 13,

Житлові комплекси у Тернопіль

Чотирикімнатна квартира в новобудові з окремим входом по вул. Бродівська 13, м.Тернопіль. Розташована на першому та другому поверсі восьми поверхового, цегляного будинку з закритим двором. Загальна площа 109,7 кв.м. В квартирі зроблено розводку під опалення та теплу підлогу. У власності більше трьох років. Будинок зданий в 2014 році. Оглянути можна в зручний для Вас час. Телефонуйте …

Чотирикімнатна квартира з окремим входом по вул.Бродівська 13. м.Терно

Тихий район, залишається частково меблі, є бойлер, металопластикові вікна.

Бродовская улица, 50, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 31000.0 USD

Гарний житловий стан Індивідуальне опалення Цегляний будинок Показ у зручний час

Бродовская улица, 32Б, Промышленный, Тернополь, Тернопольская 26000.0 USD

ID:2 536 580 Пропонується на продаж чудова двокімнатна квартира з ремонтом. Встановлено індивідуальне опалення, розкішна кухня студія із великим залом, санвузол укомплектований всім необхідним, повністю готова до заселення та чекає нових щасливих власників. Чудове розташування поруч з будинком знаходиться вся необхідна інфраструктура: школа, садочок, магазини, аптеки, банкомат, термінал. Зручне сполучення із будь-якою частиною міста. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-536-580-DR.

Бродовская улица, 1, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 34800.0 USD

Продається смарт-квартира, район Нового Світу, цегляний будинок. Одна кімната та кухня-студія, перепланування узаконено. Зроблено євроремонт, опалення індивідуальне, у ванній душова кабіна. Поруч зупинки громадського транспорту, магазини та супермаркет.

Бродовская улица, 5, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 34200.0 USD

Продається гарна двокімнатна квартира в цегляному будинку. Зроблено ремонт, встановлено нові радіатори та пластикові труби. Деревяні склопакети, нові металеві двері. Кімнати окремі, з кухні вихід на балкон засклений. Є окрема гардеробна кімната. Встановлено бойлер. В кухні індукційна плита. В коридорі є кладова. Опалення централізоване. Чудова комфортна квартира. Поруч зупинки, магазини. Близько до Центру міста. Огляд за домовленістю.

Бродовская улица, 50А, Промышленный, Тернополь, Тернопольская 37500.0 USD

Продаж двокімнатної квартири по вулиці Бродівська. Зроблений ремонт, залишаються частково меблі ( по домовленості). Будинок цегляний, утеплений. Проведене індивідуальне опалення, встановлені металопластикові вікна. Квартира двокімнатна, загальна площа 54 м.кв, площа кухні 11 м.кв. Гарне місцерозташування.

Бродовская улица, 50В, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 50000.0 USD

ID: 2 380 156 Пропонується на продаж двохкімнатна квартира! Цегляний утеплений будинок закритого типу. З облаштованою парковкою на велику кількість авто! На поверсі 3 квартири , працює ліфт. Загальна площа 56 кв.м. Висота стелі 2, 7м. Планування: кухня - студія, гардеробна та окрема кімната. Квартира продається без меблів. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-380-156-LX.

Продаж по вул.Бродівська

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 42,2 м2 з кухнею-студією в престижній малоповерховій новобудові у Промисловому р-ні за вул. Бродівська. Код квартири - #22863353 Відео тут: youtu.be/7E2jD83u1M4 • 4 поверх з 4; • новобудова; • індивідуальне електричне опалення; • бойлер; • з кухонними меблями; • дизайнерський ремонт. У квартирі підключені лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика), зроблений свіжий ремонт та дизайн інтер’єру у світлих тонах. Стан квартири – повністю готова до створення власного простору відповідно до ваших уподобань, меблювання та проживання. Квартира має роздільне планування: спальна кімната та кухня-студія площею 9 м2 за принципом відкритого простору вдало поділена на зони, є окрема мебльована зона кухні з кухонними меблями та барною стійкою, а також зона вітальні. Санвузол сумісний з ванною кімнатою, оздоблений керамічною плиткою та укомплектований душовою кабіною, сушаркою для рушників, бойлером та якісною сантехнікою. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

1-к. квартира 42,2 м2 з дизайнерським ремонтом та і/о

Квартира у звичайному житловому стані. Деталі по телефону, огляд за попередньою домовленністю.

власник
Продаж квартири, Тернопіль, Бродівська вулиця

Підходить під кредит ЄОСЕЛЯ.Новобудова з якісним та оригінальним ремонтом. Високий перший поверх,над комерцією. Ідивідуальне газове опалення,теплі підлоги. Кімнати окремі. Має засклену лоджію, Вмістиму гардеробну з витяжкою. Душева ,пральня окремо. Стіни мають якісну штукатурку на стінах. Коридо правильної форми,зручна гарна прихожа. Меблі і техніка нові. Все залишається в ітерʼєрі. Двір закритого типу тільки для власників квартир цього будинку.

Продаж 2 к.Поблизу Центру вул.Бродівська

Географія Тернопіль