Продается 2-комнатная квартира площадью 99.3 м2 с ремонтом в ЖК комфорт класса «Атлантис», расположенном в самом центре города Бровары по адресу: Бульвар Независимости, 2б. Квартира с террасой общей площадью 22 кв.м. Квартира находится на 11 этаже 11-ти этажного монолитно-каркасного дома 2014 года постройки. В доме 2 лифта фирмы KONE: грузовой и пассажирский. Высота потолков 3 метра. Отопление и горячая вода – индивидуальный двухконтурный газовый котел. Отопление зимой – 700– 1200 грн. Установлены двухкамерные стеклопакеты с энергосберегающим и рефлекторным стеклом. Подключен скоростной интернет. За каждым собственником в комплексе закреплено парковочное место с круглосуточным видеонаблюдением. На данный момент квартира используется под офис (готовый бизнес), но легко можно доставить мебель и жить. Поскольку это самый центр Броваров, то рядом с комплексом есть все необходимое для комфортной жизни: парк Победы, детская площадка, футбольный детский клуб и футбольное поле, школа, детсад, магазины, кафе, салоны красоты, собственная служба сервиса и эксплуатации, остановки с общественным транспортом, Макдональдс, Новус, кинотеатр, Новая Почта, Епицентр, АТБ и многое другое. Прописанных нет. Документы готовы к продажи. Просмотры в любое удобное время. Без комиссии.

можливий продаж по єОселя
Незалежності бульв., 2б

Продаж стильної та сучасної квартири в одному з найкращих комплексів міста Бровари - ЖК "Фамільний" (2016р) . Розташована на 14 поверсі по вулиці Симона Петлюри (Черняховського) 20, загальною площею 46м2, з великими панорамними вікнами на південний схід. Зручне планування, де відокремлена зона кухні з вітальнею та затишна спальня з гардеробною, є також перевагою при комфортному проживанні та відпочинку. Повністю мебльована та укомплектована необхідною якісною технікою. Обираючи дану квартиру, ви отримуєте безліч вигод: -чудову локацію-поряд магазини та кафе, спорткомплекси та басейн, навчальні заклади, зупинки громадського транспорту та ін.; -місце для відпочинку та прогулянки з дітьми - сучасний дитячий майданчик з тренажерами; -парковку для свого автомобіля та гостьовий паркінг; -облаштоване укриття; -безпечне проживання - закрита територія з охороною та консьєржем; -економію коштів - утеплення будинку дозволяє взимку не включати опалення; - можливість оформити угоду по державних програмах єОселя (3%) та єВідновлення; -доглянуту прибудинкову територію і привітних сусідів!) Телефонуйте, радо відповім на запитання, покажу квартиру і допоможу в оформленні швидкої та безпечної угоди. Не втрачайте шанс стати власником цієї ідеальної квартири! Відео квартири надсилаю по запиту.

можливий продаж по єОселя
Симона Петлюри вул., 20

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продается 3-комнатная квартира площадью 164.9 м2 с ремонтом в ЖК комфорт класса «Атлантис», расположенном в самом центре города Бровары по адресу: Бульвар Независимости, 2б. Квартира с террасой общей площадью 20.2 кв.м. Квартира находится на 11 этаже 11-ти этажного монолитно-каркасного дома 2014 года постройки. В доме 2 лифта фирмы KONE: грузовой и пассажирский. Высота потолков 3 метра. Отопление и горячая вода – индивидуальный двухконтурный газовый котел. Отопление зимой – 700– 1200 грн. Установлены двухкамерные стеклопакеты с энергосберегающим и рефлекторным стеклом. Подключен скоростной интернет. За каждым собственником в комплексе закреплено парковочное место с круглосуточным видеонаблюдением. На данный момент квартира используется под офис (готовый бизнес), но легко можно доставить мебель и жить. Поскольку это самый центр Броваров, то рядом с комплексом есть все необходимое для комфортной жизни: парк Победы, детская площадка, футбольный детский клуб и футбольное поле, школа, детсад, магазины, кафе, салоны красоты, собственная служба сервиса и эксплуатации, остановки с общественным транспортом, Макдональдс, Новус, кинотеатр, Новая Почта, Епицентр, АТБ и многое другое. Прописанных нет. Документы готовы к продажи. Просмотры в любое удобное время. Без комиссии.

можливий продаж по єОселя
Незалежності бульв., 2б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

КОД 40851 Продаж 2к квартира ЖК Атлант на Ярослава Мудрого Загальна площа 47м2 Поверх 11/17 Свіжий ремонт Стан квартири - заїхати і жити Все залишається Під будинком зупинка громадського транспорту Магазин продуктовий, АТБ , садочок, школа , парк ім. Шевченка До ст.м Лісова 15хв Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

можливий продаж по єОселя
Ярослава Мудрого вул., 28а

Код 43746 Продаж 1к квартира Вул. Київська 249 М. Бровари Загальна площа 41м2 Поверх 18/25 Євроремонт Гостьовий наземний паркінг Поблизу школа та дитячий садочок , поруч ТРЦ, супермаркет, гарна транспортна розвязка. До ст.м. Лісова 20 хв. Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 249

Одна з найкращих квартир в Лісовому кварталі - сонячна, простора, доглянута та з неймовірним краєвидом на місто! Терміновий продаж - сучасний житловий комплекс - Лісовий квартал - по вулиці Київська 243а (свічка) в місті Бровари, Київської області. Обираючи дану квартиру, Ви отримуєте: -високоякісний ремонт з повною комплектацією меблів та побутової техніки; -зручне планування, де простора кухня із заскленою лоджею, вітальня та вмістка гардеробна; -чудову локацію - поряд безліч торгових центрів (Сільпо, Бутік, Епіцентр, VARUS, NOVUS), кав’ярень та піцерій, McDonald`s та KFC, спорткомплекси, зупинки громадського транспорту та ін.; -місце для відпочинку та прогулянок - парк та ліс в пішій доступності; -доглянуту прибудинкову територію, презентабельний під’їзд з відеоспостереженням та охороною; -близькість до столиці - всього 15 км і Ви в Києві; -завдяки встановленому генератору на будинок, постійно працюватимуть ліфти та насос на воду; - згодні укласти угоду по програмах єОселя (3%) та єВідновлення. Це чудовий варіант як для власного проживання так і для отримання прибутків від орендного бізнесу, адже це житло можна здавати дорого. Право власності (більше 3х років) на руках. Приходьте на перегляд, купуйте квартиру і живіть щасливо! Можу запропонувати інші достойні варіанти в цьому комплексі і не тільки) Локація: місто Бровари, Київська область, до Києва 15 км. Житловий комплекс Лісовий квартал. Поряд Крона парк, Зелений квартал, ліс та парк Сосновий, Сільпо, Макдональдс, Епіцентр, Новус, Варус.

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 243а

Код 42397 Продаж 1к квартира Вул. Марії Лагунової М. Бровари Загальна площа 32 Поверх 4/5 Ремонт пригідний для житла Гостьовий наземний паркінг Поблизу школа та дитячий садочок , поруч ТРЦ, супермаркет, гарна транспортна розвязка. До ст.м. Лісова 20 хв. Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

Марії Лагунової вул., 9

Продаж світлої квартири в сучасному ЖК Scandia: вул.Анатолія Луценка, 19 м. Бровари. В 10 хвилинах їзди на на автомобілі до найближчої станції метро "Лісова". ЖК «Скандія» - комплекс закритого типу, із власною охороною та своєю інфраструктурою та зоною відпочинку та красивою територією із відеоспостереженням. Будинок - D6 знаходиться у фінському кварталі, введений в експлуатацію. Стан квартири – після будівельників: заведено опалення та встановлено радіатори, електрика, вода та каналізація. Можна заходити на ремонт. Встановлено енергозберігаючі подвійні склопакети профілю Rehau, якісні ліфти німецького бренду Schindler. Клас комплексу Комфорт + 2, комбінована система облицювання фасаду гарантує 40% економії на опаленні. Будинок споруджено за монолітно каркасною технологією із використанням керамічних блоків, утеплений мінватою. Містечко на території лісо-паркової зони. Поруч хвойний ліс, озеро з пляжем та іншими місцями відпочинку В ЖК є своя маршрутка. До залізничної станції. Ялинка – 10 хв пішки.. Закрита територія, охорона 24/7, камери відеоспостереження, паркінг, заправка для електромобілів. Поруч збудований дитячий садок. Загалом планується 2 загальноосвітні школи, 5 дитячих садків, поліклініка, ТРЦ. Ціна – 37 200 у.о. Без комісії для покупця. Документи права власності на квартиру та ключі на руках.

Анатолія Луценка вул., 19

Купуйте унікальну квартиру з досконалим та сучасним ремонтом поряд зі столицею в ЖК Атлант - місто Бровари, вулиця Симоненка 105. Обираючи дану квартиру, Ви отримуєте безліч вигод: -супер вдалу локацію, адже все необхідне для комфортного життя поряд: магазини (Сільпо, Мегамаркет, Novus, Епіцентр), затишні кавярні, навчально-освітні та медичні заклади, спортзали, басейн та ін.; -близькість до столиці - всього 20хв і Ви в Києві; -це чудовий варіант як для власного проживання так і для отримання прибутків від орендного бізнесу; -економію коштів в подальшому через невисокі комунальні платежі; -зручне та до дрібниць продумане планування; -низький поверх; -новий та дуже якісний авторський ремонт; -всі сучасні меблі та техніка залишаються; -у Вас буде безперебійний інтернет, завдяки оптоволоконному зв’язку; -теплий будинок від надійного забудовника, доглянуту прибудинкову територію, гостьовий паркінг та облаштоване укриття; -без будь-яких ризиків, адже право власності на руках; - власники розглядають єОселю (3%) та єВідновлення. Всі ці переваги дозволять новому Власнику відчути себе комфортно і вдома. Залишилися питання - телефонуйте і приходьте на перегляд! Готові вислухати ваші пропозиції і швидко оформити угоду.

можливий продаж по єОселя
Симоненка вул., 105

ЖК КРОНА ПАРК! Продається квартира в одному з найкомфортніших житлових комплексі Броварів жк Крона Парк. Затишний двір, вид на приватний сектор та неймовірні заходи сонця це буде очікувати власника цієї квартири. ЖК "Крона Парк" новий комплекс в Броварах зі зручним розташуванням та комфортною інфраструктурою для молодих пар та сімей. В будинку 3 ліфти, консьєрж, постійне відеоспостереження. В підїзді відеоспостереження та консєрж. 2 пасажирські ліфти та 1 грузовий. Підземне приміщення будинку використовується під укриття. Квартира загальною площею 54 м2 розташована на 5 поверсі. В квартирі роздільне планування: окрема простора спальня; велика кухня; коридор; санвузол; балкон. Квартира з ремонтом, повністю мебльована. Є бойлер, кондиціонер. Поруч з житловим комплексом зручна транспортна розвязка і розвинена інфраструктура: в 5-ти хвилинній пішій доступності зупинки транспорту, супермаркети Сільпо та Varus, McDonalds, відділення Нової пошти, паркова зона, фітнес-клуб. Телефонуйте, щоб домовитися про перегляд!

Симоненка вул., 30А

Продаж 1-кімнатної квартири в Броварах. Площа 45/18/10 м2.Вікна у двір, на південний захід. Квартира світла, дуже тепла, не кутова. Сучасний ремонт, зроблений для себе, кімнати роздільні, є лоджія та гардеробна. З меблів у коридорі - містка шафа-купе із дзеркалами. У кімнаті - розкладний диван, який трансформується в широке двоспальне ліжко з боковими тумбами (єврокнижка), шафа-купе. На кухні - холодильник, містка кухонна шафа із вмонтованою мікрохвильовкою, керамічна мийка, індукційна варильна поверхня, витяжка, велика робоча зона, якісна фурнітура Blum. У санвузлі встановлена ванна, бойлер на 100 л, пральна машина. На підлозі всюди плитка, у кімнаті - ламінат. Передбачений підігрів, є підведення для кондиціонера. На вікнах - ролети. Усі лічильники (вода, електрика, тепло) виведені в загальний коридор. ЖК бізнес-класу, повністю обжитий і заселений, на поверсі 5 квартир, 2 ліфти. Територія закрита, у дворі - дитячий і спортивний майданчики, зона відпочинку. Є охорона та відеонагляд. Поруч школа, дитсадки, аптеки, ринок, супермаркети (АТБ, Varus, Novus, Мегамаркет), ТРЦ "Термінал", "Епіцентр". Зручна транспортна розвязка, до зупинки 5 хв пішки, до ст. м. "Лісова" 25 хв маршруткою, на авто - 10-15 хв. Власник один, прописаних немає, в оренду не здавалася.

Симона Петлюри вул., 21 В

Квартира для Попелюшки Затишне гніздечко, де кожен куточок пронизаний чаклунством та теплом. Тут панує атмосфера казки. Щовечора, повертаючись додому, Попелюшка почувається як принцеса, оточена ніжністю та турботою. Вікна квартири виходять на зелений парк, де вітер грає з листям дерев, приносячи до будинку аромат свіжості та квітів. Мякий килим, прикрашений квітами, ніби розкладається під ногами Попелюшки, нагадуючи про неймовірну удачу та долю. У попелюшиній квартирі кожна кімната – спальня та кухня – наповнена світлом та радістю. Меблі з масиву дерева, прикрашені різьбленням та інкрустацією, покликані прикрасити простір і надати шарму. Тут кожна деталь продумана до дрібниць, щоб створити відчуття затишку та гармонії. Але головне – у квартирі для Попелюшки панує кохання. Будь то аромат свіжоспечених пирогів, звуки джазової музики або теплі обійми близьких людей – тут кожен момент наповнений ніжністю та турботою. Це місце, де щодня починається з посмішки та завершується щасливим моментом. Адже квартира для Попелюшки – це не житловий простір, а будинок, де панує чаклунство та любов. Житловий Комплекс "Зелений квартал" вул. Черновола, 11 Ціна: 77000$ або найкраща пропозиція.

Вячеслава Чорновола вул., 11

Продам 1-к квартиру в центрі міста з шикарним видом на ліс, по вул. В.Симоненка 105, на 22 поверсі, 25 поверхового будинку. загальна площа 40 кв.м. У квартирі зроблений якісний ремонт. Встановлений лічильник на тепло. Дуже розвинена інфраструктура, адже поблизу знаходяться всі великі супермаркети, школа і дитячих сад, зупинка маршруток. Всі необхідні меблі залишаються в квартирі, техніка за домовленністю. Можливий продаж через Є-оселю. Більше інформації за телефоном. Перегляди за домовленністю. Телефонуйте.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Симоненка вул., 105

КОД 42814 Продаж м.Бровари ЖК Савана Сіта (Жираф 2) Вул. Чубинського 13 2к квартира (євро двушка) Велика кухня-вітальня , спальна кімната Загальна площа 62м2 Гардеробна кімната Лоджія Суміжний санвузол В квартирі є все для комфортного проживання: Кондиціонер, вся техніка нова, комплект посуду , пилосос, 2 телевізри с функцією Smart TV, пилосос , столові прибори, та ін. 5 хв до зупинки громадського транспорту 20 хв транспортом до ст.м. Лісова Поруч є супермаркети , ТРЦ , аптеки, школи , дитячі садки, майданчики. Тереторія жк повністю закрита для сторонніх осіб. Перегляди за домовленістю , ключі на руках! Є відео тур по квартирі! Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

можливий продаж по єОселя
Чубинського вул., 13

Продам дуже комфортну квартиру в еко-будинку м. Бровари. Вул Лісова, 26. Знаходиться на 2 поверсі пʼятиповерхового будинку, загальною площею 26 кв.м. Своя закрита прибудинкова територія. Навпроти ліс, чисте повітря. Поряд школа, дитячий садок, ТРЦ Термінал.

Лісова, 26

Продаж 3 кімнатної квартири в Броварах в сучасному ЖК Саванна Сіті, корпус Тигр 2, здача серпень 2024, квартира площею 94 м, знаходиться на 3 поверсі, сучасне зручне планування також є можливість перепланування. Поруч приватна школа та дитячий садок, закрита територія під охороною, безліч дитячих майданчиків. Квартира продається по переуступці

Чубинського вул., 13

Дослідити місцевість

Центр Броварів, ЖК Лавандовий, шикарне планування, дуже світла квартира, сонячна сторона, гардеробна. Склопакети, броньовані вхідні двері, ідеально рівна підлога, ліфт,охорона территоріі, своя котельна, ЖЕК, поряд сосновий парк, ліс в 5 хвилинах ходьби. Сільпо, Новус, Епіцентр, Варус, дитячий садок, зупинка маршрутки - все поряд. Кращий ЖК в Броварах.

Вячеслава Чорновола вул., 30

lladium м. Бровари. Продається трикімнатна квартира на 4-му поверсі в комфортному та безпечному ЖК Palladium м. Бровари. Сучасний ремонт виконано в світлих тонах. Замінено вхідні двері від забудовника на дорогий варіант, міжкімнатні двері- з дорогої лінійки. Три окремі кімнати, два повноцінних санвузла, два бойлера (80 та 50)л зєднаних в один контур, що дозволяє при необхідності регулювати ваші потреби гарячої води, багато світла (продумана система), велика кухня, багато розеток, гардеробна кімната, проведено проводку TV/ інтернет/сигналізацію, домофон. На подачу води в квартиру встановлено редуктори контролю тиску. Плитка, ламінат, шпалери, унітази тощо від європейських виробників. Підготовлено три великих місця під встановлення шаф -купе. Частково зроблено звукоізоляцію. Встановлено лічильник тепла, всі батареї оснащені термоголовками, Проведено магістралі для встановлення кондиціонерів у всіх кімнатах та кухні. Ніхто не проживав, ремонт абсолютно новий, вхідні двері ще закриті плівкою. Продаж у звязку зі зміною сімейних потреб. 130000$ торг реальному покупцю Розглядаємо варіанти продажу під державні програми: єОселя, єВідновлення, постанова 280 Квартира готова до продажу, документам більше 3 років, ніхто не зареєстрований в квартирі Телефонуйте 0636001921 0502062048

можливий продаж по єОселя
Симона Петлюри вул., 21В

Чудова 3-к.квартира в зданому будинку бізнес- класу ЖК "Madison Gardens" Цегляні стіни, що дають шумоізоляцію від сусідів, підєднані батареї. Виводи під кондиціонери. Стяжка на підлозі.Можна знаходити на ремонт. Заведене електропостачання під лічильники. Дуже вдале планування. Комплекс складається з 4 будинків( це другий будинок) та розташований в центрі м. Бровари. Поряд з будинком знаходиться все необхідне для комфортного проживання. Поруч Епіцентр, Термінал, торгові центри,школи,садочки,фітнес клуби. Зупинка до м. Лісова. 15-20 хв. до Києва.

Київська вул., 237

2 кімнатна квартира, Дом лісовий Квартал на Чорновола Квартира простора, світла, тепла, Індивідуальне опалення на мінімум. Бойлер, 2 кондиціонери Cooper&Hunter, в домі генератор! Енергозберігаючі вікна та засклені балкони. Ванна обладнана теплою підлогою. Квартира вдало спланована, з великими вікнами та гарним видом. На території комплексу є дитячий садок з дитячим майданчиком, футбольне поле тощо. Для безпеки встановлені відеокамери. Розташування ЖК - центр міста, поруч є все необхідне: Магазини, торговельні центри, супермаркети, салони краси, Кафе, ресторани, парк, спортзали, зупинки транспорту (400 м) тощо. Громадський транспорт: всі номени маршруток на Київ Проходить через найближчу зупинку. Консерж, Охорона території, Ліфт, Грузовий ліфт Співпрацюємо єОселя, єВідновлення

Вячеслава Чорновола вул., 2а

Новий житловий комплекс комфорт класу! Ця сучасна квартира - саме те, що Ви шукали! ЖК Лісовий квартал. м.Бровари, вул.Київська 243. 3 кімнатна квартира 85/48/13 м2 18/25 поверх. Квартира з якісним ремонтом, повністю укомплектована меблями та побутовою технікою! Велика прибудинкова територія, паркінг, дитячі майданчики , новий дитсадок , поруч багато супермаркетів та кавярень. Поруч ліс,озеро. Станція метро Лісова -20 хв. транспортом. Додатково є можливість придбати кладову та паркомісце Вартість 80000$ Підійде під програму Є оселя! Олена Чекаю ваших дзвінків та повідомлень на Telegram 095 623 6 623

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 243

Босиком пробежаться из комнаты в кухню. Вдохнуть аромат любимого кофе, и долго выбирать между омлетом и мюсли. Устроить на балконе настоящий «турецкий» завтрак с вареньем, сливочным сыром и вкусняшками. Услышать в открытое окно щебет птиц, зажмурить глаза от яркого солнца и раствориться в состоянии абсолютного умиротворения. Ты – дома. В своей собственной квартире. Без непредсказуемых арендодателей. В 20 минутах езды от центра Киева. В одном из лучших жилых комплексов амбициозных и уже оцененных селебрити Броваров – уютного города спутника, неотъемлемой части Киева. Однокомнатная квартира с большой кухней и балконом в Броварах на улице Киевской – настоящая Гавань интроверта, безопасный порт для отдыха и перезагрузки. Функциональная планировка обеспечивает разумное разделение пространства на гостевую и приватную территорию. Хватает места для личных вещей, удобной кровати, ТВ-зоны. Площадь однокомнатной квартиры с кухней и балконом 41,3 кв.м.: минимум времени на уборку и максимум полезного пространства. В однокомнатной квартире на Киевской современный ремонт, отличная шумоизоляция и энергосберегающие стеклопакеты. Почему эта квартира – Гавань интроверта? Здесь есть ощущение безопасности на уровне подсознания, комфортно отдыхать и можно сутками работать дома. Однокомнатная квартира на Киевской в Броварах - отличный выбор фрилансеров, программистов, дата аналитиков и всех, кто работает в удаленном и гибридном режиме. Планировка однокомнатной квартиры с большой кухней позволяет обустроить домашний офис и эффективно работать в собственной квартире. В ЖК собственный генератор, отключения света результативности работы не помешают. Интроверты не любят уходить далеко от дома. Даже за продуктами и самым необходимым для жизни. Однокомнатная квартира в ЖК Лесной квартал Броваров на северо-востоке Киева – идеальное решение для интроверта. Полностью реализована концепция «город в городе» - на первых этажах магазины, аптеки, диагностические центры. В жилом комплексе ответственная управляющая компания, круглосуточный контроль доступа, скоростные лифты, качественная уборка. Чтобы купить все необходимое, владельцу однокомнатной квартиры с ремонтом в Броварах достаточно прогуляться пешком: рядом Новус, Сільпо, Эпицентр и фермерский рынок. Получить строго дозированную порцию адреналина интроверту можно в соседнем ТРЦ Терминал с картингом, аквапарком, картингом магазинами и развлекательным центром. В паре минут от квартиры с большой кухней в Броварах местный Макдональдс – лучший маркер престижности и безопасности района. Интроверты любят гулять в одиночестве и наблюдать. У владельца однокомнатной квартиры в Броварах под боком собственный лес. Безопасный, в отличие от западной части Киева. С грибными полянами, хайкинг-маршрутами и велотропинками. Чтобы отправиться на прогулку по лесу, достаточно пять минут прогуляться по улице с респектабельными коттеджами. Для утренних пробежек и посиделок с друзьями владельцу однокомнатной квартиры в Броварах подходит местный парк Победы с красивым озером, лодочной станцией, небольшим пляжем и десятками прогулочных троп. В шаговой доступности от однокомнатной квартиры с большой кухней на улице Киевской все, что нужно для комфортной жизни: бювет, отделения банков и почты, медицинские центры, детские сады, школы, спортивные комплексы. Срочно нужно в центр Киева? В радиусе до 100 метров от однокомнатной квартиры с ремонтом в Броварах остановки 15 маршрутов автобусов, большинство привозят пассажиров к станции метро Лесная в Киеве и автостанции Дарница. Жить в современном жилом комплексе с полноценной инфраструктурой, в сейсмоустойчивом доме-термосе, утепленном нетоксичной базальтовой ватой. В окружении супермаркетов, магазинов, парковок, парков, леса. В районе с великолепной транспортной сетью. В атмосфере безопасности, внутреннего тепла и безусловного комфорта. Это уже не мечта интроверта. Это реальность. Пора знакомиться со своим новым домом в 20 минутах езды от центра Киева. Со своей Гаванью интроверта. Однокомнатная квартира с кухней и балконом продается, ее можно купить за несколько дней. Ремонт не нужен. ЖК заселен. Запись на осмотр и знакомство с документами на недвижимость открыта.

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 247

Продам 1-но кімнатну квартиру, 35м², стан після будівельників.Вулиця Симоненка 107. Атлант. Будинок зданий, зовнішнє утеплення, чорнова стяжка стін, підлоги, якісні вхідні двері. 3 ліфти, генератор, інтернет, консьєрж. Поряд ліс, Епіцентр, Новус, рынок, АТБ, зупинки. До метро Лісова 15~20хв. Ціна 30000$. Торг. Можна під кредит, ЄОселя.

можливий продаж по єОселя
Симона Петлюри вул., 107

Квартира в хорошому стані з ремонтом.Можуть залишити і меблі і побутову техніку.Хороші сусіди,чисте парадне,є консєрж.Поряд супермаркет АТБ,школа,садочок,зупинка транспорту,дитяча лікарня.Будинок 2013р.Перегляди за домовленістю.Послугу рієлтора оплочує покупець.

Олімпійська вул., 8б
1 - 24 з 719 результатів

Коли потрібно купити квартиру в передмісті Києва, Бровари багато хто розглядає в якості найбільш оптимального для цього міста. Це найбільший супутник столиці, його населення становить близько 100 тисяч чоловік, місто привертає увагу потенційних покупців через ряд безперечних переваг.

Чому варто купити житло в Броварах

Той факт, що від центральної частини Києва це місто відділяє всього лише 20 км, а до найближчої станції метро, якою є станція Лісова, не більше 15-20 хвилин автобусом і 5-7 хвилин на власному авто, можна розглядати як серйозну перевагу. Саме транспортна доступність міста стає причиною того, що продаж квартир у Броварах, ціни на які значно нижчі за столичні, сьогодні все частіше цікавить не лише місцевих мешканців, але і киян, готових відмовитись від столичної нерухомості на користь більш просторого і недорогого житла в передмісті. Під особливою увагою – квартири від забудовника, які можна купити за найвигіднішою вартістю і навіть у кредит.

Ще одна причина, чому продаж житла в Броварах настільки популярний – це зручність міста для життя, виховання дітей і активного відпочинку. Тут є достатня кількість шкіл і дитячих садочків, є спортивні школи, а також велика кількість гуртків для розвитку творчих здібностей дітей. Для розваг дорослих і дітей у місті працює аквапарк, боулінг-центр, спортивно-стрілецький комплекс, картинг-клуб. Загалом можна сказати, що квартири Броварів на вторинному ринку чи в новобудові – це житло на високому рівні.

Де купити квартиру в Броварах – вторинний ринок чи новобудова

Конкуренція новобудов і житла на вторинному ринку присутня в будь-якому місті. Майже кожний з тих, хто планує найближчим часом здійснити купівлю квартири, задумується щодо переваг, недоліків і наслідків вибору кожного з наявних варіантів.

Житло в новобудові привертає увагу більш низькою ціною, а також можливістю купівлі квадратних метрів у розстрочку. Для покупців, яким потрібне термінове вирішення житлового питання, квартира в зданій новобудові і вторинний ринок є найбільш прийнятними варіантами з декількох причин. Продаж квартир у Броварах на вторинному ринку пропонує, як правило, квадратні метри по доступній ціні та на більш вигідних умовах, а влаштувати переїзд можна одразу, якщо житло купується з ремонтом. В якому районі міста краще обирати житло – в центрі чи подалі від нього – варто в кожному випадку обирати індивідуально, орієнтуючись на власні вимоги та очікування. Для когось може бути актуальною близькість до школи чи іншого освітнього закладу, інший звертатиме увагу на розташування залізничної станції.

Квартири в Броварах на ЛУН

Якщо ви остаточно зупинили свій пошук однокімнатної, 2-кімнатної чи 3-кімнатної квартири на місті Бровари і хочете купити житло максимально дешево – варто шукати нерухомість від хазяїна, тобто без посередників. Найзручніше робити це на ЛУН. На сторінках ресурсу ми зібрали всі актуальні пропозиції житла з тематичних сайтів. Кожне оголошення пропонується з детальним описом квартири, з фото від господаря, на котрих можна побачити планування квартири та стан, у якому знаходиться кухня чи спальня. Також в оголошеннях вказані контакти власника, що дозволяє швидко отримати всю додаткову інформацію – можливість торгу чи купівлі квартири з розтермінуванням, умови для укладення договору та відповіді на всі інші питання, починаючи від поверху і закінчуючи причиною продажу нерухомості.

Зручна система фільтрів та продуманий інтерфейс дозволяють швидко знайти оптимальні квартири в Броварах недорого і роблять ЛУН ідеальним інструментом для пошуку житлової нерухомості.