Продається VIP квартира 85м2 в новому будинку, вул. Івана Сльоти (Бородія). Розташована на 9-му поверсі, 12-ти поверхового, цегляного, утепленого будинку. Будинок на балансі ОСББ, організована охорона, парковка, відеонагляд, має грузовий ліфт. В квартирі зроблений капітальний евроремонт, при якому використовувались європейські, якісні матеріали. Автономне опалення, тепла підлога, підвісна та натяжна стелі, венеціанська та декоративна шпаклівка з додаванням елементів декору. Квартира має 2 просторих, укомплектованих спальні, велика кухня-сдудія, великий об’єднаний санвузол, широкий коридор, гардеробні, гладильна кімната з вмонтованою технікою, броньована вхідна група. В квартирі дуже затишно та комфортно, облаштоване кондиціювання, сигналізація. Квартира укомплектована в повному обсязі, всіма необхідними, новими та якісними меблями та дорогою технікою. Повний комплект кухонної техніки: посудомийка, варочна поверхня, духовка, мікрохвильова піч, холодильник. Санвузол має якісну сантехніку, ванну, вмонтовану інсталяцію. І саме головне, вся комплектація квартири входить у вартість, в умовах повної готовності до щасливого проживання в достойних, ексклюзивних апартаментах. Зручна локація, інфраструктура, транспортна розв’язка роблять цю квартиру найкращим варіантом купівлі по м. Житомиру. Ексклюзивна пропозиція!

Івана Сльоти вул. (Бородія), 50

Продаж 2-х.к. квартири в ЖК “Набережний квартал”, 11/12 ц., 78.6/42/17, квартира панорамна, автономне газове опалення, всі міські комунікації. Можливе оформлення по перерахунку. Ціна: 71000 у.о.

Продаж 2-х.кімнатної панорамної квартири ЖК “Набережний квартал”

Продається тепла, атмосфера, комфортна та стильна квартира обставлена меблями, кухнею, побутовою технікою та декором Є два ПАРКОМІСЦЯ у дворі (входять у ціну) ! • вхідні двері високої якості та італійським замком з високим рівнем безпеки від крадіїв та небажаних гостей. • охоронна система безпеки підключена до поліцейської охорони (приїзд 3-6 хв.) • побутова техніка: Samsung (холодильник side-by-side, духова та мікрохвильова піч, газова поверхня, пральна машина) Siemens (посудомиюча машина) Philips (телевізор) • меблі Вбудовані меблі робились на замовлення, фасад - натуральне дерево, всередині-ДСП Кухня: МДФ-фасад, всередині ДСП +  Blum кріплення • сантехніка. Grohe, двухконтерний котел Bosch, тепла підлога в усіх місцях крім: спальних зон та розташування меблів. • автономне опалення. Радіатори присутні в усіх кімнатах, деякі візуально скриті, зазвичай взимку квартира опалюється підігрівом підлоги підключеним до двухконторного котла, цього достатьно для досягнення комфортої температури по всій квартирі на мінімальному значені температури на термостаті ~28С + Додатково була утеплена по всьому периметру з зовнішній стороні.

Квартира в ЖК Набережний квартал (підходить для еОселя +2 паркомісця)
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Трикімнатна квартира в ЖК Набережний квартал, гарне планування, автономне опалення.

№ 12244 - 2 к. квартира, Промавтоматика, Івана Сльоти, 11/12 эт

Продам квартиру студію + окремо зонована спальня 7 квадратів ЖК НАБЕРЕЖНИЙ КВАРТАЛ Дійсно гарний вид з вікна 8 поверху Ремонт робився для себе по дизайнерському проекту. Підігрів підлоги по всій квартирі ( включення зоновано)+ є радіатори. Велика лоджія Є паркомісце на одну машину на зачиненій шлагбаумом території . Залишаються меблі всі і техніка ( окрім телевізора і холодильника) Квартира повністю готова до проживання або здавати в оренду. Будинок новобудова , але ремонти всі закінчили !! Ніхто не свердлить і не грюкає ! Двір під охороною + відеоспостереження. 063 499 90 50 телефонуйте

власник
Власник / квартира в новобудові Набережний квартал

Квартира знаходиться в Закритому Житловому комплексі Фаворит на дуже зручному 4-му поверсі .Будинок новий з дуже гарною прибудинковою територією , облаштований дитячими майданчиками .поряд є парковка.Квартира , некутова, кімнати окремі .с\у окремий , Автономне Газове Опалення теплі поли , .вмонтована мебель залишаеться .Дуже зручне розташування все поряд школа , садочки.транспортна розв.язка, Документи готові.

Ивана Слеты улица, 49Б, Королевский, Житомир, Житомирская 83000.0 USD

Терміново продається 1-но кімнатна квартира, в новому будинку, ЖК Фаворит. Автономне опалення, поли з підігрівом. Відмінний ремонт. Все робили для себе. Без меблів.

Ивана Слеты улица, 49Г, Промавтоматика, Житомир, Житомирская 70000.0 USD

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Житомир