Продається шикарна трикімнатна квартира у цегляному будинку, побудованому відомим забудовником Жилстрой-2 на вулиці Білогірській 1Б, в мальовничому районі Олексіївки Шевченківського району. Квартира знаходиться на 9 поверсі з 10, що забезпечує захоплюючий вид на околиці та максимальну кількість світла всередині приміщення. Поруч знаходиться Олексіївське водосховище. У квартирі 3 кімнати, загальна площа 110 кв.м. Житлова площа складає 44 кв.м, а кухня-студія - 15 кв.м, що дозволяє вам з комфортом розміститися з родиною та друзями. У квартирі є 2 спальні та 2 гардеробні, що забезпечує максимальний комфорт для життя. Квартира має лоджію, де можна насолоджуватися красивим видом на місто. У санвузлі проведений новий ремонт, що гарантує вам бездоганну гігієну та комфорт в користуванні. Розташування квартири також зручно тим, що метро Олексіївська знаходиться в пішій доступності. Крім того, поруч з будинком знаходиться повна інфраструктура, включаючи кафе, ресторани, школи, дитячі садки, магазини, супермаркети та поліклініки. Це чудовий варіант для тих, хто шукає якісне та комфортне житло в мальовничому районі з розвиненою інфраструктурою. Не пропустіть можливість стати власником цієї шикарної квартири!. kn.ua/r/117243 ; ID объекта - RE-117243

Білогiрська вул., 1 Б

Продам видовую квартиру в обжитом новострое ЖС-2 2008 года с незавершенным капитальным ремонтом и классной планировкой Технические характеристики: - ул. Белогорская, 1Б (район Алексеевка) - кирпичныйй дом, новострой 2008 г ( парковка наземная, небольшая зона отдыха во дворе дома) - на 8 этаже 10ти этажного дома ( роскошный вид на Алексеевку и Павлово Поле) - общая площадь 107,1 кв.м., жилая 60,6 кв.м., высота 2,70 м. - формат: кухня-гостиная, два сан узла, две спальни, гардеробная, два больших балкона 6,4 кв.м. и 6,6 кв.м. - все межкомнатные двери из сосны, на полу паркет из ясеня, окна везде МПО, есть система "тёплый пол", устанвлен бойлер - установлены счётчики на газ, воду, электричество (счётчик отопления на доме) Показы по предварительной договорённости.

Білогiрська вул., 1Б

Продам 1 комнатную квартиру на Алексеевке по адресу ул. Белогорская 1Б, ЖК "Белогорская" застройщик Жилстрой 2. Общая площадь 65м2. Формат квартиры: большая кухня-студия- 23м2, уютная спальня- 22 м2, сан узел совмещен- 7м2. Квартира с капитальным ремонтом, со всей необходимой мебелью и техникой. Светлая, просторная и теплая. Высокий более 2 м. тех. этаж. Дом монолитно-каркасный, очень теплый, под управлением ОСМД, установлен счетчик тепла на дом, видеонаблюдение, гостевая парковка, детские площадки. В пешей доступности вся необходимая инфраструктура: метро Алексеевская, супермаркеты, детский сад, школа, зона для отдыха. Звоните! Покажем в удобное для Вас время.

Продам большую 1 ком. квартиру на ближней Алексеевке, ул. Белогорская.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Олексіївка. Продам 2комн.квартиру в новобудові на вул.Білогірська 1Б. Екологічно чистий район. До станції метро Олексіївська 15 хвилин. Забудовник Житлобуд-2. Квартира з ремонтом, площа 57м2 дві окремі кімнати по 23м2 і кухня студія 25м2, велика лоджія, сумісний. Власна котельня в будинку, лічильники на опалення, воду, ел-во. Залишається вбудована кухня, бойлер, меблі за домовленістю. Чистий підїзд, сучасний ліфт, у дворі парковка, дитячий майданчик, освітлення території двору по периметру. Це відмінний варіант для тих, хто шукає затишне та комфортне житло.

LS8 " Є Відновлення" Продам квартиру ЖК "Білогірська"

Продам 2комн.квартиру в новобудові на вул.Білогірська 1Б.Екологічно чистий район.До станції метро Олексіївська 15 хвилин.Забудовник Житлобуд-2.Квартира з ремонтом, дві роздільні кімнати та кухня. Власна котельня в будинку, лічильники на опалення, воду, ел-во. У дворі парковка, дитяча площадка, освітлення території двору по периметру. Квартира вільна та готова до продажу.

LS8 У продажу 2 кімнатна квартира на Олексіївці.

Продам 3 комнатную квартиру в новострое на Алексеевке. Пешком до метро Алексеевская 12 - 15 минут. Комфорт класс, введен в эксплуатацию в IV квартале 2006 г. Построен дом монолитно-каркасным способом с использованием технологии двухслойная стена. Стена состоит из высокопористого газобетона и кирпича. Наружная парковка возле дома. Адрес: ул. Белогорская, 1 б. Этажность 1/10. Общая площадь квартиры 110 м2. Жилое состояние. Мебель остается. Формат: три большие отдельные спальни, кухня 12 м2 с выходом на балкон и два санузла. Рядом с домом вся необходимая инфраструктура: детские сады, школы, супермаркет, рынок.

Продам 3 ком кв в новострое на Алексеевке, 1/10,  110м2

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-919-460-DR. Продам 2-х кімнатну квартиру в Новобуді на Олексіївці по вулиці Білогірська 1-Б Квартира площею 79, 6, автономне опалення, доглянута територія, поруч Олексіївське озеро. Дві окремі кімнати, два балкони, роздільний санвузол. 7/9 Встановлено дорогі МПВ, в кімнатах ламінат. Залишається вся техніка та меблі.

Белогорская улица, 1Б, Алексеевка, Харьков, Харьковская 65000.0 USD

Житлові комплекси у Харків