Квартира, яка однозначно ВАРТА ВАШОЇ УВАГИ! Якщо коротко: якісно оздоблена, максимально стильна, продумане планування до дрібниць, простора та світла, з неймовірним краєвидом з вікон. 63, 4 кв.м надзвичайно естетичного простору. Окремо спальня, суміщений санвузол, пральна кімната+гардеробна, окремо місце для зберігання технічних речей, відкритий балкон з неймовірним краєвидом та величезна кухня-студія з грамотним плануванням. Всюди підігрів підлоги, окремо 2 бойлери, вся необхідна якісна вбудована техніка, продумана електрика по всій квартирі та надзвичайно вдало обладнане освітлення. Простір, який надихає, а краєвид з вікон доповнює цю квартиру та робить її ще більш привабливою. Телефонуйте - перспективна квартира на купівлю в сучасному ЖК нашого міста. Оздоблення зроблено не під продаж, тож Вас неодмінно вразить якість виконання та стан ремонту в живу! Запрошую на перегляд в зручний час, ключики на руках!

600-річчя вул., 3В

Отличный район Вишенка Порика/600летия, состояние скромное жилое. Супер вариант для жизни.

600-річчя вул., 28

Запрошуємо вас відчути всю розкіш та комфорт у цій неймовірній 1 кімнатній квартирі площею 49 кв.м.,розташованій на 7-му поверсі в одному з найпрестижніших районів нашого міста, Вишеньці. Знаходячись на вулиці 600-річчя у житловому комплексі "Муніципальне житло", це приміщення вражає своїм дбайливо продуманим плануванням та бездоганними зручностями. Власне опалення, стяжка підлоги, лічильники та броньовані двері - все це створює атмосферу комфорту та безпеки. Розташування поруч із зупинкою муніципального транспорту, школами та дитячими садочками забезпечує зручність та доступність до всієї необхідної інфраструктури. Для отримання додаткової інформації звертайтеся за вказаним номером телефону. Не упустіть цю унікальну можливість насолодитися якістю життя та скористатися нотаріальним оформленням вже сьогодні!

можливий продаж по єОселя
600-річчя вул., 14в
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається квартира з якісним ексклюзивним ремонтом. Повністю укомплектована меблями та технікою. Все залишається. Велика тераса, з гарним виглядом на місто. Все нове, раніше ніхто не проживав.

можливий продаж по єОселя
600-річчя вул., 3

Продам 2-х кімнатну квартиру по вулиці 600 річчя. Індивідуальне опалення,не кутова,кімнати прохідні,санвузол суміжний,балкон засклений. Без ремонту. П"ятий поверх з п"яти. Запрошуємо на перегляд!!!

600-річчя вул., 14

Пропонуємо вашій увазі вишукану двокімнатну квартиру у відмінному стані, яка вразить вас своєю затишністю та комфортом. Квартира обладнана кахельною плиткою як на кухні, так і в санвузлі, що надає їй сучасний вигляд. Засклений балкон дозволить насолоджуватися видом на місто у будь-яку погоду. Металопластикові вікна забезпечать відмінну звукоізоляцію та теплоізоляцію. Труби та сантехніка вже замінені, що гарантує вам безперебійне функціонування системи водопостачання. Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто цінує якість та зручність!

600-річчя вул., 32

Продається великогабаритна 1 кімнатна квартира, чорнова, панорамний балкон, електробудинок, комфортний 7 поверх, вид з вікон на місто, гарне планування, стяжка підлоги. Квартира підходить під Є Оселя. Телефонуйте з радістю покажемо вам цю супер квартиру.

600-річчя, 4б

Квартира, яка варта Вашої уваги! Знаходиться у ЖК Лісопарковий преміум класу. Будинок зданий та має велику кількість переваг: +розташування біля лісу +закрита територія із паркомісцями та дитячим майданчиком +є підземний паркінг +поруч ТРЦ Мегамол, ринок Лісопарк +розвинена транспортна розвʼязка Квартира є 1-кімнатною на 45м2 із зручним плануванням. При вході простора гардеробна, а з кухні та спальні відкривається чудовий панорамний вигляд на внутрішній двір та місто. Новий ремонт у світлих відтінках. Спальня з панелями в зоні телевізора, в санвузлі уже встановлена інсталяція. Тепла підлога в коридорі та санвузлі. В квартирі бойлер фірми ARISTON та автономна котельня на будинок.

можливий продаж по єОселя
600-річчя вул., 3

Зовнішня обробка: декоративна штукатурка Комунікації: Телебачення: кабельне • інтернет: Wi-Fi Підігрів води: бойлер Обладнання • меблі • зручності: ванна • лічильник на електрику • лічильник на воду Розташування і оточення: тип двору: внутрішній

можливий продаж по єОселя
600-річчя вул., 1

Продается 2-х комнатная квартира на Вишенке в комфортном месте. Дом кирпичный, комнаты расположены на две сторони.Зроблений ремонт - пластиковые окна, ламинат, кафель, поменяли трубы, есть счетчики. Удобное месторасположение - совсем рядом парк, озеро, детский сад и школа. Все необходимое для комфортного проживания рядом.

Продаю 2к квартиру 49 кв. м, 600-річчя вулиця 78 , Вишенька в Вінниці

Житлові комплекси у Вінниця

Продам 3кімнатну квартиру в одному з найпопулярніших районів міста Вишенька! Будинок розташований поруч з ТЦ Mega Mall! В квартирі зроблений капітальний ремонт: -замінені вікна ; -вхідні та міжкімнатні двері; -електропроводка; -сантехніка; -натяжні стелі; -Мебльована кухня; Квартира не кутова , дружні сусіди! Запрошую на перегляд у зручний для вас час !

Продаж 3к квартири 55 кв. м на вул. 600-річчя 26

Пропонуємо унікальну можливість придбати квартиру в елітному районі Вінниці від надійного забудовника - ВінницяБуд. Характеристики квартири: - Площа: 85 кв.м. - Планування: двокімнатна квартира за ціною однокімнатної. - Ремонт: квартира з ремонтом за ціною чорнової. - Готовність до заселення: квартира вільна, повністю готова до заселення. - Розташування: середній поверх, елітний район Вишенька. - Ідеальна транспортна розвязка. Не пропустіть свій шанс стати власником комфортної квартири в престижному районі міста! Ключі на руках! Запрошую на перегляд

Продаж 2к квартири 85 кв. м на вул. 600-річчя 9В

В житловому стані, залишаються меблі і техніка. металопластикові вікна, утеплення з наружі, обшитий балкон.

продам 1кв на 600-річчі, 32

Новинка на ринку нерухомості! Топова локація! 1к.квартира 46кв.м., 5 поверх дизайнерський ремонт встановлена система резервної енергії водяні теплі поли укомплектована технікою та меблями є окрема гардеробна кімната Ціна 83000$ Можливо під Є-оселю Запрошую на перегляд.

Продаж 1к квартири 46 кв. м на вул. 600-річчя 3

Пропоную вашій увазі однокімнатну квартиру площею 47м2 в новобудові ЖК Лісопарковий квартира знаходиться у дуже зручному місці усе транспортна розвязка поруч школи дет садки в радіусі 10 хв хотьби, поруч комерційний центр для людей яким потрібний власний простір для ведення бізнесу, торгово розважальні центри знаходяться в десяти кроках від помешкання. Пропозиція дуже приваблива запрошую на перегляд.

Продаж 1к квартири 47 кв. м на вул. 600-річчя 3

Продаю квартиру у найпрестижнішому районі міста Вінниця. В одній з найкращих новобудов міста. Двір оформлений в сучасному стилі, є багато дитячих майданчиків та зон відпочинку. Відео нагляд по всій території, у ліфтах та підʼїздах, а також відео домофон з функцією розпізнавання обличчя. Квартира на другому поверсі, не кутова та не ліфтова. Зроблено якісний ремонт з хороших матеріалів. Квартира оснащена системою резервного живлення електроенергії. Є гардероб. Меблі та техніка також є. Запрошую на перегляд.

600-летия улица, 3, Вишенка, Винница, Винницкая 82000.0 USD

Продається квартира з сучасним ремонтом, який робився для себе з якісних матеріалів. Є автономне опалення, тепла підлога, діючий камін, кондиціонер, пожежна сигналізація, залишаються меблі та техніка. Зручне місце розташування, поруч транспорт, ліс та торгові центри. Можливо під Є-оселю.Перегляд в будь який час! (103209)

600-летия улица, 9В, Вишенка, Винница, Винницкая 130000.0 USD

Термінво!1к жк Лісопарковий.Електрика, стяжка. Шикарний вигляд з квартири, не кутова.Вікна у двір і на місто по фото проглядається.Не кутова.

600-летия улица, 3В, Винница, Винницкая 57000.0 USD

600-летия улица, 3Б, Винница, Винницкая 59000.0 USD

Нова сучасна 2 х кімнатна квартира. З новою технікою та меблями. В квартирі тепла підлога, три кондиціонери з функцією обігріву та охолодженя, посудомийна машина, пральна машина, телевізор, холодильник, мікрохвильова піч. Техніка уся на гарантії, нова.

600-летия улица, 66В, Винница, Винницкая 120000.0 USD

1к.жк Лісопарковий. Якісний дизайнерський ремонт, все продумано до дрібниць є проект візуалізація розташування усіх меблів.Кухня, ванна, коридор і гардеробна тепла підлога. Шикарний краєвид на місто.Важливо є балкон, що є рідкістю на жк Лісопарковий.Торг присутній.

600-летия улица, 3Б, Винница, Винницкая 75000.0 USD

1к жК Лісопарковий.Дизайнерський ремонт, меблі, техніка.Шикарний краєвид з балкона.

600-летия улица, 3В, Винница, Винницкая 85500.0 USD

Код об`єкта: 328722. АН "Атланта".ПРОСТОРА квартира з кімнатами правильноі форми, є можливість перепланувати в трикімнатну. Квартира НЕ КУТОВА та тепла, утеплення мінеральною ватою. ВІДМІННА ІНФРАСТРУКТУРА, все в кроковій доступності - громадський транспорт, школи, садочки, супермаркети, продуктовий ринок, ТРЦ "Мегамолл", фітнес-центри, медичні заклади, розважальні центри, ресторани тощо, також додатково в самому будинку на першому «комерційному» поверсі облаштовані продуктовий магазин, кафе та багато іншого.Будинок уже здано в експлуатацію, переважно заселений.Будинок оснащено системою резервного живлення електроенергії, встановлено потужний ГЕНЕРАТОР. В будинку ДВА ліфти, ВЛАСНА ТП трансформаторна підстанція, автономна дахова будинкова котельня.Наявне УКРИТТЯ, в будинку на цокольному поверсі знаходиться паркінг, поряд з будинком - дворівневий паркінг.Перегляд в зручний час!

600-летия улица, 1, Славянка, Винница, Винницкая 86900.0 USD

Продаж 2к квартира, ЖК Лісопарковий, "ЖК Лісопарковий знаходиться в самому зручному та екологічному районі Вінниці ідеальне місце абсолютно для всіх. Ретельно продуманий дизайн, якісні матеріали, місце розташування й розвинена інфраструктура кожен знайде в ЖК Лісопарковий те, що потрібно для комфорту. 3 поверх, 72, 2м2, 79000$ зроблена тепла підлога, розведені комунікації крім світла, стяжка. Звертайтесь за номером телефону

600-летия улица, 3Б, Винница, Винницкая 79000.0 USD
1 - 24 з 75 результатів