Алмазний. Продається 2-х кімнатна квартира. Загальною площею 50м2. Кімнати окремі. Містка кухня. Окремий санвузол, є кладова. Великий балкон на дві кімнати. В будинку два ліфти: пасажирський і грузовий. Чудове розташування будинку, поруч дит. садок, парк, магазини, школа.

23-го Вересня вул., 11

КОД 8149 Алмазний. 3к квартира в житловому стані, частково замінені вікна, не кутова, площа загальна - 56 м кв, житлова - 37 м кв, кухня - 6 м кв. Гарна пропозиція для родини з дітками. Поруч школа, дитячий садок, магазини, супермаркет, до зупинки кільцевого 4 хвилини. Телефонуйте домовимося на перегляд!

23-го Вересня вул., 11

Квартира розташована у затишному мікрорайоні Алмазний. Зручне розташування, поруч з парковою зоною, надає вам можливість насолоджуватися спокоєм та свіжим повітрям, не віддаляючись від міських зручностей, дитячі садки, лікарні, супермаркети, школи знаходяться в пішій доступності. Особливості квартири: простора однокімнатна, повністю оновлені вікна та сантехніка. Переваги розташування: Розташована в затишному мікрорайоні, поруч з парком, ідеально підходить для прогулянок та відпочинку на свіжому повітрі. Легкий доступ до громадського транспорту, що робить переміщення по місту легким та зручним. Телефонуйте щоб домовитися про перегляд.

23-го Вересня вул., 1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3кімн.квартиру на Алмазному. Перепланована ( студія і 2 окремі кімнати). Сучасний ремонт. Зручне місце розташування будинку: парк, магазини, школа і дитсад в пішій досяжності. Підійде, як для власного проживання, так і з метою оренди.

23-го Вересня вул., 25

Алмазний. Квартира в цегляному будинку, не кутова, з чудовим краєвидом з вікна на парк. Жилий стан. Документи готові для продажу. Дуже зручне розташування. По всім питанням прохання звертатись по телефону. Перегляд в зручний для Вас час. Витрати по оформленню продажу квартири несе покупець. Додатково коміссія агентства 3%

23-в сентябре улица, 13, Алмазный, Полтава, Полтавская 35000.0 USD

Алмазний. Зуп. 23 Вересня Продається 3-х кімнатна квартира в цегляному будинку на зручному 2-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Перепланована в кухню-студію та дві окремі спальні. Зроблений повністю капітальний ремонт. Панорамний балкон. Продаж з меблями та технікою. Зручне розташування, все що потрібно для життя знаходиться в кроковій доступності.

23-в сентябре улица, 13, Шевченківський (Жовтневий), Полтава, Полтавская 52000.0 USD

Продається 2х кімнатна квартира на Алмазному. Зручне розташування, все необхідне поруч. Вся інфраструктура, школи, парк, поліклініка, дитячі сади та зупинка кільцевого Сільпо. БЛОЧНИЙ, теплий будинок. Житловий стан. Був розпочатий ремонт. Хороша площа, окремі кімнати. За додатковими питаннями та на перегляд, звертайтеся за номером телефону!

23-в сентябре улица, 1А, Алмазный, Полтава, Полтавская 31000.0 USD

Продаж квартири в районі 23 вересня, 3/5 поверх, цегляний будинок, поруч все необхідне для проживання, площа 52 м2, 3 кімнати , квартира дуже тепла, оперативний показ. Телефонуйте, домовимось на перегляд. КОД : 47239

23-в сентябре улица, 19, Алмазный, Полтава, Полтавская 43000.0 USD

КОД 2521 Алмазний. 2к квартира покращеного планування : дві окремі, просторі кімнати, кухня - 7 м кв. Виконаний сучасний ремонт, є балкон, санвузол роздільний. КОД 2521 Алмазний. 2к квартира покращеного планування : дві окремі, просторі кімнати, кухня - 7 м кв. Виконаний сучасний ремонт, є балкон, санвузол роздільний.

23-в сентябре улица, 25, Алмазный, Полтава, Полтавская 45000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-706-312-LX. Простора 3 кімнатна квартира на Алмазному * Цегляний будинок * Комфортний 2 поверх * Євроремонт * Якісні Меблі та техніка * На балконі – тепла підлога, засклено панорамними вікнами (французький балкон). * Двостороння * Зручне місце розташування * Вся інфраструктура * ТОРГ

3-к, вул.23 Вересня, ,Алмазний

Житлові комплекси у Полтава

Продаж трикімнатної квартири в районі зупинки 23 Вересня. Квартира в жилому стані, вікна і труби замінені, є підвал. За додатковою інформацією звертайтеся за номером телефону. Код:10055

Продаж трикімнатної квартири біля зупинки 23 Вересня

Район "23 Вересня" 1 від зупинки, квартира розпочатий ремонт, поміняні вікна, труби, гіпсокартоном вирівняні потолки та стіни, куплена плитка в ванну, можливий обмін, більше фото по запиту.

Продам 2-ку на 23 Вересня

23 вересня 2-кімнатна квартира покращенного планування, цегляний будинок площа 47\30\7 кімнати окремі. Квартира потребує ремонту. КОД 35306

Продам 2-кімнатну на Алмазному 23 вересня