До вашої уваги пропонується однокімнатна видова квартира великої площі і нестандартного планування в новобудові на Набережній. Продаж без комісії агенству. Квартира розташована на 7 поверсі 14 поверхового монолітного будинку. Продається зі всією технікою та меблями. В будинку два ліфти, вантажний та пасажирський, у дворі великий дитячий майданчик, поруч школа, магазин. Разом з квартирою продається і паркомісце для вашого автомобіля(входить у вартість). Квартира вільна та чекає свого нового господаря. Можливий аргументований торг. Є відеоогляд квартири, телефонуйте, залюбки вам його надам в особисті повідомлення.

12 Квітня, 76

Пропонується до продажу 2-кімн. кв. 7/9 на вул. 12 квітня, площа 51/27/8. Квартира світла, тепла не торцева. Виконаний косметичний ремонт, встановлені металопластикові вікна, радіатори опалення, кондиціонер, балкон засклений. Кімната з нішою (оформлена розсувною системою). Вхідні двері металеві. Кімнати та с/в - роздільні. Поблизу дитячий садок, магазини, спортивний клуб "Металург", до проспекту Соборного 10 хвилин ходьби. Телефонуйте домовимося про перегляд.

12 квітня, 2

Продам видову 2-х квартиру в центрі, вул.12 квітня буд.65. Кімнати роздільні, великий балкон 6м. Ремонт не завершено, можна закінчити обробку на ваш смак. Встановлено МПВ, нові радіатори опалення, ремонт у санвузлі, нову проводку та ел.лічильник, замінено водопровідні труби. За більш детальною інформацією телефонуйте в АН Срібло.

12 квітня, 65
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо до продажу 1-кімнатну квартиру по вул. 12 Квітня Розташована на 1 поверсі 9-поверхового будинку Площа 34/17,7/6 Жилий стан квартири Санвузол суміжний. Водонагрівач. Лічильники води, світла. Балкон засклений. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, ринок, магазини, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Дванадцятого Квітня вул., 2

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру в Вознесенівському районі по вул. 12 Квітня. Квартира розташована на 5 поверсі 5-поверхового будинку. Квартира у житловому стані. Цегляний будинок. Балкон засклений. Санвузол роздільний. Встановлено металопластикові вікна. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання, знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, ринок Анголенко, супермаркети, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Більше інформації, фото та варіанти на сайті АН Асторія.

Дванадцятого Квітня вул., 25

Пропонується до продажу трикімнатна квартира покращеного планування вул. 12 квітня. Закрита територія, паркування для машин у дворі. 1-ий високий поверх 18-ти поверхового будинку. Загальна площа 71 кв.м, жила 42 кв.м, кухня 13 кв.м. Квартира з ремонтом. Кімнати та санвузол роздільні. Металопластикові вікна, поміняно всі комунікації (водопровід та каналізація), мідна проводка. Два засклені балкони. У пішій доступності вся інфраструктура для комфортного проживання. Поруч із будинком набережна, кафе, ресторани, пляж.

12 Квітня, 111

Подобається тиша і спокій - ця пропозиція для Вас. Міцна, цегляна «сталінка» у центральній, затишній та зеленій частині Запоріжжя є гарним варіантом. Продам 2-кімнатну квартиру по вул. 12 Квітня 3, Вознесеновскій район. Кількість кімнат: 2 Поверх: 2/5 Площа: загальна 53 м.кв., житлова 30 м.кв, кухня 8 м.кв. Квартира двостороння Будинок: сталінка, теплий та чистий підїзд, добрі сусіди. Навколо помешкання - розвинута інфраструктура та чудова транспортна розвязка. У пішій доступності розташовані школа, дитячій садок, поліклініка. Супермаркет, ресторани, кафе. Школа ФК Металург, дитячий майданчик, паркова зона. Запрошую Вас переконатися у цьому на власні очі, переглянувши чудову квартиру. Не зволікайте, бронюйте перегляд вже сьогодні!

вул. 12 Квітня, 3

Продаж великої видової квартири в тихому центрі м. Запоріжжя, вул. 12 квітня. 14 поверх. Авторський проєкт, узаконене перепланування, якісні меблі та техніка (залишається все). 3 кімнати (одна з них перепланована під гардеробну). Затишна кухня - вітальня. Є кондиціонер, пральна та сушильна машинки. Для вашоі безпеки - в квартирі сигналізація, а в підїзді відеоспостереження. Вся інфраструктура в кроковій досяжності. Дзвоніть, ця квартира чекає саме Вас!

12 квітня, 78

Продається 1к. квартира в центрі міста з капітальним ремонтом. Нова електропроводка Пластиковий трубопровід. Лічильники. У санвузлі підігрів підлоги. Усі меблі та техніка залишається. Євробалкон. Є сигналізація. Документи готові до продажу. Реальному покупцеві торг!

12 квітня, 2

Продається затишна 3-кімнатна квартира в Запоріжжі, розташована в престижному Вознесенівському (Орджонікідзевському) районі на вулиці 12 Апреля. Загальна площа квартири складає 63 кв.м, житлова площа - 45 кв.м, а кухня - 14 кв.м. Квартира розташована на 17-му поверсі 18-поверхового будинку. Є один санвузол та балкон. Ціна за таке житло становить 45000 $. Затишна і комфортна квартира чекає свого нового власника. Не втрачайте можливість придбати житло за вигідною ціною. Для детальної інформації та огляду квартири звертайтеся за телефоном. Торг можливий.

12 Апреля, 78

Житлові комплекси у Запоріжжя

Продам 2-к.кв, ул. 12 Апреля, рядом пр. Соборный, пл. Поляка. Дом внутриквартальный, тихий зеленый двор. Полнометражная, 4/5, кирпичный дом, 50/30/6,5, все раздельно, балкон застеклен. Отличное состояние, стеклопакеты, кафель, счетчики, двойные двери. Отличный вариант для жилья или для сдачи в аренду

Дванадцятого Квітня вул., 3

Пропоную до продажу свою велику 1-кімн квартиру загальною площею 45кв.м. по вул.12 Квітня 78. В квартирі є все в наявності для комфортного проживання. З вікон відкривається вид на р.Дніпро. Елітний будинок розташований на набережній. Все у пішій доступності. Середній поверх. На поверх можна заїхати лише при наявності електронного ключа, що унеможливлює перебування незнайомців. Є своє місце для авто. Все обладнання та меблі входять у вартість. Відео квартири відправлю по бажанню. Торг на місці.

власник
Велика 1-кімн квартира з Дніпровськими краєвидами

Продаж 2- кімнатної квартири в ЦЕНТРі міста, вул. 12-Квітня, будинок (цегляний) №5, поруч ДЮСШ ФК "Металург". Квартира (4поверх) двостороння, тепла. Розташована всередині дома. Два розширені та засклені балкони. Кімнати і санвузел роздільні. Просторий коридор. Є коміра. Труби та вікна металопластикові. Бойлєр. Кондиціонер. Є лічильники: на газ та єлектроенергію. На домі установлений лічильник тепла. Вхідні двері металеві. У квартирі залишаються: уся мебель та техніка. Поруч вся інфраструктура: площа ПОЛЯКА, транспорт, супермаркет, магазини, ресторани, кафе, банк, салони, школи, садики, бульвар Шевченко, пр. Металургів, лікарні, ринок, кінотеатр і т.д.. Гідні сусіди. Доглянутий підїзд. Документи готові к продажу.

Продаж 2-х к.кв. ЦЕНТР міста вул. 12 Квітня буд.№5 (4 поверх).

2х кімнатна квартира у центрі міста. Будинок сталінка, шумоізоляція 10/10. Загальна площа 52кв м. Санвузол роздільний. Є 2 комори. Дах у будинку новий зроблений. Сантехніка у квартирі нова. Проводка поміняна, нова. У квартирі залишається кухня, ванна кімната, туалет, частково меблі. Поруч, у кроковій доступності зупинка, школа, продуктові магазини, кафе, парк, стоянка. Дзвоніть, та поїхали дивитися! Рієлтор Анна Сороко - підберу бажаний обєкт за вашим бюджетом та ви залишитесь задоволені!

12 Апреля, 5, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 32000.0 USD

Продам 3-х кв. в новобудові (р-н Набережної) по вулиці 12 Квітня, 4-й поверх 16-ти поверхового будинку, житловий стан, кімнати роздільні, два балкони, комора, санвузол роздільний, кондиціонер. У дворі дитячий майданчик, паркувальні місця. До зупинки громадського транспорту 5 хвилин. У цьому будинку рідко продаються квартири

12 Апреля, 1, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 80000.0 USD

К продаже предлагаем Вам 3-х комнатную квартиру по ул. 12 Апреля , с видом на Днепр • Квартира находится на 14-ом этаже 14 этажного дома. • Общая площадь квартиры 61 кв.м., жилая – 35 кв.м. ,кухня-студия • Санузел совместный в кафеле. • В квартире предусмотрено дополнительно электроотопление и принудительная вентиляция по всей квартире. • М/пл окна . • Дом ОСББ с отдельным двором, т.е. других домов на придомовой территории нет. • Соседи не просто отличные, а все жильцы дома просто находка, в хорошем смысле. Цена – 29500 у.е.. Отвечаю, только, на телефонные звонки, на электронку не отвечаю.

ПРОДАМ 3-х комнатную видовую квартиру по ул. 12 Апреля НОВОСТРОЙ

Продам квартиру в хорошем состоянии, с мебелью и техникой. Отличный вариант как для жизни, так и для аренды. Готовы к диалогу. 06******93, 06******39 Анна

Продам 2х к Сталинку, 2/3, 12 Апреля

Пропоную купити квартиру з окремими кімнатами в центрі міста. Без комісії агентству! Затишний район, де росте багато дерев. Поруч розташований спротивний комплекс, школа, дитсадочок. Біля будинку є місце для парковки, а якщо треба - зупинки міського транспорту. Квартира, в якій виросло вже два покоління, стане для вас справжнім сімейним куточком. Вітальня стане гарним місцем для святкування вашої сімї, а на кухні можна просто посидіти і випити кави або теплого чаю. А де ще можна побачити вану кімнату з вікном? Так, саме в цій квартирі. Плануйте свою оселю за вашими бажаннями, площа квартири цьому сприяє Вона чекає на ваш вибір і готова до продажу.

Продаж 2-к квартири 58 кв.м район 12 Квітня

До продажу пропонується двокімнатна квартира, розташована по вул.12 Квітня: 3 п/5ти поверхового будинку. Загальна площа - 52м2. Квартира світла та простора, гарний житловий стан - готова для проживання! Планування наступне: вітальня - 20м2, окрема спальна кімната - 13м2, кухня - 6м2, санвузол роздільний. Квартира повністю мебльована та має всю необхідну побутову техніку. Будинок розташовано у тихому дворі, проте в 2 хвилинах проспект Соборний, та бульв.Шевченко, зупинки громадського транспорту, парки, супермаркет Сільпо. За більш детатльною інформацією звертайтесь за телефоном!

Простора 2-кімнатна квартира вул.12 Квітня

Продаётся 2-х ком квартира! Очень тихий и спокойный район, улица 12 Апреля, рядом набережная! Квартира свободна и готова к продаже! Большая кухня, с/у раздельно, квартира в обычном состоянии!!! Звоните, договоримся о просмотре 06******68 Маргарита

Продажа 2-х ком.квартиры. ул.12 Апреля !

У продажу найсучасніша максимально комфортна квартира в центрі міста. Дизайнерський ремонт 2021 року, нові меблі та техніка Whirlpool, Bosch, LG. Підлога з підігрівом, шумоізоляція, відеодомофон, сигналізація, броньовані вхідні двері. Підлога кімнат - євро дошка, передпокій та санвузол - керамічна плитка. Затишна вітальна для приємних сімейних вечорів , 2 окремі спальні, простора кухня з меблями з натурального дерева, системою очищення води, посудомийною машиною, холодильником, духовкою. Суміжний санвузол, викладений якісним кахлем та встановленою елітною сантехнікою, бойлером та пральною машиною із сушінням. Квартира різнобічна, м/п вікна на захід та схід, з французьким розширеним балконом з нижнім тонуванням. Ви в неї закохаєтеся! Квартира заслуговує на вашу увагу! Детальніше за номером +38********07

3-кім. квартира преміум класу, вул. 12 Апреля БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ

Предлагается к продаже 2х комн.кв.по ул.Апреля (в р-не Набережной), общей площадью 50м, расположена на 2 эт./9-ти эт. Комнаты раздельные. Состояние -ЗАХОДИ И ЖИВИ. Оборудована и укомплектована всем необходимым. За более детальной информацией обращайтесь по телефону.

2х комн.кв. в р-не Набережной - ЗАХОДИ И ЖИВИ!

Пропоную для продажу 3-кімнатну квартиру в районі 12 Квітня. Квартира з ремонтом, меблями та побутовою технікою. Будинок ОСББ.

власник
Продаж 3-кімнатної квартири в центрі міста.

Географія Запоріжжя