ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! Продам 2х поверховий будинок 164 м² (1 поверх - 109,3 м², 2 поверх - 54,9 м²). Будинок збудовано з цегли на 5 кімнат, велику кухню-їдальню та 2 санвузли. Центральна каналізація, центральна вода, електропостачання - 380V. 12 соток землі. Гарне розташування - до зупинки 50 метрів, до ТРЦ "HOLLYWOOD" - 10 хв (пішки). Поруч з будинком великий капітальний цегляний гараж (1 поверх 125 м², 2 поверх - 80 м²). Можливо зробити СТО, виробництво, або переробити на другий житловий будинок. Документи усі готові до продажу, перегляд - за попередньою домовленістю. Дзвоніть - будемо раді Вам показати будинок Вашої мрії та провести до вигідної угоди!

1- го Травня вул., 239

Знижена ціна!!1 ЕКСКЛЮЗИВ!11 Продам НОВИЙ будинок ШИКАРНИЙ, ЗАТИШНИЙ, ЯКІСТЬ!!! м Чернігів, у р-ні Кільцевій, вул Черняхівського , площа 250 кв.м, в т ч 1 й поверх - 170,9 кв в т год - хол 33,5 кв. - кабінет 12,1 кв. - їдальня 37,9 кв.м - кухня 19,3 кв.м, - з/в 5,6 кв. - коридор 2,6 кв. - котельня 8,5 кв. - тамбкур 5,0 кв. - веранда 15,4 кв. - гараж 31,0 кв. 2 й поверх - 79,3 кв.м, в т ч - 3 кімнати 27,3/ 16,8/ 12,8 /кв м, - з/в 8,4 кв.м, , - хол 14,0 кв. камін, підвал Всі комунікації, з усіма зручностями встановлені 3 та котли газовий, електричний, дровяний, КВТ, центральна вода, центральна каналізація, альтанка, літня кухня, гараж, 10 соток землі, асфальт, молодий сад, Заходь та Живи! МОЖЛИВИЙ ОБМІН НА НЕРУХОМІСТЬ у м КИЇВ!

Будівельна вул.

Ексклюзивна пропозиція! Продам новий, сучасний, якісний, прекрасний будинок з усіма комунікаціями, сучасний садиба, м. Чернігів. Загальна площа будинку 330 м² + тераса 56 м² (дві окремі житлові кімнати) Ремонт виконаний у 2020 році. Фасад будинку виконаний декоративною, мозаїковою штукатуркою, тераса з колонами (висота 6м). Базова модель будинку "Віла Ротонда" - Італія, над цим дизайном працював відомий український архітектор Юрій Бєліков. Кухня - студія 75 м² (12,5*6 м), кухонні меблі - індивідуальне замовлення. 6 кімнат по 16м²; ванна та 2 туалети (роздільні) Висота стель - 4 м, будинок у світлих тонах, підібрані сучасні меблі, просторий парадний хол з виходами в житлові кімнати, кухню та санвузол. В коридорі та кімнатах кришталеві світильники. Коридор 30 метрів (3х10 м), висота дверей 2,5 метри на замовлення. Усі меблі привезені з Італії, люстри - з Чехії. Будинок виконаний у стилі Прованс, повний євроремонт. Будинок розташований у тихому, затишному місці, ділянка (приватизована) 28 соток (40х70) На території будинку є альтанка з цегли (20 м²), окремий гараж (96 м²), сухий та просторий льох. Грамотно зроблено водовідведення з даху та фронтону. Підключено вуличне світло висотою 6 метрів (біля воріт) Уся територія дотримується принципу симетрії лінії. Ковані ворота, оздоблені різними декораціями, їх висота 4 м та ширина 6 м. Дах металочерепиця. Земля - чорнозем, кущі троянд - оксамитові, англійські троянди, фруктові дерева, молодий та плодоносний, доглянутий сад. Боргів та обтяжень немає! Проблем із переофрмленням НЕ БУДЕ! Підготовка, консультація та повноцінний супровід клієнта – гарантовано! За додатковою інформацією звертайтеся за номером або чекаємо Вас у нашому офісі за адресою: п-т Миру, 151 "Центр нерухомості та консалтингу" !

1- го Травня вул., 318
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж сучасного та великого будинку для родини! Двоповерховий, цегляний. 3 кімнати, 2 санвузли Підвал + тренажерний зал Власна територія 12 соток, родюча земля, огороджено. За деталями звертайтеся за номером або пишіть у Вайбер.

Дніпровська вул., 26

Продаж будинку по вулиці Шкільна, 18 (р-н Бобровиця) 4 кімнати Централізоване водопостачання, газ, світло, зручності на вулиці Землі майже 8 соток ТОРГ !!!

Шкільна вул., 18

Продам цегляний будинок! (НЕДОБУД) на березі річки Снів, з Кобилянка, Чернігівського р-ну, Чернігівської обл, 36 сотів земельної ділянки + озероПродам кирпичный дом ! (

Речная

Продається шикарний, новий, сучасний, будинок у с. Киїнка, Чернігівського р-ну, Чернігівської області. Загальна площа - 200 м² та 15 соток земельної ділянки. Якісний новобуд, збудований як для себе! 1 поверх: 2 кімнати. кухня (можливість зробити вихід на терасу з кухні) великий гараж з окремим входом, місце для двох санвузлів. 2 поверх: 3 окремі кімнати, великий санвузол, та додаткове місце для вбиральні. Будинок збудований з якісних матеріалів. На другому поверсі – вільне планування, без внутрішніх робіт будівництво цегла/піноблок Фасад першого поверху обшитий короїдом, другий поверх – якісна облицювальна цегла, залізобетонні плити - перекриття, Дах – металочерепиця, на вікнах ковані ґрати, висота від підлоги до стелі - 2,7 м Чекаємо Вас на офісі за адресою: проспект Миру 151, "Центр нерухомості та консалтингу"

Киенка

Продаж частини будинку у Центрі міста зі зручностями Знаходиться біля музею Коцюбинського по вул. Симоненка Площа 58,7 м2 З кімнати, кухня, санвузол Будинок зі зрубу, теплий, високий Під будинком є гарний підвал Є ділянка землі, можна зробити заїзд для авто Прописаних не має, чистий продаж

ексклюзив
Десняка вул., 48

Продаж 17/20 частин будинку Центр міста, 10 сот землі Знаходиться по вул. Лазаревського Стан жилий, зручності в будинку Мп вікна Будинок саме 17/20 частин 52,7 м2, 2 кімнати Земля приватизована 10 сот - окрема Ділянка гарної форми - достатньо місця для ще одного будинку

Олександра Лазаревського вул. (Інтернаціональна)

Продам дачу Жовінка Горизонт,3 хв.річка,5 хв зупинка,2 поверхи,1й гараж, підсобне приміщення 2й 2 кімнати,кухня,криша з ремонтом,можливість прибудови мансарди участок 3 сот.молоді дерева ,доброзичливі сусіди

Горізонт

ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! Продається шикарний та видовий будинок (2 поверхи) з мансардою, в р-ні Лісковиці, м.Чернігова. Будинок розроблено у дизайнерському проєкті, при будівництві були використані якісні та дорогі матеріали та фурнітура, яка прослужить дуже довго. Усе робилось як для себе, а тобто усе продумано та не порушено ні одного процесу. Загальна площа- 252 м². 1 поверх - 146,8 м²; * передпокій - 23,0 м²; * кухня 38,2 м²; * шафа 4/2; * котельня – 10,0 м²; * санвузол - 5 м²; * кімната 23,1 м²; * гараж - 40 м², * тамбур 3,3 м², 2 поверх - 105,4 м² Площа земельної ділянки - 20 соток, багато кустарників та гарний сад. Чекаємо Вас на офісі за адресою: проспект Миру, 151 "Центр нерухомості та консалтингу"

Лесковица

Дачний сезон відкрито Пропоную чудовий варіант на продаж Це дача в районі Старої Подусівки Розташована поруч з вул. Уманця (раніше Макоєвська) Межує з приватними будинками і вулицею Гарний цегляний будиночок Стіни в 1,5 цеглини міцні Гарний фундамент Є місткий льох Ділянка приватизована 5 соток Великим плюсом є те, що будинок знаходиться в кінці дачної вулиці в тупіку. Багато місця для парковки і можна зробити вихід на вулицю біля приватного сектора В будинку є світло На ділянці полив, скважина Ділянка оброблялася постійно, є плодові дерева

Тероборони

ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! на ПРОДАЖІ 3х поверховий будинок з цегли! Загальна площа його становить - 319,5 м², житлова - 224,8 м², кухня - 12 м². Будинок побудований з червоної цегли, оздоблена білою цеглою. 6 кімнат, 2 санвузли (на 1 поверсі - кутова ванна/туалет, на 2 поверсі - душ/туалет) 3 поверх - кладова, зроблений ремонт (можна викоритовувати як житловий дах) Зроблений якісний ремонт, підвал у гарному стану, гараж облаштований Отоплення 2 видів: твердопаливний котел та газовий Бойлер (Ariston) на 100 л Нова проводка, нова щитова. Двір укладений бруківкою. Гарний сад, із дерев: тиса, горіх. Загальної площі земельної ділянки - 12,1 соток, під саду/городу - 9,3 соток Тераса, сарай.

Кривоноса вул., 7

ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! Продається шикарний, прекрасний, затишний, великий будинок, з усіма комунікаціями (для житла/бізнесу), передмістя з с.Іванівка, Чернігівського р-ну, Чернігівської області. Це готовий бізнес, де діє: готельно-ресторанний комплекс, ідеально підходить під дитячий табір, під хостел. Траса міжнародного призначення Е95: Київ-Чернігів (від Чернігова 15 км., від Києва-115 км). Перспективне місце для залучення туристичного потоку, особливо в літньо-осінній сезон. Готельно-ресторанний комплекс складається з 2-поверхової будівлі самого комплексу, великої парковки, що охороняється, невеликого робочого магазину (виходить на трасу) і закритої території з двома заїздами (з траси і з двору). Заклад має успіх не лише у жителів Чернігова та Києва, але відомий і сподобався туристам. Остання реконструкція та оновлення інтерєру у 2015 році. Загальна площа будівлі - 703,4 м², на першому поверсі три основні зали ресторану (два банкетні), простора площа 88,0 м² для проведення урочистостей, весіль, корпоративів і т.д., два приміщення для кухні (все необхідне обладнання та посуд залишаються ), літній майданчик - 20 м², підсобні приміщення, включаючи льох і сарай, своя свердловина (вода), підстанція (трифазна система електропостачання) та котельня (три котли), пожежна сигналізація, кондиціювання. На другому поверсі будівлі 8 просторих номерів із ремонтом. Вигідне розташування, дуже зручний заїзд з траси, стоянка розрахована на паркування понад 10 авто всередині комплексу і стільки ж зовні. Заклад працює без вихідних та цілодобово, територія чудово висвітлюється у нічний час доби. Поруч розташований фруктовий сад (1 Га), який також можна взяти в довгострокову оренду. Продаж здійснюється разом з товарним, газовим, технічним обладнанням, меблів і т.п. Чекаємо Вас у нашому офісі за адресою: проспект Миру 151 "Центр нерухомості та консалтингу"

Іванівка, 1

Величайший, воздушный и захватывающей дух, вот так можно описать интерьер этого дома в стиле Готика! Продам часть дома с дизайнерским ремонтом в готическом стиле! 1982 года постройки, район Лесковицы в святом месте у Болдинной горы 120м2 общ.пл, Дом состоит из кирпича и утеплён изнутри. Добротные деревянные окна, пол, потолок и стены обшиты деревом.Есть 2 капитальных гаража, своя скважина, 2 сливные ямы. Подробности по телефонам 063 141 31 75 и 098 715 46 20 Светлана

Іллінська вул. (Успенського)

Продам часть дома с общим двором ул. 1 Мая, 60м2 общей площади, 3 комнаты, погреб, жилое состояние. Прекрасная локация, рядом школа, Голливуд, остановки, магазины и поликлиники. Реальному покупателю торг.

1 травня

Величайший, воздушный и захватывающей дух, вот так можно описать интерьер этого дома в стиле Готика! Продам часть дома с дизайнерским ремонтом в готическом стиле! 1982 года постройки, район Лесковицы в святом месте у Болдинной горы 120м2 общ.пл, Дом состоит из кирпича и утеплён изнутри. Добротные деревянные окна, пол, потолок и стены обшиты деревом.Есть 2 капитальных гаража, своя скважина, 2 сливные ямы. Подробности по телефонам 0631413175 и 0987154620 Светлана

Ильинская

Продам пол дома с отдельным двором и присвоенным адресом ул. 1 Мая, 60 м2 общая площадь, заведены все коммуникации, новая медная электропроводка, центральная вода, яма септик, окна металлопластиковые, 2 комнаты, есть возможность пристроить второй этаж. Есть кадастровый номер на 2 сотки земли. Документы в полном порядке! Прописанных нет. Показ в удобное для Вас время Ключи на руках. С реальным покупателем торг.

1 травня, 106

Продам 2-х поверховий цегляний дачний будинок 42 м2 і земельну ділянку 5 соток в с\т Динамо, дачний масив Березанка

Озерна вул., 211

Продам часть кирпичного дома район Боевой пер.Е.Белевич, заезд для авто, 54,6 м2 общ.пл, жилое состояние, новая электропроводка, двухконтурный котёл, металлопластиковые окна, погреб в доме, батареи Коррадо, все удобства, центральная вода и канализация, свой участок земли. Отличная инфраструктура рядом школа, садик, рынок, остановки и магазины. Реальному покупателю торг.

Білевич вул.

Продам дом дачу без внутрянки в СО «Текстильщик», район ЗАЗ, отличное месторасположение, вода колодец и скважина, ухоженный сад, бетонный забор. Подробности по телефону 0631413175 Светлана

Кільцева

Хочете купити частину будинку в Чернігові? У продажі цегляна ч/б з ПРИВАТИЗОВАНОЮ земельною ділянкою! Розташування: р-н Масани, вул Елеваторна. В будинку 3 кімнати, мебльована кухня, ванна кімната. Є житлова двоповерхова літня кухня, ГАРАЖ! Баня, альтанка - все для Вашого відпочинку та комфорту! Вода центральна. Індивідуальне газове опалення! Є колонка. Стан-житловий. Гарний асфальтований підїзд, поряд зупинка громадського транспорту, продуктові магазини. Є можливість придбання за СЕРТИФІКАТ! Телефонуйте- з радістю відповімо на питання та покажемо будинок!

можливий продаж по єОселя
Елеваторна вул., 32

Земельный участок 50 соток в экологически чистом месте, новый дом из красного кирпича, фасады - облицовочный кирпич, утепление перлитовая крошка. 6 комнат: гостиная с камином, большая комната для отдыха или под бильярд, 4 спальни, кухня, 2 санузла ( в одном из них ванная и душевая кабина). Полы: на первом этаже - керамическая плитка, на 2-м - деревянные, массив. В дом подведены все коммуникации. Своя скважина, канализация (двойной септик: основной и переливной). Гараж кирпичный, 60 кв. м. с заездом с улицы, погреб, беседка. На земельном участке есть фруктовые деревья, молодые саженцы, 2 больших ореха. Удобная транспортная развязка, 4 км от идеальной центральной трассы Киев – Чернигов, 65 км от Киева. Дом находится в центре села, хорошая подъездная дорога – асфальт. Дом построен из экологически чистых материалов, теплый, светлый, с хорошей энергетикой.

Гагарина , 1

ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція! Продаж приватного будинку у смт Березна Загальна площа = 105 м², житлової = 58,3² 4 кімнати Санвузол поєднаний (ванна і туалет) Кухня з теплою підлогою, плита, витяжка, вмонтована кухонна мебель, газ підключений. Інтернет проведений і підключений Прибудова (літня кухня, проведений газ) сарай, погріб, альтанка зрубу (дрова), гараж Дім утеплений, дах металочерепиця, газове опалення. Документи на руках, усе впорядку, обтяжень/арестів немає, боргів теж немає! Дзвоніть/пишіть у вайбер, з радістю покажемо і гарантуємо повний супровід до омріяної угоди!

Пушкіна, 52
1 - 24 з 1 822 результатів