Продаж Будинку(дуплекс), смт Чабани, до входу до м. Теремки 6 км Супер Місце: 6 км (5 хвилин на машині) по карті від будинку до входу до метро Теремки, Одеська траса та зупинка маршрутки 800м. Територіально ділянка належить до смт Чабани, але через дві ділянки вже цілих 400 га лісу, лісництво Віти Поштової, через дорогу (50 метрів) озеро, а також асфальтований підїзд під будинок та зовнішнє освітлення під ділянку. У дворі місце для барбекю, можна поставити згодом басейн або альтанку. Є 2 вишні, яблуня, кущі смородини. Всередині новий євроремонт, тепла підлога по всьому першому поверху та двом санвузлам, стіни декоративна штукатурка, натяжні стелі, нові меблі, техніка, у будинку ніхто не жив. 2 спальні, санвузли на кожному поверсі, велика вітальня 26м . Сучасні меблі та техніка Оренда нового дуплексу в СМТ Чабанах. Є інші варіанти - телефонуйте, і ми підберемо найкращий варіант. Наша команда допоможе вам у будь-якому питанні – купівля, продаж, оренда, оцінка, аналіз та перевірка документів. З повагою Агентство нерухомості "LubiyDom".

Садова, 1

Пропоную до продажу ексклюзивні , стильні таунхауси в топовій локації - 10 хв від метро, Києво-Святошинський р-н, смт. Чабани. Елегантний стиль, оригінальне планувальне рішення, просторі площі будинків (від 152 кв.м. до 167 кв.м) та не менш важливі складові: електрика в кожен будинок потужністю 15 кВт, центральне водопостачання/водовідведення . Комплекс з 8 таунхаусів (закрита територія) знаходиться в центрі смт. Чабани з мега зручною транспортною розвязкою у всі напрямки Київської області та головне – до Києва на авто 5-7 хв чудовою дорогою. Монолітне каркасне будівництво, стіна 300мм, газоблок + 100мм утеплення + фасад, система утеплення Ceresit + декоративні елементи. Покрівля плоска 200мм утеплення+стяжка+пвх мембрана Bauder Німеччина. Вікна профіль Kömmerling (Німеччина) System 70mm., 6 камер (склопакет: 40 мм, фурнітура Мaco Австрія, зовнішній колір антрацит, RAL 7016). Висота стель на 1-му поверсі 3,2 м, на другому - 2,9м. Таунхауси пропонуються в стані: під чорнове оздоблення, із заведеними комунікаціями. У всіх будинках сплановано 3 спальні, кілька (два-три) санвузли, гардеробні, просторі кухні-вітальні, котельні та гараж (ворота Hörmann, Німеччина). Внутрішні перегородки будуть зроблені під індивідуальне планувальне побажання Покупця. Під кожним таунхаусом виділено окрему земельну ділянку у приватній власності з цільовим призначенням 02.01 (індивідуальне будівництво) від 2,5 сот до 3,5 сот (залежно від обраного розташування). На даний момент ведуться фасадні оздоблювальні роботи, заведено електрику, централізована вода і каналізація заведена і підключена. Вартість 850 $/кв.м, кожному клієнту індивідуальні підхід та умови, а також гнучка система знижок! Продаж без комісії .Пропонуються до продажу ексклюзивні таунхауси за 10 хв від метро, Києво-Святошинський р-н, смт. Чабани.

Машинобудівників вул., 30

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Будинок з дорогим ремонтом у арт-деко повністю укомплектований технікою та меблями. Sоб 350 м на уч 12 сот, вул. Хотівська За наповненням: велика вітальня-їдальня 60 кв.м з каміном, виділена окремо кухня 20 кв.м з виходом на засклену терасу з барбекю та комфортною зоною відпочинку цілий рік! Дитячий блок з 3х спалень 16-18 кв.м з с\у та гардеробом, Майстер-блок з санвузлом та гардеробом. На мансардному поверсі зона відпочинку для дорослих – більярд, сауна! Ділянка – затишна з великим лужком, дитячим майданчиком огороджена парканом. У 300 м ліс! Є місце під басейн 3х12. Будинок абсолютно не проглядається з вулиці, вулиця не проїзна, тихо, приватно!

ексклюзив
Хотівська
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в котеджному місиві ,будинок дуплекс 140м3 .З терассой із кірпіча в 3 км від Києва . Перший поверх: кухня - студыо, прихожа, котельня, санвузол. Другий поверх:три спальны, санвузол,сходи. Выкна -" REHAU" В будинок заведені комунікації: світло 3 фази 15 квт, вода-скважина 60м ,каналізація-септик з переливом 14 кубів. Земельна ділянка 6 соток. Зручна транспортна розв*язка. Розвинена інфраструктура: є школи, дитячі садочки. -ТРЦ "Мега Маркет" Фора, Новус, аптеки , магазини все поблизу . -Виставковий Центр ( ВДНХ) ст метро. Теремки і Іподром в - 10 минутах їзди від дому. Телефонуйте і записуйтесь на перегляд у зручний для вас час . З повагою Олександра тел. 0956763995

Київська вул.

Таунхаусы с гаражами! Закрытая территория, ограждение, широкое пространство между домами, свое паркоместо, внутренний дворик. Выезд натрассу Киев- Одесса 400м, Метро 10мин. Инфраструктура вся рядом. Мегамаркет 800м. Панорамные, угловые и вертикальные окна создают динамику в архитектуре этого проекта.Красивая бетонная П-образная. *Гостинная студия,3 спальни(гардероб), 2 с/у, тех помещение , тамбур, Гараж с ролетными воротами, Итальянская электрика. 1й эт высота потолков 3000мм, 2й этаж 2800мм -------Материалы-------- *Газоблок/пенополистерол * Окна Kommerling Германия- Внешний черный профиль. * Штукатурка CERESIT, с отделкой под Травертин *Бронированые двери Abwehr Украина *Гаражные ворота Hormann Германия *Крыша мембрана Bauder Германия * Плитка /бордюры Мандарин – современный темно серый цвет *15квт Электричество/ интернет Оптоволокно *Центральная вода и канализация Свободная планировка. *Есть тех помещение с выходом во двор, для мини кухней для пикников и др. * сделаны ливневые канализации Возможность индивидуальных рассрочек, тауны готовы 100% С ув. Татьяна

можливий продаж по єОселя
Яблунева вул.

Сучасний, світлий та надзвичайно теплий (цегла) будинок у селі Чабани чекає на своїх власників. Побудований з якісних матеріалів; встановлено надійні дизайнерські двері. Великі вікна та вітражі наповнюють будинок світлом. Чудове планування – п’ять кімнат, два санвузли, дві ванні кімнати, велика гардеробна. Простора ділянка 6 соток; повністю оформлена (зелені зони/бруківка). Навколо ділянки встановлено надійну огорожу та ворота. Село Чабани знаходиться недалеко від метро «Виставковий центр». Повністю розвинута інфраструктура та зручна транспортна розв’язка. Запрошуємо на перегляди. Додаткова інформація по телефону або при зустрічі)) Дзвоніть! Можливо саме цей будинок стане Вашим родинним гніздечком!))

Кірова

Пропонується чудовий будинок в Чабанах по вулиці Польовій, поруч з Києвом, недалеко від Гатне. 4 сотки землі, участок правильної форми, будинок двоповерховий загальна площа 226 кв.м. Будувався для себе, в ідеальному стані, використовувався як приватний міні-садочок. Газифікований, є водяна тепла підлога, три очисні колодці, система очистки води, скважина, все дуже раціонально та продумано, внутрішній дворик, та господарський блок. Стіни веніціанська штукатурка, якісні склопакети, вбудована кухня, кондиціонери та вся техніка лишаються. Чудовий варіант для проживання великою родиною та для ведення бізнесу. Поряд елітна забудова, гарна асфальтована дорога, чудова локація. Є відеоогляд.

Продаж будинку - Чабани, вул. Польова, поруч Гатне, Теремки

Терміновий продаж!!!Ціна дуже знижена До кожного будинка передбачена власна земельна ділянка та два паркувальні місця. Проведено розведення електрикою, стіни оштукатурені, утеплювач пінопласт 70 мм. Площа будинків складає 125 квадратних метрів, земельні ділянки - 1,2-1,4 сотки. Будиночки виконані в англійському стилі: фасади облицьовані клінкерною плиткою; вікна, баляси та балкони прикрашені білими елементами декору, а доповнює образ темно-коричнева черепиця та тротуарна плитка преміальної якості. Поблизу розташовано кілька великих житлових комплексів Адреса: с. Чабани вул. Виноградна 23 2,6 км Мегамаркет 0,3 км Школа 1 км Одеська траса 5 км Метро Теремки Зупинка громадського транспорту. 67 тыс у.е + 5% АН.

Терміново‼️ Шикарний таунхаус .метро теремки 10 хв

Продаж будиноку під чистову в Чабанах (2 км від Києва. Одеський напрямок) Загальна площа 270м2 з гаражем біля будинку ліс та метро Теремки 2км. Загальна площа будинку – 220 м2. 5 житлових кімнат. Гараж із автоматичними воротами. Ділянка 10 соток із фруктовим садом. Вода зі своєї свердловини питна, чиста та смачна. Опалення 3х видів - газ, електро та камін Камін можна використовувати для опалення першого поверху та 2-х кімнат на 2-му поверсі. Місце для дров на балконі, дрова завжди сухі та поруч із каміном, немає необхідності виходити на вулицю Автоматичні ворота у двір та в гараж. Гараж у будинку, великий навіс на вході в будинок захищає від дощу та снігу, на машині можна заїхати одразу до гаража та під навісом зайти до будинку та занести речі. температура в гаражі взимку 5-12 градусів, завжди сідаєш у теплу машину Поряд з будинком у пішій доступності більше 5 продуктових супермаркетів, школи, дитячі садки, в 5 хвилинах ходьби , ліс, озеро Життя у цьому будинку як на курорті, біля лісу та озера, з близькістю до Києва (2км) та всією сучасною інфраструктурою Комунальні сплачуються додатково.Є інші варіанти – дзвоніть, і ми підберемо найкращий варіант. Наша команда допоможе вам у будь-якому питанні – купівля, продаж, оренда, оцінка, аналіз та перевірка документів.З повагою Агентство нерухомості "LubiyDom".

СУПЕР!Продаж Будиноку біля лісу метро Теремки 2 км, Чабани

Найнижча ціна!!! По Чабанах!!! Терміново! Не вірите переконайтеся самі в пошуку. Зараз саме час купувати , ціни поки не взлетіли до небес. Вдала інвестиція . Таун хауз Двох поверховий . // Без ремонту. // Чабани , вул. Південна. Київ та метро поруч Комунікації : світло 5 кВт з можливістю підняття по потужності до ваших потреб. Вода на ділянці (скважина ). Заведена в таун хауз. Земельна ділянка приватизована. 0,0169 га . Сусіди вже є. Таун хауз в середні . З кінця другий . Деталі за телефоном. Фундамент має сучасну гідроізоляцію та утеплення. Що обійшлося в чималу копієчку. Кабель замінений на мідь з товщиною з кулак. Продаж від власника

Продам двох поверховий
 таун хауз чабани

Продаж 160м2 таунхаусу, Києво-Святошинський р-н, ЧабаниПродажа 160м2 таунхауса, Киево-Святошинский р-н, ЧабаныЧабани, вул. Покровська.Повністю цегляні Таунхауси, утеплені зовні стиродуром 10-коюЗелізобетонне перекриття на всіх 3 поверхахЗаведений газ, електрика, водаРозведене індивідуальне опалення (котел встановлюється покупцем)Вода та каналізація центральні3 кВт, 3-х фазний лічильникНа першому поверсі водяний підігрів підлоги по периметруВсього можливо 4 спальніКожен поверх зі своїм санвузломНа задньому дворі можна встановити барбекю зонуЗвертайтесь!#A1938

Продаж 160м2 таунхаусу, Києво-Святошинський р-н, Чабани

Два будинки – одна велика родина: ідеальна пропозиція у Чабанах! Мрієте про просторе та затишне житло для своєї родини? Представляємо вашій увазі два нові, сучасні одноповерхові будинки з ремонтом, розташовані на ділянці за 5 км від Києва, у смт. Чабани, Південна вулиця, 23-21. Локація Google: 50******** 30.413124 Ваші переваги: Два автономні будинки: ідеально для великої родини або тих, хто цінує особистий простір. Простора ділянка 10 соток: місце для відпочинку, ігор дітей, барбекю, садівництва. Усі комунікації: електрика 17 кВт (3 фази), свердловина 55 метрів, переливний септик на 6 кубів. Тиха, асфальтована вулиця: спокій та безпека для вас та ваших близьких. Розвинена інфраструктура: у пішій доступності садки, магазини, аптеки, поліклініка, озеро, дитячий майданчик, фітнес-клуб. Зручна транспортна розвязка: 10 хвилин їзди до метро "Теремки". Характеристика будинків: 1. Будинок із цегли: Площа: 169 кв. Матеріал: червона цегла. Фундамент: глибина 140 см. Стіни: висота 3 м, товщина 52 см. Вікна: екопрофіль 5 камер, двокамерні склопакети. Дах: металочерепиця. Планування: кухня-їдальня, вітальня з каміном, 3 спальні, вбиральня, 2 сан.вузли, котельня. Ремонт: якісна, тепла підлога по всьому будинку. Опалення: водяний казан, бойлер. 2. Екологічний будинок із зрубу: Площа: 110 кв. Матеріал: зруб з екологічно чистої смереки (Івано-Франківськ). Дах: металочерепиця. Висота стін: 2.60м. Планування: кухня-їдальня, 3 спальні, сан.вузол. Ремонт: тепла підлога в передпокої та сан.вузлі. Не пропустіть шанс стати власником цієї чудової пропозиції!

Два одноповерхових будинки на одній ділянці, лише за 5 км від Києва!

Продаж 2 дуплексів в селі Чабани, вулиця Київська! До Києва 5 хв! Без комісії! Площа дуплексу 138 м, земельна ділянка 5,75 соток. Цільове призначення під будівництво! Всередині стан -після будівельників! Комунікації: - Світло заведено в будинок 15 кВт, 3х фазне - Скважина 60м - Септик з переливом -газова труба по вулиці! Побудовано з керамо-блок, утеплено пінопласт 100, перекриття каркасні плити, криша метало черепиця утеплена з середини. Вікна дерев’яні з модрини Двері вхідні броньовані метал 2мм і обшиті МДФ щоб не було корозії ( не крутили не лопали) Ціна 130 000$ Торг 09*********94

Продаж 2 дуплексів в селі Чабани! 6 соток землі! М.Теремки!Без комісії

Житловий комплекс привертає увагу зручним розташуванням. ЖК прикрашають зелені газони та місця для відпочинку. До кожного будиночка передбачена власна земельна ділянка та два паркувальні місця. Проведено розведення електрикою, стіни оштукатурені, утеплювач пінопласт 70 мм. Площа будинків складає 119 квадратних метрів, земельні ділянки - 1,2-1,4 сотки. Будиночки виконані в англійському стилі: фасади облицьовані клінкерною плиткою; вікна, баляси та балкони прикрашені білими елементами декору, а доповнює образ темно-коричнева черепиця та тротуарна плитка преміальної якості. Все це додасть додаткової естетики та зробить проживання в таунхаусах ще приємнішим. Поблизу розташовано кілька великих житлових комплексів, тому мешканцям Family City буде доступна їхня велика інфраструктура. Адреса: с. Чабани вул. Виноградна 23 2,6 км Мегамаркет 0,3 км Школа 1 км Одеська траса 7 км Метро Теремки Зупинка громадського транспорту.

Таунхаусы Family City 3

Продажа дома в Чабанах. Общая площадь - 147 м2; Участок - 6.25 соток; Планировка : 1 этаж - кухня-гостиная с выходом на террасу, гардеробная, с/у, котельная; 2 этаж - 3 комнаты, с/у; Материалы: Стены - керамокирпич + пенопласт 100 + декоративная штукатурка. Перекрытия - плиты. Крыша - металлочерепица + паробарьер + гидробарьер. Окна - деревянные стеклопакеты. Электричество 15 кВт. Скважина 60 м. Септик с переливом. Асфальтированный подъезд. Инфракструктура: Рядом школа, садик, магазины, озеро. Недалеко ст.м. Теремки, ТЦ Мегамаркет и ТЦ Магеллан. #3 1 5 9 1 6 2 7 1

Продажа / Дом
Киево-Святошинский район, Чабаны, киевская

Очень хорошая, продуманная до мелочей планировка! Идеальное соотношение цены и качества! Фундамент свайный, монолитная плита. Стены газаблок 300 мм, внутренние перегородки газоблок 100 мм (на этапе строительства возможна перепланировка) Перекрытие между 1 и 2 эт. Утепление 100 мм Фасад: клинкерная плитка Крыша: битумная черепица, утепление минватой 200 мм Окна: Rehau Euro 70, усиленный профиль, аргон, черная ламинация Бетонная лестница Вылита терраса с кухни размером 6м х 2м Придомовая территория: фэм плитка, чернозем, откатные ворота под автоматику, забор между секциями по периметру Такой дуплекс мечта любого! Их всего два! Номер оголошення на сайті компанії: SH-138-524-LX.

Продам дом дуплекс чабаны рядом гатное 7 мин киев

Будинок новий з комунікаціями, 1 км від м.Київ. Площа земельної ділянки 8 сот.Продається будинок з укриттям, в затишному місці з розвиненою інфраструктурою, збудований з якісних матеріалів. Укриття з окремим виходом ( 80 кв.м.) має багато функціональної площі, яку можна меблювати як житлову

Продам будинок в с.Гатне

Продажа без комиссии. Отдел продаж! Одесское направление, Теремки, Чабаны, Новосёлки. Район новой коттеджной и малоквартирной застройки, рядом вся инфраструктура для комфортной жизни: м. Теремки, ТЦ, школа, детсад, супермаркеты, АЗС Киев - 10 минут. Коттеджный городок на 6 домов, готовность - 100%. Остались последние коттеджи! Новый дом с фасадом и внутренними работами под чистовую отделку, на участке 6 соток с забором и воротами. Вокруг фруктовый сад, а в 200 м лес и озеро. ДОМ Дом 2021 года готов к облицовочным работам. Общая площадь – 170 м.кв. На 1-ом этаже гостиная+кухня (с выходом во двор), кабинет, санузел и отдельное техпомещение, а на 2-ом - 3 спальни (одна со своим гардеробом и санузлом), большая ванная и чел-зона у окна. Ж/б перекрытия, фундамент с гидроизоляцией. Стены из AEROC 370мм, утепленные пенопластом 150мм. Крыша из металлочерепицы, утепленная минватой 200 мм, с гидро- и паробарьерами. РЕМОНТ Ремонт внутри под чистовую. Вся разводка электричества, отопления, установлена водяная теплого пола. Подготовлены каналы для установки камина. В стоимость также входит твердотопливный котел. КОММУНИКАЦИИ Электроэнергия 8 кВт (можно увеличить до 20), скважина 60м, септик с переливом. Все принято в дом. Разведенная сигнализация. УЧАСТОК 6 соток, правильной формы. Есть место как для отдыха сзади и сбоку дома. Вокруг дома мощеные дорожки, как и зона заезда на 2 авто. Участок по периметру огорожен деревянным забором с откатными воротами (под автомат). Удобная локация, рядом ЖК София, ВДНХ, Феофания. Соседи все живут. БУДИНОК Будинок 2021 року, готовий до облицювальних робіт. Загальна площа - 184 м.кв. На1-ому поверсі вітальня+кухня (із виходом у двір), кабінет, санвузол і окреме техприміщення, а на 2-ому - 3 спальні (одна із своїми гардеробом та санвузлом) велика ванна та чіл-зона біля вікна. З/б перекриття, фундамент з гідроізоляцією. Стіни з AEROC 370мм, утеплені пінопластом 150мм. Дах з металочерепиці, утеплений мінватою 200 мм, з гідро- і паробарєрами. РЕМОНТ Ремонт всередині під чистову. Вся розводка електрики, опалення, встановлена водяна теплої підлоги. Підготовлені канали під встановлення каміну. У ціну також входить твердопаливний котел. КОМУНІКАЦІЇ Електроенергія 8 кВт (можна збільшити до 20), власна свердловина 60м, септик з переливом. Все заведено у будинок. Розведена сигналізація. ДІЛЯНКА 6 соток, правильної форми. Є місце як для відпочинку позаду та збоку будинку. Довкола будинку бруковані доріжки, як і зона заїзду на 2 авто. Ділянка по периметру обгороджена деревяним парканом, із відкатними воротами (під автомат). ТЕРРИТОРИЯ Это локация между Новоселками и Чабанами, в 5 мин от Метро Теремки. Очень удобный заезд в Киев – как на Одесскую трассу, так и на кольцевую. В пределах пешей доступности как центр Чабанов, так и ЖК София, а также сосновый лес и озера, а в 2 км – Феофания и ВДНХ. ТЕРИТОРІЯ Це локація між Нвовсілками та Чабанами, в 5 хв від Метро Теремки. Дуже зручний заїзд до Києва - як на Одеську трасу, так і на кільцеву. В межах пішої доступності як центр Чабанів, так і ЖК Софія, а ще сосновий ліс та озера, а за 2 км - Феофанія та ВДНГ.

Чабаны, Теремки, готовые дома со скидкой 30% в городке!

Розкішний дуплекс у Чабанах Київська обл. Просторий - два поверхи 140 м кв, пять кімнат (дві на першому поверсі, три - на другому). Два санвузли. Під чистову обробку - тож ви маєте можливість облаштувати все на свій власний смак. На додачу до будинку земельна ділянка 6 соток - чудове місце для відпочинку, барбекю, міні-басейну.. Парковка на дві машини. Власна свердловина, септик. Гарні сусіди. Повністю розвинута інфраструктура, зручна транспортна розвязка. Дзвоніть!)

Розкішний дуплекс Чабани

Продаж яскравого стильного будинку в СТ "Кургани" Пропонується на продаж приватний будинок у чудовому місці, розташований у садовому товаристві "Кургани" у селі Чабани . В будинку було зроблено капітальний ремонт у 2019 році , встановлено нові меблі та техніку. Площа будинку становить 158 метрів квадратних, а земельна ділянка - 6 соток. Вулиця , де розташований будинок, забезпечує зручний доступ до всіх необхідних послуг і інфраструктури. Будинок був повністю оновлений з використанням якісних матеріалів і обладнаний новими меблями. При вході є привітна зона, яка веде до затишної кухні зі всією необхідною новою технікою, такою як холодильник, плита та посудомийна машина. Велика простора зала з високими стелями та каміном створює атмосферу комфорту і затишку. На другому поверсі розташовані дві спальні кімнати з двоспальними ліжками. Два санвузли, один з яких оснащений ванною, а інший - душем, забезпечують зручність для всієї родини. Додатковими перевагами будинку є гараж та 2 паркомісця на подвірї, а також великий підвал для зберігання речей. Електро ворота забезпечують безпеку і зручний доступ до будинку. Будинок продається повністю мебльованим, що дозволяє новим власникам з комфортом поселитися. На ділянці розташований прекрасний сад з яблуневими деревами та доглянутий газон. Садівник, який працює на території, забезпечує догляд за ними. Існує автоматична система поливу газону, а також наявність колодязя та артезіанської скважини. Всі комунікації, системи очистки та нагріву води обладнані надійним котлом Viessmann. Навколо будинку розташований чудовий ліс та два чистих озера, що створюють прекрасну природну атмосферу. Вони стануть чудовим місцем для прогулянок, відпочинку і проведення часу з родиною та друзями. Комісія АН 2 %!

Продаж 2-х поверхового будинку СТ Кургани, Чабани

Предлогается дом в Чабанах, построенный для себя 370 м кв, на 12 сот. Дом построен из красного кирпича утеплён. Проведены все коммуникации, 3 котла (твердотопливный, газовый, електрический), своя скважина 60 м., две выгребные ямы. На цокольном этаже погреб, постирочная, сауна комната отдыха, котельная и ещё несколько подсобных помещений. На первом этаже кухня, столовая комната отдыха с камином, санузел. На промежуточном этаже комната с санузлом. На втором большая спальня с санузлом и гардеробной, балкон и две детские спальни и общий санузел. В доме проведены все основные ремонтные работы, подготовлен под финишную покраску. Документы на руках. Ждём Вас на просмотрах

Продажа дома в Чабанах Новоселки Теремки метро, власне бомбосховище

Продам Без комісії, біля Києва, Метро Теремки! Будинок по ціні квартири! Актуально! Терміново! Купити можна також по програмі Є-Оселя, ІПОТЕКА, Постанову, Сертифікат. Таунхаус 110м2 з своїм двориком поряд з Чабанами. Три поверхи. На першому поверсі кухня-студія, туалет, прихожан, кімната для прання. Другий поверх має дві спальні, туалет. Третій поверх - простора спальня, гардеробна кімната, туалет. Стіни зроблені декоративною штукатуркою і шпалери, туалети повністю укомплектовані. На підлозі ламінат 33 класу, розведення електрики. Зона кухні-вітальня повністю готова - стіни декоративна штукатурка, підлога з вініловим покриттям. Двері міжкімнатні Leodor. Потрібно буде закінчити обробку сходів та натягнути стелі на 3 поверсі Метро Теремки 10 хвилин Метро Іподром 15 хвилин. Поруч ліс, озера. Розвинута інфраструктура. Прямі маршрутки біля будинку. Ключі на руках, перегляди по домовленості. Прямі маршрутки їдуть до метро Теремки, ВДНХ, ІПОДРОМ, ЛИБІДСЬКА, ГОЛОСІЇВСЬКА, ВАСИЛЬКІВСЬКА, ЖД вокзал, Академмістечко, Дружби Народів. Актуально. Ключі на руках, перегляди по домовленості.

Без %. Продам таунхаус Чабани/Хотів/Новосілки/Теремки

смт. Чабани. 2.5км Київ Теремки. Котеджний масив Яблучний. Новий котедж 150 м2 стиль Скандинавський (Барнхаус) . Район котеджної забудови. Без комісії. Від власника. - Тихе місце, зручне для комфортне сімейне проживання. - Ідеально спланована ділянка 7 соток. Ландшафтний дизайн. - У будівництві та оздобленні використовувалися лише високоякісні матеріали. Стіни-червона цегла, утеплювач. Фасад декорований плиткою та штукатурка фасадна. Дах-металочерепиця. Опалення-можна зробити газовий (вздовж ділянки), електричний або твердопаливний котел. Електрика-15кВт. Вода-свердловина 60м. Каналізація-септик 2 рівня. Планування: -1-й поверх: котельня, санвузол, кухня-вітальня з виходом на терасу. - 2-й поверх: 3 спальні, санвузол, закрытый балкон. - Деревяні 2-камерні склопакети. - Усередині-без обробки. Можливість зробити фінальний ремонт під замовника. Ціна 145 000 у.о. договірна. Без комісії. Від власника. На телефоні є viber, telegram, вотс ап. Маємо великий вибір будинків. У моєму оголошенні олх зайдіть на посилання всі оголошення автора. І перегляньте інші варіанти. Телефонуйте, будемо раді допомогти :) За вашим запитом відправимо конкретні пропозиції будинків, так ви заощадите ваш час!

Будинок 150 м2 пгт. Чабани км Яблоневий тупікова вулиця 7 соток землі

Продам будинок в якому нічого не потрібно перероблювати, переплановувати, замінювати. Ексклюзивний будинок з комфортним плануванням продуманим до дрібних деталей. Повністю всі комунікації електроенергія.пілетний котел, вода скважина 50м, септик , сигналізація, домофон, інтернет,гараж, автоматичні ворота. Краща ціна-якість в Київській області!

Продам ексклюзивний будинок в смт.Чабани
1 - 24 з 33 результатів

Географія Чабани