Уявіть свій затишний безпечний і повністю готовий для життя будинок за містом в мальовничому місці і з виходом до річки! Село Тарасівка, Фастівський район, всього в 20 хвилинах машиною до Кільцевої дороги. Одноповерховий будинок загальною площею 126,3м2, житловою 69,3м2 з ергономічним плануванням – зони загального користування відокремлені, спальні кімнати спроектовані таким чином, щоб можна було відпочивати і не заважати один одному. Матеріал будівництва стін будинку газоблок з утепленням мінеральною ватою. Стеля і підлога також утеплені. Чудові теплоізоляційні якості будинку. Вікна Rehau Euro 70. Ділянка землі 14 соток, як бонус – вихід до річки з охоронною зоною, яка не буде забудована. На ділянку завезено якісний грунт, розбито плодоносний сад з кущами і деревами малого догляду. В будинку організовано 3 входи – центральний від в’їзду, вихід у мальовничий регулярний сад з альтанкою і прудиком з водоспадом. А також вхід в господарське приміщення, де встановлені бойлер на 200 літрів ТМ Drazice Чехія, італійський гідроакумулятор на 200 літрів. В передпокої, на кухні і у санвузлах тепла підлога ТМ Devi (Данія). Оздоблення будинку виконано з якісних матеріалів, міжкімнатні двері і меблі виготовлялись на замовлення. Всі кімнати повністю обладнані всім необхідним для життя. Майстер спальня з санвузлом і гардеробною, дитячі також окремо з власним санвузлом. Зручний кабінет для роботи вдома, а також багато додаткових місць для зберігання речей. До будинку асфальтований під’їзд, паркувальна зона для двох машин у дворі з відкатними воротами. Газони з блоком управління автополивом на 4 зони ТМ HUNTER. Також для комфорту проживання облаштована свердловина глибиною 25 метрів з джерельною водою, встановлено глибинний насос ТМ IBO. Септик на два колодязя на 10м3 (викачка 1 раз на рік). А для безпеки встановлена система відеоспостереження і сигналізація – ТМ AJAX. Цей будинок був створений для власного проживання, а не для комерційних цілей. Тому в будівництво і ділянку вкладено всю любов і бажання створити гармонійний особистий простір. Завітайте на перегляд і дізнайтесь ще багато цікавих і важливих подробиць. Без комісії для покупця!

ексклюзив
Могили Петра, 11

СВІЙ будинок! ЦІНА=ЯКІСТЬ Тарасівка/Тарасовка/13км до Теремки варіант поєднання роботи та житла, будинок з ремонтом на фасаді центральної вулиці добре утеплений в чудовій атмосфері зеленого саду різноманітних рослин. Напрямок активно розвивається та забудовується. В умовах воєнного часу – дачний сектор заселений по максимуму. Вигідне місце. Гарний потік машин. Гарний та стильний новий ремонт. Земля у власності. Будівля узаконена. Новий якісний ремонт, свердловина, електрика, септик, електричний котел, гарний заїзд з фасаду, у дворі власна парковка, великий мангал, два санвузли. Дві окремі кімнати для житла або офісу. Автономне живлення будинку від генератора. Перший поверх Кухня, три спальні тераса Другий поверх Дві великі кімнати з роздільним входом, одна кімната + санвузол та міні кухня. Окрема кімната/офіс із окремим входом. Тераса літня Також на територію заведено газ, воду та електрику.

ексклюзив
Шевченка, 99

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без%Продаж будинку на центральній вулиці села Тарасівка у Фастівському районі,поряд із Бояркою.Приємне розташування в селі,оточеному природою надає можливість насолоджуватися тишею та спокоєм поза міським шумом.Ви купуєте не лише площу будинку,а й радість відпочинку на природі щодня.На 27 сот землі розташований світлий,просторий будинок в чудовій атмосфері фруктового саду(яблуні,вишні,сливи...), кущі різних ягід(малина,смородина,порічка,ожина...),особистий газон та місце для вирощування квітів.Місце для гри дітей та можливість заводити домашніх тварин.Світлий,пятикімнатний, просторий з сучасним ремонтом будинок: три окремі мебльовані кімнати, кімната з диваном та телевізором,кабінет, кухня укомплектована меблями та побутовою технікою(холодильник,газова плита, посудомийна машина, бойлер) це місце де ви проводите більше свого часу,тож все продумано до дрібниць,сумісний санвузол,просторий коридор з шафою купе, веранда. Є допоміжні приміщення:літня кухня,підвал,двох поверховий гараж,сарай,своя свердловина,вигрібна яма, газове опалення. Велика земельна ділянка дозволить втілити мрії про великий сад та надасть можливість побудувати ще один будинок (за потреби). Розвинена інфраструктура в селі-наявність магазинів супермаркети,ж\д станція,школа, дитячі садки. Поряд знаходиться ліс та озеро де можна прогулятись пішки після виснажливого дня, відпочити з родиною,друзями,покататися на велосипедах,половити рибу. Приязні сусіди. Зручна розв"язка:декілька доріг у напрямку Києва-дозволить Вам швидко дістатися до місця роботи або інших цікавих місць у столиці,а також швидко повернутися додому.Не втрачайте часу та моменту,щоб стати власником цього прекрасного будинку в селі Тарасівка!Для перегляду та детальної інформації телефонуйте.0667702165

Шевченка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується на продаж просторий будинок площею 137 м2 і тераса 27м2. В будинку 4 кімнати + кухня студія. Дитяча + 2 гостьові, спальня зі своїм гардеробом і своїм санвузлом + гостьовий санвузол + кухня студія + котельня + коридор 25 м2. Будинок знаходиться в с Тарасівка Фастівського району у закритому котеджному містечку. Містечко повністю під відеонаглядом, підїзд з фемів, на території містечка є дитячий майданчик. За містечком лісок з озером де можна прогулюватися сімєю або зі своїми улюбленцями. Ділянка - 7,38 сотки. Будинок електричний, проведено 3 фази 10 кВт, є можливість докупити більше. В будинку стоїть електро котел потужністю 12 кв. В будинку камін яким отоплювали весь минулий сезон коли була відсутня електроенергія, залишаємо запас дров ( дуб 4 куба ). Висота потолків 3м. Стіни з піноблоку + пінопласт 150. Фундамент: сваї + лента. Криша з бітумної черепиці. По всій площі будинку прокладена тепла підлога, а також є радіатори, стоїть очистка води на весь будинок. Електрика розведена по максимальному, тому що робили для себе, а не на продаж, кабеля проложені в металорукаві. Багато різних підсвіток по будинку, підсвічується весь фасад, а також гараж. Проведена електрика під домофон, а також під відеонагляд. Стоїть кондиціонер. Виведені всі відливи у дренажні ями. Зроблений всюди ремонт з дорогих матеріалів. Всі кімнати обмебльовані. Дорога кухня. Фасади зі шпону, стільниця з каменя. У санвузлах теж стільниці з каменя. Вся техніка Самсунг. Територія повністю озеленена. Висаджені дорогі декоративні рослини, проведено полив, постелений газон. Парковка в дворі під 4 машини. Зроблена широка відмостка від будинку. Построєний гараж площею 42 м2 + барбекю 11 м2, підведена вода і каналізація до барбекю. В гаражі зроблена проводка під генератор. Каналізація - септик з переливом.

Лугова, 1

FOR SALE !!! Продаж нового сучасного будинка 155 м2 на 10 сотках в Тарасовці (село Нове), Київська область. На ділянці є гараж, навіс для авто, ландшафтний дизайн. В будинку 5 кімнат, велика гостьова з каміном і виходом на терасу, 2 с/в. Опалення – електрокотел з теплими водяними полами, , влаштовані інженерні комунікації для підключення твердопаливного та газового котла - газ на вулиці), є проект підключення до центральної міської каналізації по вулиці, камін - який обігріває весь будинок, розєм для підключення генератора, гараж з електроворотами, навіс для авто. Будинок утеплений базальтовою плитою 100 мм. Зроблений якісний паркан, бруківка золотий мандарин, ворота з електроприводом, вбудована кухня з усією технікою, включаючи посудомийну машину, індукційну плиту, витяжку, холодильник Samsung, душова кабіна на 1 поверсі та ванна на другому поверсі, водонагрівач та пральна машина Samsung. 20 кВт . Від Теремків 17 км, на авто 23 хвилини.Чудове і безпечне місце для комфортного прожавання і відпочинку. Телефонуйте і записуйтесь на перегляд, Сергій 050 566 09 61.

можливий продаж по єОселя
Святошинська

Втеча від метушні: ваша приватність за 30 хвилин від центра Києва! Втомились від галасу мегаполісу? Прагнете затишку, де панує тиша і спокій, а за вікном розкинувся мальовничий ліс? Тоді ваш шанс – одноповерховий будинок в Тарасівці, що за 30 хвилин їзди від центру Києва. Аскетична зовнішність будинку приховує розкішний світ всередині. 150 квадратних метрів продуманого простору, де кожен елемент вражає вишуканістю та якістю. Три затишні спальні, простора кухня-вітальня, два санвузли – все виконано з любовю до деталей і з використанням найдорожчих матеріалів. Це не просто будинок – це ваш особистий райський куточок. Тут ви зможете по-справжньому розслабитися, насолоджуючись тишею та співом птахів. А на просторій терасі з барбекю можна влаштувати незабутні вечори з друзями або затишні сімейні вечері. Ділянка 7+5 соток – це ваш власний зелений оазис, за яким доглядає досвідчений садівник. Тут ви знайдете безліч куточків для відпочинку, а ваші діти зможуть гратися на свіжому повітрі, не ризикуючи власною безпекою. Навіс для трьох авто позбавить вас проблем з паркуванням, а сучасні технології та системи безпеки забезпечать вам та вашій родині спокій та комфорт. Цей будинок – це не просто квадратні метри. Це стиль життя. Тут ви зможете жити, не афішуючи свій достаток, але й не відмовляючись від розкоші. Це місце для тих, хто цінує справжню якість, затишок і комфорт. Тарасівка – це не просто селище. Це мальовничий куточок природи, де ви зможете по-справжньому відчути єднання з природою. Поруч з будинком розташований ліс, де можна прогулятися, насолоджуючись свіжим повітрям та ароматом хвої. Не зволікайте, адже таких пропозицій мало! Звяжіться з нами вже зараз, щоб відчути на власні очі атмосферу цього неймовірного місця. P.S. Ціна будинку відповідає його якості та ексклюзивності.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Червона, 25

В тихому, мальовничому місці продається будинок Асфальтований під‘їзд Через дорогу ліс 300м до озера Сусіди облаштували дитячий майданчик Будинок двоповерховий 128кв.м 1поверх - кухня-гостьова, санвузол, кімната та коридор, гардеробна 2поверх - 3 окремі кімнати, гардеробна та санвузол Фундамент - армірований лєнточний глибиною 150см, накритий армірованою плитою і утеплений ззовні пінопластом 5см Стіни - газоблок D-500, товщиною 30см Перекриття між поверхами - ЗБ плити Перемички над вінами і дверима - залізобетонні 2 арміровані пояси над 1 і 2 поверхами Дах - металочерепицяімпортного виробництва Підлога - чорнова стяжка Вікна - 5 камерний проваль з 2 камерними склопакетами з ламінацією Литі бетонні ступеньки Є можливість добудувати дах для гаража або накриття для авто Висота стелі 3 м Тераса Світло 20кВт Ділянка 6.4 сот

Вітянська

Продаж будинку без комісії для покупця! 🔥🔥🔥 Поруч с. Юрівка, Віта-Поштова, Боярка, Крюківщина. Будинок розташований у с. Тарасівка (Києво-Святошинський р-н) в закритому котеджному містечку «Тарасівка». Комплекс під постійним відеонаглядом з можливістю підключення до Вашого смартфону. На території - дитячий майданчик, а в пішому доступі: зупинка транспорту, магазин, дитячий садок, школа. До межі Києва - 10 км. Будинок «Декум» має площу 104 м2+ терасу 18 м2, розташований на ділянці 6 соток, яка засіяна газоном. Висаджені туї та плодові дерева. Ділянка по периметру огороджена парканом з автоматичними воротами (Італія BFT). Великий паркінг для авто. У будинку зроблено раціональне планування та організація простору. Дизайнерський ремонт виконано з дорогих матеріалів за авторським проєктом з дотриманням усіх технологій. Планування: 3 окремі спальні кімнати, простора кухня-студія з виходом на терасу 18 м2 + гостьовий санвузол + основний санвузол + передпокій + котельня. Характеристика будівлі: - фундамент - стрічковий монолітний із заглибленням 2м; - стіни - газоблок + утеплення пінопласт 100 мм + фасадна штукатурка; - дах - бітумна черепиця; - вікна - змінені на пятикамерні, енергозберігаючі, дзеркальні; - підлога: плитка PAMESA VIGGO ROBLE + ламінат у спальних кімнатах. Комунікації: - зроблено заземлення; - електричний котел - 12 кВт з датчиком вуличної температури повітря; - вода - свердловина 50м + Система очищення води ECOSOFT; - каналізація – переливний септик 7,5м.куб; - бойлер - Gorenje 100 л; - камін на 16 кВт з обігрівом площі 160м2 з розведенням повітропроводів; - по всій площі будинку прокладено теплу підлогу, а також встановлені радіатори. Оснащення в будинку: Усі кімнати обладнані меблями. Кухня має сучасні фасади МДФ з акриловим покриттям та стільницю з дорогого матеріалу. Більшість побутової техніки марки Bosch. На деяку техніку ще діє гарантійний термін. У будинку залишається вся меблі, вбудована (прикріплена до стін) техніка. - Варильна поверхня: індукційна, із зоною приготування PowerFlex; - посудомийна машинка BOSCH 60 см; - холодильник BOSCH 70 см; - телевізори (2 шт) - у вітальні та спальні; - кондиціонери на 9 та 12 кВт, інверторні; - пилосос SAMSUNG POWERstick. Охорона будинку: ззовні зроблені закладні під камери. У будинку система охорони з датчиками руху. Домофон, Wi-Fi Mesh-система. Підвіря: - Допоміжне приміщення на вулиці з інвентарем; - По території викладено бруківку, зроблено систему дренажу для відведення надлишкової вологи на ділянці; - Зроблено систему автоматичного поливу Hunter з датчиком дощу. Можна керувати з телефону (є план). - Зона барбекю. + Залишається для нових власників: - метровий мангал для приготування їжі; - газонокосарка AL-KO; - генератор 8,5 кВт; - каркасний басейн 4,60 х1, 22 (17 тонн води).

Михайлівська

Продаж нового таунхаусу Aura Village з дизайнерським ремонтом 2023 в Віті Поштовій, Тарасівці. Дуже затишний, продуманий до деталей. Планування: на першому поверсі кухня-вітальня, санвузол з душовою, пральна кімната. На другому: спальня та зонально відокремлений кабінет/гардеробна. Всі меблі, техніка нові, якісні. Гарне місце для життя та відпочинку. Є власна територія біля входу в таунхаус та парковочне місце. Закрита на шлагбаум територія. Можливий продаж по Єоселі, Євідновлення. Поруч зупинка транспорту, Нова Пошта. До станції метро-10-15 хвилин.

можливий продаж по єОселя
Айвазовського

Продається вже побудований, 2х поверховий ТаунХаус - площею 100м2 в с.Нове (с.Тарасівка). Відмінний заміський варіант, за ціною однокімнатної квартири! 1,5 сотки землі. Продаж від забудовника. 52000 у.е. - ціна за вільне планування (стан після будівельників); 54000у.е. - ціна з перегородками за нашим проектом (стан після будівельників); 57000у.е. - ціна з перегородками + розведена електрика + штукатурка гіпсова; ! Всі варіанти мають сходи на 2й поверх. Закрита територія; Власна парковка для 2х авто + місце для гостьового паркінку; Задній двір 30м2. Призначення землі - під забудову та обслуговування власного будинку. Отоплення: індивідуальне від електрики. За домовленістю можемо підключити ГАЗ. В комплектацію (в даний бюджет) входить: - змонтовані каналізаційні труби, підєднані в септик; - індивідуальний септик на 2 колодязі (переливний) 6 м.куб; - індивідуальна свердловина з водою; - парковка для автомобіля; - 10квт світла, 3 фази, заведено в будинок + особистий лічильник; - великі панорамні вікна; - бронедвері; - металевий каркас сходів на другий поверх; - загальні: ворота на вїзд та ворота на виїзд (відкатні) та хвіртка; - територія вимощена плиткою ФЕМ; МОЖНА ЗАМОВИТИ РЕМОНТ - ПІД ЧИСТОВУ: - стяжка (машинна) підлоги; - штукатурка (машинна) стін; - тепла підлога на 1-му поверсі; - розводка труб опалення на 2-му поверсі; - розводка кабелів електрики та світла по будинку; - розводка водопостачання (виводи під змішувачі для води); Будинок ДУЖЕ ТЕПЛИЙ побудований з: - стіни з газоблоків 300мм; - утеплювач зовнішніх стін 100мм.; - фундамент з бетону м350; - фасади будинку системи Ceresit + пофарбовані; - перекриття між поверхами з залізобетонних плит перекриття; - дах накритий металевою черепицею + утеплений мінеральною ватою товщиною 200 мм.; Найближча інфраструктура: Магазини; Церква; Нова Пошта; Дитячий садок; Стадіон та спортивні майданчики; 10 км. від Кільцевої дороги. У разі зацікавленості – запрошуємо на перегляд! Локацію відправлю до VIBER або TELEGRAM.

Київська

Пропунується до продажу будинок в котеджному містечку в Тарасовці. Киівська обл, 7 км від Києва. Одноповерховий будинок 74 мкв з газо блоку з максимальною чистовою обробкою: виконано розведення електрики, води та каналізації по точках, розведено опалення, встановлені радіатори, зроблена теплова підлога, встановлений електричний котел, на стінах гіпсова штукатурка, на підлозі часткова вже плитка, часткова лазерна стяжка. Свій двір 6 соток, паркан, відкатні ворота. Свердловина води, 2 вигрібні ями. Є можливість встановити камін( димохід змонтований).Будинок під охороною. Високоякісне будівництво з дотриманням всіх норм та технічних вимог зробить ваше проживання в цьому будинку безтурботним. Поруч з будинком є поштомат. В 500 м продуктовий магазин

Шевченко

Тарасівка, Обухівський район. Атмосфера затишку та гармонії, спів пташок, свіже повітря, сосни, місце де хочеться залишитися. Домоволодіння складається з двох окремих будинків. Будинки розміщені на ділянці 65 соток з ландшафтним дизайном, штучний струмок та водоспад, басейн 3*10, баня, погріб, спортивна площадка, навіс для 2 авто. Система автополива, фруктовий сад, вихід в ліс. Основний будинок 370 м.кв. : 1 поверх: простора кухня, вітальня з каміном, спальня, санвузол, панорамна майстер - кімната з виходом на терасу(гардеробна кімната, санвузол). 2 поверх : дві спальні кімнати, камін, зимовий сад, санвузол. Цоколь: гардеробна, дві побутові кімнати для комунікацій, кімната відпочинку- кінозал. Виконаний якісний ремонт в поєднанні стилів. Повністю облаштований будинок для комфортного проживання. Другий будинок 200 м.кв. з гаражем на 2 авто. 1 поверх: кухня, санвузол; 2 пов: 2 кімнатита санвузол . Камін. Всі комунікації підключені та налаштовані для максимально зручного використання: газ, світло 30 кВт власна підстанція, генератор 16 кВт, система очистки води , 3 скважини, септик на 14 куб., сигналізація. Чудова локація, гарні сусіди. Без комісії для покупця. Ціна: 580 000 у.е.

Пушкіна

БЕЗ% (без комісійних для покупця) Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с. Тарасівка, вул. Зелена, 10 Вашій увазі продаж двоповерхового будинку з ідеальним плануванням та розташуванням! 10 км до Теремків! Пропонується до продажу дім загальною площею 255 м2, розташований на ділянці 6 соток. Будинок: Ідеальне планування з актуальним для нашого часу цокольним поверхом - 96.7 м2. Просторий гараж для вашого авто, підсобне приміщення, місце для розташування території спортивного відпочинку або облаштуванням вашого простору за всіма необхідностями. Перший поверх (планування представлене на фото) зонований. Простора кухня-їдальня для затишних сімейних вечорів в колі друзів з виходом на задній двір. Гостьова кімната та перший с.у. Другий поверх являє собою повноцінні 4 кімнати для облаштування стальних зон, кабінету, дитячої, ігрової. Крутезною частиною будинку є балкон з неймовірним виглядом на ліс. Територія будинку відокремлена від сусідів, задній двір досить просторий - є місце для майбутнього саду або басейну або просторої тераси. Комунікації: вода - свердловина, газопостачання, електропостачання, каналізація власна. Зроблений косметичний ремонт. Локація: Направлення (Боярка, Юрівка, Нове, Крюківщина, Вишневе, Гатне, Чабани) Прямий виїзд до Києва, перша вулиця, 5хв великий маркет та заправка, дуже затишна вулиця та приємні сусіди, поруч приватний дитячий садок.

Зелена, 10

Продається двоповерховий таунхаус 127 м2 в Тарасівці, Київська область в котеджному містечку закритого типу, вулиця Михайлівська 1. Будинок ведений в експлуатацію. Таунхаус знаходиться в середині містечка, не крайні. Планування Перший поверх: - гостьова кімната, - коридор, - велика кухня-вітальня, - санвузол. Другий поверх: - 3 великі кімнати, - великий санвузол. Гарна велика тераса, завезена додаткова фура чорнозема, розміром 5*3м. Перед входом в таунхаус є 2 паркомісця. Територія закрита, є КПП. Стіни з газоблока, монолітні сходи, є утеплення 100 мм, дах з бітомної черепиці, утеплена 200мм, вікна – 5-камерний профіль, 2 камерний склопакет Є свердловина 50 м. Електрика від Київобленерго Зручне місце розташування, до Києва 10 хв, близько метро Теремки. Поруч приватна школа Britannica school, та дитячий приватний садочок 50 м. Документи на таунхаус є.

Михайлівська вулиця, 1

Продаж будиночку у с. Тарасівка зі своїм виходом на воду Пропонуємо до уваги дво-повеховий будинок у Києво-Святошинському районі, с. Тарасівка, загальною площею 140 м.кв. Чудова альтернатива квартирі, тихе, комфортне місце . Великою перевагою є те, що Ви можете обирати варіант оздоблення на свій смак. Також, можна передбачити систему опалення і життедіяльності таким чином, що Ви не будете залежити від загальних комунікацій. Будівництво 2021 року. Під чистове оздоблення. Будинок має поштову адресу, можлива прописка на цю адресу. Готовність будинку до здачі - "під чистове оздоблення", із введенням усіх комунікацій у будинок. Висота стелі – 3м. Інфраструктура: • В радіусі 3-7 км є все необхідне - аптеки, супермаркети, банківські відділення, почти, парк, озера, ліс, спортклуби, садочки, школи, сто, клініки, салони-краси та інш. • До Києва 15-20 хвилин на авто. • Зупинка громадського транспорту – 5 хвилин. Матеріали: • Стіни –газоблок, утеплювач – базальтова вата; • Дах- металочерепиця, утеплювач – парабар’єр; • Вікна – Rehau(антивандальна фурнітура); • Опалення передбачено за рахунок електрокотла, але є можливість встановити альтернативний варіант(твердопаливний котел). Комунікації: • Електрика – 10кВт, ; 3 фази; • Скважина 52 метра; • Септик, 4 кільця, 8 кубів. Ділянка: • 4 сотки, з прямим виходом до води, правильної форми; • Прибудинкова територія обнесена парканом з автоматичними воротами і викладена тротуарною плиткою. Планування: • кухня, вітальня з каміном і виходом на терасу і панорамним вікном(тераса виходить вінками у внутрішній двір) • 4 спальні(15м,14м,11м 11 м..) • 2 Ванні кімнати (7м), вбиральня(2,7м) • Хол(15 м.), передпокій(10 м.), тех. Приміщення(5))

ексклюзив
Сковороди

Без комісії! Продаж затишного будиночку у с. Тарасівка. Пропонуємо до уваги одно-повеховий будинок у Києво-Святошинському районі, с. Тарасівка, 120 м.кв. Чудова альтернатива квартирі, тихе, комфортне місце . Великою перевагою є те, що Ви можете обирати варіант оздоблення на свій смак. Також, можна передбачити систему опалення і життедіяльності таким чином, що Ви не будете залежити від загальних комунікацій. Будівництво 2021 року. Зроблено єлектрика, стяжка, штукатурка, тепла підлога по всьому будинку, водопровід з інсталяцією. Будинок має поштову адресу, можлива прописка на цю адресу. Готовність будинку до здачі - "під чистове оздоблення", із введенням усіх комунікацій у будинок. Висота стелі – 3м. Інфраструктура: • В радіусі 3-7 км є все необхідне - аптеки, супермаркети, банківські відділення, почти, парк, озера, ліс, спортклуби, садочки, школи, сто, клініки, салони-краси та інш. • До Києва 15-20 хвилин на авто. • Зупинка громадського транспорту – 5 хвилин. Матеріали: • Стіни –газоблок, утеплювач – базальтова вата; • Дах- металочерепиця, утеплювач – парабар’єр; • Вікна – Rehau(антивандальна фурнітура); • Опалення передбачено за рахунок електрокотла, але є можливість встановити альтернативний варіант(твердопаливний котел). Комунікації: • Електрика – 10кВт, ; 3 фази; • Скважина 52 метра; • Септик, 4 кільця, 8 кубів. Ділянка: • 6.5 соток, правильної форми; • Прибудинкова територія обнесена парканом з автоматичними воротами і викладена тротуарною плиткою. Планування: • кухня, вітальня з каміном і виходом на терасу і панорамним вікном(тераса виходить вінками у внутрішній двір) • 3 спальні(15м,14м,11м.) • Ванна кімната(7м), вбиральня(2,7м) • Хол(15 м.), передпокій(4 м.), тех. Приміщення(2,68м)

ексклюзив
Гончара

Тарасівка Продаж пів будинку загальною площею 71,3 м.кв. Чотири кімнати площею 15,6 м.кв., 22,9 м.кв. 6,4 м.кв. 8,1 м.кв. Кухня 7,2 м.кв. с/в 4,2 м.кв. Ділянка розміром 5,23 сотки. у дворі є гараж, хоз приміщення, погріб. Вулиця асфальтована, повністю забудована. Будинок максимально підготовлений до ремонту, вивезем все зайве. Стіни підготовлені до оштукатурення. Встановлений новий камін. Підключене світло, газ. Вода- скважина. Розташування - поруч з центром села, поряд вся інфраструктура.

Калініна

Він гарний та затишний, просторий та світлий. Будинок для вашої сімʼї! Локація- с. Тарасівка, Київська область, Фастівський район. Тут все продумано та зроблено з любовʼю. 1-й поверх - кухня, зал, спальня, котельня, санвузол, гараж. 2-й поверх - три спальні, кабінет, гардеробна кімната, санвузол. Має повноцінне горище. В залі встановлено камін, який буде вас зігрівати взимку. Будинок повністю облаштований для комфортного проживання. Є газовий та твердопаливний котел на обігрів будинку. В дворі панує краса. Є власний садок, дитячий майданчик, встановлено басейн. А на просторій терасі ви будете відпочивати всі разом. Запрошуємо вас на перегляд Вашого житла! При відсутності звʼязку, телефонуйте або пишіть на вайбер.

Лісова

Без комісії! Продаж будинку з ремонтом у с. Тарасівка зі своїм виходом на воду. Пропонуємо до уваги дво-повеховий будинок у Києво-Святошинському районі, с. Тарасівка, загальною площею 140 м.кв. Чудова альтернатива квартирі, тихе, комфортне місце . Будівництво 2021 року. Будинок має поштову адресу, можлива прописка на цю адресу. В будинку зроблений якісний ремонт, тепла підлога на 1 та 2 поверсі, діючий камін, як альтернатива отоплення, встановлений єлектричний двухконтурний котел з wi-fi, Tatar -line. Стіни в будинку під покраску, в кімната на підлозі ламінат, в кухні-гостинній - плитка. Санузли в кафелі, встановлена сантехніка, багато освітлення. Висота стелі – 3м. Інфраструктура: • В радіусі 3-7 км є все необхідне - аптеки, супермаркети, банківські відділення, почти, парк, озера, ліс, спортклуби, садочки, школи, сто, клініки, салони-краси та інш. • До Києва 15-20 хвилин на авто. • Зупинка громадського транспорту – 5 хвилин. Матеріали: • Стіни –газоблок, утеплювач – базальтова вата; • Дах- металочерепиця, утеплювач – парабар’єр; • Вікна – Rehau(антивандальна фурнітура); Комунікації: • Електрика – 10кВт, ; 3 фази; • Скважина 52 метра; • Септик, 4 кільця, 8 кубів. Ділянка: • 4 сотки, з прямим виходом до води, правильної форми; • Прибудинкова територія обнесена парканом з автоматичними воротами і викладена тротуарною плиткою. Планування: • кухня, вітальня з каміном і виходом на терасу і панорамним вікном(тераса виходить вінками у внутрішній двір) • 4 спальні(15м,14м,11м 11 м..) • 2 Ванні кімнати (7м), вбиральня(2,7м) • Хол(15 м.), передпокій(10 м.), тех. Приміщення(5).

ексклюзив
Сковороди

Без % Продается 1-этажный отдельный дом Киево -Святошинский р-н, с. Тарасовка ( Боярка) Вита Почтовая жк Tarasivka, закрытая, охраняемая территория . Дом новый, уютный, очень теплый ! общей площадью 106 м2 + терраса 25 м2 раздельные 3 спальни , просторная кухня гостиная , прачечная, вся бытовая техника , мебель.. с/у , душ , электро котел, подогрев пола, очистка воды, скважина, септик, участок 7 сот , газон , бассейн 3*6 с подогревом, шезлонги, зона барбекю , огород, . Вольер. Освещение по участку , асфальтированы подъезд . Соседи жк Наш дом, Green Hills , Грин Хилл , садик жк Real остановка транспорта . Крюковщина ,Вишневое , Киев .

можливий продаж по єОселя
Михайловская

Ексклюзивний продаж будинку в КМ “Наше містечко” с.Тарасівка Фастівського району, що знаходиться в 13км від метро Теремки! Затишний, світлий, просторий будинок, у якому виконаний якісний ремонт, укомплектований усією необхідною технікою та меблями для зручного проживання. Цей двоповерховий будинок площею 240 квадратних метрів запрошує вас в світ затишку та комфорту: перший поверх – включає окрему кухню, вітальню, санвузол, технічне приміщення та вихід в гараж, на першому поверсі також розташований гостьовий санвузол із душовою кабіною, на другому поверсі - 5 окремих кімнат та два роздільні санвузли. Будинок побудований в 2010 році, ремонт виконаний 8 років тому. Все зроблено з душею та якісно. Загальна скважина на воду, септик, газове опалення (індивідуальне регулювання опалення в кожній кімнаті, в будинку дуже тепло). Установлена водоочисна система, бойлер, газовий котел. Красива та доглянута територія складає 8 соток. Для відпочинку обладнаний дворик із зоною барбекю, багато дерев та кущів, а також є місце для паркування автомобіля в гаражі та поруч біля будинку. Територія котеджного містечка повністю закрита, в’їзд через шлагбаум та охорону, яка працює 24/7. Будинок знаходиться в мальовничому місці, має поруч декілька озер з облаштованими пляжами, місцем для риболовлі або просто відпочинку на природі зі своєю родиною. Також ви можете відвідувати ресторан, що має красивий краєвид на озеро. Поруч школа, магазини, аптеки, пошта і багато чого іншого. Зробіть крок до вашої мрії про ідеальний дім – цей будинок чекає саме на вас! Буду рада бачити вас на перегляді, для запису пишіть на Viber, Telegram або телефонуйте за вказаним номером.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Івана Гончара, 6

Таунхаус з великим подвірям, двома паркомісцями та на половину зробленим ремонтом !!! Таунхаус у містечку Aura Village - унікальне містечко з таунхаусами невеликої площі. Заїзд через шлагбаум, більшість таунхаусів вже заселено, тихе та спокійне місце. Відстань до Києва 11-12 км (10-15 хвилин на авто). Зручний заїзд в Київ через одеську трасу, або на окружну дорогу. Прям біля комплексу є продуктовий магазин та піцерія У продажі кутовий таунхаус (сусіди тільки с однієї сторони), який має більшу площу подвіря, ніж інші будиночки, близько 40 м2. Також за будинком закріплено своє паркомісце (можна розширити до двох паркомісць). Загальна площа таунхаусу 46 метрів 1 поверх: кухня + сан. вузол 2 поверх: одна велика кімната 20 м2 Будинок збудований з газблоку, додатково по фасаду утеплений пінополістиролом, дах покритий металочерепицею. Перекриття та сходи – моноліт. Дорогі вікна Glasso (3-е скління, 5- камерний профіль. Броновані добротні вхідні двері (100 кг). Автономне опалення Асфальтований підїзд. Озеленення. Тротуарна плитка. Вже розведена електрика по всьому таунхаусу Встановлено електричний котел Повністю розведена система води та опалення Повністю проведена тепла підлога на першому поверсі Встановлені перестінки між сан. вузлом та кухнею, також стоїть перестінок на другому поверсі Повністю поштукатурені стіни Зроблені виводи під кондиціонер Окрема фаза електрики на генератор Розглянемо продаж через єОселю! Телефонуйте, з радістю відповім на всі питання та проведу перегляд !

можливий продаж по єОселя
Айвазовського

Продам Без комісії в затишному місці шикарний будинок з усім необхідним для комфортного проживання та відпочинку! Два поверхи Комфорту та Тепла! Тарасівка, вул.Лісова 15 кВт світла 29 метрів скважина 2 перелітних ями Зроблено виводи під зону барбекю. Утеплений мінеральною ватою 100 Криша - бітумна черепиця. Армована подушка з бетону. 2 ряди блоків на які ще є арма пояс. Є всі фото на етапі будівництва, бо робилося для себе. Початок будівництва 2014 рік Дуже грамотне та функціональне планування будинку дозволить Вам жити у гармонії з родиною і насолоджуватися життям. Перший рівень: -Простора кухня -Спальня -Вітальня з каміном -Санвузол -Шафа-гардеробна Другий рівень: -Три окремі спальні -Кабінет -Гардеробна -Санвузол Будинок повністю з ремонтом,меблями та побутовою технікою. Гарна прибудинкова територія:власний басейн, власний дитячий майданчик, троянди та фруктовий сад. На просторій терасі поміститься велика родина на святкову чи романтичну вечерю. Опалення: Газовий та Твердопаливний Котли, вода з власної свердловини, септик з переливом. Все зроблено грамотно та з любовью. Дуже гарно розвинена інфраструктура:поруч ліс, продуктові супермаркети, кафе,та багато різних магазинів,школа і садочок. Актуально! Перегляди по домовленості! Зручна транспортна розвязка. До Києва метро Теремки їхати 20-30 хвилин.

Без % Продам будинок/котедж. Тарасівка/Нове/Боярка/Віта Почтова/Чабани

Гарна пропозиція ! Продам шикарний Котедж в сучасному обжитому районі! Тарасівка,Березова вул. (В пригороді Києва, до метро"Теремки"-13 км) Будинок побудований з якісних матеріалів в 2011 р. (будували для себе) Стіни-керамоблок+15 см утеплювач; Дах-металочерепиця. Площа будинку -220 квм; 1-й поверх: -простора світла кухня 29,5квм з виходом на терасу; -вітальня 32 квм з висотою стелі 3,5 метри; -кімната 21,6 квм з гардеробною 6квм; -санвузол 7,8 квм; -котельня-майстерня 19,2 квм; -сходи на 2 поверх. 2-й поверх: -світлий хол 38квм ; -кімната 18,3 квм з діючим каміном,гардеробною; -кімната 16,4квм,обладнана спортивним інвентарем; -санвузол 7квм+сауна 4,2квм; -3 лоджії Висота стелі на 2 поверсі- 2,7 м. Будинок з ремонтом, мебльований і з сучасною технікою. Комунікації: Опалення -газовий 2х контурний котел; Електроенергія-15 кВт+ +Сонячна станція на 9кВт; Кондиціонери 4 шт; Вода-своя скважина 50 м; Каналізація-септик з переливом. Ділянка 10 соток,доглянута. Автополив,альтанка,зона відпочинку. Ворота відкатні,автонавіс для трьох автомобілів. Будинок в гарному стані,всі комунікації працюють,стан"заїжджай і живи" в комфортному місці! Телефонуйте,відповім на питання,по запиту -надішлю додаткові фото і відео огляд будинку і ділянки.

Продам шикарний котедж 220квм з ділянкою 10 соток
123...5
1 - 24 з 97 результатів

Географія Тарасівка