ЛУЧШЕЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДЛЯ ВАС ! - Продается дом в с. Щасливе, Бориспольский р-н, Киевская обл. - Общая площадь дома 241 кв. Площядь учястка - 11 сот. - Также есть действующий отдельно стоящий банный комплекс. - Заведены на дом все коммуникации. - На 1-м этаже расположена большая кухня-студия с выходом на террасу, санузел, гардеробная и гостевая комната. - На 2-м – 3 спальни, гардеробная, санузел, пастирочная комната. - Двор огорожен стильным забором. - Дом расположен в тихом месте, отлично развита инфраструктура поселка. - Есть школа, дет.сад, рынок, больница, аптеки, множество магазинов и кафе, 2 супермаркета, теннисные корты и футбольные поля. - Хорошая транспортная развязка. До М.Бориспольская или М.Харьковская 15 мин на общественном транспорте или 10 мин на авто.

Райдужна, 10

Продам танхаус 120м 3 сотки землі, район Табора. Зупинка 5 хвилин, Вулиця Благовісна. 4 кімнати, кухня-вітальня. Навіс на машину, електрокотел, газ підведений до будинку. Велика відкрита тераса. Будинок правильної форми. Гарні сусіди. Чисте повітря. Найкраща школа по району. Дитячий садок. До Києва 7 км. Маршруткою 25 хвилин.

Благовісна

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам Будинок Ценрт Села Щасливе. Будинок потроєний з газоблоку 40см, базальтова вата 5 см, мембрана, клінкерний фасадний креп, покрівля керамічна клінкерна черепиця, утеплення 40-50 см. Фундамент - литий, блоки. Опалення теплового насоса. Свердловина, система очищення, помякшення води, побутова техніка служитиме довго. Зворотний осмос для питної води. Гараж та холодний підвал у ньому. Відкатні автоматичні ворота, паркування на 2 авто та автоматичні ворота в гараж. Підсвічування фасаду будинку, датчики руху вуличного освітлення. Озелення ділянки, плодові дерева, газон, автоматичний полив, зливи, датчики дощу. Плита в кухні електро-газова. Сигналізація.

можливий продаж по єОселя
Надії пров.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок 115 м 6 соток Повністю мебльований. Три окремі спальні. Кухня 22м. Велика тераса, ландшафтний дизайн. Газовий котел, стабілізатор електрична, озеленення ділянки, дерева, що плодоносять, автополив, датчик дощу. Навіс на намшину.Автоматичні ворота. Свердловина, вигрібна яма Центр СЕЛА, поліклініка 5 хвилин ходьби, садок навпроти, школа 8 хвилин ходьби. До Києва 7 км.

можливий продаж по єОселя
Надії пров.

Щастя починається тут. Продаж Будинку( Дуплекс) с.Щасливе; пропонуємо новий Дуплекс з ремонтом на 90%; є паркомісце; 8 соток землі; два поверхи. На першому поверсі класно розташований кабінет та кухня вітальня з каміном; тераса; гостьовий с/в. З другого поверху, з вікон спалень відкривається чудово панорамо сходу та заходу сонця, спів пташок буде заряджати Вас на цілий день; також на верхній терасі ВЖЕ ВІДКИТИЙ ПЛЯЖНИЙ СЕЗОН . Під час зведення дуплексу використовувалися лише сертифіковані матеріали високої якості. Бетон із заводу Ковальської. Дах металочерепиця виробництва Фінляндія з високоякісним підшивним матеріалом. Зовнішні стіни Кератерм 380. Внутрішні стіни червона цегла. Межповерхові перекриття моноліт. Поруч живуть приємні сусіди. В 10 хв супермаркети, кавʼярні, школа та садочок. Краще один раз завітати до нас і переконатися, а далі вибір за Вами.

можливий продаж по єОселя
Надії пров.

Продаж дуплекса у с. Щасливе, Бориспільський р-н, Київська обл. Загальна площа кожного дуплекса - 115 м2, кухня – 16,5 м2. Дуплекс збудований у 2023 році, готовий до внутрішніх робіт. Практичне планування:: 1-й поверх: передпокій, кухня, вітальня з виходом на терасу і великий санвузол. 2-й поверх: 3 окремі спальні та санвузол (наразі вільне планування). Стіни з газоблоку, утеплені пінопластом 10см, оштукатерені та пофарбовані. Дах-металочерепиця, утеплений мінеральною ватою + гідроізоляція + пароізоляція. У дворі місце під авто, забор по всьому периметру, тротуарна плитка, відкатні ворота. Земельна ділянка площею 3,2 сотки (на кожен дуплекс), цього достатньо для облаштування гаража або навісу для авто, дитячого майданчика, альтанки для відпочинку. Комунікації: електрика (10кВт) з можливістю збільшення, свердловина-40м та септик (на кожний дуплекс окремо). Сусіди навпроти та збоку збудовані. Інфраструктура селища гарно розвинена. В 300м зупинка громадського транспорту, продуктовий магазин, сучасний дитячий та спортивний майданчики, футбольне поле. У пішій доступності дитячий садок, школа (є шкільний автобус), тенісні корти. Також є багато магазинів, кафе, ресторанів, салонів краси. Укрпошта, та відділення Нової Пошти, супермаркет Фора та АТБ, тренажерний зал, СТО. Гарна транспортна розвязка. До метро Бориспоської-11км, до метро Харківської- 15 хвилин на громадському транспорті або 10 хвилин на власному авто. Відмінний варіант для комфортного заміського життя під Києвом. Ціна 73.000$ Без комісії для покупця. Представник власника Тимофій Садіков

Костянтинівська

Продається ексклюзивний будинок в селі Щасливому, Бориспільський район. Поруч Гора, Вишеньки, КМ "Золоче". Розташований в 8 км по Бориспільській трасі від Києва. Повністю готовий будинок із дизайнерським ремонтом. Загальна площа будинку становить 209.4 кв.м та має зручне планування. На першому поверсі знаходиться: передпокій, простора та світла кухня-вітальня з виходом на терасу і задній двір; також кабінет/ гостьова кімната, тренажерний зал, санвузол, котельня; Ще одна чудова особливість будинку — критий басейн з протитечією, баня та хамам з виходом в будинок та на терасу. На другому поверсі: санвузол другого поверху, гардеробна кімната, дві дитячі кімнати та головна спальня з виходом на балкон — де відкривається неперевершений краєвид на ліс. Комунікації: електроенергія 20 кВт, свердловина 76 м, та септик з переливом. Будинок має електричне опалення. На першому поверсі та санвузлі другого поверху водяна тепла підлога, в спальних кімнатах другого поверху встановлені радіатори — все за технологічними нормами будівництва. Камери відеоспостереження на ділянці та охоронна система — гарантують безпеку Вашого будинку. В будинку є вся необхідна побутова техніка: пральна та сушильна машини, електричний котел, система очищення води, варильна поверхня, духова шафа, холодильник, посудомийна машина тощо. Встановлені сонячні панелі та генератор, що забезпечить альтернативним джерелом світла. Загальна площа ділянки 7.8 сотки (правильної форми). Територія огороджена парканом, встановлені відкотні ворота з приводом, навіс для 2-3 автомобілів, є місце обладнане зарядним пристроєм для електричних авто. Гостьовий будинок. Площа 70 кв.м, має обладнану кухню та караоке-зону, де можна проводити приємні вечори з родиною та друзями. Всі доріжки викладені тротуарною плиткою, по периметру паркану висаджені туї, газон з автоматичним поливом. Також є вольєр для собаки. Локація будинку в новому кварталі — недалеко від лісу, що гармонійно поєднується з чистим та свіжим повітрям. Зручна транспортна розв’язка, без заторів!! До Києва 7 хв, до Борисполя 10 хв на авто. Поруч зупинки громадського транспорту. Розвинена спортивна школа, дитячий садок, супермаркети (ФОРА), (АТБ). Ресторани, дитячі та спортивні майданчики, тенісні корти. Відділення Нової Пошти. Парки для прогулянок. Не зволікайте, а обирайте час для перегляду — станьте власником розкішного будинку! Пропозиція без комісії для покупця! Код об’єкту-14140

Довженка, 28

Без %! Ексклюзив! Щасливе! Шикарна вулиця з гарними сусідами, з великими сучасними будинками! Продам шикарний 2 поверховий будинок з мансардним поверхом та цокольним , який має 9 кімнат,гараж на 2 автомобіля та сауну з басейном ,побудований у 2006 році для великої дружньої сімї! Дуже зручний з підсобними будівлями системами обслуговування, сигналізацією, садом, теплицею, городом! Навкруги сосни, чисте повітря, зручна інфраструктура. За невеликі гроші ви можете зразу жити та насолоджуватись заміською атмосферою, але з міськими зручностями життя!Будинок має дуже вдале планування,на 1 поверсі розташована гостьова зона: сходи ,тераса, прихожа,велика кухня з балконом та вбудованою дубовою кухнею з островом, яка переходить до столової зони, а потім у вітальню з каміном, також є 2 санвузли,кабінет та вихід на велику закриту веранду 30 кв.м.,а ще є кабінет та вихід до гаражу. На 2 поверсі є: 5 спален,гардеробні,4 санвузли з ванною та душем з вікнами,спільний холл та вихід до зимового саду 33 кв.м. На 3 мансардному поверсі є велика гостинна з санвузлом та 4 кімнати з гардеробними.На цокольному поверсі є:спортзал,котельня з газовим та твердопаливним котлем,комори та зону комплексу сауни,яка містить велику кімнату з сауною,душевою,санвузлом та зону басейну. Весь будинок має гарний паркет,мансарда оздоблена деревом,деревяні гарні двері.Земельна ділянка 18 соток+5 соток під город,всюди колонки для поливу,теплиця має свій накопичувач води для поливу, газони, квітники, дорослі фруктові дерева та виноград, невеличкий двоповерховий будинок для хозяйських потреб, все щоб гідно жити та радіти життю. Ціна 300000 $.Доречний торг до реального продажу, без комісії!!!

Зоряна

Без комісії та %. До продажу пропонується чудова ділянка землі, в с. Щасливе. Майже рівної, квадратної форми. З ідеальним асфальтованим підїздом. А в подарунок до ділянки - двоповерховий будиночок 90 кв.метрів і гостьовий, що окремо стоїть. Кожна будова має свою свердловину та свій септик. У будинок заведено 3 фази, 10 квт. Красивий молодий сад з плодоносними деревами. Можливість басейну. Тихо, комфортно, і птахи співають... Не пропустіть свій шанс, придбати нерухомість про яку Ви думали... Записуйтесь на перегляд прямо зараз. Без відсотків для покупця. ID: 1558

ексклюзив
Героїв Майдану вулиця

Продаётся КРАСИВЕЙШИЙ дом , 250 кВ м . Участок 26 соток. село СЧАСТЛИВОЕ. Резиденция Forest House в Счастливом Резиденция Счастья- калифорнийские технологии в лесу под Киевом Купите Счастливый дом для счастливой семьи. Он уникален. двухэтажный особняк 250 кВ м. СПА с РИМСКОЙ парной, сигарной, эксплуатируемой кровлей, гараж на 2 авто, патио с бассейном, навес с барбекю-зоной. Никаких архитектурных излишеств: лаконичный белоснежный минимализм и окна остеклением 3х6 метров. Колодец камина на втором ярусе превращается в часть остекления ванной комнаты; сигарная-кальянная оснащена мощной системой очистки воздуха; никаких висящих проводов и удлинителей: инженерная начинка дома продумана до мелочей. В Счастливом доме под Киевом реализованы высокие технологии экстра-класса: меняйте освещение и температуру, управляйте звуком, инженерными сетями и настроением пространства с помощью системы Умный дом от американской корпорации Crestron Electronics; низкопотенциальные потоки воздуха генерируются теплом земли и распределяются по дому энергоэффективным котлом Vaillant; климат контроль с доочисткой и увлажнением воздуха системой Daikin; эксплуатируемая мембранная кровля дает дополнительное пространство для отдыха и активных занятий, прослужит минимум 50 лет. Продуманная планировка безупречна: въездная группа включает удобную ПЛАНИРОВКУ и гараж. В непогоду дойти до дома можно под крытым стеклянным переходом. Высокие сосны заповедного леса служат фоном для красивой лужайки, просторной террасы, бассейна Infiniti с переливом. Выход на террасу со стороны кухни-столовой и гостиной ЗОНЫ создает простор для делового, дружеского и семейного общения. В особняке четыре спальни, тренажерный зал, парная, гардеробные. Минималистичный дизайн в современном стиле: скрытые двери, парящие лестницы, сценарная led-подсветка; дизайнерская мебель и сантехника; массивный портал-перегородка с живым камином; комфортная зона отдыха с домашним кинотеатром. на въезде построен домик для охраны с мини кухней, сан узлом, кроватью и шкафом. Нет нужды спорить с архитектором, контролировать строителей, ждать растаможку уникальных отделочных материалов из Испании. Ваш стильный дом полностью готов: в камине весело потрескивают дрова, тренажерный зал в ожидании интенсивных нагрузок, у бассейна стоят шезлонги, на ровно подстриженном газоне по вечерам зажигаются светильники на солнечных батареях. Экономьте ВРЕМЯ для комфортной жизни в Резиденции . Продажа современного дома HI-Tech . село Счастливое. Конфіденційність гарантуємо, Дзвоніть. АН "Ваш Успіх". Запрошуємо до співпраці власників.

Полевая, 23

✅Якісний будинок в сучасному стилі в передмісті Києва , 8 км Київ, с.Щасливе 📍Київська область , Бориспільський район , село Щасливе , вулиця Шевченка . ✅Будинок 2021 року будувався для себе з душею , всі матеріали самі якісні. В будинку є повністю все щоб переїхати і жити. ✅Планування від дизайнера і архітектора. ✅1 поверх: коридор, гараж, дитяча ігрова кімната, ванна кімната гостьова, великий зал з панорамними вікнами та виходами на терассу, простора кухня з вбудованою технікою, пральна/топочна. Підсобне приміщення під сходами. ✅2 поверх: 4 спальні, 2 ванних кімнати ✅Горище: дуже якісне утеплене ( є розетка і інтернет) усе в дереві. ✅ 250кв метрів З терасами і балконом 330кв Фундамент бетон 160см Стіни: натуральні керамічні блоки 44см Перестінки: цегла натуральна червона Армопояс на всі стіни несущі та перестінки Арматури дуже багато 🔥Перекриття бетон (1-2 поверх) Сходи мармур/бетон Електрика мідь 4. 5км утеплювач мінеральна вата 10см фасад Утеплення мінеральна вата 40см дах Фасад: керамічна плитка з армованою підкладкою і посилювачем Дах: фальц Німеччина, підшив та відливи Австрія метал. Двір бруківка з підкладкою бетонною плитою і арматурою Весь Будинок утеплений і зроблені мости відводу холоду . ✅Своя Скважина . ✅Каналізація 8 кілець , переливна система, самоочищення ✅Літній будинок, з каміном/барбекю, кухнею. ✅Очистка води якісна Сигналізація, відео спостереження ( доступ IOS, android, PC) ✅Кондиціювання всього будинку ✅Гараж мрія в ньому є все (інструмент, техніка, газонокосарки) ✅Двір авто полив, туї 180см, ялинка , та фруктові дерева. ✅В будинку є все від побутової техніки до столових приборів. Техніка найкращих виробників, Стосовно ремонту: все саме якісне, вкладена душа сімʼї. В будинку е все необхідне, техніка, постіль, ковдри … ✅Генератор, система автоматизації Все робилось згідно нових світових технологій ✅Маю всі етапи будівництва(фото відео) ✅Будинок дуже теплий, енергоефективний та економний! ✅Підїзний шлях до будинку асфальтований. Будинок розташований за 200 м від великого хвойного лісу (ліс видно із вікон). У селі дуже розвинена інфраструктура. До метро Бориспільська 11 км ✅Розвинена інфраструктура с селі Щасливе : Магазини , супермаркети , аптеки , школа , садочок , сто, мийка , поліклініка і так далі . Перегляди в будь-який час , зручний для Вас . До зустрічі , з GoldenKeyWithIrina.

Довженка

Бориспільський район, село Щасливе, ЖК Липовий Гай. Загальна площа 118 м2 + Повноцінне горище 20 м2. Чотири спальні, вітальня, кухня, два с/вузли, обємний передпокій, шикарне повноростове горище з вікном. Матеріал зовнішніх стін Кератерм 380+мінвата+короїд. Монолітні з/б перекриття (бетон від "Ковальської"). Фінська металочерепиця "Ruukki", утеплення - мінвата 200мм. Вікна класу еліт. Вхідні двері "Руст", замки "Mul-T-Lock". Бетонні сходи на другий поверх і стаціонарні металеві (ступінчасті) на горище. Лише сертифіковані матеріали. Найсуворіше дотримання технології будівництва.Площа земельної ділянки 3 сотки. На кожну квартиру в дуплексі: електрика 5 кВт - 3 фази, власні свердловина та септик, паркан, ворота, хвіртка, бруківка. Громадський транспорт, дитячий садок, школа, магазини, спортмайданчики, ліс, метро, аеропорт все поряд!Покази за домовленістю. Без комісії. Дзвоніть прямо зараз і не втрачайте шанс на будинок вашої мрії.

Липовий гай, 15

Пропонується до продажу будинок-дуплекс з класним місцем розташування, всього 10 хвилин Бориспільською трасою до метро Бориспільська (Котеджне містечко Липовий Гай, с. Щасливе, Бориспільський р-н). Під час зведення дуплексу використовувалися лише сертифіковані матеріали високої якості. Бетон із заводу Ковальської. Дах металочерепиця виробництва Фінляндія з високоякісним підшивним матеріалом. Зовнішні стіни Кератерм 380. Внутрішні стіни червона цегла. Межповерхові перекриття моноліт. Якісний трикамерний віконний профіль. Вхідні броньовані двері «Руст» із замком Mul-T-Lock. У будинку дві квартири. Загальна площа однієї квартири 119,9 кв.м. Планування квартири включає: три кімнати, простору вітальню-кухню, два санвузли, шикарне повнозростове горище. Бетонні сходи на другий поверх і стаціонарні металеві на горище. У квартирі виконано чистове оздоблення стін та чистова стяжка. У будинок заведено воду та 12 кВт трифазної електрики, за необхідності - підключення до газопроводу (газ проходить вулицею). Водопостачання реалізовано за допомогою індивідуальної свердловини із насосом, переливний септик (дві ємності) на 10 куб.м. Площа земельної ділянки 4,2 сотки. По периметру ділянки паркан, бруківка. Асфальтування підїзної дороги до КМ заплановано у бюджеті територіальної адміністрації на 2024 рік. Є можливість поставити будинок під охорону, за два квартали від будинку знаходиться стаціонарний пункт охорони, при спрацьовуванні сигналізації, екіпаж прибуває протягом 1 хвилини. Поштова адреса, прописка, поруч кінцева зупинка маршрутки, два магазини, спортмайданчик, дитячий майданчик, вивіз сміття, недалеко ліс. У селі: гарна школа, дитячий садок, поліклініка, академія футбольного клубу Шахтар. Відмінне місце для комфортного проживання в тихому затишному місці недалеко від Києва, з можливістю швидко добиратися до ділової частини столиці. Чекаємо на Вас на перегляді!

Гай Липовий

Ексклюзивний будинок Premium класу в КК "Зарічний Гай" загальною площею 330м2 11 км до метро Бориспільська. Будинок має два поверхи навіс для двох автомобілів, літню терасу 50 м2 підвальне приміщення з бомбосховищем ділянка прямокутної форми 9 соток капітальний паркан з автоматичними розсувними воротами, бетонна чаша літнього басейну. Стіна керамічна штукатурена цегла+ клінкерна фасадна цегла між ними утеплювач базальтова вата 150 мм Дах керамічна черепиця, утеплювач кам’яна вата 300 мм, гідро,паромембрана Вікна з семи-камерного метало профілю Rehau з подвійним склопакетом 70мм система водозабезпечення із свердловини 32 м з безшовних труб Rehau система каналізування з двох септиків з переливом по три кільця кожний система опалення радіатори стінові система електроживлення по будинку згідно з проектом на вхідну потужність 43 кВт система сигналізації та дистанційного управління приладами Є дизайнерський проект у електронному та паперовому виглядах Без комісійних

можливий продаж по єОселя
Костянтинівська, 1

Без комісії!!! Бориспільський район, с.Щасливе вул.Світанкова 23а Дуплекс. Будинок на дві сімʼї, у кожного свій вхід та своя ділянка 3.5 сотих. В кожній частині є великий підвал, який може слугувати також бомбосховищем. Будинок в процесі закінчення. Кожна частина має своє планування. Права частина 193 кв.м, ліва частина 180 кв.м детальніші розміри на фото.

власник
Продаж с.Щасливе 7хв від Києва Дуплекс

Продам будинок 80 м , з газоблоку, з внутрішніми перегородками, чорновою підлогою. Утеплений пінопластом 10см поштукатурений та покрашений Будинок стоїть на 4 сотках землі під забудову на хорошій асфальтованій вулиці. ВУЛИЦЯ МОЛОДІЖНА В будинку 3 спальні, холл, великий санвузол 5,6 м та кухня -студіо з виходом на терасу. Встановлені 2х камерні склопакети, вхідні двері. Зроблений септик з бетонних кілець . ГАЗ І СВІТЛО ПІД ДІЛЯНКОЮ, ДО БУДИНКУ НЕ ПІДКЛЮЧЕНІ. Збудовано згідно архітектурно- будівельних вимог. До зупинки , магазину 5 хв пішки. До Києва 7 км ПІД Є ОСЕЛЮ НЕ ПІДХОДИТЬ

Будинок 80 м + 4 сотки землі у Щасливому на Молодіжній вулиці

Продам Шикарный Дом 300м2, зем.участок 6соток, угловой, С.Счастливое 8кмКиев Дом 300м2, территория 6соток , угловой участок Ландшафтный дизайн на территории , зона барбекю , откатные ворота и заезд под 2 машины Шикарный дом , с просторной кухней ( со всей бытовой техникой , газовая плита ) и королевской гостиной , 4 спальни , 3 сан.узла , собственная котельня , балкон Есть цокольный этаж ( бомбоубежище , бильярдная ) Своя скважина , септик , отопления газовое , интернет оптоволокно . Оплата только за электроэнергию и газ ( в зимний период ), интернет . Лучший вариант , звоните и договоримся о просмотре. Не упустите свой шанс жить в загородном доме в лучших условиях по доступной цене , в Селе Счастливое , 8км Киев по Бориспольской трассы . Описания и фото сделано от goldenkeywithirina

Продам Шикарный Дом 300м2, зем.уч. 6соток,  С.Счастливое 8кмКиев

Будинок котедж в центрі Щасливе,вул Польова ділянка 12 соток 199м2 2 санвузла, гардеробна,2 спальні.Великі холи на першому та другому поверхах. Всі комунікації центральні,газове опалення,скважина. Гараж,сауна,літня кухня. Огородження бетонний паркан,поряд ще є 12 соток під с/г( додаткова ціна при бажанні приєднання) Великій впорядкований двір.

власник
Продаж будинок центр Щасливе

Продам дом - таунхаус Бориспольский район с. Счастливое
 АДРЕС: Киевская область, Бориспольский р-н, с. Счастливое, ул.Фестивальная 
 Площадь дома 228 м.кв 3 этажа, 7 комнат,гараж
 ТРАНСПОРТ: 
 с. Счастливое – в 7-ми км от КПП (Харьковская площадь) по трассе Киев-Борисполь, 22 км от центра Киева.
 До станции метро «Бориспольская» - 7 км, 7 минут на автомобиле.
 До станции метро «Харьковская» – 10 км, 10 минут на автомобиле.
 Маршрутка: до станции метро «Харьковская» - 15 минут - ходит каждый час (до остановки маршрутки - 500 метров). До аэропорта "Борисполь" – 7 км, 7 минут на автомобиле.
 До ближайшего магазина – 500метров .
 До соснового леса - 1 км. Коммуникации: 
 Электроснабжение: 10 кВт
 Газоснабжение Вода централизованная 
 На территории с. Счастливого есть: детский сад, школа, музыкальная школа, детская футбольная школа, 2 супермаркета (ФОЗЗИ и АТБ), 2 СТО, отель, 2 ресторана, скоростной интернет, 2 стоматологических кабинета, медицинская амбулатория, медицинская лаборатория, развитая сфера бытовых услуг (ремонт обуви, одежды, парикмахерская), почта.

Продам дом - таунхаус с. Счастливое

Продам готовий трирівневий будинок в стилі "барн - хаус" типу "триплекс (є зони блокування від суміжних будинків 40 см, дуже теплий) на ділянці 2 сотки по вул. Вукаловича, с. Щасливе (Бориспільський район) - центральна частина села, гарний підїзд, поруч вся інфраструктура, :школа, садочок, магазини, кафе, почта і т.п. До супермаркетів кілька хвилин на авто, до метро 7 хвилин від будинка. Завершальна стадія будівництва, Площа по тех. паспорту 100 м2 (110 м2), по факту на 40 м2 більше - є повноцінний 3 поверх з вікнами, де можна обладнати 2 спальні - дитячі, майстерні, спортзал. На першому поверсі простора кухня - вітальня з вікнами в підлогу, виходом на терасу, окрема спальня - кабінет, с/в, госп. блок. На 2 - 3 поверсі 3 спальні, с/в. Характеристика будинка: фундамент - стрічковий, армований, монолітний, утеплений, облицьований керамогранітною плиткою; стіни - керамоблок "Кератерм" 250 та 380 мм; утеплення зовнішніх стін - 100 мм ППС; облицювання зовнішніх стін - декоративна штукатурка, фарбування, фасадна плитка; термошви по периметру, на перекриттях вікон та дверей, на лоджії, на всіх можливих "коридорах холоду"; перекриття 1 поверху, підлога - відокремлені від суміжного будинка, монолітні, литі, з шумо та вібро ізоляцією від суміжного будинка; міжповерхове перекриття - залізобетонне монолітне; дах - профнастил матовий, утеплення 200 мм мінеральною ватою по перекриттю; дощова стічна система - графіт; вікна - металопластикові, 7 профільні, ззовні ламіновані Viknaroff MegaLine, 70 мм, з тонованим, енергозберігаючим склом, фурнітура Siegenia Favorit; вхідні двері - вуличні броньовані термодвері Redford 95 мм з утепленням корком, з полімерними накладками в метал і- не бояться води і світла. Міжповерхові сходи - залізобетонні монолітні; електрика - 3 фази, 13 кВт заведено в будинок, індивідуальний двозонний лічильник (по факту стоять автомати на 17 квт) ; каналізація централізована, заведено в будинок, є виходи каналізації в кухні з усіх сторін, щоб можна було поставити, як зручно, зону кухні; вода - централізована, заведено в будинок. Ділянка огороджена матовим профнастилом профіль ПК 15. Тераса - мощена керамогранітною плиткою, площа 16 кв.м., з накриттям із ізраїльського прозорого полікарбонату; паркомісце для двох автомобілів вимощено тротуарною плиткою 60 мм. У дворі закінчений благоустрій, озеленення фасадної частини ділянки. Продаж від власника, без комісії. Ціна 87 тис.у.о., торг.

Продам трирівневий будинок, всі комунікації, чудова якість.

SH-156-041 Продається будинок, Щасливе, Бориспільський р-н. Загальна площа 165 м², земельна ділянка 5 соток. Комунікації: вода - скважина, електрика - 15 кВт, каналізація - септик. Можливий продаж вже у готовому вигляді, з ремонтом, огорожею, навісом для авто, кухонними меблями та технікою. Поруч ліс, асфальтована дорога. Відмінно розвинена інфраструктура селища та транспортна розвязка. До метро Бориспільська 15 хвилин на транспорті. Телефонуйте або пишіть на Viber, Telegram! З повагою АН «Альфаброк»

Героев Майдана вулиця улица, 11, Счастливое (Борисполь), Киевская 170000.0 USD

Продам будинок в с. Щасливе (7 км від Києва) в Київській обл. Бориспільській р-н на вулиці Чубинського 8 , літературний район, будинок 170м. кв ., тераса 17 м.кв., веранда 12 м. кв., є можливість використовувати другий поверх ,побудований по дизайнерському проекту у 2021 році. Ділянка 10 соток , поруч є ліс, дуже тихе гарне місце. Є світло 20 кВт, скважина 20 метрів.Дзвонити 05*********08 Олена.

власник
Продам будинок с.Щасливе

Продається будинок, Щасливе, Бориспільський р-н. Загальна площа 110 кв.м. Земельна ділянка 11 сот., кутова (44м*25м). Центральне водопостачання. Підключено електрику 380 w. Сплачено за підключення газу. На території є повністю придатний для життя вагончик. Висаджений молодий сад, який вже дає плоди, гарне тихе місце, поруч ліс. Дороги всі асфальтовані, обжите місце та добрі сусіди. Чудово розвинена інфраструктура села. Зручна транспортна розвязка. До М.Бориспільська 10 хв. їзди по швидкісній магісталі без заторів. Продается дом, Счастливое, Бориспольский р-н. Общая площадь 110 кв. Земельный участок 11 сот., угловой (44м*25м). Центральное водоснабжение. Подключено электричество 380 w. Уплачено за подключение газа. На территории есть полностью пригоден для жизни вагончик. Высажен молодой сад, который уже приносит плоды, хорошее тихое место, рядом лес. Дороги все асфальтированы, обжитое место и добрые соседи. Прекрасно развита инфраструктура села. Удобная транспортная развязка. До Борисопольская 10 мин. езды по скоростной магистале без пробок.

Продаж будинок Щасливе Бориспільський р-н

Продається будинок, Щасливе, Бориспільський р-н, Київська обл. Загальна площа 232 кв.м., Земельна ділянка 12 сотів (40 * 30). Каналізація, центральне водопостачання, газ, електрика. Будинок знаходиться у центральній частині селища. Поруч магазини, супермаркети, школа, дитячий садок, парк, салони краси, кафе, ресторани. Чудова транспортна розвязка. До М. Бориспільської 10 хв їзди швидкісною магістраллю без заторів Продается дом, Счастливое, Бориспольский р-н, Киевская обл. Общая площадь 232 кв.м., земельный участок 12 сот (40*30). Канализация, центральное водоснабжение, газ, электричество. Дом находится в центральной части поселка. Рядом магазины, супермаркеты, школа, детский сад, парк, салоны красоты, кафе, рестораны. Великолепная транспортная развязка. До М. Бориспольской 10 мин езды по скоростной магистрали без заторов

Продаж будинок  232 кв.м.  Щасливе  Бориспільський р-н, Київська обл.
1 - 24 з 33 результатів

Популярні запити

Географія Щасливе