Продається розкішний та затишний дуплекс у передмісті Києва с.Софіївська Борщагівка вул.Святошинська, 68 Пропонуємо вашій увазі ексклюзивну пропозицію - дуплекс з виконаним ремонтом, готовий стати вашим новим осередком комфорту! Загальна площа: 98м2 Площа зімельної ділянки: 6 соток Власна скважина та септик Дуплекс двоповерховий : на першому поверсі простора кухня-вітальня, санвузол і технічна кімната на другому поверсі : 2 дитячі кімнати, спальня та санвузол. Також є вихід на горище, де можна зберігати речі. Основні переваги цього дуплекса: - Сучасний ремонт: Кожен куточок дуплекса вишукано виконаний з використанням високоякісних матеріалів. Ви отримаєте готовий до проживання простір, який вражає своєю елегантністю та сучасністю. - Просторість і планування: Дуплекс розрахований на комфортне життя вашої сімї. Просторі кімнати, великі вікна та добре продумане планування забезпечать вам відчуття простору та свободи. - Власний двір і парковка: Власний двір є ідеальним місцем для сімейних зустрічей та вечорів з друзями. Будь то барбекю, вечір під зірками чи спільна гра - ваш двір завжди готовий прийняти ваші бажання. У дворі є автополив газона. Особистий двір - це не лише простір для веселощів, але й місце, де ви можете насолоджуватися повноцінною приватністю та відчувати себе в безпеці. Закритий від сторонніх очей простір створює атмосферу домашнього затишку. - Зручне розташування: 100м до Кільцевої дороги Район Софіївська Борщагівка відомий своєю інфраструктурою та зручністю. Ви будете мати доступ до усіх необхідних сервісів та закладів в непосредній близькості. Поруч знаходиться вся необхідна для комфортного життя інфраструктура: дитячі садочки, школи, магазини, лікарня та інше. - Власний двір і парковка: Власний двір є ідеальним місцем для сімейних зустрічей та вечорів з друзями. Будь то барбекю, вечір під зірками чи спільна гра - ваш двір завжди готовий прийняти ваші бажання. У дворі є автополив газона. Особистий двір - це не лише простір для веселощів, але й місце, де ви можете насолоджуватися повноцінною приватністю та відчувати себе в безпеці. Закритий від сторонніх очей простір створює атмосферу домашнього затишку. Не упустіть свій шанс на затишок та комфорт в цьому чудовому таунхаусі в Софіївській Борщаговці! Звертайтеся за додатковою інформацією та для організації перегляду. Ваш новий дім чекає на вас!

Святошинська, 68

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ ВІД ЗАБУДОВНИКА БЕЗ КОМІСІЇ Продаж будинку 150 м2, на ділянці 3.2 сотки, в Софіївській Борщагівці, поряд з усією інфраструктурою в пішому доступі. Будинок побудований з керамоблоку + утеплення 100мм. Покрівля метало-черепиця + утеплення 200мм. Зробленні всі чорнові роботи під косметичний ремонт. Комунікації заведені в будинок та розведені, електрика 10кв 3 фази, прямий договір з ДТК, центральне водопостачання + свердловина, центральна каналізація, газ. Ділянка укладена тротуарною плиткою, парковка з навісом на 2 авто, газон з автополивом та висаджені туЇ. Є готовий дизайн проєкт, ціна будинку з ремонтом та вбудованими меблями + 70 000$ Ціна будинку 220 000$ з ремонтом та вбудованими меблями 290 000$

Пшенична, 38

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропонується готовий таунхаус у збудованому і заселеному ЖК на Софіївській Борщагівці. Вулиця Скіфська, 79-г. Дуже швидкий виїзд в Київ, вся інфраструктура поруч. Тиха затишна вулиця зі статусними сусідами. Максимально енергоефективний - Стіни керамоблок 250мм+120мм утеплювач! Вихід з кухні вітальні на персональний дворик, де можна облаштувати затишну зону барбекю. Своє особисте паркомісце та горіще) Бетонне міжповерхове перекриття, монолітні сходи; Покрівля - натуральна черепиця. Якісні металопластикові вікна Rehau з 5-камерним профілем. Всі комунікації заведені в будинок (Газ, електрика, вода, каналізація). Влаштований вентиляційний канал та вивід під камін. Прибудинкова територія вимощена бруківкою, виконане освітлення території. Для запису на перегляд або отримання більш детальної інформації телефонуйте.

скіфська
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Компактний 2-х поверховий будинок 230 м2з підвалом, в затишному районі Софіївської Борщагівки, біля лісової зони. Домоволодіння розташовано серед соснових дерев, котеджної забудови, гідних сусідів на 9 сотках з ланшафтним озелененням, садом, та своїм озером. На ділянці є багато видів садових дерев, кущів та квітів. Будинок розташований на земельній ділянці з цільвим назначенням: 2.01 під житлову забудову. Будинок повністю мебльований, з усією побутовою технікою, складається з хола 1-го поверху, кухні-їдальні, бесідки, просторої вітальні з дров’яним каміном та 4-х спальних кімнат, холу 2-го поверху, 2 санвузли, сауни, кімнати відпочинку, комори та майстерні. В будинку є гараж. На вхідній групі розташовано озеро, та парковка для 2-3 автомобілів. Оздоблення будинку – лицьова цегла, будинок побудован з цегли з утепленням, будинок побудован в 2001 році, реконструйован у 2020 році. Дах утеплен, з бітумної черепиці. Є газ, влаштовано газовий 2-х контурний котел, скважина 26 м , каналізація-септик з дренажем, 2 переливні ями, електрика 15 кВт. На кухні є побутової техніки : газова плита, духовка, холодильник, мікрохвильва, витяжка, посудомийна машина. Кухонні меблі, двері та сходи - натуральне дерево. На 1-му поверсі є санвузол з душовою з пральною машиною, літня веранда, та балкон. В підвалі є кімната з сауною, майстерня, комори та гараж. В холі 2-го поверху є вихід на балкон, з якого відкривається гарний крайовид. На 2-му поверсі є 3 спальні, ванна кімната. Підлога – паркетна дошка, плитка, підігрів полу (на кухні). В підвалі є облаштована сауна, кімната відпочинку, душова, 2 комори, технічне приміщення з котлом та бойлером, гараж, та майстерня (кімната з інструментами). Поруч оточують гідні сусіди, ліс, озера. Гарна локація –в радіусі є все необхідне для життя, до Великої Кільцевої 2,3 км 8 хв. на автомобілі по асфальтованій догозі, зручний роз’їзд по різним направленням. Перегляд за попереднім домовленням. Без комісії!

ексклюзив
Лісова, 89

Найкраща пропозиція! Найнижча ціна! Таунхаус біля ЖК Софія! 120 кв м для втілення Вашої фантазії! Продаж терміновий! Всі документи готові до продажу. Усі тауни поряд вже мають своїх власників, тому приходьте та купуйте!

Волошкова вул., 79

Продам дом на тихой и спокойной улице в Тарасовке. Полноценный отдельный дом с газом, септиком и скважиной. - общая площадь дома: 150 кв.м. - высота потолков 1-го этажа: 3 метра, 2-й этаж - мансардного типа со свободной планировкой высотой до 3х метров - наружные стены: газоблок 300, утеплитель-керамоплит на пенопласте. - крыша: металлочерепица, мансардные окна - Velux - Придомовая территория ограждена забором с воротами, залитые дорожки и площадка для авто. Современная планировка. - кухня-гостиная с камином, выходом на большую террасу и панорамным окном. Терраса направлена во двор. - участок 5 соток, имеет заезд с двух улиц. - выходы под воду, счетчик на электричество, 10кВт, септик, скважина - газ по улице в соседнем доме Просмотр в удобное время. Звоните, спасибо!

можливий продаж по єОселя
Тарасовская

Сучасний двоповерховий будинок на межі Києва Продається будинок із меблями, технікою і земельною ділянкою. Це ідеальний будинок для комфортного проживання. На першому поверсі є велика кухня-студія з панорамними вікнами на терасу, кабінет для роботи, санвузол, котельня та гардероб. На другому поверсі розташовані 4 окремі кімнати, гардероб та санвузол. Варто зазначити, що в будинку є великі переваги, а саме: панорамні вікна на першому поверсі з електричним підігрівом, тепла підлога від електричного котла, гараж на 2 автомобілі, власна свердловина, яка повністю забезпечує водопостачання будинку, камінофен, генератор та ще багато іншого, про що розповім при перегляді цього об’єкту. 2 хвилини і ви опиняєтесь на кільцевій дорозі без заторів, оскільки є власний виїзд. Поруч з будинком зручна транспортна розв’язка, можливість дістатись до центру, як по кільцевій дорозі, так і по швидкісному трамваю

Садова, 41

Опис власності: 1 Місцезнаходження: За 20 хвилин їзди від центру Києва, в CОФЇЇВСКА БОРЩАГІВКА 2 Площа: 300 квадратних метрів забудови та 10 Сотка 3 Парковка: Місце для 3 автомобілів на території. 4 Зони відпочинку: Басейн, сауна, Мангал, джакузі та кімната для відпочинку з друзями, 5 Рік побудови: 2001. 6 Рік закінчення та реконструкції: 2007. 7 Балкони: 3 балкони. 8 Кухня: Сучасна, готова до проживання. 9 Інвестиція: Потенціал для гарної інвестиції. 10 Появи на телебаченні: Знімалися для програми: Мексиканський вечір із гостринкою – Звана вечеря (MINUT 1.20.00) 11 Вартість оренди: Від 1800 до 2500 USD (щомісяця) або 500 USD (за день). 12 Район: Тихий, з будинками такої ж ціни. Варіанти оплати: 1 Перший внесок: 90 000 USD (30%). Оплата частинами без додаткових відсотків! 2 PRICE 310 000 (ТОРГ) Способи оплати: 1 Криптовалюти 2 Банківські перекази 3 Готівка Для отримання додаткової інформації звертайтесь:

можливий продаж по єОселя
Польова вул.

Без комісії для покупця‼️ Продаж таунхауса Софіївська Борщагівка ЖК « Набережний» ⁃ вулиця Набережна 1 ⁃ Дуже світле приємне помешкання . Ремонт у світлих тонах. ⁃ 5 хвилин від Києва ⁃ Загальної площі 95 кв. м. ⁃ 2 поверхи . ⁃ 4 кімнати . 3 спальні. 2 гардеробні. 2 санвузли. ⁃ Вмонтована кухня та побутова техніка. ⁃ Сходи з натурального дерева з підсвіткою. ⁃ Своя невелика ділянка для відпочинку на вулиці. ⁃ Закрита територія. ⁃ Нормальні сусіди. ⁃ Ціна 130000

Набережна, 1

Є-Оселя ! Софіівська Борщагівка, 3 км від Києва, вул.Оксамитова 32 Таунхаус 85 кв.м, ділянка 0.7 сот.: 3х-поверховий : Перший поверх :Кухня-вітальня, туалет Другий поверх: спальня з гардеробною, ванна кімната 3й поверх: дві спальні, можливість зробити санвузел Є свій дворик. Будинок після будівництва, можна заходити на ремонт, яісні вікна, двері , бетонні сходи на 2й і 3й поверхи. Також є загорожа на вулиці , фасад Баварська кладка. Опалення електро, коммунікаціі централізовані Затишний. спокійний район. Навколо приватний сектор. В 5ти хвилинах ходьби є парк, поруч супермаркети, вся необхідна інфраструктура. Зупинка транспорту 5 хв. Введений в експлуатацію.

Оксамитова вул., 32

Софіївська Борщагівка. Бдинок будували для себе. Земля 8 сот (по факту більше), є можливість побудувати ще один будинок. Є підвал (Укриття). Планування: На першому поверсі ремонт зроблений на 90%. Тепла підлога. Залишилось тільки пофарбувати стіни та поставити меблі. Другий поверх: все підготовлено до ремонту, виведені всі комунікації для кухні. Просторий с/в з вікном. Вхід на обидва поверхи з коридору абсолютно незалежні. Перекриття - панелі. Септик подвійний з переливом. Скважина 28м. Заведено 13 кВт електроенергії, можна розігнати на більше. Мідна проводка. Гідроізольований фундамент та підлога. Дах - металочерепиця (утеплення мінвата). Газифікація на вулиці.

ексклюзив
Польова вул.

Кутовий таунхаус 80 кв.м. з закритою територією 20 соток , та власним двориком . Софієвська Борщаговка вулиця Шевченко, 1 км від Києва 10 хвилин пішки до ТРЦ Апрель Дом 80 кв.м, 1 сотка землі , власний дворік два поверхи с високою стелею Утеплен мінеральною ватою 100 мм, виконена додатково шумоізоляція Окна Rehau ( 3х камерні ) ; - наружні стіни 200 мм газоблока; - монолітні сходи та монолитне межповерхове перекриття; Комфортна планіровка: кухня-вітальня, санвузел на першому поверсі, 2 спальні та санвузел на другому поверсі; - индивідуальне електроопалення, - після будівельників., що дозволяє зробити ремонт і планування на свій смак. Коммуникацїї: електрика 12 квт скважина ( кожному будинку ) 40 м; каналізація - септік 8 кубів ( кожному будинку ) ; Два паркомісця к кожному будинку. Автоматичні ворота Дитяча площадка Ашан 800 м від будинку, річка 100 метрів, магазин 300 м, зупинка транспорту 300м по запросу вишлю відео В продажу э таунхаус з ремонтом Зробимо ремонт під ключ

Шевченка вул., 240

Скільки себе пам’ятаю, я завжди мріяла про світлий та просторий приватний будинок Не завеликий, щоб не забирав час на догляд за ним. Але й не замалий, щоб місця вистачало всім Щоб кожної весни спостерігати, як прокидається природа Як зеленіє листя та газон Як розквітають у дворі кущі та дерева Так красиво Щоб влітку вечеряти на терасі, коли тебе обіймає ніжний теплий вітерець Щоб зібрати всю родину Щоб розмови та сміх не стихали до пізньої ночі Так затишно І щоб обов’язково камін Взимку приходиш з роботи, заварюєш гарячий чай і розпалюєш вогонь Так тепло та спокійно А ще для мене дуже важливо бути серед людей і користуватися всіма перевагами життя у столиці Часто люди йдуть на компроміс - мріють про будинок, а купують квартиру І чекають, поки діти підростуть, щоб втілити нарешті свою мрію Та мій принцип – жити сьогодні і бути щасливою зараз Тож я не шукала компроміс, я шукала ідеальне місце І ми з чоловіком знайшли його Ми побудували наш дім поруч з приватними та державними школами, садочками, а це і якісна освіта, і оточення дітей В процесі будівництва поруч відкрили і Сільпо, і NOVUS, і АТБ І спортзали І безліч кавʼярень. Щоб кава не тільки на терасі Поки займались ремонтом - по вулиці почала курсувати маршрутка до метро А в карантин я створила онлайн магазин І знову ідеально - поруч відкрилося відділення Нової пошти Саме тому наш дім - це варіант без компромісу Ми вже виїхали, а дім продаємо Запрошуємо вас побачити наш будинок власними очима

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Зоряна вул., 17

Втомилися шукати житло на 3 окремі кімнати? Не розумієте чому за квартири на ЖК хочуть вище ста тисяч доларів? Тоді ця пропозиція саме для Вас! Без комісії продається цегляний будинок у Софіївській Борщагівці. Ділянка 2,5 сотки, перед будинком два паркомісця для машин, за будинком зелена зона для барбекю і місце для майданчика для дітей. Будинок 2 поверховий на 113 кв.м, 4 кімнати, 2 сан вузли, кухня студіо з виходом на терасу. Дизайн проєкт в оголошенні в подарунок! Це основна, але нудна інформація, набирайте за номером в оголошенні та отримайте відповіді саме на Ваші запитання! Показую Ваш майбутній будинок у зручний час! ID: 1363

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Кошова вул., 52В

Є-Оселя 3% 7% Сертифікат і тд. Таун хаус у Софіївській Борщагівці. Локація 1,4 км від окружної 4 хв на машині або 15 хвилин пішки. 2 сотки землі. Загальна площа 140 м. кв. 2 поверхи, 4 кімнати . Фундамент 1,4 м на 0,5 м. Стіни керамоблок 2 NF в півтора каменя 400 мм з утепленням . Дах металочерепиця Італія 0,45 мм 220 цинку з утепленням мінватою 250 мм. ID: 1398

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Травневий провулок, 55Д

Продається чудовий танунхаус площею 450м.кВ на ділянці 14 соток.Будинок на три два поверхи з повноцінним підвальним приміщеннями першому поверсі знаходиться кухня з вбудованими меблями,велика вітальня та кімната яку можна використовувати як спальню ,спортзал,кабінет.на другому поверсі три великих спальні.На кожному етажі є санвузол.наділянці є бесідки,дерева.Є можливість побудови іще одного будинку.В будинку є гараж.Також є газовий та твердотопливний котел.

Шевченка вул., 216

Продаж якісного таунхаусу в с. Софіївська Борщагівка, ЖК Волошковий, Софія. Таунхаус площею 100м2, має два поверхах, три окремі кімнати, простору кухню-студію, два санвузла, ділянку 25м, два парко місця. Характеристики таунхаусу: - фундамент: глибина 1,40 см - плита підлоги 15 см - бетон фірма "Ковальська" - цегла повнотіла "Лубни" - міжповерхове перекриття - моноліт 160 мм - криша фірма "Kerabit"Фінляндія - утеплення криші 300 мм мінеральна вата - вікна фірма "Salamander" - котел фірма "Вайланд"24 кіловата конденсаційний - система опалення - упанор - фасад мінеральна вата 120 мм фірма "Ізоват" - на фасаді клінкерна плитка grenada-stone Таунхаус здається зі стяжкою, штукатуркою, розведеною електрикою, теплою підлогою на всьому першому поверсі, а також в санвузлі і коридорі на другому поверсі. Всі комунікації централізовані, підключені, в таунхаусу заведено 10кВт світла. Поряд розвинена інфраструктура, виїзд на Кільцеву дорогу. Ціна 189 000 $ Продаж БЕЗ комісії для покупця! За більш детальною інформацією та записом на перегляд телефонуйте!

Щаслива вул., 9

Новий просторий Будинок, що будували для себе у закритому містечку (8 будинків) с. Осикове Макарівського району. Разом з будинком продається ділянка з садом та високими березами площею 18 соток. Вартість - 170 000 $. Бонусом - дизайн-проект! На першому поверсі ви матимете: доволі простору вітальня з каміном, кухню, бібліотеку (або інше) як другий відкритий поверх вітальні, кабінет, гостьову кімната, технічні кімнати, гардеробну, 2 санвузла. Висота стелі різного рівня - до 4 м. Підлога першого поверху вся з підігрівом. Вихід на терасу у двір з просторою ділянкою та багаторічними березами. Досить широкі сходи ведуть до 2 поверху, де збудовано 4 спальні з гардеробними та 2 просторими санвузлами. Фундамент будинку та перекриття другого поверху – бетон. Стіни – дорога надійна термоцегла, фасад- голландська цегла. Покрівля – бітумна шум поглинаюча черепиця. Всі вікна – якісні дерев’яні склопакети. В будинок заведено та повністю завершено всі роботи по електриці (25 кВт), водопостачанню (своя свердловина 60 м ), каналізація (2 септика -діаметр 2 м, по 5 кілець), заведено газ. Тобто, є можливість газового та електричного опалення. Будинок будувався 2014-2020 рр.., готовий до чистової обробки. Про «смаколики» містечка: Дружні та привітні мешканці містечка сумісно збудували на території великий критий басейн 20х8 м з фінською сауною, хамамом, більярдною, кімнатами відпочинку, з терасою, яка виходить на зелений газон з дитячим майданчиком та зоною барбекю. Підготували футбольне поле та баскетбольну площадку. Ці зручності Ви маєте бачити на фото. Є детальне відео (по запиту). Будинок розташований в тихому та зеленому районі, що забезпечить Вам спокій та комфорт. До того ж, це прекрасна можливість насолоджуватись чистим повітрям та природою після робочого дня. Відстань від міста - 28 км. Три шляхи : - Житомирський напрямок, - Одеський напрямок - через Софіївську Борщагівку Приємний бонус Вам особисто – готовий дизайн-проект будинку. Вартість будинку з ділянкою та усіма «смаколиками» – 170000 $ Власники дуже приємні та щирі українці. Знаходяться в Україні. Чекаємо на Вас та запрошуємо на перегляд.

Садова, 57

Ексклюзивна пропозиція. Пропонується до продажу 3-х поверховий житловий будинок, загальною площею 908 квадратних метрів в якому знаходиться 23 окремі житлові квартири. Пудинок розділений на три секції. Житлова площа становить 742 кв.метри. Будинок знаходиться в Софіївській Борщагівці по вул. Київській 1/8. Будинок закінчений будівництвом і отримано право власності на квартири. На даний час проводяться завершальні роботи по коммунікаціях. Будинок та земельна ділянка знаходяться в приватній власності. Стан квартир у цьому будинку різний: 45% квартир, залита стяжка на підлозі, розведена електрика, поштукатурекні стіни. 40% стан квартир, після будівельників, без оздоблення. 15% квартир, з ремонтом. З документами в цьому обькті все гаразд. Обмеження, обтяження, залоги, кредити відсутні.

можливий продаж по єОселя
Київська, 1/8

Пропонується у продаж прекрасний дуплекс, побудований з якісних матеріалів. Неперевершена локація поруч ЖК Софіївський квартал, ЖК Львівський маєток. В пішій доступності магазини: АТБ, NOVUS, ФОРА, дитячі майданчики, аптеки, кавʼярні, банк, аптека, та інше. Закрита територія на 4 будинку. Крім того, ви будете оточені сусідами, які живуть в схожих нових будинках, створюючи сприятливу спільноту. Зручний виїзд до Кільцевої дороги та швидкісного трамваю. Загальна площа - 125 м². Житлова площа - 55 м². У будинку 4 кімнати. 4 ванних кімнати. Кухня - вітальня - 28 м². Зімельна ділянка - 2,5 соток. Планування: На першому поверсі розташована обєднана кухня та вітальня, створюючи відкритий простір, з котельнею та нішей під холодильник. Також на цьому поверсі є гостьова кімната або кабінет, з власним санвузлом. Загальний санвузол, коридор, котельня. Вихід на терасу. Другий поверх пропонує приватний простір для мешканців. Майстер-спальня з власним санвузлом. Загальним гардеробом. Крім того, є дві додаткові кімнати, одна з них також з санвузлом. І також присутній загальний санвузол для всіх мешканців поверху. Комплектація: Стіни керамоблок 250мм, утеплення пінопласт 100 мм. Утеплення даху базальтовая вата 150мм. Відмінна шумоізоляція - між сусідами. Керамоблок 380мм. Всі перегородки з червоної цегли. Фасад зроблен з дорогих матеріалів: Декоративна цегла + фальц + декоративна штукатурка Двір: Декоративні насадження та ландшафт. Доріжки з бруківкою. Паркан по периметру з відкотними воротами та калиткою. Місце для паркування 2-х авто. Достатньо місця для зони барбекю, басейну, альтанки тощо. Комунікації: Вода: свердловина 50 метри. Каналізація: загальний септік 14 м³. Електрика: 18 кВт, 3 фази. Опалення за допомогою електрокотла, є можливість підключення газу.

Козацька вул., 2

Запрошуємо вас розглянути чудовий будинок, розташований у спокійному селі Софіївська Борщагівка, на вулиці-тупику. Цей будинок вражає своєю неповторною атмосферою тиші та гармонії, яка створюється завдяки унікальному розташуванню. Будинок побудований з великою увагою до деталей та відзначається високою енергоефективністю. Його загальна площа становить 165 квадратних метрів, а житлова - 61 квадратний метр. У ньому розташовано 4 просторі кімнати, а кухня-вітальня обєднані у просторий і затишний простір площею 51 квадратний метр. Додатково, на ділянці площею 5 соток є можливість розміщення багатьох розважальних зон. Функціональне планування вражає своєю зручністю, а наявність гардеробів, комори, 3 санвузлів, і 4 окремих кімнат роблять цей будинок дійсно комфортним для життя. А ще, не можна не зазначити простору терасу, де можна відпочивати та насолоджуватися свіжим повітрям. Прилегла територія відзначається декоративними насадженнями, бруківковими доріжками, і обгороджена парканом з відкотними воротами та калиткою. Для вашої зручності передбачено місце для паркування двох автомобілів і вистачає простору для організації барбекю, басейну, альтанки та інших розважальних зон. Щодо комунікацій, будинок обладнаний свердловиною глибиною 42 метри для забезпечення водопостачання. Каналізація звязана з загальним септиком обємом 9 м³. Електричні комунікації включають в себе 16 кВт та трофазовий підключення. Також зроблені підготовчі роботи для можливості підключення газу, що робить цей будинок ще більш привабливим для життя.

Петропавлівська вул., 1

Без % Прямая продажа! Продажа современного дома в классическом стиле. Авторский проект в сочетании ландшафтного дизайна с использованием множества хвойных растений. В проекте участка предусмотрены озеро и ручей, зона барбекю с действующим камином. Описание: Площадь дома: 460м2. Участок: 10 соток. Этажей: 3 ( с цокольным). Спален: 3 С/у: 4 Гардеробная: 2 Террас: 3 Кабинет: 1 Большая гостиная с баром для отдыха и переговоров. Комната для персонала. Бассейн в мозаике 6м. Финская сауна. Подземный гараж с навесом для автомобилей. Пикантность дому придаёт просторный винный погреб! Мебель аристократической фирмы Bianchini (Италия). Котёл Viessmann (Германия). Система кондиционирования Daikin (Япония). Покрытие на полу- дубовый паркет, плитка. Лестница из натурального мрамора. Освещение и детали мебели в детской спальне- SWAROVSKI. Если Вы любите изысканность и стиль- приглашаем на просмотр в удобное для Вас время!

Жуляньська, 80

Софиевская Борщаговка Дуплекс 125м2/2эт/2,5 сот земли Коттеджный комплекс из 4 домов-квартир. Закрытая территория, въезд через ворота(пульт), 2 паркоместа к Дуплексу, гостевая парковка по улице. Современный стильный Дуплексе имеет в планировке Большую гостиную студию, с выходом на открытую террасу в собственном дворике. В зоне кухни имеется горизонтальное окно над рабочей зоной. Из кухни тех комната с кладовой. Большие панорамные окна в зоне 1го этажа Спальная комната на 1эт этаже с своим с/у. Удобное размещение лестницы (бетон) по боковой стене, под лестницей большой с/у 3 спальни/2 с/у и гардероб на 2м этаже Комплектация- после строителей, все заведено в дом/ перегородки. Керамоблок/кирпич/пенопласт/фальцметалл/ клинкерный кирпич и штукатурка Окна 70 профиль с напылением solar/зеркальное, 2мм металл Скважина 40м/насос Септик 14м3 Электрика 18квт 3 ф 2зоны Дуплекс расположен в тихом районе с низкими частными застройками, ряжом вся инфраструктура, школы, садики магазины, ТРЦ, НП , СТО и др.

Сичова

БЕЗ КОМІСІЇ. Продаємо Таунхаус площею 120м2 з функціональним плануванням: 4 окремі кімнати, кухня -вітальня, паркомісце і невеликий задній двір. Чудове місцерозташування, поруч необхідна інфраструктура, окружна дорога. С. Софіівська Борщагівка, вул. Волошкова Будинок введений в експлуатацію, є право власності, підключені комунікації, можна починати ремонт. Поруч сусіди вже проживають. Ціна 119 000$ БЕЗ КОМІСІЇ для покупця 0667899838 з повагою Юля

Волошкова вул., 87
1 - 24 з 318 результатів

Географія Софіївська Борщагівка