Продам дом/дачу на трех уровнях (2 жилых этажа+гараж), на берегу Днепра. Три комнаты: гостиная на 1 этаже (20 кв), 2 спальни на 2 этаже (по 10 кв), кухня, прихожая, закрытая веранда. Земля приватизирована (21 сотка), забор с трех сторон, большой виноградник, фруктовые деревья. Газ, электричество, водяная колонка в граните глубиной 27 м , бак для сбора дождевой воды 3 м куб., выгребная яма, водяное отопление. Возможен обмен на однокомнатную квартиру.

власник
Дом в Успенке с виноградником

Продам будинок 20 км від Кременчука! В самому центрі Павлиша. Гараж ,літня кухня, сарай. Поруч школа, дит садок, ринок. Будинок 1995 року пост. з ремонтом. Частично мебльований, повністю готовий для житла! Скину коротке відео в лічку Подробиці по телефону. Реальному покупцю хороший торг!

Продам будинок Павлиш!!!

Продам дом ,состояние жилое ,но надо прибрать вещи и чуть-чуть недоделана печь ,а так всё в порядке все вопросы по телефону

власник
Продам хату мазанку в селе Павлыш
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок с.Дереївка 30км.от Кременчуга. Будинок 80 кв.м. 2000 року. Веранда,с(узел,прихожая,3 комнати,кухня. Всередині готовий до косметики. Опалення твердотопливний котел,вода в домі.Участок почти 60 сот. Місцевість шикарна. Центр,магазини, рядом.Внизу озеро рядом сосновий ліс. Вид на річку Дніпро. Продам або обмін.Ваші варіанти. Продаж від власника. При конструктиві ціна за домовленістю. Для переселенців , дешевше. Дзвоніть 09******40, 06******93.

власник
Продам будинок с. Дереевка

Будинок підключений до електрики, газу, є скважина, асфальтований підїзд, автобусна зупинка та пляж поряд. Магазин "Оптовичок" знаходиться в 300 м

власник
Будинок в с. Успенка ( 15 км від Кременчука)

Продам два дома, перші фото ціна 100000 грн Три останні фото 130000 грн Всі питання по телефону

власник
Продам дом

Ексклюзивна пропозиція! Два будинки 148.8м і 29.8м , два садочки та дві земельні ділянки загальною площею 1,123га поряд! Великий будинок збудовано у 2012р, маленький у 1964році. Додаткових будівлі: 2 цегляних гаражі ,2 цегляних сараї, погріб,колодязь, курник. Великий вишневий і яблуневий садочок, груші, горіхи, виноград, галявина полуниці в дворі. Будинок в стороні від траси –для любителів чистого повітря і вечірньої тиші. Забори з металевими воротами для зручного заїзду авто. Стіни: шлакоблок, обкладений цеглою. В будинку нова електропроводка, газ, газовий конвектор, каналізація, вода(свердловина з насосом). Наявні меблі і обладнання залишаються. До м.Кременчук -20км , до м.Олександрія -38км Все приватизовано. Поруч зупинка автобуса і магазин.

власник
Будинок Павлиш з великою земельною ділянкою 1 га

В с.Деріївка, Кіровоградська обл., Олександрійський р-н, на березі Дніпра, продається чудова ділянка в 25 соток приватизованої землі з упорядкованим житловим будинком. З городу свій вихід на воду в канал Дніпра, на човні пройти каналом 250 м. і ви на водосховищі. Будинок деревяний, обкладений цеглою. На першому поверсі дві кімнати 15 та 25 м2, та великий коридор, заведена вода, ванна. Другий літній поверх має дві кімнати 6 та 9 м2. У кожній кімнаті є дровяні печі, на ділянці практично не обмежений запас безкоштовних дров. Будинок дуже теплий взимку (якщо топити грубку) і прохолодний влітку, кондиціонер не потрібен. У дворі металевий гараж 8х4м., цегляна повноцінна лазня з літнім душем, водяна колонка з електронасосом та ручним качком, дровяний склад, цегляний туалет. Плодові дерева, виноградник. Вино робимо кожен рік. Новому власнику передаю хороший мотоблок з навісним та причепом, весь городній інвентар та за бажання надувний човен. Поруч дуже добрі сусіди. Місце тихе, поруч рибальська база, якщо не впіймав рибу сам, що складно зробити, можна завжди купити яку і скільки потрібно. У 100 метрах є ще одна моя ділянка в 25 приватизованих соток з недобудованим 4-х кімнатним будинком 80м2. , у дворі колодязь і старий сад. Потребує реставрації та добудови. Кращого місця для дачі недалеко від Кременчука (38 км. від центру) ви більше не знайдете. А враховуючи війну, там можна перезимувати в теплі та з водою( що і робили ми цю зиму при обстрілах). Ціна за перший будинок 15, за другий 6 тис. дол. За обидва 20. Будинки з пропискою. Це особливе місце, для поціновувачів незайманої краси природи, тиші та чистоти повітря. Ми полюбили це місце з першого погляду! Краще огляд, подробиці ТІЛЬКИ за тел..06*********62 та 09*********47 до 22-00, за повідомленнями немає часу слідкувати.

власник
Деріївка, дом, дача на березі Дніпра

Продам будинок, в селі Деріївка неподалік р.Дніпро , детальніше по телефону 09******27 Аня реальному клієнтові торг

власник
Продам будинок неподалік від Дніпра

Продаж будинку в смт. Онуфріївка, вул. Садова. Будинок 51,2м² + прибудована веранда. Житлова площа: 22,5м². 3 кімнати. Опалення газове та пічне. Вода: свій колодязь, в будинку є насосна станція та газова колонка на підігрів води. Також є санвузол в будинку. Своя каналізація. На території гараж, погріб, огорожа для свійських тварин. Є сад з плодоносними деревами та город. Будинок під ремонт. Хороші та спокійні сусіди. З документами все в порядку,готові до переоформлення. Боргів немає. РОЗСРОЧКА можлива НЕ БІЛЬШЕ ЧИМ НА 3 (ТРИ) МІСЯЦІ.

власник
Продаж будинку смт. Онуфріївка

Продам дом в Павлыше.Дом находиться 300 метров от бара Камелот.Рядом магазины,ЖД станция,до центра 1.5 км(10-15 мин ходьбы)Сама коробка в хорошем состоянии!Документы в порядке,торг уместен Все вопросы по телефону 09******40 Юлия!

власник
Продам дом в Павлыше

Великий приватний будинок у смт Онуфріївка, із земельною ділянкою 60 сот. Під двір 20 сот.,під город 40. Будинок із цегли,добротний,після здачі в експлуатацію ніхто не жив.Поли,двері вікна,ставні,обналічка із якісного дерева. На подвір*ї є колодязь,великий вхідний погріб,літня кухня ,2 сараї.Також на подвір*ї мається стара хата,яка потребує знесенню.Земельна ділянка приватизована,але дещо занедбана,бо деякий час не оброблялася,тобто город не садили.Багато дерев,які плодоносять щороку,а саме,це сливи,горіхи,яблуні.Продаж від власника,можна звертатись за додатковою інформацією по вказаному номеру,у вайбер.

власник
Приватний будинок

Продам житловий будинок з газовим отопленням загальною площею 71,1кв.м.в центр на території є: літня кухня, колодязь, сараї, гараж, погріб з входом, великий сад, два города

власник
Продам будинок с.Василівка, Олександрійського районуКіровоградська обл

Будинок знаходиться в дуже зручному місці, поруч жд вокзал, магазини, на асфальтовані дорозі. Поруч в 20 хв пішки озеро для гарної риболовлі. Великий город. Будинок потребує капітального ремонту, використовували як дачу. Три кімнати, кухня, коридор, є вольєр для собаки, сарай для курей. На вулиці є газ, але в будинок не заведений. В будинку: коридор, зал, 2 спальні прохідні, кухня. Пічне опалення. Є підвал в дворі Продається разом з собакою, буде гарним охоронцем і другом

власник
Будинок в Павлиші

Продам будинок в жилому стані. Вулиця гагарина27.Вода санвузол в хаті.літня кухня .хозпостройки. літній душ.опалення газове стоїть новий котел 2024 рік.хата тепла тепла.похідний погріб.

власник
Продається будинок в селі

Продам частный дом в с. Камбурлеевка 30 км от г. Кременчуг, 50 км от г.Александрия, есть газ свет. Жилое состояние

власник
Продам частный дом

Продам дачний будиночок,на ділянці є два будинки,літній новий та старий ,є погреб і сан узел,централізована вода, централізована вулиця по лінії проходить кабельний інтернет, також є послуга вивіз сміття,рядом річка Дніпро,ліс,є Нова пошта Оптовичок.

власник
Продам дачний будинок

Продаж заміської нерухомісті (недобудова) 40 км. від міста Кременчука, 80 км. від міста Дніпро. Екологічно чистий район, перша лінія, біля озера на пагорбі з краєвидом на острови та р.Дніпро, сосновий ліс на кордоні ділянки, сусіди тільки з тильного боку ділянки. Всі документи на землю та будівлю в наявності. Можливо під маєток, екотуризм, тощо. Ціна: 12000 $ Є ОСЕЛЯ ОБМІН

Продам будинок екологічна заміська нерухомість Є ОСЕЛЯ ОБМІН

Продається будинок в с. Куцеволівка. Місцезнаходження будинку зручне, у тихому провулку поруч з трасою Н08. Недалеко знаходяться сосновий ліс, річка Дніпро. Площа будинку 53,8 м.кв. У будинку пічне опалення, лежанка. Загальна площа земельної ділянки 0,59 га. 0,25 га це присадибна ділянка з господарськими будівлями і садком, яка огоджена по периметру сіткою рабицею; 0,34га - огород. На подвірʼї знаходяться 2 сараї. Більший сарай розділений на 3 відділи, в одному із них літня кухня з піччю. Також є вхідний погріб, криниця, скважина (без насосної станції), вбиральня. Стан будинку жилий.

власник
Будинок/ дача в селі Куцеволівка

Продається будинок за 23 км від міста Кременчука та за 6 км від Павлиша. Розташований у центрі села, біля сільської ради та магазинчиків, дорога асфальтована, є заїзд для машини на подвіря. У радіусі 500 м від будинку є школа, дитячий майданчик, пошта, клуб. До зупинки громадського транспорту 10 хв пішки. По вулиці проведено інтернет (опт. волокно), але не підведено до будинку. Для тих хто полюбляє рибалку - у селі є два озера. Будинок і літня кухня газифіковані. На подвірї є сарай, погріб, криниця з насосом, цегляний душ, туалет та садок. Загальна площа будинку 40,9 м2. Три житлові кімнати. Земля приватизована.

власник
Будинок в с. Омельник Кіровоградська обл. на ділянці 37 с.

Дім загальною площею 88 кв.м.теплий ,комфортний, з гарним ремонтом.Побудований в 90-х роках. Має 4 кімнати ,кухню та великий коридор.З газовим опаленням.Є надвірні господарські будівлі : літня кухня 25 кв.м., гараж, погріб, хлів.На територіі домоволодіння є колодязь, сад. Територія - 80 соток. Село Василівка,Онуфріівська ОТГ Олександріівського району.В селі є школа ,магазин. Найближчий населений пунк- селеще Павлиш-9 км.До міста Кременчук-30км.

власник
Будинок село Василівка Олександрійського району Кіровоградської област

В квартирі євроопалення, водопостачання,скважина, санвузол, інтернет.Земля 8 соток.Сарай, погріб.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру на другому поверсі.

Будинок розташований у центрі села. Поряд будинок культури, магазин, кафе, мед. амбулаторія, річка, пляж.

власник
Продам будинок Кіровоградська обл. С. Успенка

Популярні запити