Квартира в Києві чи приватний будинок в області? Плюси та мінуси є в обох варіантах. Отож, ми взяли лише переваги від кожного і поєднали в нашому таунхаусі. 1. Власна тераса, на якій можна насолоджуватися літніми посиденьками або організувати зимовий барбекю. Ви зможете проводити час на свіжому повітрі, не виходячи за межі вашого житла. Крім того, двір таунхаусу закритий, що забезпечує вам приватність і безпеку, а також дозволяє дітям безпечно гратися на подвірї. 2. Економія на комунальних платежах. Вам не потрібно платити незрозумілому ЖЕКу за "утримання" території чи непрацюючий ліфт. Більше того, опалення таунхаусу здійснюється за допомогою електрики, що робить його ще більш вигідним і економічним в утриманні. 3. Безпека у безпосередній близькості до Києва, тому що він під захистом ППО столиці. У випадку блекауту в двір виведений кабель під генератор, що гарантує безперебійне функціонування електроенергії. Вулиця, на якій знаходиться таунхаус, дуже спокійна та тиха, як в селі у бабусі. Однак, поруч знаходиться зупинка громадського транспорту, що дозволяє зручно дістатися до Києва всього за 10 хвилин. Крім того, неподалік є пошта, кавярня, дитячий садок, магазини "Фора" та "Новус", що робить розташування таунхаусу ще більш зручним і комфортним. Таунхаус - це вигідніша, дешевша та легша в утриманні альтернатива приватному будинку. Він поєднує в собі зручність та комфорт міського життя з приватністю та простором приватного будинку. Запрошуємо вас на перегляд, щоб ви особисто оцінили всі його переваги та переконалися, наскільки це чудовий вибір для вашої родини. Всі витрати по переоформленню на покупця. Адреса: Нові Петрівці, вулиця Ново-Київська, будинок 132 Б

власник
можливий продаж по єОселя
Новокиївська вул., 7-1

Без комісії для покупця С.Нові Петровці 23 кл.від Києва Продам одноповерховий будинок 185 кв.м з частковим ремонтом (готовність 70 %) з автонавісом 60 кв.м. Збудований для себе з якісних матеріалів . - Стрічково-монолітний фундамент; - Керамоблок 380 мм; - Утеплення фасаду якісна мінвата 100 мм; -Обліцовочний кирпич - Покриття даху композитна черепиця GERARD з гарантією 30 років; - Вікна Rehau siegenia ; - тепла підлога по всьому дому; - Підключено 30 кВт електрики, 3 фази, лічильник день/ніч; - Опалення електричне котел - Біофільтраційний септик з дренажним полем - загальна свердловина на кілька будинків (з резервним генератором на випадок відключення електрики.) - бойлер на 150 літрів. Зроблена веранда для барбекю. Є велика мансарда, площею близько 60 кв.м, оброблена деревʼяною вогонкою (ідеально під більярд) Велика ділянка 12 соток. Посаджений садок (фруктові дерева), туї Паркан з автоматичними воротами. Закрита територія котеджного містечка, цілодобова охорона. Ведеться відеонагляд. На території КМ є дитячий садок, ігровий майданчик, магазини. Інфраструктура населеного пункту розвинена.

Лаврентия Похилевича, 7

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Найкращий варіант для родини з дітьми! Будинок розташований в самому розвиненому районі Київщини. Тут ви знайдете тишу та усамітнення посеред природи та чистого повітря! Однак, все необхідне поруч: школи, дитячий садочок, дитячі майданчики, поліклініка, продуктові магазини (Фора, АТБ), аптека. Що ми вам пропонуємо: Сучасний одноповерховий будинок з панорамними вікнами. Огороджений парканом з каліткою та воротами для заїзду авто. Зонування будинку: Кухня-студія з виходом на терасу, де можна розмістити мангал і проводити вечори у колі друзів; 3 спальні кімнати; Санвузол; Технічне приміщення. Настав час написати власний сценарій життя! Де знаходиться? село Нові Петрівці, Вишгородського району. 15 хв до Києва. Одноповерховий будинок: 90 м2 Земельна ділянка: 5 соток Проведено - 17кВт Скважина та КНС Заведено в будинок електрику та воду Розведена тепла підлога Можливість продажу під державні програми (єОселя, єВідновлення)

можливий продаж по єОселя
Затишна
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії для покупця!! У продажу сучасний, просторий, двохповерховий будинок площею 212 кв.м та земельною ділянкою 8 соток. Виключно приватний житловий сектор, непроїзна вулиця, навколо тиша і краса. Велика тераса, будівля для сауни та просторий задній двір. По всій території проведена електрика та вода для створення зони відпочинку у будь-якому місці ділянки. У будинку 5 кімнат, 2 сан вузла, кухня, гардеробна, передпокій та гараж, який може використовуватися, як укриття. Двоконтурна тепла підлога у всьому будинку, централізована вода, каналізація септик, електро котел. Є можливість підключити газ. Торг. Телефонуйте та домовляйтеся про перегляд!

Дружби, 28А

Без комиссии! Продам шикарный, светлый и просторный дом по адресу село Новые Петровцы, переулок 1-го мая. Тёплый дом 2007 года. Общая площадь 244 метров, жилая 135 метра, кухня 14 метров. Чрезвычайно удобная и рациональная планировка: на первом этаже располагаются гараж, кухня, спальня, зал с камином и сан.узел, на втором этаже 4 комнаты, гардеробная и место под второй сан.узел. Отопление газовое. Своя скважина. Площадь участка 10 соток, присутствует молодой фруктовый сад. Заезд с двух сторон участка, сделано накрытое для машин и смотровая яма. Из окон дома открывается чудесный вид на восходы и закаты солнца. Локация изумительная! До Киева всего 12 минут на авто. Рядом остановка маршруток, несколько маркетов, садик, школа, лес и Киевское море! Стоимость: 155,000у.е. Без комиссии для покупателя!!!

Провулок 1 Травня

Продається таунхаус у котеджному містечку Балатон, Нові Петрівці, Вишгородський район. Всього в 8 км від Оболоні та площі Шевченка, 15 хв їзди без заторів по 2 трасах. Будинок збудований повністю з червоної цегли, утеплення – мінеральна вата, монолітні залізобетонні перекриття. Ділянка 1,5 сотки. У вартість будинку входить підключення до всіх комунікацій: центральний водогін, централізована каналізація, електроенергія (10 кВт), газ. Комунальним обслуговуванням займається кооператив. Будинок з продуманим плануванням - 1й поверх - кухня та вітальня, гостьовий с/в, топочна з пральною, вихід на терасу і двір. На 2 поверсі 2 спальні кімнати, с/в з ванною та гардероб. Площа будинку - 88 кв.м. Ділянка 1,5 сотки. Перед будинком парковка на два автомобілі. Котеджне містечко Балатон - закритого типу, з цілодобовою охороною та відеоспостереженням по всій території. На території містечка є дитячий садок і школа, магазин. Також - два дитячих майданчика, озера, 700 метрів до лісу, асфальтовані дороги, освітлення, швидкісний інтернет по всьому містечку (оптоволокно). Чудове місце для тихого і комфортного життя поруч з містом.

Виноградна вул.

Продам двоповерховий таунхаус у передмісті Києва, с. Нові Петрівці, Вишгородський р-н. Готовий будинок під чистовий ремонт. Загальна площа 69 кв.м. Електропостачання 16 кВт, індивідуальний договір з Київобленерго. Водопостачання - артезіанська свердловина 170 метрів. Водовідведення - централізоване. Заїзд на територію з шлагбаумом. Вся необхідна інфраструктура у пішій доступності: супермаркет, аптека, школа, дитячий садочок. Зупинка транспорту - 5 хвилин. Зручна локація, зелена зона, екологічно чиста місцевість в 11 км від пл. Шевченка. Всі умови для комфортного проживання та відпочинку! Три варіанти планувань, міні-дизайнпроект. Документи готові до угоди. Можливий продаж по єОселя. Без комісії!

можливий продаж по єОселя
Кудрі вул., 92-Б

Продаж. Таунхаус з ремонтом. Нові Петрівці. Загальна площа по техпаспорту 84 квадратних метри+ мансардний поверх. Встановлена огорожа і відкатні ворота. Бруківка, підсипка чорноземом.Відведено місце під парковку. Задній двір достатньо функціональний для застосування в якості зони відпочинку. Характеристика будинку: Стрічково-монолітний фундамент, газоблок Аерок 300. Міжповерхове перекриття – бетонні плити, Встановлені двокамерні якісні склопакети. Утеплення та оздоблювальні роботи по фасаду. Накриття даху - оцинкована черепиця Централізована мережа водопостачання зі свердловини, глибиною 186 м Централізована система каналізації - мережа електропостачання (10 кВт, з можливістю збільшення потужності). Зручне планування приміщень. Три окремі спальні (1-а потребує ремонту), кухня-вітальна, санвузол, котельна. Другий поверх - мансарда 45 кв.м (утеплена) Вишгородський р-н. с. Нові Петрівці вулиця Польова, Оболонь 15 хв на машині, Вишгород 7-10 хв. Таунхаус - це найкраща альтернатива квартирі. За невеликі гроші можеш придбати собі квартиру 82 кв.м із ділянкою. Майже дім зі своїм паркомісцем плюс тераса на свіжому повітрі! Розташований неподалік нового квартала котеджного містечка Balaton Village. Телефонуйте за цим номером телефону 0507128115

можливий продаж по єОселя
Польова вул., 61

Продам таунхаус у близькому передмісті м.Києва. Сучасний проект. Ідеальне місце для проживання та відпочинку. Готовий до ремонту таунхауз, має 2 поверхи, власний дворик де можна розташувати чудову терасу. Простора кухня вітальня з гостьовим санвузлом на першому поверсі, дві спальні та ванна кімната на другому поверсі. Поблизу є вся необхідна інфраструктура, включаючи школи, садочки, магазини та транспортні розвязки.

можливий продаж по єОселя
Каневська, 45

Ласкаво прошу до вашого майбутнього родинного гніздечка! Всього за 8 км від Києва, на 3.54 сотках землі, розмістився сучасний, комфортабельний дуплекс площею 121 м2. Сам будинок має багато простору всередині, дуже світлий, а головне - це якісне планування кімнат та двору. Переваги нашого дуплексу, які я хочу підкреслити: - тихий район та гарні сусіди - повна інфраструктура міста поруч - магазин Новус та невеличкі маркети в пішій доступності Сам дуплекс має енергоефективне будівництво: утеплення стін - 150мм, утеплення криши - 250мм. Заведена електрика, центральний водопровід, є септик. Я впевнена, що ваша уява вже малює вам пейзажі майбутнього двору та затишного інтерєру всередині. То ж не зволікайте, телефонуйте за номером 0953590312.

Польова вул., 106

Продам 1-поверховий будинок, с. Нові Петрівці, вул. Свято-Покровська, Вишгородського району. Код обєкта SH-176-774 До Києва 5км, будинок розташований за 50м до центральної вулиці (немає шиму та пилу), тихо ти затишно, гарні краєвиди. Відмінна інфраструктура та транспортна розвязка, поряд центр села, церква, будинок культури, різні магазини, ринок, Фора, пошта, школа, дитячий садок, медичний центр, Новус, АТБ. До Київського моря - 15хвилин пішки, до Межигіря - 10хв пішки. Стіни з цегли, покрівлія металошифер. Загальна площа - 66,3 кв.м., 3 кімнати. Площа ділянки: 15.6 соток під будівництво та його обслуговування. Все приватизоване. Будинок із зручним плануванням, укомплектований усіма необхідними меблями, шафами-купе, вбудованою кухнею та побутовою технікою (духовка, газова поверхня, холодильник, пральна машинка), індивідуальне опалення (німецький котел WIESSМANN), власне водопостачання (2 колодязя), насосна станція, септик з насосною відкачкою (замовляти викачку взагалі не потрібно). В будинку є електроенергія, газ, швидкісний інтернет. Дуже економний будинок (в зимовий період витрата на опалення не перевищує 1000грн/міс. На ділянці також є сарай на 2 відділення із стелажами для зберігання інвентарю та різних речей, добротний погріб із стелажами для зберігання консервації, дві деревяні гойдалки. На ділянці клумби з квітами, ростуть сортові яблуні, груші, абрикоси, вишні, малина, смородина. Ділянка огорожена. Вартість -$147 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності))

Свято-Покровська вул.

Нові Петрівці, Центр, Дружби 33, півбудинку 73м.кв.с меблями і технікою. Заходь і живи! 1 поверх + горище (можна обладнати ще 45м.кв.) У 2004р перебудовувався. Євроремонт (крім кімнати-кладової 12.7м.кв.) обжит. Мебльований. Новий санвузол з кутовою ванною, 2 кімнати окремі + кімната-комора; вбудована кухня з барною стойкою, передпокій і спальня, які планувалися як кухня-студіо і сходи на 2-й поверх; вітальня+гардеробна 4м.кв., відокремлено аркою прохід в кімнату12, 7м. Див.план, разом 23, 8м.кв. Нові батареї, підлога деревяна, мет-пласт.вікна, бойлер, газ.котел, плита з духовкою газова Indesit, холодильник 2х-камерний, стеля 3 м. У входа - навіс із зоною відпочинку: диван, стіл. Ділянка 4 сотки з садом і городом, відокремлені парканом. Заїзд-парковка уздовж будинку. Асфальт, Газ, світло, вода (хороша) - централ.скважіна в селі. 2 окремі вигрібні ями. Від зупинки 4хв. Фото відповідають. Чистий продаж. 45000у.е. Комісія 3% . Торг.

Дружби, 33

Продаж повністю готового для проживання будинку в котеджному містечку закритого типу Balaton. Будинок дуже теплий, відповідає стандартам ISO із теплозбереження I класу. Побудований із піноблоків, утеплений мінеральною ватою, вікна із трикамерним склопакетом. Будинок складається з трьох спалень, гардеробної на другому поверсі та кухні, вітальні, кабінету на першому. Два санвузли, один із душовою кабіною, другий із ванною, є підігрів підлог. Ванна на другому поверсі, душ на першому. Повністю укомплектований меблями та технікою від світових виробників Miele, Liebherr, Bosch, Electrolux, Samsung. Планування дуже гармонійне. Локація: Вишгородський район. Нові Петрівці. Новий забудований КГ Balaton з асфальтованими проїздами, дитячим майданчиком та міні маркетом BOX та ІталМаркетом. У місті працює дитячий садок і початкова школа, LeaderShip, що актуально для сімї з дітьми. Ділянка: Будинок розташований в тихому куточку, далі від проїжджої частини. Ділянка правильної форми. На ділянці є натуральний доглянутий газон з різними видами дерев, кущів, квітів. Є гараж з електро дверима, гараж утеплений, парко місце під накриттям, та ще два парко місця напроти будинку. Особиста тераса. Безпека: Містечко під охороною, вʼїзд через шлагбаум, цілодобове відеоспостереження, сусіди живуть постійні, дуже активне комьюніті з містечку. Усі документи готові до продажу, Можливий продаж за сертифікатом

можливий продаж по єОселя
Будівельників четверта, 23

Продається будинок 127,5 кв, м. Земельна ділянка 8.7 сот. Місце розташування-район музею "Битва за Київ", масив Ягода. Фундамент - монолітний, залізобетон Стіни - газоблок 300 мм Фасад - утеплення пінопластом 100мм, штукатурка Церезіт. Дах - металочерепиця, утеплення 200 мм, минвата Вікна - 73 мм профіль SALAMANDER, двохкамерні, енергозберігаючі з зовнішньою ламінацією. Каналізація - септик переливний 11,5 кубів. Комунікаціі: Вода - свердловина 110 м. Електрика - 13(15) кВт Є можливість підключити газ.

власник
Спортивна вул.

Достатньо один раз побачити на власні очі, щоб закохатись на все життя! Нові Петрівці, на території КМ "Балатон" (8км від Києва), продається таунхаус 76.3 м2, 1,3 сотки землі під чистове оздоблення. Перше враження, яке сформується у вас - це достатня кількість світла та простору і якісно продумане планування кімнат, сценаріїв освітлення і все, що стосується інженерії. Затишний, двоповерховий таунхаус включає в себе: простору кухню вітальню, гостьовий туалет з душем, простора ванна кімната, кабінет, дитяча та спальня з гардеробною. Особлива увага це - наявність дворику. Там ви створите зелену зону для відпочинку, можливо поставите басейн, посадите дерево та вечорами будете відпочивати засвітивши садові ліхтарі. Таунхаус під чистове оздоблення, а це означає, що всі важкі роботи вже зроблено, залишається втілити ваше бачення інтерєру в оздоблення та насолоджуватися затишком власної оселі. Телефонуйте прямо зараз, щоб записатися на перегляд: 095-359-03-12

можливий продаж по єОселя
Будівельників друга

Продажа таунхауса в с. Новые Петровцы, Вышгородский р-н. ЖК "БАЛАТОН". До г. Киева 8 км. Общая площадь 90 кв.м Жилая площадь 38 кв.м Площадь кухни 32 кв.м В дом заведено электричество 10 кВт. Подключен газ, вода и центральная канализация. Можно заходить на ремонт. Территория ЖК "БАлатон" - закрыта.

Озерна

На продаж представлений БУДИНОК площею 485 м2 та 9,4 сотки земельної ділянки. Технічна характеристика будинку: • будинок побудований із термоблоків, у середині бетон та армування; • дах із бітумної черепиці, утеплений; • фундамент стрічковий; • заведено 16 кВт електроенергії; • підведено газ; • свердловина 97 м2 з системою фільтрації води та насосом; • септик 8 кубів, та окрема дренажна система; • система водовідведення з даху; • басейн із цільної бетонної чаші, довжина 10 м, обʼєм 50м2; • твердопаливний котел + термоакаммулятор на 1500 л та бойлер непрямого нагріву на 250 л.; • міжкімнатні стіни теж із термоблоків, тільки у санвузлах цегляні перегородки біля душу та ванної. Додаткова інформація: • у будинку 6 спальних кімнат, гостьова кімната, кухня, зона для відпочинку, 3 санвузла, 2 гардеробні. • також є великий простір приблизно 50 м2 який можна облаштувати під ваші потреби. Поруч хороша інфраструктура, є необхідні магазини та заклади, у 5-ти хвилинах від будинку «парк Межигірʼя». За більш детальною інформацію звертайтесь за вказаним номером телефону. Перегляди проводяться за попередньою домовленістю.

лілейна

Унікальна пропозиція! Продається двоповерховий будинок площею 666 квадратних метрів без ремонту з величезною ділянкою у 30 соток в чудовому районі Нових Петрівців, поруч з Межигірям. Це ідеальний обєкт для тих, хто мріє втілити власні дизайнерські рішення та створити власний райський куточок. Загальна площа дозволяє вам розгортати великі та амбіційні проекти. Великі вікна відкривають захоплюючий вид на природу, а розташування неподалік від Межигіря додає особливого шарму цьому місцю. Земельна ділянка у 30 соток - це не тільки можливість для ландшафтного дизайну, але й прекрасний простір для ваших ідей та бажань. Це чудова інвестиція в ваш комфорт та найближче майбутнє. Не пропустіть можливість стати власником цього унікального двоповерхового будинку в Нових Петрівцях!

Богуна вул.

Вашему вниманию предлагается на продажу замечательный, уютный дом в с. Новые Петровцы, Вышгородский р-н. До Киева 10 минут езды без пробок. Участок 18 соток, имеет ровную форму ( есть место под бассейн, площадку или даже под ещё один дом). Проведён газ, центральное водоснабжение. Двухэтажный дом, построен из кирпича, утеплённый фасад. Площадь 115 кв.м. Первый этаж - кухня студия с камином, санузел, гостевая комната, гардероб ( первый этаж полностью оборудован тёплым полом). Второй этаж - три тёплые спальни, два гардероба ( одна спальня имеет выход на балкон, откуда виднеется Киевское море). На участке так же имеется деревянная беседка и хозяйственный домик, 23 кв.м , разделённый на два помещения, под садовые инструменты и вторая часть планировалась под сауну. Есть погреб, оборудован. Соседи прекрасные , добрые люди. Сам дом находится в очень тихом и уютном месте, где можно отдохнуть от городской суеты. Пешком до Киевского моря минут 7-10, есть пляж. Писать можно долго, лучше приехать и увидеть. Для более детальной информации звоните, отвечу на все Ваши вопросы.

Межигірська вул., 173

В продажі ДУЖЕ ЯКІСНИЙ будинок в якому створили максимум комфорту ! Вишгородський р.н с.Нові Петрівці масив Польовий, 10 хвилин від Вишгорода, 15 хвилин від Оболоні с. Нові Петрівці має високий соціальний статус, розвинену інфраструктуру, школи.садочки.супермаркети, Київське море! Земельна ділянка 18 соток з ландшафтним дизайном, автополив, фонтан авторського проєкту, молодий фруктовий сад! Родзинкою ділянки є висаджений березовий гай! На території : Баня з закарпатського бруса з кімнатою для відпочинку, кухнею та спальнею, санвузол! Мангальний будиночок з зоною барбекю, ігровою зоною! Основний будинок з авторським ремонтом загальною площею 260 кв.м Планування будинку: * 5 роздільних кімнат: Перший поверх - камінний зал, кухня, гардеробна, бойлерна, санвузол, хол з великим вбудованим акваріумом, велика крита тераса! Другий поверх дитяча кімната, ігрова кімната, спальна, кабінет, гардеробна кімната, санвузол з джакузі! Будинок побудований 2011 році з червоної цегли, утеплений мінватою! Комунікації! Електроенергія - заведено дві лінії (селищна 16 кВт і приватна 23 кВт) і додатково є власний трансформатор на 51 кВт *на випадок відключення світла - Газовий генератор на 13 кВт, екофло на 5 кВт В будинок заведений газ (обслуговування обігріву від газового котла, альтернатива - електрокотел), розведена тепла підлога, кондиціонери у всіх кімнатах! Встановлена система очищення води, свердловина на 148 метрів По всій земельній ділянці встановлена дренажна система! Охоронна система ДСО, лазерна сигналізація по периметру ділянки! Гараж на одну машину, та гостьова крита стоянка на два авто! * В подарунок вся мебель та техніка новим власникам! Гарна зелена вулиця, забудована сучасними будинками, асфальтована, до центральної траси 5-хв на машині! Вартість такого добротного, максимум комфортного будинку 365 000 дол. Без комісії для покупця! Запрошуємо на перегляд в зручний для Вас час! Більше фото чи відеоогляд по запиту!

с.Нові Петрівці

Без комісії!!! Продається будинок у мальовничому місці, в селищі Нові Петрівці, на теріторії КМ Балатон,Вишгородського району. Чудовий варіант для тих, хто цінує природу, затишок та спокій поза містом.Теріторія котеджного містечка облаштована асфальтом та велодоріжками з цілодобовою охороною та відеонаглядом. Новий, двоповерховий будувався якісно за проектом, з підвищеним опором теплопровідності стін та даху. На першому поверсі залита чорнова бетонна підлога ,між поверхами бетонні плити перекриття, стіни з червоної цегли, фасад короїд, дах металочерепиця. Утеплення мінеральною ватою; стіни завтовшки 15 см., дах 20+ см., вікна пакет термо преміум, по будинку розведена проводка та встановлені підрозетки згідно дизайн проекту, щиток з автоматичними вимикачами ,прокладені траси під кондиціонери. Загальна площа домоволодіння складає 167 м.кв.,з них будинок 112 м.кв.,гараж на два авто 37 м.кв., веранда 18 м.кв..Житлова площа з 5 кімнат / 67 м.кв., два санвузли з окремими туалетами на різних поверхах. У пішій доступноті дитячий майданчик,ліс,озеро, супермаркети, зупинка маршрутки до метро Почайна 30 хв. та Мінського масиву 12 км.. Заселена вулиця, поряд мешкають гідні та доброзичливі сусіди ,будуються та побудувались нові. До будинку належить рівна ділянка, огороджена парканом ,площею сім соток на якій ви зможете насолоджуватись свіжим повітрям, природою та розвагами з сімєю та друзями. Не втрачайте можливість придбати цю прекрасну нерухомість, зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати всю необхідну інформацію.Гарантую безпечну угоду!!! Можливий продаж по сертифікату або іншій державній програмі. Умови та ціна узгоджуються окремо.

Будівельна, 22

Продається дворівнева квартира - таунхаус 70/44/10, це не просто квартира, а нерухомість із родзинкою з власним входом та двориком, де будь-якої миті можна відпочити родиною та посмажити м"ясо, а навесні та влітку милуватися квітами на власній клумбі. На 1 поверсі вітальня з робочою кухонною зоною, передпокій та санвузол. Велике панорамне вікно з виходом до затишного закритого дворика. На 2 поверсі дві спальні та санвузол, додатково мансардний поверх під спальню та гардиробну кімнату, двоконтурний газкотел, тепла підлога на першому поверсі та на другому в санвузлі, на підлозі плитка та ламінат, кондиціонер, хороші дерев"яні сходи, двері, недароблена стеля та дворик, є два паркомісця, вода свердловина та септик, у пішій доступності є приватні та державні школи, дитячі садочки, продуктові магазини, супермаркет “Novus”, озеро, кінний клуб, освітлення вулиць, 12 хв їзди до Києва, всі умови для комфортного проживання та відпочинку! Розглянемо ваші пропозиції! можливий торг!

Канівська вул., 35

Продається будинок на початку Нових Петрівців біля Межигірʼя. Будинок ідеальний для сім’ї: 4 повноцінні спальні, три санвузли, кухня гостьова, два гаражі, підвал/бомбосховище, басейн, зона барбекю, ландшафтний дизайн. 12 соток. Площа - 247, 9 кв.м із двома гаражами. Один на 1 поверсі будинку. Будинок у гарному стані, теплий, усередині гарний ремонт зроблений 6 років тому. План будинку: Цокольний поверх: велика кімната, кімната з шафою-купе для одягу, туалет, душова, сауна, котельня (газ), підвал. 1 поверх: Кухня-студія, вітальня, коридор, туалет, душова, шафа-купе, камін. 2 поверх: спальня. З поверх: 2 спальні і комора-шафа одягу, туалет, джакузі, 2 балкони, комора під взуття. 4 поверх: спальня. На ділянці: великий басейн, красива альтанка з меблями, барбекю. Ділянка доглянута: дерева і кущі родять. Троянди, багаторічні квіти, виноград. Красиві великі ялини, туї, самшит. Двір викладений плиткою. Автоматичні ворота. До Києва 10 км, поруч зупинка маршрутки, яка їде до метро Героїв Дніпра 15 хвилин. В 2х кілометрах Національний парк Межигірʼя, в пішій доступності великий супермаркет Новус. Перегляд в будь який день, звертайтесь!

Спаська вул., 55

Продаж сучасного будинку (будували для себе) Київська обл., Вишгородський р-н, с. Нові Петрівці, вул. Петрівська біля Київського моря. Ділянка 8 соток. Будинок 204 кв.м, два поверхи, 6 кімнат, два с/в, тераса, сауна, гараж. Поруч море, ліс. До Києва 10 км. Ціна 230000 у.е Без комісії. (097)572-12-10; (063)271-73-72 Сергій.

Петрівська вул.
123...7
1 - 24 з 158 результатів

Географія Нові Петрівці