Продається будинок по вул. Сінна у селі Сенча Миргородського району Полтавської області. Село є центром об’єднаної територіальної громади. На території подвір’я: житловий будинок, літня кухня, великий сарай, саж та криниця. Опалення на газу але є і дров’яна груба/плита. Будинок дерев’яний обкладений цеглою то ж зимою теплий а влітку прохолодно. Поряд з подвір’ям проходить централізований водогін. Будинок знаходиться неподалік від річки Сула. На території села наявна вся соціальна інфраструктура: сучасна школа, дитсадок, лікарня, супермаркет, магазини господарських та промислових товарів, комунальне підприємство з надання комунальних послуг, місцевий пожарний пункт охорони. На території села діє потужне сільськогосподарське підприємство в якому завжди є робота як для чоловіків так і для жінок. Телефонуйте 0-9-5-3-8-1-5-4-0-9.

власник
Сінна, 60

Продається маєток розміром 42 сотки у мальовничому краї Полтавської області м. Лохвиця. Спокій та свіжість повітря вас приємно здивують, гарна аура маєтку. Не межує з сусідами, тому і проблем з ними не буде. Добре підходить під забудову, власний бізнес та ведення сільськогосподарської діяльності. Будинок газифікований. На території є сад, погріб, літня кухня та невеличкий сарай. На відстані 1,4 км є річка з чудовим краєвидом, де можна відпочити та гарно провести час.

власник
Будинок у м. Лохвиця

Будинок із усіма зручностями,дерев яний,обкладений цеглою,є колодязь ,сарай,гараж

власник
Продам будинок в м.Лохвиця ,в районі третьої школи
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок. Земля 0.35 га. Вхідний погріб з металічними дверима. Зовсім рядом протікає річка Сула.

власник
Продам дачу в мальовничому селі Сенча. Зовсім недалеко (200 м) річка.

Продам гарний будинок площею 190 м.кв. з усіма зручностями та меблями в самому центрі мальовничого міста Лохвиця на приватизованій земельній ділянці в 7.5 с. поряд з річкою. Є гараж на 2 авто, велика кладова. Також підсобна будівля, яку можливо використовувати, як літню кухню та сарай. На території є ставок. Вартість длговірна. Всі деталі по телефону

власник
Гарний будинок в мальовничому місці поряд з річкою

Продається будинок в м. Лохвиця, вул. Лесі Українки (загальна площа будинку 95,2 кв.м, площа земельної ділянки 27,15 соток). В будинку є централізоване водопостачання, індивідуальне газове опалення, суміжний санвузол. Також на ділянці є гараж, сарай, погріб, літня кухня, колодязь та свердловина.

власник
Продається будинок в м. Лохвиця, вул. Лесі Українки

Продам недобудований будинок 110м2. Вул.Лисенка 64. Земельна ділянка 10соток. Підведено воду та світло ( 3фази 16кВт) Гарне місце для молодої сімʼї Поруч: - молодий сосновий ліс - Гімназія - Лікарня - Центр міста - Дитячий садок (5хвилин)

власник
Продам Будинок 110м2 (район гімназії)

Будинок потребує ремонту. Є газ , пічне опалення,вода. Всередині немає туалету і ванної кімнати. Криша не тече. Пічне опалення можна опалювати як газом так і дровами.Якщо потрібно більше фото пишіть або дзвоніть.Можливий викуп сусідніх квартир щоб збільшити площу.Поруч безхозна квартира без комунікацій то можливо обєднання двох квартир.

власник
Продам квартиру (будинок)

Продам будинок у м.Лохвиця вул.Марінеско з усіма зручностями є погріб,гараж,колодязь,господарські будівлі,площа ділянки 10 соток.

власник
Продам будинок у м.Лохвиця

Продається житловий будинок у місті Заводське, Полтавської області! Загальна площа будинку складає 85,6 кв.м.,житлова площа - 30,9 кв.м. Адреса: Полтавська обл., м. Заводське, вул. Набережна 1, будинок 2/4. Земельна ділянка площею 0.0888 га. Стан будинку задовільний, хоча потребує часткового ремонту. Всі комунікації (газ, вода, електрика) вже підведені.Другий поверх потребує ремонту, щоб втілити ваші ідеї і побажання. На подвірї розташовані господарські будівлі, погріб і гараж, що забезпечує додатковий комфорт і зручність. Цей житловий будинок - чудова нагода для тих, хто мріє про спокійне та комфортне життя у затишному місці. Заводське - прекрасне місце з чистим повітрям та зеленими ландшафтами, що надає можливість насолоджуватися природою.

Продаж будинку в м. Заводське Полтавської області

Продається будинок в м.Заводське Миргородського(Лохвицького) р-ну Полтавської обл.Частково вмебльований,опалення-газ і тверде паливо,вода на подвірї і заведена в будинок.На подвірї розташовані-будинок,літня кухня,сарай,погріб,гараж.Поруч земельна ділянка під город-8сот.Загальна площа під будівлями і під город-12сот.

власник
Продається будинок

Продається садиба в с.Бодаква,Миргородського району, з господарськими будівлями. Деталі за телефоном.

власник
Продам будинок у с.Бодаква

Будинок в тихому місці. Гарний, світлий, просторий для сімї. Є садок з фруктовими деревами. Неподалік школа #2.

власник
Продам будинок м.Лохвиця

Продам дом в Лохвицком р-не с. Скоробагатьки 1981 года постройки требуещий ремонта. Возможна продажа под розборку или обмен на авто

власник
Продам дом в не жылом состоянии

Продам будинок в м.Лохвиця,заг.пл. 115 кВ.м.Рік побудови 1991. Тип стін - цегляний. Покрівля - шифер.Опалення Інд. газове та дровяне.Меблювання- так.Велика кухня,альтанка ,гараж, сад, город,сарай,підвал.Центральний водопровід і каналізація,ванна та душова кабіна,кондиціонер,тераса.

власник

Продам будинок в селі Яхники, Миргородський район, Полтавська область Відстань до найближчого міста Лохвиця 15 км Площа ділянки 0.21га Загальна площа 51.3 кв. м Кількість кімнат 3 Висота стелі h=2,5 м Тип будинку Будинок Тип покрівлі шифер Санвузол сумісний Опалення індивідуальне газове Ремонт в 2012 р житловий стан Меблювання Так Продам будинок в селі Яхники, Миргородський район, Полтавська область з фруктовим садом (груші, яблука, сливи, малина, полуниця, суниця) городом. В будинку 3 кімнати, кухня, коридор, санвузол (вана, унітаз, умивальник , бойлер,централізоване водопостачання) , веранда На подвірї є літня кухня, є льох, Додатковий туалет на вулиці, є колодязь. Повне меблювання як на фото, затишний будинок чекає на своїх нових господарів) Дуже доброзичливе сусідство, Щедра природа (гриби та ягоди в лісі, багато риби в озерах) Звонити по тел. 09*********49 Валентина Дам відповідь на всі запитання.

власник
Продам будинок в селі Яхники, Миргородський район, Полтавська область

Продам будинок садибного типу в центрі міста Лохвиця, вул. Сенчанська (Радянська) Полтавської області, самого тихого та не затронутого війною регіона Українии. Зручне розташування в центрі міста. Мальовничий краєвид. Дитячий садочок та школа рядом. Автостанція, супермаркети, лікарня, центр міста в пешей доступності. Гарні сусіди. Город. Є можливість розширення площі будинку, шляхом добудови на ваш розсуд. Легка енергетика будинку! В будинку три світлих, просторих кімнати, прихожа, кухня, ванна кімната, глибокий та сухий погріб в прихожій (в процесі ремонта). Будинок газофікован, є централізоване водопостачання, болер. Комунальних боргів нема! Придомові будівлі: гараж, літня кухня загальною площею 61м2. Можливе облаштування лазні з басейном. Придомова ділянка 10 соток. В будинку проведена капітальна реконструкція фундаменту та підлоги, встановлені нові міжкімнатні двері. Новий, сучасний опалювальний котел та радіатори. В одній з кімнат свіжий косметичний ремонт. В пристройці пластикові вікна, нові радіатори. Документи для переоформлення готові. Огляд за домовленістю. Ціна на будинок буде підніматися в залежності від виконаних робіт по облаштуванню будинку та ділянки. Встигніть придбати за мінімальну ціну

власник
Будинок садиба в центрі м. Лохвиця 220км від Києва

Будинок з комунікаціями(водопровід, електрика, газ, колодязь). Є дві старенькі хатки та сараї. Два погреби. !!! Можливий обмін на гараж в м.Лохвиця!!! Рілля 57 сот. рівна без бугрів та впадин. Можливо добавити ріллі 25-30 сот. під чагарниками в даний час. Загальна площа по документам 0.9 га. 5 км від м. Лохвиця. Я власник, всі документи готові до продажу. ***Обговорюється оплата частинами***

власник
Земельна ділянка з будинком та господарськими будівлями.

Продам дворище поблизу річки. В місті Лохвиця.

власник
Продам дворище біля річки.

Дім 48м2 (жилий стан) Дім 100м2 (не жилий стан) Баня 50м2 Гараж 2 шт Підвал 2шт Приміщення для живності Погріб Криниця Сад Город Обгороджений двір Централізоване водопостачання Газ Електроенергія день/ніч (3 фази 10кВт) Все це розташовано на 25 сотках Місце розташування Для молодої сім‘ї: НАЙКРАЩЕ В ЛОХВИЦІ Поруч: - молодий сосновий ліс - Гімназія (найкраща в області) - Лікарня - Центр города (5хвилин) - Дитячий садок (5хвилин) Можливий торг

власник
Дом 48м і 100м будинок

Продається будинок з усіма зручностями. В будинку два котили (газ та дрова). За більш детальною інформацією - звертайтеся.

власник
Продається Будинок Дом

Продається заміський будинок, з усіма зручностями, в гарному житловому стані. Селище Гиряві Ісківці, Лохвицького району, Полтавської області, за 15 км від райцентру по дорозі з відмінним асфальтовим покриттям. Автономне водопостачання (своя свердловина), каналізація септик, економний двохконтурний котел італійського виробництва. За 150 метрів від будинку проходить мережа з оптоволокна для високошвидкісного інтернету. В пішій доступності зупинка приміського автобуса, за 1,4 км від будинку діюча залізнична зупинка, ще через 100 метрів проходить міжрегіональна траса державного значення Київ-Суми, якою регулярно курсують маршрутні транспортні засоби пасажирських перевезень. На всі запитання відповім за номером телефону, вказаному в оголошенні. Турбувати прохання з 10:00 до 20:00 або залишайте повідомлення, при можливості відповідаю швидко. Можлива розстрочка до 12 місяців для порядних людей.

власник
будинок дім хата садиба дворище маєток дача

Будинок знаходиться в центрі міста Лохвиця по вулиці Рикова, поруч школа й лікарня. Всі запитання в Вайбер або Телеграм 06******98

власник
Продам будинок

Продається будинок зі всіма зручностями з меблями та технікою. В будинку туалет, ванна.Вода -своя скважина, є бойлер. На території камери відеоспостереження, гараж , ще один будинок з підведеними комунікаціями але не облаштований. двері броньовані. Реальному покупцю гарний торг.

власник
Продам будинок Лохвиця
1 - 24 з 30 результатів

Популярні запити