Продам будинок в Нагірній частині, район водолікарні. вул. Партизанська Будинок в житловому стані. Стіни - шлакобетон. Опалення газове, двоконтурний котел. Як альтернатива є працююча піч. Без зручностей, але є де зробити санвузол. Вода централізована, в будинок заведена. А також є колонка на вулиці. Рівна ділянка 6 соток. Є літня кухня та сарай з льохом. Є навіс під одне авто, але у двір можна поставити більше машин. Чудова локація! Неподалік лікарня, дитяча поліклініка, супермаркет та ринок. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером в оголошенні.

можливий продаж по єОселя
вул.Партизанська, 6

Будинок знаходиться біля Лукаса.Вода,газ,туалет все в домі.Заїзд для авто,гараж,господарські постройки.5сот землі.0671360403

Дербукова вул.

Будинок з водою,газом,та удостоєнням.Вікна поміняні.Є місто для авто

Зарічна вул.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок розташований в нагірній частині нашого міста.З великими кімнатами,та потолком 3м.Буде торг.

Бойка вул.

Продається будинок .На водоканалі.Є вода,газ,удобства.4сот.землі.

Арсенальний пров.

Продам будинок в Потоках. Земельна ділянка 20 соток. Загальна площа будинку - 109 м. кв., житлова 59 м. кв. , кухня 12 м.кв. Будинок в жилому стані, одна кімната потребує капітального ремонту, частково замінені вікна. Кімнати роздільні. Санвузол в будинку. Газове опалення. Вода – свердловина. Господарські будівлі. Ділянка 20,5 соток, приватизована. Асвальтований під’їзд до двору. Поруч школа. Недалеко річка Псел. Прямий продаж. Без комісії для покупця.

Лісова

Дача у кооперативі ІВКИ, з виходом у озеро! Двоповерховий цегляний будинок площею 55 м.кв., знаходиться в 5 км від Кременчука (район Малої Кохнівки) Ділянка простора, площа 6 соток приватизованої землі, заїзд під авто! На території дуже гарне місце під рибалку! На ділянці є приміщення під сарай, туалет На ділянці плодові дерева, кущі та виноград По всім питанням телефонуйте!

лісова, 25

-Частина будинку з окремим входом на Чкалова Площа 48 м.кв. Земля 6 соток Частина будинку складається з 3 кімнат та кухні Зручності на вулиці, але є можливість зробити у будинку Газове опалення, вода – скважина Косметичний ремонт, металопластикові вікна Багато господарських будівель (сарай, літня кухня, погреб) Чудове місцерозположення – поряд зупинка тролейбусу 15-Б, до зупинки водоканал-10 хвилин пішки. Тел. І068І-864-64-51

Чкалова проїзд, 46

Продам будинок в самому Центрі міста (р-н Царського села)! Загальна площа будинку 80 кв. м. В будинку 3 кімнати та простора кухня-їдальня. В кухні, коридорі та ванній кімнаті тепла підлога. В будинку централізоване водопостачання та водовідведення. Будинок продається разом з меблями і технікою! В будинку мається: газовий котел, бойлер, кондиціонер, холодильник, газова поверхня, духова шафа, витяжка, пральна машина та всі меблі, що є на фото. Меблі і техніка придбавались нещодпвно, відповідно майже нові. Двір будинку оснащено тротуарною плиткою. Є критий паркінг на дві машини. Будинок оснащено погрібом, вхід в який розташовано з коридору. Будинок має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: школи, садочки (як державні, так пиватні) супермаркети, різні магазини, аптеки, зупинки міського транспорту, кафе, розважальні заклади, лікарня, відділення банків, відділення нової та укрпошти, парк. Послуги агенції нерухомості оплачуються окремо. Щоб дізнатись більш детальну інформацію та домовитись про перегляд будинку телефонуйте 0687040101. Втілемо Ваші мрії в квадратні метри!

Прорізний пров., 10

Будинок знаходиться в межі міста.Як їхати на Реївку.Поруч зупинка,озеро(артсклади),лікарня.Великий,світлий будинок для щасливої сімʼї

Лугова вул.

Продам будинок на третьому занасипу чотири кімнати. Будинок розташований в зручному місці поруч зупинка транспорту дитячий садочок школа. Телефонуйте 0509412789

Мічуріна, 2

Продам будинок в районі Петрівки. Загальна площа ділянки 6,6 соток. Загальна площа будинку 170 кв. м. Будинок цегляний, обшитий сайдингом. Є гараж, сарай, сауна, льох, підвал. Індивідуальне газове і твердопаливне опалення. Вода і каналізація централізовані. Будинок двухповерховий, плюс є підвал. Розумне планування. Перший поверх: кухня, санвузол роздільний, вітальня, сауна, кладова. Другий поверх (мансарда): три роздільні кімнати, санвузол. Хороший житловий стан. Меблі і техніка, все входить в вартість. Красивий, доглянутий двір, багато фруктових дерев. В цьому домі і в цьому районі проживати максимально комфортно. Поруч розвинута вся інфраструктура. Ціна 135 000 евро. Записуйтесь на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Великокохнівський пров., 7

Продается дом 2этажный в хорошем месте. Находится в дачном кооперативе»Гранит»район Малой Кохновке. Дом построен 2016 году из белого кирпича внутри и с снаружи белый кирпич в средине стены пеноблок толщина стен дома 45см. Между первым и вторым этажом перекрытия бетонные плиты. Бетонный забор откатные ворота из провнастила, на участке молодой сад и металлический контейнер для дачного инвентаря. Квадратура дома 100кв . Веранда 25кв Комнаты 2 Большой коридор Санузел совмещённый В доме проведена электрика ,газа нет. 3 фазы заведено на каждую стоит стабилизатор . С напряжением проблем никаких нет ни зимой ни летом. Электросчетчик стоит день -ночь. В кухне и коридоре полы с подогревом в комнатах стоят конвектора электро в ванной бойлер. На территории 4 сотки земли Вода скважина, канализация две ямы с переливом большие. Имеется телевидение две спутниковые антенны. Молодой сад Шикарные виды. От Днепра до воды 200 метров . На дополнительные вопросы отвечу по телефону на смс не отвечаю. Услуги агентства оплачиваются отдельно.

Вишневая, 1

Продам будинок в м. Кременчук, по вул. Гетьмана Полуботка, зуп. В. Пугачова. Загальна площа будинку 75 кв. м. Загальна площа ділянки 6,5 соток. Планування: кухня-вітальня, три кімнати, санвузол сумісний, гардеробна. Стан - капітальний ремонт. Вбудовані меблі і техніка входять в вартість. Записуйтесь на перегляд.

Гетьмана Полуботка вул. (Куйбишева), 3

В продажі будинок в Кременчуці, район Малої Кахновки по вул. Спортивна. Загальна площа будинку 200 кв. м. Загальна площа ділянки 17 соток. Зроблено новий якісний капітальний ремонт, все продумано до дрібниць. Планування: два поверхи, два санвузли, дві гардеробні кімнати, велика кухня, велика вітальня зі справжнім каміном, 4 кімнати. Індивідуальне газове- і електроопалення, що забезпечує економію. Внутрішнє утепління, тепла підлога, високі стелі, всі меблі і техніка входять в вартість будинку. Доглянутий двір. На території є лаунж-зона, баня, фруктовий сад. Записуйтесь на перегляд.

Спортивна, 18

Продається будинок на правому березі річки Дніпро! Будинок вражає своєю теплотою та затишком! Зданий в експлуатацію у травні 2021 року. Загальна площа становить 205,7 кв.м. В будинку розташовані 4 кімнати, велика кухня та 2 санвузли. Також на територіі є гараж з автоматичними воротами. Будинок має: 0 поверх (підвал): де розташовано погріб та є ще 2 великих приміщення, які можуть бути обладнані чи то під спортзал, чи більярдну. 1 поверх: передпокій, велика кухня з виходом на внутрішнє подвіря, вітальня, санвузол. 2 поверх: дві просторі спальні та менша кімната, яку можна обладнати під кабінет або дитячу кімнату, просторий санвузол. Технічні характеристики надійні та якісні: бетонні блоки у фундаменті, стіни з цегли, залізобетонне міжповерхове перекриття та металочерепична покрівля. Тепла підлога по всьому 1 поверсі та у санвузлі на 2 поверсі. На ділянці, площею 24 сотки вже росте багато плодових дерев та декоративних рослин, є високий паркан. Для того, щоб ознайомитися з домоволодінням, вам достатньо звернутися за додатковою інформацією за номером 0687040101 Наталя. Послуги агенції оплачуються окремо! Втілемо Ваші мрії в квадратні метри!

Острозького Костянтина вул. (Блюхера), 32

Дом ул.Аэрофлотска д.52 .Площадь 105м2.Земельный участок 17 соток.Гараж.Летняя кухня.Погреб.Газ вода в доме.

Аерофлотська вул., 52

Пропонуємо у продаж будинок у центрі міста. Знаходиться в р-ні ЖК Дніпровська Рівєра. 2-га лінія від р.Дніпро. Будинок 2003р/п., 2 поверхи, 211кв.м., підвал 27кв.м., горище. По периметру цегляний паркан. На першому поверсі розташовані вітальня 45кв.м., гостьова кімната 14кв.м., кухня 13кв.м., с/в. Висота стелі 3м. На другому поверсі с/в, 2 просторі спальні 25кв.м. та 37кв.м.. З кожної спальні є вихід на балкон. Земельна ділянка 10 соток приватизована. Призначення для будівництва. Будинок капітальної споруди: фундамент з/б блоки, плита перекриття з/б, стіни та внутрішні перегородки з цегли. Усі стіни всередині будинку – штукатурка (не гіпсокартон), міжкімнатна столярка натуральне дерево. Підлогове покриття житлових кімнатах ламінат, у вітальні та кухні керамічна плитка. На першому поверсі на вікнах ґрати (авторська ковка), на другому поверсі на вікнах ролети. Комунікації: електрика 380 3 фази; газ; міська вода; каналізація септик; інтернет та супутникове телебачення. На території ділянки 2 зони відпочинку з садом та квітником. Фруктові дерева: волоський горіх, абрикоса, дві аличі, кизил, вишня, груша, три яблуні. Виноград столових та винних сортів. Плетучі троянди. Під басейн вилитий та залитий котлован. Двір вимощений гранітною плиткою. Є окрема споруда 100кв.м. Усередині 3 відділення по 30кв.м., перше - гараж з автоматичними воротами, інші - вільного призначення. Інфраструктура: за 50 м. від будинку продуктовий магазин, зупинка транспорту. У 200м. сш.№2. Від будинку до Придніпровського парку 7 хвилин пішки вздовж набережної Дніпра. Комісія для покупця 3%. Усі питання, виключно, за телефоном. Перегляди тільки з ріелтором за попередньою домовленістю. Чекаємо на огляд!

можливий продаж по єОселя
Хмельницького Богдана вул., 5

Продам пол дома в нагорной части в доме 3 отдельных спальни и большая кухня гостиная.Дом от всеми удобствами с отдельным входом и двором Дом в хорошем жилом состоянии Есть как централизованный водопровод так и скважина Дом с электро отоплением и тёплыми полами.. Участок идеален для ландшафтного дизайна. Панорамный вид.

можливий продаж по єОселя
Брюсова пров.

Продается на 2 Занасыпи пол домика по пр Физкультурный. Домик состоит из двух комнат и кухни. Построен в 1970 году. Фундамент бетонный и кирпич. Газифицированный,удобства во дворе. На участке есть скважина. Хоз постройки. Земли 4 сотки. Соседи хорошие. В шаговой доступности транспортная развязка, рядом школа, магазин. На дополнительные вопросы отвечу по телефону. Для потенциальных клиентов торг уместен. Продам или обменяю на малосемейку

пр Физкультурный, 4/1

Пропонуємо у продаж приватний будинок на Петрівці. Будинок 2014р/п., загальна площа 200кв.м., два поверхи, пʼять спалень, велика вітальня (33кв.м.), вихід на терасу з другого поверху, вихід з вітальні у подвірʼя з першого. Звісно, споруда капітальна: стрічковий фундамент армований, ж/б перекриття, підвал під будинком (36кв.м. висота стелі 2,7м.), покрівля металочерепиця Ruukki (гідро та паробарєр). Стіни: червона цегла 1,5, утеплення, облицювальна червона цегла Євротон. Усі комунікації в наявності: газ, електрика, септик, скважина 25м. Земельна ділянка 5 соток приватизована. Залишилось внутрішнє оздоблення на ваш смак. Запрошуємо на перегляд.

Індустріальна вул.

Продам дачу в кооперативі Шляхмашіаець, 13 км від міста. Зручності в будинку. Поміняні вікна. Є гараж з оглядовою ямою. По всим питанням телефонуйте 0661859446

можливий продаж по єОселя
3-ї лікарні проїзд, 1

Продається частина будинку в крюкові. Цегляний з пічним опаленням. Є трохи землі. Поряд зупинка транспорту. По всим питанням 0661859446

Кіровоградська

Продается дом в Кременчуге(улица Кооперативная). 75 кв.м. Нормальное жилое состояние. М.п. окна, газовое отопление, вода централизованная. 5.7 сотки приватизированной земли. Мебель остается. Гараж, летняя кухня с газом, водой и канализацией. Асфальтный подьезд.

Кооперативна вул.
123...8
1 - 24 з 182 результатів

Географія Кременчук