Будинок знаходиться по вул Костомарова, недалеко від залізничного вокзалу, загальною площею 100м2, розташований на земельній ділянці 14 сотих. Будинок газофікований, заведена вода є каналізація. На ділянці є гараж, погріб, сараї, плодоносять фруктові дерева і кущі. Поряд з будинком магазин, дитячий садок, школа, До центру міста курсує міський автобус. Із залізничного вокзалу можна доїхати в різні міста : Київ, Черкаси, Дніпро, Вінниця, Львів, Миколаїв.....

можливий продаж по єОселя
Костомарова, 74

Продається будиночок в М.Корсунь-Шевченківському Черкаської обл. Дуже зручне розташування, рядом мікрорайон,центр,магазин,автобусна зупинка,200м.озеро і 600м.річка і парк. Будинок на 2 входи,потребує ремонту,земельний участок 21сот. Світло, центр.водозабезпечення,газ,є пічне опалення,господарські споруди,кирп.гараж.(з торгом)

власник
Продаж будинку в центрі Корсуня.

Продам хату Продається будинок на вулиці Садова 61 будинок дуже теплий 3 житлові кімнати +кухня +вана кімната отопленя водяне , також в будинку є вода . Частково поміняні вікна . У дворі є криниця погріб , побутові приміщення . Біля будинку 60 соток городу будинок приватизований детальна інформація за номером телефону +38**************76

власник
Продам будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Срочно продам житловий будинок в місті Корсунь Шевченківський який знаходиться по центральній вулиці Ярослава Мудрого 216 , Фасад шириною 30м рівний участок 12 сотих чудово підійде для комерції,

власник
Продам земельну ділянку.з житловим будинком.

Продається будинок Черкаська область Звенигородського району (раніш Корсунь шевченківський) с.Кошмак(8 км від Корсунь шевченківського) В будинку є 4 житлові кімнати та веранда, загальна площа 60 кв.м. Будинок деревяний, обкладений цеглою, опалення пічне(2 груби).Нові пластикові вікна,а також нова водостічна система ( отліви).Є всі надвірні споруди:гараж, літня кухня,сарай та погріб все також з цегли.Центральний водопровід,біля двору проходить газова труба.Є молодий фруктовий сад,город. Більш детальна інформація за телефоном.38********98.Можливий торг.

власник
Продається будинок

Продається газифікований будинок 70,5 кв.м., шлакоблок, обкладений білою цеглою. Кімната - 11,2 кв.м., кімната - 21,7 кв.м., кухня - 16,7 кв.м. Коридор, кладовка, простора веранда. Надвірні споруди: сарай, погреб, вода - скважина. Фруктові дерева. Землі 0,10 га, приватизована. Поруч ОТГ, нова лікарня, магазин, неподалік великий фруктовий сад для пасічників. Поруч р.Рось. Траса до Черкас - 50 км, до Києва - 150 км. Ціна - 5200 у.од. Адреса: Черкаська область, Корсунь - Шевченківський р-н, с.Набутів. Тел.: 09******30 Наталія.

власник
Продається будинок

Продається ділянка 430кв.м у центрі мікрорайону, є робочий проект під будівництво підсобного приміщення, плюс пів будинку (загальна площа-68кв.м, 1930-ті роки будівництва), приватизований, високий кам*яний фундамент, майже 2 метри в землю. Стіни-дерево, обкладені цеглою, індивідуальне газове опалення, котел 2-х контурний, взимку горяча вода,швидкісний інтернет, кабельне ТБ, теплий , мала витрата газу взимку. Кімнати: дві кімнати по 15,5кв.м, кімната-12,2кв.м, ще одна-7,6кв.м, кухня- 11,8кв.м, прихожа- 5,4кв.м. Висота стелі-2,7м. Будинок світлий, сонячний. Літом прохолодно, екологічно чистий. зручне місце розташування в центрі мікрорайону: школа, дитячий садочок, лікарня.10-15 хвилин ходи, супермаркет, і майже поруч, також 10 хвилин ходи, наш чудовий заповідник з чудовою річкою Рось і з такими ж чудовими гранітними берегами. Можливий обмін на будинок в місті Івано-Франківськ, чи однокімнатну квартиру незалежно від району. Торг доречний.

власник
частина будинку

Продам шикарний будинок в центрі міста. Завдяки свойому розташуванню, може бути перероблений під бізнес. З меблів залишиться кухня 4м - гранітна поверхня з газовою поверхнею ( окремо прокладений кабель для електро), та шафа 3м в висоту та 3м в ширину, під сходами великий стаціонарний комод, спальня . Телефонуйте, відповім на всі питання, є відео огляд. Ps: допродажної оренди немає.

Продам будинок в центрі Корсуня

Пропонуємо до продажу шикарний двоповерховий будинок загальною площею 150 кв. в спальному районі Тартак м. Корсунь-Шевченківський, провул. І. Змієвського, до центру 1,5-2 км. Будинок новий, цегляний, дах шифер, вінка МПВ, стяжка, меблі на кухні, зроблено частковий ремонт, плитка, лінолеум, сантехніка та проводка нові, санвузол сумісний, підвал та котельня. Земельна ділянка 0,6 га., молодий фруктовий сад, шикарнючий малинник, сортовий виноград. Також є всі надвірні господарські будови, гараж на два автомобіля, під гаражем великий погріб, літній душ, каналізація септик. Дуже розвинута інфраструктура, все поряд у радіусі 100 м. – 300 м. : школа, садочок, лікарня, магазини та річка. Всі документи на руках. Перегляд по домовленості, детальна інформація по телефону. Запрошуємо на перегляди, палац чекає свого нового власника!!!

Продаж  двоповерх. будинку в м. Корсунь-Шевченківський.

с. Петрушки, пригород Корсунь- Шевченковского Черкасская обл, 150 км от Киева, до центра Корсунь- Шевченковского 10 мин езды. Домик с участком с выходом на большое озеро. Хозпостройки, погреб, собственный колодец. Лес через дорогу. Отличное место для отдыха от городской суеты. Продам или обменяю на Антиквариат или на ретро авто - мото технику. Или на мотоцикл. Возможен обмен на запчасти Газ Волга 67 Победа, Москвич, М72, Урал, Мт, иж, заз и т д. Или техника целиком. Також можливий обмін на Зил коротиш. Розгляну варіанти

власник
Дом у озера продажа обмен  на старе авто мото Черкасская обл Корсунь

Продається будинок в центрі міста Корсунь-Шевченківський. У будинку чотири кімнати; кухня, санвузол, бойлер і є груба. Також є два види опалення: газове та твердопаливне (дровяний котел), центральне водопостачання та інтернет. Біля будинку знаходиться гараж, літня кухня, сарай, погріб, баня, літній душ та сад.

власник
Продається будинок в м. Корсунь-Шевченківському

Продається будинок в районі Мала Яблунівка м.Сміла. В будинку 3 кімнати, кухня, веранда,горіще.Площа 64м2.Встановлені склопакети,вода та каналізація проведені в будинок, в будинку є туалет.Стан будинку та двора чудовий,доглянутий,заходь та живи.Частково мебльований.Опалення газ, є груба.Ділянка 6 соток, правильної форми,приватизована.Є літня кухня,сарай,погріб,літній душ, велика альтанка.Є курник та свинарник,що дозволяє тримати невеличке господарство.На ділянкі є фруктові дерева, кущі малини та смородини.Є криниця та колонка.Поруч річка,до зупинки автобуса, або дизеля 10 хвилин пішки.До ст.Шевченко 30хв пішки.Ціна 21000$.РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЮ ТОРГ БІЛЯ БУДИНКУ.

власник
Будинок м.Яблунівка,Сміла

Продається хороший будинок в м.Корсунь-Шевченківський. Будинок в жилому стані. В будинку є газ. Будинок теплий. Як альтернатива є й пічне опалення. Біля будинку родючий фруктовий сад. Також є посадова ділянка. Земельна ділянка 6соток. Біля будинку є магазини, школа, садочок, аптека, АЗС. Швидкий та зручний виїзд до м.Черкаси. Ваптість: 7 900$ Послуги агентства з покупця 500$ Оформлення (нотаріус, податок) по домовленості. Дзвоніть. Записуйтеся на перегляд.

Продається будинок в м. Корсунь-Шевченківський

Продається земельна ділянка площею 1.6 соток із будинком 25 м2 По вулиці Росьова У будинку відсутні комунікації ,але проведена електрика ,опалення пічне . Потребує ремонту Документи оформлені та готові до продажу Реальному покупцю можливий торг Поруч знаходиться річка Рось (1 хвилина ходьби), парк ,магазини, аптека, школа. Телефонуйте у будь який зручний для Вас час ! Документи готові до продажу

власник
Продаж  маленького  будинку

Продам будинок в місті Корсунь-Шеченківський вулиця Чапаєва (Правобережна) 184 (центральна асфальтована вулиця міста). Ідеально підійде для дачі та відпочинку на природі а також для проживання . В будинку є газове опалення (конвектор) у дворі скважина, заведена електрика. Розташований на земельній ділянці площею 15 соток. (5 соток будинок із садом, 10 соток город). Від будинку до річки Рось 80 метрів (РЕАЛЬНИХ).

власник
Продам будинок в місті Корсунь-Шевченківський

Продам будинок в корсуні шевченківському пристанційне селище вул макаренка 13 звертатися за номером телефону на смс не відповідаю 06******90

власник
Будинок в корсуні шевченківському

Продається будинок с. В. Яблунівка вул. Євгена Чикаленка(веселий кут) Черкаський район, Черкаська область. Загальна площа будинку 79 м.кв., житлова 41,2 м.кв. 3 жилі кімнати, кухня, ванна, туалет, коридор. Будинок газифікований є пічне опалення. Вода в будинку та криниця. На території знаходиться літня кухня, гараж, господарські споруди, погріб. Площа земельної ділянки 0.168га До електрички 5 хв. до автобуса 30хв. Контактні телефони: 06******94 Роман 06******63 Тетяна 18 тис.$

власник
Житловий будинок.

Продається будинок 2000-року побудови, земельна ділянка 10 соток рівної, прямокутної форми. Будинок знаходиться в мальовничому місці, поряд річка, в пішій досяжності зупинки громадського транспорту, магазини, школа та садок.

Продається будинок в р-н М.Яблунівка

Біля будинку город, сад. Земля приватизована, документи на будинок всі присутні.

власник
Продається будинок в селі Шендерівка, Черкаської області

Продається новий будинок в екологічно чистому, затишному районі м. Корсуня-Шевченківського. Будинок розміром 9х11 м², стіни дерев’яні обкладені цеглою і глазурованою плиткою. В будинку настелена дерев’яна підлога. Дах будинку утеплений. З будинку виведена каналізація, є гараж, літня кухня і погріб. Садиба 10 соток, є невеликий сад, 6 соток - для городу. У нічній час вулиця освітлена. Можливий торг на місці. Зручне розташування: в межах пішохідноі доступності - лікарня, магазини, базар, школа, дитячий садок. Без посередників. Можливий торг. Перегляд будинку за домовленістю, детальніша інформація по телефону.

власник
Продаю власний будинок

Продається будинок на тихій вул Корольова.До базару 10хв.до центру 20хв,В будинку є газ,вода,4 кімнати площею 77.4кв метри.В дворі 4 сотки городу,погреб,сарай ,знаходиться в мальовничій місцевості біля р.Рось.

власник
Продається будинок

В с. В.Яблунівка по центральній дорозі продається домоволодіння. Будинок після капітального ремонту, з усіма зручностями міської квартири, продається з меблями, побутовою технікою, посудом та інше. Зручне транспортне сполучення (до Сміли 5км), поруч ліс, річка, карєр. На території всі небхідні підсобні приміщення, гараж, погріб. Молодий сад та 20соток городу. Привітні сусіди. Будинок розрахований на комфортне проживання 2-3 осіб.

власник
Продається будинок в Смілі

Мальовниче місце,річка Рось сосновий ліс що може бути краще, запитаєте ви мене а я вам відповім,добре коли у вас ще є власний двоповерховий будинок зі всіма зручностями та в 20 метрах від води і лісу! Не прогавте свій шанс!!! ЯБЛУНІВКА!!!

власник
Будинок вартий вашої уваги!

Усадьба в г. Корсунь-Шевченковский Черкасской области. Дом красного кирпича одноэтажный, 1976 года постройки, общей площадью 90 кв. м., жилой - 47,6. 3 комнаты раздельные (21,4, 15,8 и 10,4), кухня - 11, коридор - 7, санузел совмещенный - 10, веранда - 9. Отопление - газовый двухконтурный котел, а также 2 грубные печи (дрова, уголь). Столярка деревянная, в хорошем состоянии, полы деревянные, окрашенные. Стены - обои. Крыша - шифер. Септик. Хозяйственные постройки: летняя кухня с газовой плитой (отапливается печью на дровах) и хозяйственное помещение - кирпичные, на общем фундаменте, общей площадью 41,6 кв. м., погреб, колодец с автоматической подачей воды. Гараж кирпичный с подвалом. Двор выложен асфальтом. Участок, общей площадь 62 сотки с реальной возможностью расширения до 80, расположен в зеленой зоне рядом карьерным озером и рекой Рось. Деревья (яблони - 5, груши - 2, абрикос - 2, сливы - 2, орехи - 6), огород. Инфраструктура: асфальт, школа, детсад, магазин, отделение Укрпочты, аптека, автобусная остановка, ЖД-станция "Корсунь" (до 1 км). Усадьба с многими возможностями (можно вырыть собственный пруд, построить баню, расширить сад или устроить миниферму), ограничение - только Ваша фантазия и финансы. Соседи рядом, но в тоже время - не пересекаются. Звоните, готовы к диалогу с реальными покупателями.

Усадьба в хозяйственные руки
1 - 24 з 83 результатів

Популярні запити