СТАРТ ПРОДАЖУ нового обєкту- котеджне містечко таунхаусів в Угорниках - школа - 300 метрів - дитячий садочок - 200 метрів - поруч автобусна зупинка ✅ Загальна площа таунхауса - 135 м² Передбачено планування з гаражем (за індивідуальним бажанням, можна перепланувати та замість гаража може бути окрема кухня) В НАЯВНОСТІ ТАУНХАУСИ⤵️ ▶️ з повністю закритим приватним подвірям (передній та задній двір приватний) ▶️ з відкритим переднім двором 💰 РОЗТЕРМІНУВАННЯ - 24 місяці, перший платіж 30%. 🏗 Введення в експлуатацію - літо 2025 року.

Тополина

Продається цегляний 2-рівневий будинок загальною площею 207 м2 та приватизована земельна ділянка 7 соток в екологічній зоні, на відстані 4,5 км до центру Івано-Франківська в с. Угорники за вул. Прикарпатська. Код будинку - #34609075 • 2 поверхи; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • ремонт; • присадибна ділянка; • гараж. У будинку підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика 3 фази, більше 5 кВт потужності), економне індивідуальне опалення від газового котла, оптоволоконний інтернет від ФріНет, виконаний якісний ремонт. Комфортний будинок з функціональним плануванням: окремі житлові кімнати, кухня, вітальня, санвузли на кожному поверсі, гардеробна кімната. Кімнати облаштовані зручними меблями, є різнопланова побутова техніка. Будинок продається з меблями і технікою – повністю готовий для проживання. В будинку та в гаражі є горище для зберігання сезонних речей. Доглянуте облаштоване бруківкою подвіря з альтанкою, місце для городу 2 сотки. Є вольєр для сторожової собаки. Наявний гараж з широкими та високими воротами під будь-яке авто. 5 хв до річки. Неподалік розташований дитячий садок та Угорницький ліцей, який завжди входить в ТОП 10 найкращих навчальних закладів Прикарпаття. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте

Прикарпатська, 1Б

Продається великий житловий будинок, який можна розділити на два окремих входи в передмісті Івано-Франківська в селі Угорники. Затишна локація. Зручний під’їзд. Індивідуальне опалення, газовий та твердопаливний котли (5 видів твердого палива). Бойлер на 150 л. Дві кухні, два санвузла і дві ванні кімнати. На першому поверсі розміщено: кухня, санвузол обладнаний сушкою, пральною машиною та душовою, кімната та великий гараж. Другий поверх: кухня, гостинна з каміном, санвузол, кімната, великий хол та окремий вхід з вулиці. Третій поверх: хол та 4 окремі кімнати. Заведено 10 кВт світла. Шість кондиціонерів. Підлога – дубовий паркет. Вікна – металопластикові. Дах – оцинкована бляха, утеплений піною. Будинок цегляний, цегла півторачка, ззовні утеплений. Дубові сходи - великий гараж з заходом в будинок. Всі меблі та техніка залишаються. Кований паркан. Прибудинкова територія – бруківка. Облагороджена територія (ростуть туї, коніки, ялина). Вольєр для собаки. На вулиці криниця та альтанка із зоною барбекю, сходи на дворі з крошки. Поруч річка Бистриця. Зупинки громадського транспорту. Асфальтована дорога.

Львівська
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається цегляний дуплекс в затишному передмісті Івано-Франківська (с.Угорники) : - проект з функціональним плануванням; -будинок знаходиться на облаштованій вулиці в котеджному містечку, -ділянка 5 соток; -міська вода і водопровід, додатково зроблена скважина на воду; - -велика кухня і вітальня; -всі кімнати роздільні; - три санвузла; -окрема котельня; -енергоефективні 5-тикамерні металопластикові вікна; -гараж на два автомобіля з можливістю входу з будинку; -дах (утеплений) Розвинена інфраструктура - школа, садочок, магазини, зупинка транспорту, 67500$

Явора Святославв, 2/1

Ексклюзивний 2-поверховий особняк в передмісті Івано-Франківська – в с.Угорники. Прибудинкова територія дозволяє насолоджуватися всіма привілеями заміського життя. Ландшафтний дизайн із зеленими насадженнями та квітами. Зона відпочинку з деревяною альтанкою з каміном, а також красивий декоративний водоспад, гойдалка, де можна почитати улюблену книгу. Сучасний проект з надзвичайно продуманим плануванням. В будинку є все для комфортного проживання щасливої та дружньої сім’ї. На першому поверсі: - велика кухня-їдальня з вбудованими меблями (італійські фасади) та якісна побутова техніка (Samsung, LG); - простора вітальня з каміном на дровах, облаштована меблями з червоного дерева, з якої також є вихід на терасу; - санвузол та гараж. На другий поверх ведуть зручні дерев’яні (дубові) сходи, якими ми піднімаємось в зону спалень. Три просторі спальні, кожна з яких має свій відкритий балкон з красивими кованими поручнями. Гардеробна кімната, яку завдяки її площі також можна використовувати як спальню, великий санвузол з ваною-джакузі. На стінах якісна декоративна шпаклівка, на підлозі - дубовий паркет та керамічна плитка італійського виробництва. Міжкімнатні двері - шпон золотий дуб. В санвузлах повністю замінена італійська сантехніка, нові штори та тюлі. Нова поливочна система (до року часу), оновлений газон. Також значними перевагами будинку є: покрівля з металочерепиці, якісні металопластикові вікна, охоронна система від ДСО (в нічний час фізична охорона), центральне водопостачання, каналізація - септик, а також є генератор. На подвірї облаштований погріб, який зсередини викладений плиткою під камінь. Завітавши сюди – Вам вже не захочеться звідси піти. Краще один раз побачити! Не зволікайте! Телефонуйте нам і ми організуємо Вам огляд!

Підгірна

Продається просторий, світлий таунхаус в екологічній частині Івано-Франківська неподалік річки Бистриця. Площа 136 кв. Підвал, гараж, паливна, коридор, вітальня-кухня з виходом у двір, санвузол. 2 поверхи. сходова, санвузол, спальня з гардеробною та дві затишні світлі кімнати. МОЖЛИВОСТІ: підвал- укриття, можливість встановлення каміну у вітальні і камінного опалення, опція встановлення твердопаливного котла. Через продовження сходової клітки на 3-иій поверх, можливо добудувати літню терасу на даху. Наповнення : добротні вхідні двері; 7 камерні вікна з двокамерними склопакетами; Міські комунікації (Газ, Каналізація, Електрика); Вода свердловина, є можливість підключити міську; Утеплення фасаду 10 пінопласт щільністю 35; Силіконова штукатурка; Якісне брукування прибудинкової території; Дім змуровано з цегли. Біля будинку є земельна ділянка. Можемо виконати ремонт з дизайном. Екологічний район біля річки, затишна вулиця без руху транспорту, поруч є зупинка громадського транспорту, школа, садочок, магазин. Зручний та швидкий виїзд на вулицю Незалежності. Телефонуйте та записуйтесь на огляд !

Львівська, 2

Продам великий будинок, Угорники Хороша розвинута інфраструктура, асфальтований підїзд , облагороджена територія з невеликим городом Дві кухні Шість кімнат Два гаражі- в будинку і на подвірї Горище велике, є можливість зробити кімнати Площа будинку 300 кв.м. Територія 7 сот Особливості планування: з мансардою • з гаражем • ділянка

Повстанців

🔥Продається два будинки в селі Коломийського району🔥 ✔асфальтований підʼїзд ✔поруч розвинена інфраструктура ✔база відпочинку з басейном На території є два будинки, один з яких повністю готовий до проживання ( ремонт, меблі), інший - стяжка, нові металопластикові вікна, металочерепиця. Площа ділянки - 0.11 га 🌳Мальовниче місце, екологічний та затишний район ‼Можливий обмін у Івано-Франківську‼ Якщо зацікавила пропозиція, телефонуйте:

Лесі Українки

Продається двоповерховий будинок в Угорниках загальною площею 160м. На першому поверсі гараж, кухня, простора вітальня з виходом на терасу, санвузол та технічне приміщення. На другому поверсі три спальні та ванна кімната. Є підвал. Будинок поштукатурений ззовні та в середині, зроблена електророзводка, є димохідні виходи на камін. Опалення планувалось електричне та твердопаливне як альтернатива. З комунікацій : заведене світло, вода(скважина), каналізація (септик). Земельна ділянка 8,6 сот , довкола огорожена, правильної квадратної форми, насаджені фруктові дерева.

Східна, 17

Продається стильний та сучасний двоповерховий приватний будинок в одній із найпопулярніших локацій в передмісті Івано-Франківська - с. Угорники (10-15 хв. автомобілем до самого центру міста) - Поруч річка, пішохідна набережна, місце для велопрогулянок та відпочинку. - Будинок розташований на приватизованій земельній ділянці площею 6 сотих. - Цегляне будівництво в півтори цегли, монолітне перекриття першого поверху, висота стелі 2.85м, зовнішнє утеплення пінопластом товщиною 10см, стильний фасад з елементами клінкерної плитки та дерева. - Загальна площа будинку з гаражем 180м2. - Практичне продумане до дрібниць планування (1-й поверх: тамбор, паливна. гостьовий санвузол та велика кухня-вітальня площею 40м2 з панорамними вікнами, виводом під камін та виходом на терасу заднього двору. 2-й поверх: великий роздільний санвузол, пральня, гардеробна кімната, три окремі спальні та дві шикарні тераси площею 17 та 30м2) - В будинку передбачено місце для двох автомобілів: гараж площею 22м2 з автоматичним ролетом та піднавіс спереду будинку. - Комунікації: власна свердловина, септик, потужність світла 16кВт, газ поряд біля ділянки. - Якісні вхідні броньовані двері, металопластикові вікна з подвійним енергозберігаючим склом (3-и скла) - У вартість входить гіпсова машинна штукатурка стін. Будинок який вартий Вашої уваги!

повстанців

Якісно збудований будинок в тихому місці біля річки за доступною ціною від забудовника. Земельна ділянка 1,7 сотих. площа будинку 136кв.м. Можливе розтермінування до кінця року. Наповнення: - Стіни цегла - Покрівля: односкатний утеплений дах, металочерепиця - Бетонні армовані сходи - Підведені комунікації (світло, газ, скважина - 7метрів, та міська каналізація) - Пісчано-вапняна штукатурка - Чорнова стяжка на першому поверсі - Гідроізоляція фундаменту - Утеплений фасад пінопластом 10см - На другому поверсі перекриття панельне (утеплене). - Вікна та балконні двері з шестикамерним енергозберігаючим склопакетом - Броньовані, утеплені вхідні двері - Однофазний лічильник, потужність - 5кВт - Огороджено задній двір - Встановлено кумунікаційні вузли для каміна - Гараж з гаражними воротами Цікаво глянути? На звязку 24/7, телефонуйте.

Львівська

Прадається затишний Будинок в крутій локації Поруч все що пітрібно : Магазини, школа,садочок та зупинка транспорту с.Угорники 10хв до Центру АВТО Будинок цегляний Утеплений Пінопластом Перекриття металочерепиця. Загальна площа будинку 210м2 Площа ділянки 8.5 сот(правильна форма) Підвал перероблений та Оснащений кухнею, Ванна кімната та Котельня. В підвалі є бомбосховище з окремим виходом. 1 поверх 88.8м2 Прихожа Кухня Вітальня Гараж 2 поверх 72,5м2 3 кімнати та велика гардеробна Санвузол Ремонт хороший та збережений. Всі меблі та техніка залишається

Тополина

Продається будиночок в селі Коршів Коломийського району 48,4м2 Присадибна ділянка 0.25г Кадастровий номер 2623283001:01:006:0061 Поміняна проводка вся, залиті стяжки,вимурована гардеробна,перестінок що розділяє одну кімнату на дві, вікна і двері з вулиці нові,виводи на батареї,вимурована переділка між коридором і ванною, у ванні намотані підігрів,каналізація вивидена на вулицю,потрібно викопати септик.залитий фундамент під кухню і терасу.вода від криниці до хати і майбутньої кухні+багато листів гіпсокартону

Ковпака, 15

Продаж унікального об єкту, бізнесу, розташованого в Карпатських лісах, Івано-Франківська обл., Верховинський р-н, с. Верхній Ясенів. Вілла «Ясний Будинок» знаходиться на мальовничій горі, неподалік від відомої природної памятки «Писаний камінь» - місце неймовірної сили і енергетики. До лижних трасах Буковелю 50 хв., новою, асфальтованою дорогою, яка тягнеться через ліси, по Кривопільському перевалу 1013 м над рівнем моря. Садиба оточена мальовничою красою карпатських гір, чудесним хвойним лісом з видом на майже завжди засніжений Чорногорський хребет. На ділянці 35 соток розташовано кілька основних будинків і допоміжні будівлі. Все виконано з екологічно чистого зрубу. 1) Основний будинок в пять рівнів 400м2 І поверх: 2 спальні, камінний зал, їдальня, просторий хол, туалет ІІ поверх: 4 спальні, 2 ванні кімнати (джакузі) III поверх: ігрова кімната для дітей, туалет IV, V поверхи: оглядові, панорамні кімнати з ліжками 2) Котедж 3 рівня 370м2, зі своїм двориком може використовуватися для прийому більшої кількості гостей (до 20 осіб). 8 номерів з двоспальними ліжками, в кожному окрема туалетна кімната. Деревяний котедж надійно утримує тепло взимку, а влітку прохолоду. Цокольний поверх: зал-ідальня, кухня, туалет На 1 і 2 поверсі по 4 кімнати 3) Будинок з лазнею 2 рівня 250м2. На першому поверсі вітальня з каміном, лазня з обробкою липа в корі, тераса. Другий поверх 3 кімнати, с/у, 2е лоджії 4) Басейн 5 * 10 з підігрівом, трампліном і водоспадом, туалетна кімната і терасою. 5) Дві великі альтанки: - двох поверхова, на першому велика ігрова дитяча кімната, на другому релакс-кімната з соломою - велика альтанка з рожном для смаження барана 6) Окремо стоїть кухня 60м2 з альтанкою і містким погребом 7) Адміністративний будинок 2 рівня 80м2; 1 пов. кімната + пральня; 2 пов. 2е кімнати і с/у 8) Котельня з великим гаражем на одне авто Встановлено котел на 150кВт 10376

Продаж садиби в с. Верхній Ясенів в Верховинському районі

Продається будинок в селі Загайпіль. В доброму стані, 4 кімнати, стайня, свинарник, курятник, стодола, кухня, город, фруктові дерева та малини

власник
Продається будинок

Продам недобудований будинок в центрі села, підведена окрема електролінія 3 фази 15 кіловат в перспективі під сонячні панелі для чого є всі умови. Є центральне водопостачання та каналізація, а також газогін. Земельна ділянка 0.13га, є умови на роширення. Гарний проект будинку, також є підсобні приміщення. Все приватизовано Можливий обмін. За гроші гарний торг. 15 км до м. Косів та м. Коломия.

власник
Продам або обміняю будинок с. Ковалівка Коломийський район

Продається затишний будинок у спокійному селищі Отинія зі зручним доступом до Івано-Франківська (30 км) Загальна площа: 115 м² Особливості: - зручне планування приміщень - Простора літня кухня - Гараж для зберігання автомобіля та інших речей - Господарські приміщення для зберігання інструментів та обладнання Додаткові переваги: - велика територія, сад, город, зелені насадження - Близькість до міста з усіма його інфраструктурними можливостями - Зручний доступ до транспортних магістралей Ціна та контакти: - Вартість: 52 тис дол. - Для детальної інформації та організації перегляду телефонуйте за номером: 09******86

власник
Продається цегляний будинок 30 км до Івано-Франківська

Продається хата в с. Ліски Коломийський район,велике подвіря, є сад, багато городу, земля чорнозем.Будинок під знос, дуже велика територія

власник

Село Велика Камянка, 78244 Коломийського р-н. вул.Б. Хмельницького,23 Продається деревяний будинок, 72 м2, на ділянці 0. 70 га .( в розмір ділянки входить город) 1967 р.будівництва. Будинок на фундаменті, 2 кімнати, кухня, коридор, господарські будівлі ( стайня,стодола,комора, пивниця) цегляні. Будинок газифікований, є світло. Також на подвірї є криниця.Велика територія. Можлива розбудова. Хороше сполучення. Близько ліцей, садочок, магазини. Ідеальний варіант під дачу. P.S зовсім поруч потужні джерела, та потік із джерельною водою. Це дуже важливо!!! Джерельну воду можна протягнути прямо з джерела.Текти вона буде без насосів.Відповідно можна збудувати і басейн і ставок. Таких місць дуже мало. Адекватний торг, вітається.

власник
Будинок деревяний

Продам або обміняю на 2-3х кімнатну квартиру. в м.Коломиї.Чекаю пропозицій від реальних покупців і реальних варіантів обміну.

власник
Будинок біля міста.

Продам хату з трьох великих кімнат і каридор,хата деревянна,ще кухня,каридор,ванна кімната мурована з шлако блоків і цегла.є город ,сад.детальніше по телефоні та огляді

власник
Продається Хата,будинок

Продається будинок повністю готовий до проживання. Будинок цегляний, газифікований опалення від газового котла, а також є печі для опалення дровами. Є дві кімнати ,ванна,коридор,кухня. Є інтернет WI-FI. Є власна криниця в якій є постійно вода, яка підведена до будинку. Каналізація- септик. Літня кухня: одна кімната велика,коридор,кухня. Опалення газове і є піч. Також є цегляний гараж та господарські приміщення(2 стайні,стодола, комора,дровітня, навіс, ,сушарка для сухофруктів). Продається з усіма меблями .Територія обгороджена парканом з металопрофілю. Будинок розміщений на земельній ділянці 0,30 га. Є сад, город. Детальна інформація за тел 09******32.

власник
Продається будинок

Продається житловий будинок з господарськими будівлями та земельною ділянкою (0.48 га) в центрі села Мишин, Коломийського району. В будинку є три кімнати, коридор і кімната для кухні та мансардна кімната. В господарській будівлі є стайня, велика стодола та жила кімната з коридором( літня кухня). На ділянці є сад, на подвір’ї криниця. Будинок з підведеною електроенергією та газопостачанням. В кімнатах є кахельні печі для опалювання дровами.

власник
Житловий будинок з господарськими будівлями

Продам (ВЛАСНИК) добротний будинок із цегли в селі Загайпіль. Повністю придатний до проживання, три кімнати, два входи, коридор, веранда, кладова, підвал. Загальна площа 77 м. Опалення газове. На подвір"ї є літня кухня і господарські прибудови. В кухні є газова плита, пральна машина, ванна, бойлер на гарячу воду,туалет на вулиці. Подвір"я огороджене, вулиця асфальтована. Для огляду телефонуйте!

власник
Продам будинок в селі.
123...6
1 - 24 з 121 результатів

Популярні запити