Ціну значно знижено! Терміново продам будинок у звязку з переїздом. На продажу будинок 2017 року побудови! Пропоную Вашій увазі гарний , теплий, економічний та сучасний будинок. Місцезнаходження: м. Кропивницький, район Подільський, вул. Садова. Площа ділянки: 8 соток (приватизована). Будинок двоповерховий, загальна площа 162 кв. м. Автоматичні ворота. ФУНДАМЕНТ виконаний з якісного монолітного бетону. МОНОЛІТНИЙ КАРКАС будинку. Перекриття та сходи якісний дуб. СТІНИ- Газоблок 400мм, що є матеріалом високої міцності та має високі теплозахисні властивості.+базальтова вата 100мм+камінцева штукатурка CAPAROL. ПОКРІВЛЯ – металочерепиця. Використані оригінальні елементи комплексної покрівельної системи (витяжні та вентиляційні канали, покрівельні мембрани, гребіневі стрічки тощо). Утеплення даху – шар базальтовоі вати 300 мм. Дощова вода з даху збирається в дренажні колодязі за допомогою ринви. ( не утворює болото на ділянці). ДВЕРІ вхідні, міжкімнатні, поручні на сходах з натурального дерева. ВІКНА металопластикові, 7-ми камерна профільна система, товщина скла 4мм, відмінна шумоізоляція та додатковий захист від злому, ОГОРОЖА – цегла. ВИМОЩЕННЯ – плитка . ПІДЛОГА – 1 і 2 поверх «тепла підлога», іспанська плитка. КАМІН Господарські споруди на ділянці - «Будинок Рибака», зона барбекю. БЕЗПЕКА – безпровідна сигналізація, відео спостереження. Комунікації: ВОДА - центральний водопровід, на введення води окремо встановлено систему очищення-фільтрації, КАНАЛІЗАЦІЯ центральна. ЕЛЕКТРИКА - 3 фази, потужність 25 кВт. ОПАЛЕННЯ – електричне, газове, камін. У будинку виконано дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів від кращих виробників, встановлена система Розумний Дім з Асистентом Google. Все продумано до найдрібніших деталей. При продажу будинку в ньому залишаються всі меблі та техніка які знаходяться в ньому. Потенційним покупцям відеоогляд, 3D ТУР та всі етапи будівництва в приват. №22323031 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Садова вул., 44

Терміново продам добротний будинк 83 м2 на Кущівці по вул.Ірпінській. - міцний фундамент - якісне будівництво - вічний дах повністю виготовлений із алюмінею - індивідуальне газове опалення - кондиціонери - всі меблі та техніка залишаються покупцю - 4-ри окремі кімнати, санвузол - висока стеля - тепла підлога - додатково у дворі ще один будинок 49 м2 зі зручностями, опаленням, меблями. - добротний погріб -гараж зі смотровою ямою - просторий доглянутий двір - виноград, сад, квіти Запрошую вас на огляд, цей будиночок вже зачекався саме вас! Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Байкальська вул., 25

До вашої уваги продаж розкішного таунхаусу на вул.Волкова, перша лінія, біля Дендропарку . Реальному покупцю хороший торг- пропонуйте. - будівля вільного планування - житлова площа 200 м2 - підвал 100 м2 - гараж 70 м2 на 4-ри машини - додаткова земельна ділянка 4 сот - вода, електроєнергія - стіни 40 см утеплені та облицьовані декоративною цеглою - вітражні вікна та двері високоякісний металопластик, скло з світовідбиваючим покриттям - використовувалися тільки восокоякісні матеріали, власником однієї із секцій є будівельник що будував цю будівлю - хороший показник надійності. Процесс будівництва можна побачити на фото. В кроковій доступності Дендропарк, школа, садочок, супермаркети, магазини. Реальному покупцю хороший торг. Швидше телефонуйте та станьте щасливим претиндентом на купівлю.

вул.Волкова, 30
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам житловий будинок All inclusive в Кропивницькому. Добротний будинок + гостьовий будинок + гараж + басейн + сад + прибудови + 15 соток земельна ділянка. - площа двоповерхового будинку 287 м 2 - 3-и просторі кімнати з меблями - 2-і ванні кімнати + душова кімната - вмістка кухня з меблями та технікою :максіі-холодильник, морозильна камера, духова шафа, посудомийна машина, телевізор, мікрохвильовка, - неймовірна гостинна кімната з каміном, диваном, біговою доріжкою, картинами, великим телевізором з колонками - 2-і гардеробні кімнати - окремий кабінет - столова зі столом на 10 чоловік - кладова + підвал + горище - практично в кожній кімнаті кондиціонер - індивідуальне газове опалення зновим газовим котлом + проведений шлях до підключення генератора - проведена сигналізація - окремостоячий гостьовий будинок 94 м2 з критим басейном, сауною, туалетом, , душем, міні-кухнею, більярним столом, акваріумом - великий сад з плодовими деревами + різноманітні квіти + елітніі види рослин та кущів + технічно облаштований полив - басейн на задньому дворі - крита альтанка з садовими меблями - качелі для відпочинку - мангал - 2-і прибудови, в одній з яких є камін - завнішній підвал - 2-а вольера для собак - завнішня кладова - металева альтанка зі скляним столом - гараж на 2-і машини + парковочні місця на 2-3 машини Гадаю треба зупинятись в переліку, а просто запрошую вас на огляд цього неймовірного райського вуголочку, він чекає саме на вас! № 22-391-913 Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Руслана Слободянюка вул. (Терешкової Валентини), 777

Продам часть дома в районе дет. обл больницы - дом 90 м2 - АГВ - есть и печное отопление ( работает без света ) - новые пластиковые окна - дом разделен на 2 части ( 2 входа, 2 кухни ) - вход отдельный - въезд общий ( есть возможность сделать свой ) - дом частично утеплён - напольный котел , газовое отопление - новый бойлер на гарантии - беседка, зона отдыха - сарай кирпичный на 2 комнаты ( можно сделать баню ) - сарай из глины 1 комната - ляда в доме - на улице дополнительно летний душ и санузел Звоните, покажем в удобное для Вас время!

Гоголя вул.

Продам новий та розкішний будинок 203 м2 в елітному районі міста. Будівництво було розпочато в 2019 році - використовувалися тільки високоякісні матеріали за сучасними технологіями - міцний монолітний фундамент - дизайнерський проект - перший поверх: - кухня-студія( вітальня) з якісними меблями, посудомийна машина, електровитяжка, панарамні вікна з чудовим обзором - санвузел з ванною - коридор з вбудованими коштовними меблями - другий поверх: - три роздільні кімнати - гардеробна - кондиціонери - санвузел з душовою кабіною - балкон-тераса де можна з задоволенням випити філіжанку кави - на нульовому поверсі розташований тренажерний зал, санвузел, пральня, холодник та технічна кімната - на поверхах тепла підлога та допоміжне економічне опалення - навколо будинку зелені насадження, просторий та затишний двір - приватизована земельна ділянка 13 соток Додаткові фото та відеообзор висилаю на вайбер по вашому проханню. Розповідати можна дуже багато, але краще побачити особисто, відчути ту неймовірну атмосферу та ауру яка зустріне вас з перших кроків. Швидше телефонуйте та поспішайте стати власником будинку мрії вашого життя! * * * Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. З нами безпечно, надійно,комфортно! Звертайтеся.

можливий продаж по єОселя
Домонтовича Віктора вул.

Пропонуємо до вашої уваги таунхаус для комфортного проживання Краще один раз побачити,ніж 100 раз почути Зроблено все зі смаком Використовувались якісні матеріали При купівлі ви отримуєте: На першому поверсі: Кухню-студію,терасу,коридор,санвузол,сходи На другому поверсі: 2 кімнати,гардеробна,коридор А також перед будинком свій власний двір Загальна площа будинку 57,9 кв.м Кухня- студія 14.2 кв.м Кімната 1 - 13.2 кв.м Кімната 2 - 11 кв.м Гардеробна - 3.0 кв.м Евроремонт Електроопалення Бойлер Тепла підлога в коридорі Велика тераса Таунхаус знаходиться за адресою: Район: Некрасівка Вул.Олександра Олеся Зручна локація Купівля такого будинку дає можливість отримати власне житло з невеличкою присадибною ділянкою,парко місце. Пропозиція від АН «Респект» Вартість 49.000дол.США Комісію агенству сплачує власник Звертайтесь 0951255601 Тетяна

Олександра Олеся, 35

Продам будинок на Маслениківці -площа 64м2 -чотири кімнати -газове опалення -металопластикові вікна -всі зручності -косметичний ремонт -зовні утеплений -господарські будівлі -гарне місцерозташування -поряд парк Перемоги Телефонуйте, покажемо в зручний для Вас час!

Айвазовського вул., 888

Продам двоповерховий танхаус в м. Кропивницький - дизайнерський ремонт в сканденавському стилі - обробка стін декоративна штукатурка - два санвузли на різних поверхах, ванна в одному душова кабінка в іншому - гардеробна кімната - стіни з 40- го газобетону плюс зовнвшнє утеплення - тепла підлога на двох поверхах - повна комплектація санвузлів - меблі та встроєна техніка на кухні - заведені комунікації для встановлення кондиціонерів - освітлення по вмьому периметру - свіч для інтернету на двох поверхах - всі центральні комунікації - особиста продворова територія Телефонуйте покажемо в любий зручний для Вас час1

Вокзальна, 228

Продам часть дома в центре города - общая площадь 52 м2 - 3 комнаты - автономное газовое отопление - жилое состояние - м/п окна - центральная канализация, - большая кухня (мебель остаётся) - двор общий - двор выложен плиткой - есть личная зона барбекю или место отдыха - построен новый сарай - въезд и место для стоянки авто имеется - отличная транспортная развязка, так же в шаговой доступности садик школа и сам центр города Звоните покажем в любое удобное время для Вас!

Тараса Карпи вул.

Продам казковий будинок який не був в експлуатації із срубу з садом та теплицею. Перший поверх будинку - велика гостинна з чудовим каміном та меблями - санвузол з джакузі - кухня з усім необхідним Побутова техніка - холодильник - посудомийна машина - варочна панель - мікрохвильова піч - духова шафа - плита - прадьна машина -кондиціонер Другий поверх - дві спальні з меблями ведучих європейських торгових марок із коштовного дерева - санвузол з душовою кабіною - дві великі гардеробні - кабінет - повністю нові комунікації - індивідуальне електроопалення - підігрів підлоги - газ -центральний водопровід та каналізація - сигналізація Підсобні приміщення Розкішний сад та окремостоячий зимовий сад з санвузлом Територія з поливом Поряд розвинена інфраструктура Додатково є декілька відео та багато фото території які по бажанню висилаю на вайбер. Реальному покупцю торг можливий!!! Телефонуйте в зручний для вас час на огляд будинку вашої мрії!!! * * * Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. З нами безпечно, комфортно, швидко. АН "Купи Дім".

Красногородська, 15

Пропоную на продаж затишний та світлий будинок для вашої родини! Розташований недалеко від Горсаду. Будинок будувався з любовю та старанням з високоякісних матеріалів. - 2005 року - індивідуальне газове опалення - чудовий ремонт - тепла підлога на першому поверсі - два савузла з душовою кабіною та джакузі - тех.кімната з пральною машиною та шафами - більшість меблів залишаються покупцю ( гарний стан) - у дворі гараж та вольер який ше не використовувався - в теплий період часу неймовірний затишок придає цвітіння гліцинії та інших квітів. На фото ви можете побачити не все що є ще додатково... Тож, не гайте часу, телефонуйте і нехай цей будинок подарує вам дуже багато моментів щасливого життя і надалі. №22366774 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

пров.Гурбенська, 10

Продаж Дачі в кооперативі "Ятрань" + будинок не великий близько 20 кВ, одна кімната та коридорчик + потребує ремонту зсередини + велика земельна ділянка 8 соток + є свердловина + вікна всі металопластикові + дуже гарне розташування будинку, поряд річка та зупинка транспорту Пропозиція від АН "Егіда" Фахівець з питань продажу нерухомості м. Кропивницький - Фатєєва Ольга 066 416 48 36 Телефонуйте!

Сахаровський міст

Продам частину будинку у центрі - 4 кімнати ( 2 окремі, 2 прохідні) - автономне газове опалення - будинок цегляний + зовнішнє утеплення - меблі залишаються - зручності у будинку - двір на 3-х господарів - є своя ділянка землі під город чи зону відпочинку - повноцінний заїзд для авто Поряд центральний ринок, школа ,садочок, магазини Телефонуйте покажем у зручний час для Вас.

Покровська вул.

Продам 2-х поверховий будинок - будинок з ракушняка, обкладений білою цеглою, побудований в 2000 році - нова криша з метелочерепиці - 3 вида опалення: газове ,твердопаливне , камін - перший поверх: кухня столова 20м2 , санвузол, зала вітальня з каміном, панорамний балкон - другий поверх : 4 окремі спальні кімнати, гардеробна ,панорамний балкон, санвузол - меблі і техніка залишаються новим власникам - цокольний поверх : гараж, санвузол, баня, топочна, кладова, погріб - ділянка 5 сот, на якій клумби с квітами ,альтанка та зона барбекю - охоронна сигналізація Асфальтована дорога, благополучні сусіди. Запрошуємо на перегляд

Художника Ярошенка вул., 777

Продаж будинку на Великій Балці по вулиці Воронцовська, дуже гарна локація, широка вулиця. + газове опалення, двоконтурний котел + загальна площа 50 кВ., дві прохідні кімнати + 4,5 сотки приватизованої землі + високі стелі, всі зручності + є гараж, заїзд для авто Пропозиція від АН "ЕГІДА" Фахівець з питань продажу нерухомості - Фатєєва Ольга

Воронцовська

Продається будинок в районі район Біляєва - Озерна Балка по вулиці Саксаганського. Дім з усіма зручностями. - 86 кв.м - 4 суміжні кімнати - всі зручності у будинку - висота стелі 3,40 - ділянка 6 сотки - заїзд для авто - земля приватизована - вікна м/пластикові - автономне газове опалення Світлана Філіпенко, фахівець з нерухомості, Агентство нерухомості "Егіда" Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України Рейтинг TOP20UA2020-2023

Саксаганського вулиця, 10

Продається будинок на селищі Новому по вулиці Лебедєва. Повністю під ремонт. - площа 63 кв.м - три кімнати, кухня, коридор і санвузол - металопластикові вікна частково - автономне газове опалення, бойлер - земельна ділянка 6,3 сотки - кадастровий номер - гараж, літня кухня, яка потребує ремонту Світлана Філіпенко, фахівець з нерухомості, Агентство нерухомості "Егіда" Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України Рейтинг TOP20UA2021-2023

Лебедєва вул., 20

Терміново!!! Продається половина будинку в районі Ковалівки, вулиця Київська. У будинку нове перекриття криші, зроблена добудова, частковий ремонт. Загальна площа 60м2, за необхідності можна задіяти другий поверх!!! Всі зручності в будинку, індивідуальне єлектро опалення. На все стоять лічільники!! Присадибна ділянка 4 сотки. Двір з в"їздом для автомобіля, у пішій доступності річка, парк. Навколо привітні сусіди. Поруч зупинка громадського транспорту. Телефонуйте і приходьте на перегляд. Пропозиція від агенства нерухомості "МЕГАДІМ", ми працюємо для Вас! Послуги агенції 4% Телефонуйте, подробиці по телефону! Консультації безкоштовно! Фахівець з нерухомості, Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України.

Київська вул.

Вигідна пропозиція! Таунхаус побудовано професійною будівельною компанією згідно з будівельною проєктною документацію та Державно Будівельних Норм. Побудовано для тих, хто звик проживати у квартирі, але хочеться більше місця та власну територію для відпочинку. Переваги Таунхаусу: * окремий двір, * власні паркомісця, * земельна ділянка для відпочинку та дозвілля. * нові комунікації. * біля будинку пляж та паркова зона Місце розташування: р-н Ковалівка, біля річки (вул. Слободянюка Руслана, будинок 6) Двоповерховий Таунхаус, в якому розміщені – 4 дзеркальні квартири, загальною площею в - 104 м2, площа земельної ділянки до кожної з квартир по 2 сотки. Є передній двір з паркувальними місцями для авто та задній двір для відпочинку, в якому є: * автополив ділянки, * освітлення в стилі Loft, * озеленення території. * проведений газ 1 поверх: ( по проєкту ) коридор, гостьовий сан/вузол, комора/пральня, кухня-вітальня. Загальна площа першого поверху- 51м2. 2 поверх: ( по проєкту ) дві житлові кімнати, хазяйський сан/вузол, коридор, балкон. Загальна площа другого поверху- 53 м2. Також є 3 поверх: ( по проєкту ) мансарда або кімнатна для зберігання речей + приблизно 25м2, (Чердак) . ХАРАКТЕРИСТИКИ: - стіни – газобетон 40 см, обкладений керамічною цеглою; - міжповерхове перекриття - монолітне залізобетонне; - фундамент — фундаментні блоки; - чорнова стяжка; - висота стелі 2,80 м; - паркан металевий штахетник; - вікна м/пластикові семи камерний профіль, трикамерні склопакети; - вхідні двері – м/пластикові - семи камерний профіль, трикамерні склопакети - підведене водопостачання, електрика 380W, газопостачання (лічильники на світло/воду /газ) - каналізація – септик на 8 кубів; - 2 паркомісця. Три окремі кімнати, два сан/вузла, кладова, балкон, пральня кімната! Пропозиція від Агенції нерухомості "Estate Krop" Покази організуємо у зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Руслана Слободянюка вул. (Терешкової Валентини), 6

Продам 1 эт Дом (Кущевка), общая площадь 87 м 2, четыре комнаты, кухня 7 м2, санузел 5 м2 совмещенный, дом кирпичный, очень теплый, с добротным фундаментом, крыша шифер, АГВ, окна старые деревянные, внутри косметический ремонт, но требует капитального ремонта. Двор отдельный, есть въезд, во дворе флигель кирпичный, есть хоз постройки Земельный участок почти 13 соток ,приватизирован. Остановка рядом До центра 10 минут, не далеко детская областная больница Цена : 45 000 $ Агентство недвижимости «Алекс - Плюс» +38(066)-833-98-98 Ирина

Херсонская, 1

Продам будинок в м. Кропивницький - будинок розділений на дві половини - одна половина складається з трьох кімнат та кухні - друга половина з двоз кімнат та кухні - вхід роздільний, що дає можливість для проживання двох сімей - вікна металопластикові - кондиціонер - опалення газове - водопровід і каналізація централізовані - зручності в будинку - веоикий рівний двір - хоз.будівлі - фруктові дерева - гараж Телефонуйте покажемо в зручний для Вас час

Карабінерна вул., 228

Продам два будинки на приватизованій земельній ділянці 6 соток. Розташовані на В.Балці. Добротний 1,5-поверховий будинок-новобудова, повністю цегляний, утеплений, перекритий німецькою металочерепицею із якісними пластиковими вікнами загальною площею 120 м. кв. Площа першого поверху - 80 м. кв, другого - 40 м. кв. На першому поверсі дві окремі кімнати, простора кухня-їдальня, коридор, сан. вузол, на другому поверсі вільне планування. До будинку підведено світло і вода; газ у дворі. Всі чорнові роботи виконані: будинок будувався із якісних матеріалів професійними будівельниками. Другий будинок (жилий) загальною площею 50 м. кв., складається з двох окремих кімнат, кухні і коридору. Опалення газове, світло і вода в будинкові. Також на ділянці є 2-кімнатне приміщення, яке можна використовувати у якості господарського приміщення, майстерні, або переробити під житлове. Будинки розташовані таким чином, що можна зробити окремий двір і вїзд до кожного будинку. Є торг для зацікавленого покупця!

Чайковського вул.

Вигідна пропозиція! Котедж побудовано професійною будівельною компанією, згідно з будівельною проєктною документацію та Державно Будівельних Норм. Переваги Таунхаусу: * власний двір, * паркомісце, * власна ділянка, для відпочинку та дозвілля. * новобудова та нові комунікації. * біля будинку пляж та парк Місце розташування: р-н Ковалівка, біля річки (вул. Слободянюка Руслана, будинок 6) Двоповерховий Таунхаус, в якому – 4 дзеркальні квартири, загальною площею в - 104 м2, площа земельної ділянки до кожної з квартир по 2 сотки. Є передній двір з паркувальними місцями для авто та задній двір для відпочинку, в якому є: * автополив ділянки, * освітлення в стилі Loft, * озеленення території. 1 поверх: коридор, гостьовий сан/вузол, комора/пральня, кухня-вітальня. Загальна площа першого поверху- 51м2. 2 поверх: дві житлові кімнати, господарський сан/вузол, коридор, балкон. Загальна площа другого поверху- 53 м2. 3 поверх: мансарда або кімнатна для зберігання речей + 25м2, (Чердак) . ХАРАКТЕРИСТИКИ будинку: - стіни – газобетон 40 см, обкладений керамічною цеглою; - міжповерхове перекриття - монолітне залізобетонне; - фундамент — фундаментні блоки; - висота стелі 2,80 м; - паркан металевий штахетник; - вікна м/пластикові семи камерний профіль, трикамерні склопакети; - вхідні двері – м/пластикові - семи камерний профіль, трикамерні склопакети - підведене водопостачання, електрика 380W, газопостачання (лічильники на світло/воду /газ) - каналізація – септик на 8 кубів; - 2 паркомісця. Пропозиція від Агенції нерухомості "Estate Krop" Покази організуємо у зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Руслана Слободянюка вул. (Терешкової Валентини), 6
1 - 24 з 336 результатів

Географія Кропивницький (Кіровоград)