Ліс, найпрекрасніше і чудове місце для багатьох - живе та загадкове. Як що ви шукаєте саме такі місця, та вам до вподоби літня пора – ліс, гриби, ягоди, або мрієте про власний будиночок для відпочинку серед природи, в далечіні від міської метушні, де можна відпочити та насолодитись теплом сонця барвистими та соковитими порами цвітіння життя, тоді наша пропозиція саме для вас! Продається будинок площею 47 м2, з 2 кімнатами та мансардним поверхом (без ремонту), в мальовничому місці в селі Соснівка, Вишгородського р-ну. Який побудовано з натуральної деревини, а саме з міцного бруса модрини. У 2019 році було проведено капітальну реконструкцію будинку (заміна фундаменту та даху, утеплення базальтовою ватою та оздоблення фальш брусом, зведено нове твердопаливне опалення(грубка на дві кімнати). - Нова підшивка даху з металопрофілю та водостоки; - в будинок заведена вода з власної свердловини глибиною 26 м, та насосною станцією, встановлено бойлер; -велика ванна кімната з вікном, душем та туалетом; - замінена електропроводка; - проведено та підключено якісний інтернет; - залитий фундамент під альтанку чи гараж( заготовлені блоки ракушняка для стін); - приватизована ділянка 25 соток; - Будинок обладнано садовим інструментом (бензокоса, лопата, граблі, вили, сапи та ін.); - В дворі висаджені молоді дерева: вишня, черешні, кизильник, персик, яблуні, полуниця, малина та ін.); -посаджені декоративні кущі та квіти, туї, карпатські ялинки та багато троянд, завезено 7 т. якісного чорнозему під посадку; - Двір загороджено бетонним парканом; - Хороше транспортне сполучення (ходить маршрутка до Києва щодня), або в годині їзди до Столиці на транспорті. Будинок має дуже гарну енергетику, і у поєднанні з неймовірною природою, може стати для Вас справжнім місцем сили.

Лісова, 57

Продам будинок 186 м кв, 53 соток, с. Рудня - Тальська, Вишгородський район, Київська область. Без комісії для покупця, та додаткових витрат, продається великий житловий комплекс. Комплекс складається з великого сучасного 2-поверхового будинку з гарним ремонтом - 186 м2, гостьового утепленого будинку - 40 м2, гаражу - 34м2, лазні - 10 м2, навісу для машин - 30 м2, критої альтанки, колодязю. Будинок будувався для себе з якісних, дорогих матеріалів. На 2 поверсі розташовані 3 спальні та санвузол. На першому - просторі вітальня, кухня та санвузол. Всі мережі і комунікації в будинку та на території проведені, встановлені електричний, газовий та твердопаливний котли, на території облаштована комфортна лазня, є газ, вода, електричество на 3 фази. Простора, доглянута ділянка з нічною підсвіткою, облаштовані гарні доржки, посаджений молодий сад, власний фонтан. Чисте, свіже повітря. Поряд з комплексом є ліс та річка. До села Іванків 5 км, ходить автобус. Гарне місце для родини яка цінить тишу, спокій, свіже повітря та комфорт. Є всі документи.

Жовтня, 118

Продаем дом в СМТ Иванков Киевской области ул. Мыхайловская 18а. 6 соток земли.

власник
Иванков Киевская область продажа дома 60кв дома.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в смт. Іванків на вулиці колишній Ватутіна 46 (за 100 метрів від супермаркету "Фора"). Будинок в хорошому житловому стані, дерево, обмуроване цеглою, теплий, загальною площею майже 80 квадратів. Всі комунікації підведено та експлуатуються. В будинку присутній санвузол з душовою кабіною та газовий котел. Також присутній варіант опалювати дровами, піч - робоча. Є підвал та просторе горище, веранда та заїзд у двір. На території також передбачено сарай (цегла, площею до 20 м2) та велика ділянка під с/г діяльність загальною площею майже 15 соток. Під обстріли не потрапляв, окупанти не мешкали, хоча на такій теротирії гріх москаля і не закопати.

власник
Будинок з ділянкою в смт. Іванків (Вишгородський район)

Без комісії продаж, від власника! Продам будинок, в селі Іванків, до Борисполя 7км. Заходь і живи, вся комунікація проведена. Опалення газ або дровами. Більш детальна інформація по телефону, телефонуйте все що цікавить розповім.

власник
Продам 2-х поверховий будинок

Акційна ціна на будинок 100 кВ.м в котеджному містечку. В ціну входить септік, свердловина, вимощення плиткой вулиці та підходу до дому. Перегляд за домовленістю, бо охорона приватної території.

Дім у котеджному містечку

Купуйте просторий будинок в селищі Іванків на вулиці Пилипа Приходька, 1 Цей будинок є ідеальним варіантом для комфортного проживання великої сімї . В будинку - ви знайдете просторі спальні, що забезпечують комфортні умови для всієї родини. Простора вітальня створює затишну атмосферу для зустрічей та відпочинку. Наявність зимового саду та тераси дозволяє насолоджуватися красою природи навколо у будь-яку пору року. Цей - житло має всі необхідні комунікації, що гарантують ваш комфорт. Він якісно зроблений та добре ізольований, що дозволяє зберігати тепло у будинку. Тому ви будете насолоджуватися затишком та комфортом, навіть у холодні місяці. Будинок є також відмінним рішенням для комерційного використання завдяки своїм особливостям. Завдяки зручному заїзду у двір з траси Київ-Іванків, ви можете використовувати його для власного бізнесу. В цоколі знаходяться 2 гаражі, які можна перетворити на СТО, що наразі дуже актуально. Додатково, на другому та третьому поверхах є можливість створити готель для подорожніх. Непоганий варіант для створення реабілітаційного центру чи дитячого будинку Навколишня територія цього будинку-зрубу також привертає увагу. Асфальтований підїзд забезпечує легкий доступ до будинку. Повністю огороджена територія забезпечує приватність та безпеку. Тут ви знайдете молодий плодоносний сад, який додає краси та можливості для власних садових експериментів. Також, недалеко від будинку знаходиться зупинка транспорту, що робить переміщення зручним та швидким. Окрім того, на території присутня невеличка річка, що дає можливість створити власний ставок або насолоджуватися мальовничими краєвидами та природою. А недалеко ще є річка Тетерів - для любителів риболовлі. Це місце, де ви зможете розслабитися та насолодитися тишею та гармонією навколишнього середовища. Цей будинок-зруб, що розташований в селищі міського типу Іванків, Вишгородського району, пропонує вам унікальну можливість насолодитися комфортом та затишком природного життя. З його потенціалом для проживання великої сімї чи комерційного використання , ви зможете знайти свою власну нішу та втілити свої мрії. Не упустіть цю унікальну можливість стати власником цього прекрасного будинку-зрубу, що пропонує спокій, гармонію та незабутній досвід життя на природі. 69 тис$. Без комісії для покупця

Купуйте просторий будинок-зруб в смт. Іванків

БЕЗ КОМІСІЇ! БЕЗ РІЕЛТОРІВ. Є можливість продажу через «Є ОСЕЛЮ» Продаж будинку неподалік від Києва село Запрудка, унікальний за плануванням та місцерозташуванням. До лісу 5-7 хв пішки. До озера - 300 метрів. Ділянка 22 соток. Гараж капітальний на 1 машину. Капітальне господарсько-складське приміщення - окрема будівля, яку можна переробити під сауну або майстерню. Будинок загальною площею 87 м2. У 2023 проведено часткові ремонтні роботи. Також є літній дерев’яний душ, теплиця для вирощування овочів або різноманітної зелені та колодязь. У будинку розташовані 3 спальні, гардеробна, 1 ванна кімната, кухня-їдальня, хол. Підключення до міських комунікацій, 2-ух контурний котел та пічне опалення, лічильник на воду, світло та газ. Вигідна локація і інфраструктура перетворюють цей будинок в максимально привабливий обєкт-ідеальний для проживання і використання для бізнесу. Може підійти тим, хто прагне жити сучасно, активно, в форматі заміського середовища, природу, спокій і затишок сімейного життя. Зона барбекю у дворі будинку стане улюбленим місцем відпочинку для сімї та друзів, особливо в літні вечори, де теплу атмосферу спілкування доповнять запахи страв на грилі. Документи до продажу готові, всі будівлі узаконені. Детальна інформація за телефоном і запис на перегляд. Додаткові фото можу скинути в месенджері. Вартiсть: 45.000 USD Ймовірний торг.

власник
Продам затишний будинок неподалік від Києва

С. Чкаловка,Иванковский р-н, Киевская обл. Дом из деревянного бруса,70/55 м,2сад,сарай,летняя кухня.2 гаража,колодец,дорога-асфальт до ворот,25 соток, Есть газ,котел,плита,Печь,груба,Рядом -лес-грибы,рыбалка,ОХОТА- в 100 метрах от дома,маршрутка 2 раза в день,до Киева 90 минут.Дом с полным пакетом документов.Уровень радиации всегда был и есть в 2 раза меньше чем в Киеве. ЕЩЕ в продаже -участок 12 соток.

власник
Дом из деревянного бруса+(25 соток), с газом в 99 км.от Киева.

Участок общей площадью 40 соток : 25 под застройку и 15 под огород. Площадь дома 57кв.м : жилая площадь 40кв.м. Три комнаты, одна из них под столовую со спальным местом. Дом подойдет для любителей спокойной атмосферы, уединения с природой, а так же для любителей рыбалки и грибов. В пешей доступности 5мин находится лес, до водоемов нужно ехать на транспорте до 15мин. В пешей доступности есть автобусная остановка в Киев до пл.Шевченка. Село живое, есть 3 магазина, школа. Население - адекватное. Большим плюсом являются приятнейшие соседи с обеих сторон, их дома расположены на достаточной удаленности, чтобы чувствовать себя по домашнему и комфортно. Дом изнутри деревянный, а снаружи обложен кирпичем, что позволяет ему хорошо удерживать тепло зимой и прохладу летом. Есть 2 вида отопления : печное и радиаторное (чугунные батареи). Печное (груба) - работает прекрасно за счет разумно сделанной конструкции, которая создает мощную тягу и отсутствие засорения дымохода. Добротные ворота и крепкий забор вдоль всего лицевого участка. При входе в коридор справа за ширмой есть пространство, которое можно будет использовать в перспективе под душ и туалет. В дом проведен газ, есть газовая плита. Вода в дом не подведена, но само водоснабжение (центральное) подведено 2 метра от дома, есть кран, вода чистая со скважины 200 метров под землей. На территории есть колодец, который не использовался, при желании можно его почистить. Также на участке есть большая цистерна, которую можно использовать для полива растений. На территории есть плодовые деревья : яблони, груши, вишни, кусты малины, крыжовник. Грунт на участке песчаный, на нем легко растет картошка, томаты, огурцы, тыквы, арбузы, морковка и т.д. Всем, кто намерен купить себе уютный дом с большой территорией, в классном месте и с приятными соседями - рекомендую не откладывать покупку, так как совсем скоро цены на участки и дачи будут стремительно расти. Удачи в поиске своего дома!

власник
Уютный дом в уютной местности с.Приборск (Прибірськ) Иванковский район

Киевская область, с. Варовск, 95 км от Киева, дом 60 кВ.м., 25 кВ.м жилая площадь и 17 кВ.м кухня, груба на отопление в плитке, новая электропроводка, МПО, веранда обшита вагонкой 6 кВ.м., две кладовые, летняя кухня( есть водоснабжение), участок ухоженный 25 соток, на территории есть хозблок, 8000 у.е.

Иванковский район, Варовск, Кухари, Иванков, Вышгородское направление

Продається будинок!!! Київська область, Іванківський район, с. Обуховичи. В будинку є: світло, газ, парове опалення. Біля будинку є сад,город. Ціна договірна. Контактна особа: Валентина Антонівна 09*********41.

власник
Продається будинок !!!

Продається будинок , який потребує капремонту, в будинок заведене світло та газ, також на ділянці розташовані господарські будівлі та гараж 6*3.5м.кв, ділянка 0.2476га, цільове призначення « для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» . На 2-х, сотках зведений металевий парник. До будинку асфальтований під’їзд , близько центр села, 500м, до школи та зупинки, 7км, до Броварів, 19км, до Київа . Ц.26999₴торг

Продам будинок в с. Красилівка

Продається півбудинку в якому зроблено частково ремонт,залишаються меблі, проведене опалення. 3,5 сотки землі, до Броварів 8км. В селі є гарна школа та садочок! До магазинів та центру 700м.

Продається півбудинку в с. Красилівка

Продаж житлового будинку в смт Іванків Вишгородського р-ну. Загальна площа 55,3 кв.м. Три кімнати. Стан житловий. Підведені вода та газ. В будинку газове опалення, дві груби та піч. У 2023 році встановлені пластикові вікна та замінена покрівля даху. Земельна ділянка біля будинку 4 сотки та 15 соток городу.

власник
Продаю будинок в смт.Іванків

Дом с ремонтом Новая проводка Современное отопление Газ Вода Пластиковые окна Камин Ещё есть хоз постройка и погреб Земля приватизирована

власник
Продам дом

Продаем дом с. Карпиловка Иванковского р-на 100 км от Киева в окружении природы и тишины Класное место для отдыха, рядом лес, рыбалка Отличная асфальтная дорога Дом полностью после ремонта Есть все необходимое – заезжай и живи Спальные комнаты без мебели На участке 25 соток: - кирпичный гараж - беседка с круглогодичным использованием - курятник - фундамент под баню - погреб Дом площадью 100м2: - кухня-гостинная - 2е раздельные спальни - с/у + ванная комната - проходная комната – кабинет - прихожая В каждой комната печь + «украинская» печь Котельная с твердотоплевным котлом и теплоакомулятором на 1000 литров Газовый котел, бойлер Кондиционеры, посудомоечная машина По периметру установлено видеонаблюдение Технически продуманный дом для круглогодичного проживания Документы на дома Участок под домом имеет кадастровый номер, не приватезирован Приезжайте на просмотр и вы не пожалеете! Предложение от собственника! Без %

Дом со всеми удобствами в селе Карпиловка, без %

Продам квартиру:Київська область,Вишгородський район,с.Мусійки,вул.Цунтральна 114а кв.11,двохповерхова,4-х кімнатна,108 кв.м.,газ,вода,два санвузли,дві кухні. Є господарські споруди,в яких є піч,лежанка,банька.Присадибна ділянка 50 соток.Будинок знаходиться в центрі села.В селі є школа,магазини,клуб,бібліотека,церква.Ціна 15 000$. Тел: 06*********86 Надія

власник
Продаю Квартиру в с.Мусійки

Продається новий двоповерховий будинок в с. Красилівка. Дуже зручне розташування на в"їзді в село, 600 метрів до броварськоі окружної дороги, 2 км до Броварів, 17км до Києва. До зупинки транспорту 450 метрів. Тихе, мальовниче місце, озеро, асфальтований підїзд. Вулиця забудовується, поруч житлові будинки, сусіди проживають. Будинок двоповерховий, 133 кв.м., повноцінний другий поверх, окреме горище. Комфортне планування, 3 спальні, гостьова кімната, кухня, вітальня, гардеробна, 2 санвузли, тераса 15м2 Всі комунікаціі заведені: електрика 10кВт, скважина 40м, каналізація. Ділянка огорожена металопрофілем, відкатні ворота, тротуарна плитка. Можливий обмін, розглянемо всі варіанти.

власник
Продам або обміняю сучасний новий будинок 2км від Броварів

В доме газовая ,плита, санузел, ванна ,скважина ,мебель, телевизор, спутниковое, две печки и есть газовое отопление, кладовка, погреб,дом на хуторе ,заходи и живи.100км от Киева.

власник
Продам дом в селе писки возле Иванкова

Київська область, Іванківський район, с. Чкаловка. Вулиця Польова. Будинок 6. В 120 км від Києва, найближчий магазин, аптека, пошта знаходяться в селі Термахівка в 4км від Чкаловки. В районному центрі Іванків (20км від Чкалфвки) є супермаркет, кафе, школа і тд. Біля дому є ліс в якому ростуть ягоди та гриби. В дворі є колодець. Дзвонити по номеру 09******91, 06******78 (Валентина)

власник
Продам дом в селі Чкаловка Київська область

Продам будинок в селі феневичі,загальна площа 61,5,централізоване водопостачання, є цегляний сарай,додаткові фото надам в лс кому дійсно потрібно

власник
Продам будинок в селі феневичі

Продам дом с участком 67 соток, Киевская область, село Феневичи, 30 минут езды от Киева, сразу за Катюжанкой. Ул. Семиненка 17. Участок находится в 600 метрах от трассы Киев- Иванково. Знаменитые грибные, рыболовные и охотничьи места, находятся именно здесь, вокруг леса и реки не описуемой красоты. До леса 500м. До речки 1, 5 км. - Дом полностью обжитый, подведены все комуникации - свет, газ , вода со скважин. - Дом обустроен и мебелью и все необходимой бытовой техникой, которая вся остается. Состояние жилое и уютное. - И главное большой участок земли продаваемый с домом. На котором можно построить свой новый Дом по своему вкусу и завести свое хозяйство. Или просто завести свое хозяйство - Участок ухоженный и состоит из трех частей - 0, 25 га - під будівництва та обслуговування жилого будинку 0, 2494 га - для ведення особистого селянського господарства 0, 1678 га - для ведення особистого селянського господарства - 0, 25га и 0, 2494га участки соединяются между собой, и имеют правильную форму. 0, 1678га имеет правильную прямоугольную форму, но находится рядом в 300-ах метрах, от основных участков. ( см. фото) Приглашаем к просмотру P. S. По соседству, он прилегает не посредственно к нашим двум основным 0, 25га и 0, 2494га участкам продается еще участок примерно в 0, 3га. То есть при желании можно нормально територией обзавестись в одном из самых живописных мест Киевской области

власник
Продам Дом- 63м2 с Участком 67 соток в селе Феневичи, 30 мин  от Киева

Вишгородський район, с.Коленці. Поряд хвойний ліс, річка Тетерів. Дуже гарна місцевість. Київська область. Від Оболоні 77 км. Своя глибока сведловина, гарна вода. Ділянка 17 соток, приватизована. Сад молодий, плодоносить (черешні, яблуня, груша, тощо). Гарно ростуть кавуни:) Будинок деревяний + глиняний всередині, 45м2. Опалення - грубка. Туалет, літній душ. Оптичний інтернет в селі є. Пропозиція від власника. Документи всі є.

власник
Дача в Київській області с.Коленці
1 - 24 з 74 результатів

Популярні запити