БЕЗ КОМІСІЇ Продам цегляний будинок в центрі міста Жашків Уманського району в Черкаській області, загальною площею 102 м2, будинок у житловому стані та укомплектований меблями та технікою. Грамотне зонування: 1 поверх: хол, котельня, 4 кімнати, кухня, санвузол, є підвал, площею близько 20 м2. 2 поверх: мансард – можливо добудувати та втілити будь-яку ідею. Усі комунікації проведено: • електрика 1 фаза • газ • каналізація – септик • вода – свердловина • опалення - газовий котел • ділянка – 14 соток. На території є гараж, літня кухня, сарай та город. Посаджені фруктові дерева, квіти. Інфрастуктура чудова: навпроти будинку школа, поруч дитячий садок, продуктові магазини, супермаркети, кавʼярні, зупинка громадського транспорту, перукарня та багато іншого та необхідного для комфортного життя. Ціна 27 000 € без комісії!

можливий продаж по єОселя
Соборна, 99

Продажа небольшого уютного дома с хорошей энергетикой , светлый , тёплый , в хорошем место расположении , в пяти минутах от речки , в десяти минутах от центра города. В доме централизованно водоснабжение , отопление газовый двух контурный котёл. Во дворе есть дополнительно - колодец с питьевой водой. Во дворе - сарай на два отделения . Есть глубокий и сухой погреб ( в хорошем состоянии). В доме : котел и обогреватель воды, стиральная машинка, холодильник, плита газовая и духовка. Кухня - итальянские фасады. Окна новые пластиковые. Веранда+ Предкомнатная ( гардеробная комната с множеством полок+ 1 большая комната + 1 спальня. Ванная + туалет. Кухня полностью оборудована для жизни ( вода + фильтры для воды). Вокруг дома палисадник с множеством цветов и плодовый сад ( около 20 плодовых деревьев !) Огород - всегда был обработан и сейчас вспахан трактором! Таким образом, огород готов к посадке весной. Очень важно для тех, кто занимается с/х- земля - чистый чернозем ( растет все идеально, ничего не нужно привозить и насыпать, как говорят- палку воткни и она зазеленеет)). Чистый воздух , хорошая аура ,круглый год рыбалка , ягоды , грибы ! Рядом хорошие соседи ! Отличная локацию, недалеко от центра города. В пешей доступности магазины, садики, школы, больница, новая почта и прочее. Возле дома прекрасная транспортная развязка, городского и пригородного сообщения. Звоните, просмотры в удобное для вас время !

можливий продаж по єОселя
набережна

Продається будинок в м. Жашків, вул. Зоряна, 26 (Тельмана) район заводу "Нові Напої". Площа будинку - 55 кв. м. На подвірї гараж, сарай, криниця. Більш детальна інформація телефоном. (в оренду не здаємо, потребує ремонту)

власник
Продається будинок в м. Жашків, вул. Зоряна, 26 (Тельмана)
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам одноэтажный дом, 3 комнаты и кухня. В доме есть газ, металлопластиковые окна. Так же на участке есть колодец, металический гараж, летняя кухня, сарай, хоз. постройки. По фасаду новый бетонный забор. Рядом школа, стадион, магазин, мед.пункт. Расположение в центре села. Участок 40 соток. 4100$ + оформлення

власник
Дом с. Баштечки, Жашковский р-н, Черкасская обл.

Срочно Продам будинок с.Скибин ціна договірна.Всі деталі по телефону 09******99 .

власник

Будинок по вул. Островського площею 88 кв.м в мальовничому куточку міста Жашків з виходом до ставу, земля приватизована. Деталі за тел. 09*********59

власник
Дім з виходом до ставу

Продам земельну 13сот. ділянку з будинком 58кв.м. В центрі міста Жашків вул.8Березня. В будинку проведений газ, є водопостачання. Також невелика господарська будівля. Є місце де можна добудувати кімнату

власник
Продам будинок  з земельною ділянкою

Продається будинок в центрі села. Загальна площа території 200 кв.м. Будинок площею 82 кв.м., город 60 соток. На території два великих подвіря.У будинку 5 кімнат. Також на території є гараж,врімянка,хлів, два сади, колодязь,погріб. В пішій доступності магазини, відділення пошти, зупинка громадського транспорту,став. Неподалік школа,дитячий садочок, сільська рада. До найближчого міста Жашків 10 км,до міста Київ 150 км. Детальніше за телефоном

власник
Продається будинок

Пропонуємо до продажу будинок із великою земельною ділянкою в мальовничому місці біля річким, в адміністративних межах м. Жашків. Домоволодіння розташоване по пров. Лісний. Газифіковане, електрофіковане, та має прямий вихід до річки. Поряд проживають доброзичливі та порядні сусіди. Запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час. Ціна: 12000 $ (торг)

Пропонуємо до продажу будинок в мальовничому місці м. Жашків

Продам дом в Жашкове , Уманский район . Прекрасное месторасположение . Ул. Дундича. До центра 15 мин ходьбы и до Автовокзала тоже 15 мин ходьбы. На участке есть дом, сад, огород . В доме есть мебель. Сан узел , кухня, 4 комнаты , большой подвал - погреб . Отопление и газ и дрова. Вода заведена в дом . Дом большой , светлый . Можно заходить и жить . Можно так же под дачу !

Продам дом в Жашкове

Продам дом в с. Житники Центр . Жашковский район . Прекрасное месторасположение . Красивая природа , лес. Озера . На участке есть дом, летняя кухня , сад, большой огород . В доме есть газ, заведена вода . Можно рассмотреть вариант так же под дачу . Документы готовы!

с.Житники. 5 км от трассы Киев-Одесса. Жашков.

Продам пол- дома в Жашкове , Уманский район . Прекрасное месторасположение . Красивая природа , лес. Озера . На участке есть дом, который разделен на два входа , летняя кухня , сад, огород . В конце участка озеро . В доме есть мебель. Сан узел , кухня, три комнаты , большой подвал - погреб . Отопление и газ и дрова. Вода заведена в дом . Можно заходить и жить . Можно так же под дачу . На участке сад, терраса , постройки , летний душ и туалет, много фруктовых деревьев . Озеро внизу участка! Цена пол дома - 11 000, целый дом 19000. !

Продам пол-дома  или целый дом в Жашкове

Продається будинок, вул. Загороднього , 56 с.Тинівка, Жашківського р-ну, Черкаської обл. До райцентру 25 км, до Києва 180 км. Добре транспортне сполучення до Києва, Жашкова, Черкас, Звенігородки ходять автобуси. Місцевість рівна. З будинком велики рівний город. Будинок 6 на 10 , теплий, глиняний обкладений плиткою. Дві кімнати, кухня, коридор і кладовка. Опалення пічне, газ в балонах. Сарай, літня кухня цегляні , плюс добудований великий металевий сарай на три відсіки і гараж зі оглядовою ямою і кран балкою. Встановлена металеві ємності для зберігання зерна. У дворі колодязь, вода заведена в хату, є каналізаційна яма, в кухні встановлена ванна. Ємність 2 куба для літнього душу та поливу городу. Погреб 5м на 4м. За будинком та в дворі гарний сад близько 20 фруктових дерев. Під’їзд асфальтований. Сусіди проживають. Ціна 10000 у.е.

власник
Продам будинок в селі

Продається будинок за адресою вул. Стуса, 39 (Городище). Газифікований, криниця у дворі, господарчі будівлі потребують ремонту. Ділянка площею 0,30 Га приватизована. Обява створена на прохання іншої особи, ніякою інформацією не володію, всі питання за тел. 0 93 7 5 8 1 4 8 0, 0 93 26 2 75 9 8.

власник
Продається будинок в м. Жашків Черкаської обл.

Продається добротний будинок в с. Кривчунка. Від Києва 150км (15км від траси Київ-Одеса). Два входи в хату і два у веранду, чотири кімнати, кухня, ванна, кладовка, веранда. Криниця біля входу, вода проведена в хату і на подвіря, є гаряча вода. Опалення газове і пічне, є лежанка, а також ще є грубка. Великий сарай з гаражем, ще один сарай з погребом та літньою кухнею (до кухні також підключений газ, є піч для випічки хліба). Велике подвіря (два участки зєднані), садок, город рівний, а в кінці виходить вниз до річки. Будинок знаходиться на головній вулиці, навпроти автобусна зупинка, 150м до магазину. Повністю жилий булинок. Дуже гарне місце! Ціна договірна.

власник
Продається добротний будинок

Продається житловий будинок в місті Жашків. З косметичним ремонтом. Є гараж, колодязь, каналізація, в будинку вода газ. Утеплені перестінки. За деталями телефонуйте 09*********66 або 09*********72

власник
Продається житловий будинок

Звертайтеся по номеру який вказаний в публікації. Будь ласка тільки через viber. Всі деталі та ціна обговорюються по телефону.

власник
Хата м. Жашків вул. Громового 28

Продам будинок у мальовничому місці, поблизу річки Гірський Тікич, 25 км від м. Жашків. Будинок готовий до проживання, площа 82.0 кв.м, санвузол у будинку, провідна вода в будинку, бойлер. Також у двові: гараж, сарай, курник, погріб, літня кухня. Площа земельної ділянки під будинком 10 соток, та 10 соток земельної ділянки під город.

власник
Продам будинок м.  Жашків,Уманського р-н, с. Червоний Кут)

Продам будинок загальною площе. 61, 9 кв. м з усіма господарськими спорудами (літня кухня,сарай, погріб, криниця). Земельна ділянка 0,18 га, садок. Будинок цегляний, покрівля –шифер. В будинку 4 кімнати, кухня, ,кладова та веренда, підлога- дощата, вікна та двірі – дерев’яні. Будинок газифікований, є також можливіть опалювати дровами та вугіллям. Гарне сполучення, поряд лікарня, стадіон, автобусна зупинка, продуктовий магазин, все це в 5хв ходи.

власник
продається будинок

Продам будинок у м.Жашків по вулиці Будівельників, відстань від центру 1,5 км, школа , садочок 1 км, хороший район, будинок газифікований з усіма зручностями , і комунікаціями . Побудований у 1990 році . Площа будинку 90 кв. Площа ділянки 8 соток, на території знаходиться гараж, літня кухня з підведеним газом та світлом , погріб, хлів, колодязь, город 2 сотки . Можливий торг . За деталями звертайтеся за телефоном Моб. 07*********75 Вайбер 09*********96

власник
Продам будинок

Рядом центр,школа,магазин,остановка.Возможен обмен на квартиру.Окна металопластик,двери деревяные,входная дверь железная.

власник
Продам будинок,або обмін на квартиру

Продам будинок в с. Сабадаш в дворі є гараж,шалаш,погріб,літня кухня,хлів,централізоване водопостачання до хати не введене в дворі колонка з лчильником з документами повний порядок всі питання за тел.09******92 Валентина

власник
Продам будиночок в селі

Продаю будинок що знаходиться в с. Скибин Жашківський рн. Чекаська обл. Відстань від Києва 150 км. Біля будинку є красивий сад та всі надвірні споруди: літня кухня, погріб, криниця. Можливий обмін на авто. Торг. Поруч школа, магазин, озеро. Детальна інформація за телефоном 06.7.109.60.79

власник
Продам будинок

Продам Будинок який знаходиться в М.Жашків Вул. Пархоменка 33 кв1(Княгині Ольги ) . В Будинку є вода , газ .45.5 квадратних метрів ! Є прибудинкова територія і власний огород , деталі за телефоном або при власній зустрічі . Торг присутній на місці . Якщо вас зацікавила пропозиція пропонуйте вашу ціну - готові до спілкування. Прошу телефонувати За номером телефону - Анатолій +3. 8. 0. 6. 7. 2. 8. 3. 6. 1. 6. 6

Продам Будинок
1 - 24 з 56 результатів

Популярні запити