Будинок знаходиться у с.Турівка, Володимир-Волинського району, Волинської області. Будинок побудований із справжньої сибірської ялини. Є всі вікна та двері. У 2 кімнатах дубова підлога (у решті лежать дубові лаги). Побудовані мури. Ділянка біля хати складає 0,5 га. На ділянці є: стара хата, літня кухня з сараєм, мурований льох, дрівники, великі стодоли на сіно, деревяний гараж. Біля хати посаджений молодий фруктовий садок (груші, яблуні, черешні) . Село знаходиться у прикордонній смузі. Недалеко ліс, річка. У лісі можна збирати чорнннниці, малину, гриби. Також є ще город недалеко від хати 0,5га. Розгляну різні варіанти. Ідеальний варіант подалі від бойових дій або для людей, хто любить спокій. Можливий обмін на авто.

власник
Продам хату зі зруба

Продам будинок Володимир-Волинського району с.Верба 06******18

власник
Продам будинок в с.Верба

Продам недобудову в селі Дігтів, за детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном 06*********97

власник
Продам недобудову
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

- Будинок без внутрішніх робіт; - Встановлено пластикові вікна; - Заведено до ділянки газ; - На першому поверсі розташований великий гараж; - Земельна ділянка площею 15 соток; - Є надвірні споруди. Будинок розташований на головній вулиці. Поруч зупинка та продуктовий магазин.

Продам цегляний будинок в с.Льотниче, вул.Лесі Українки

Є виликій хлів, льох. Продається з меблями та технікою. Електрика 3 фази 380в.

власник
Продам будинок в Нехвороща

- Будинок потребує ремонту; - Опалення, твердопаливна грубка; - До будинку підведене світло, на ділянку центральне водопостачання; - Земельна ділянка площею: 25 соток; - На території розташовані надвірні споруди: хлів та погріб; Будинок розташований в 5км від найближчого міста, м.Нововолинськ. Наразі, в процесі, прокладення дороги до села. Будинок розташований на ділянці в 25 соток, призначена під забудову.

Продам будинок у с.Дігтів, по вул.Центральній

Продається будинок з господарськими будівлями. Село Бубнів Зимнівська ОТГ Володимир-Волинський район

власник
Продаж будинку в с. Бубнів

продам житловий будинок або обміняю на квартиру з доплатою.детальніша інформація по телефону.

власник
приватний будинок

Продається будинок в маневицькому районі с.Заріччя. Всі питання за номером09******09

власник
Продається будинок

ПРОДАМ будинок м. Устилуг (Володимирський р-н.); 3 кімнати; загальна площа - 73,7 кв.м.; ціна - 13 500 $; земельна ділянка - 13 сотих; газ + світло та колодязь; поряд польсько-українська митниця; поруч магазини, школа та дитсадок. ЗВЕРТАТИСЬ за тел. 09******66, 09******59.

Продам будинок в м. Устилуг

◾ Будинок без ремонту, в житловому стані; ◾ Встановлено газовий котел та грубка; ◾ Заведено до будинку газ та світло; ◾ Санвузол відсутні, вода: колодязь на подвірї; ◾ Земельна ділянка площею 56 соток: 25 під забудову, та 31 під сільськогосподарську діяльність; ◾ Є надвірні споруди; Будинок в тихому та затишному селі, розташований на березі річки Луга.

Продам будинок в с.Селець, вул.Незалежності

Продається земельна ділянка, 13 сотих, в м. Устилуг з будинком придатним для проживання, 73,3 кв.м. 3 кімнати та кухня, коридор, є електро енергія, газ, в дворі криниця. Близько садочок, школа, магазин. 1 км.до Польської митниці!

власник

Будинок знаходиться в селі овадне за 10 км від районного центру .в селі є жд.вокзал

власник
Продам  цегляний будинок

ТЕРМІНОВО. ПИШІТЬ В ПРИВАТ. Я ЗАРАЗ ЗА КОРДОНОМ. Продається приватний будинок (89.4м2) та банний комплекс все разом площею 295м2. Загальна площа приватної території – 63 сотки, повністю загороджена металевим парканом. Місце розташування будинку дуже зручне (с. Суходоли, Вол-Волинське ОТГ, Волинської області) - це 10 хв. на авто як до м. Вол-Волинського, так і до м. Нововолинська, година часу до м. Луцьк або Шацьких озер (о. Світязь), півтори години до м. Львів. У безпосередній близькості до польського кордону (пункти перетину кордону: с. Угринів, м. Устилуг, Ягодин). Вулиця, на якій розташований будинок заасфальтована. У самому селі є школа, дитячий садок, магазин, церква, озеро. Тихе, гарне, привітне та спокійне місце. Будинок одноповерховий, продається з усіма меблями та технікою, присутнє відеоспостереження. Будинок складається з: кухні-вітальні (36.8м2), двох спалень (14м2 кожна), передпокою, ванна кімната разом з туалетом, невеличкий ганок. Електрика і сантехніка з якісних та дорогих матеріалів. Опалюється газовим котлом т.м. ProTherm. Стіни будинку утеплені. На території розташований банний комплекс (опалення здійснюється за допомогою газового котла, або дров’яного котла т.м. Semrau). Між будинком та банею прокладений теплопровід. Банний комплекс складається з двох поверхів загальною площею 205.6м2, повністю дерев’яний, стеля з астраханської вагонки (усі матеріали привезено на індивідуальне замовлення). На першому поверсі комплексу знаходяться: величезна веранда, передпокій, зал відпочинку, окремий туалет та технічна кімната, сауна та басейн (8х4 м, глибина 1,6 м; загальний обєм 50 м3), який оснащений масажною хвилею, також є душова кімната. На другому поверсі є: зал відпочинку (більярдний зал) з балконом, дві спальні кімнати з необхідними меблями (одна з них має вихід на окремий балкон), кухня, окремий туалет. Також на приватній території збудовано: великий гараж на два авто, підвал (льох), літня кухня (розділена на дві кімнати з окремим входом), в якій є туалет і душ, опалюється конвекторами; дві відкриті альтанки (беседки) з шашличницею, третя – повністю закрита (зимова альтанка). Сарай, в якому зберігаються дрова, а також можуть розміщуватися домашні тварини. Величезний склад 25х20 метрів з окремими кімнатами для працівників (використовувався для зберігання с/г техніки ). На території своя свердловина та проведена труба для автоматичного зрошування городу. За детальнішою інформацією дзвоніть або пишіть сюди. Покази за попередньою домовленістю. Більше фото за проханням.

власник
ТЕРМІНОВО, ПБ 89м2|Вол-Волинський|Баня 205м2|Площа терит. 63 сотки

Будинок на Льотниче. Центральна вулиця !! Можливий обмін і даєм на виплату на 5 років !!

власник
Продам   на ввиплату

Продам будинок в селі Рогожани загальною площею 83 сотих

власник
Продам будинок в селі Рогожани

Продам гарний будинок з 5 кімнат. Загальна площа будинку 105 кв.м Надвірні споруди:гараж,льох,2 хліви,літня кухня. У будинку часткові зручності. Присутні 2 котли(газ,дрова),батареї у всіх кімнатах. Затишне місце,7 км від м. Володимир

власник
Продам добротний будинок

Продам абсолютно новий будинок для великої родини в п. Новосілки, Побудований в 2022 року. Загальна площа 132,7 м2, 4 житлові кімнати. Будинок стоїть в ТОП локації, на першій лінії від соснового лісу. Поруч сусіди живуть цілий рік. Можемо зразу організувати знайомство. У будинку 13 кВт, 3 фази, день/ніч. Власна свердловина 56 метрів з гідравлічним акумулятором (під ключ), септикои (під ключ), автоматичними воротами, домофон, велике місце для паркування. У будинку: водяна тепла підлога, батареї, розетки/перемикачі, чистова стяжка, стіни оштукатурені + шпаклівка для шпалер або фарбування, енергозберігаючі вікна саламандр, камін, зовнішнє та фасадне освітлення, сигналізація. Залишається зробити остаточний ремонт під ваш смак. БЕЗ КОМІСІЇ. Власник.

Будинок біля лісу, п. Новосілки, Вишгородський район

ПРОДАМ 2-х поверховий будинок; с. Льотниче ( Володимирський р-н.); загальна площа - 120 кв.м.; ціна - 75 000 $; земельна ділянка - 18 сотих (приватизованих); дім цегляний, утеплений; дах перекритий металочерепицею; добротний ремонт; підведені всі комунікації: -вода (центральний водогін), -каналізація (3 септики), -світло (всі лічильники), -газ (газовий котел); двір огороджений парканом; навколо будинку викладена бруківка; 2 гаражі, літня кухня, льох; на території є альтанка, гойдалка; частково меблі та кухонна техніка залишаються новим власникам. ЗВЕРТАТИСЬ за тел. 09******66, 09******59.

Продам добротний будинок

Продається житловий теплий деревяний будинок в селі Білин, Волинської області. 15км від міста Володимира. Загальна ділянка 40 сотих. Загальна площа будинку 65.4 кв,м. Житлова 34.6 кв,м. Є наружні споруди: хлів, гараж, колодязь. В будинку є два виходи,2кухні,3кімнати,кладова, світло, газ. Вода проведена тільки до будинку,але є колодязь. Опалення газове і пічне. Також біля будинку є великий молодий сад, та 30 сотих городу. В селі є: школа, садочок, 3 магазина. Більше детальніша інформація за телефоном.

власник
с.БІЛИН Володимирський р-н Волинська обл

Популярні запити