Купите Прекрасный, Счастливый дом для Счастливой Семьи! Дом, где просторные четыре спальни позволят вам создать Уют не только для ваших деток, но и на первом этаже можете поселить Любимую Тёщу. Пока вы пьёте ароматный кофе на своей террасе, ваши детки счастливые резвятся в безопасности во дворе .А утреннее солнце на прекрасной и просторной кухне создаст вам настроение на целый день. Покупайте Чудесный Дом и оцените Комфорт и Безопасность! Отличный дом находится в 50 км от Киева по Житомирской трассе.Красивое с.Приворотье,Брусиловский район со своей природой не оставит Вас равнодушными! Для покупателя абсолютно Без комиссии!

Брусиловський

СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ - Продается будинок-ранчо з ВЕЛИКОЮ ДІЛЯНКОЮ у с. Морозівка, Брусилівський р-н., Житомирска обл. 50хв. Від Київа (80км від ст.м. Житомирська) Будинок 107 м2 перший поверх +80 м2 мансарда, газіфікований, 15 кВт , введений в єксплуатацію, вода - скважина, каналізація - септик, на 50% підготовлен під чистовий ремонт (зроблено майже повністю обробленя стін - штукатурка, вставлені металопластикові вікна, є розводка під теплу підлогу). З будинком продается частина будівельних матеріалів (утеплювач, сухі сумущі, армовочна сітка, кабелі, цегла, блоки ФБС) Також на ділянці розташовано додатково будинок для гостей (40м2 з двох кімнат + мансарда) та сарай/гараж (50м2) Ділянка складается з двох частин: 25 соток під забудову (призначення землі - "для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд", кадастровий № 1820982701:01:001:8132) 46,73 соток для ведення особистого селянського господарства (призначення землі "для ведення особистого селянського господарства", кадастровий № 1820982701:01:001:8133) З повагою, One Realty

можливий продаж по єОселя
Садовая

БРУСИЛОВ Продам БЕЗ КОМИССИИ Шикарный 2х этажный дом С МЕБЕЛЬЮ И ТЕХНИКОЙ!!! Полностью готов к проживанию! ЗАХОДИ И ЖИВИ! Находится на границе с Киевской и Житомирской области, до Киева 70 км, 50 минут езды до метро «Житомирская» по хорошей трассе. Дом общей площадь 144 м2, жилая 79 м2, кухня 14 м2. Удачная и продуманная планировка дома: 1 этаж – веранда, прихожая, холл, просторный санузел с душ кабиной, кухня и гостиная комната. Полы с подогревом. 2 этаж - 3 раздельные комнаты, площадью 21.3 м2, 18.8 м2, 12.5 м2 , санузел, холл, гардероб. Дом построен в 2015 году, качественно, утепленный по современным технологиям (облицовочный кирпич, пенополистирол 3 см, газосиликатный блок). Установлены энергосберегающие окна-немецкий профиль, монолитная лестница, интернет, спутниковое телевидение. Отопление - газовый двухконтурный котел Иммергаз. Полностью заведены все коммуникации газ, вода, канализация. Скважина с очень хорошей водой 30 метров глубина, не требует установки фильтров, очень вкусная!!! Участок 18 соток, правильной формы. Огражден Кирпичным забором с фасада и бетонно секционным евро забором по периметру. На участке 50 молодых деревьев и 7 соток под огород. Покрытие дорожек - плитка Старый город. Автоматические ворота. Асфальтированный и удобный подъезд. На участке также размещен капитальный Гостевой Домик, площадью 71,8 м2, с газовым отоплением и полами с подогревом, газовый двухконтурный котел Иммергаз. В домике есть печь, сауна, ванная, кладовка, кухня. Отдельная канализация. Есть погреб 23 м2. Чердак во весь рост. Есть терраса. Просторный Гараж с подсобными помещениями, площадью 40 м2. На всех строениях крыша с битумной черепицы. Очень хорошее месторасположение, рядом лес, озера, гимназия, магазины, рынки, аптеки, банки. Больница. Тихое спокойное место. Есть все необходимое для постоянного проживания круглый год. Цена 175000 у.е. БЕЗ КОМИСИИ!

Місячна
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2х поверховий будинок в смт. Брусилів, вул. Зої Булави 10. Будинок утеплений і в хорошому стані. На території є гараж з ямою, літня кухня, підвал, город та власна копанка, де влітку можна поплавати. А також власний маленький лісок. Замельна ділянка 15 соток. Інфраструктура: в пішій доступності базар, дитячий садок, 2 гімназії, пошта, магазини, Фора та кафе. До Києва 70 км. їхати 50хв.

Зої Булави, 10

Продам будинок смт.Брусилів , вул.Тихі верби. Загальна площа будинку 62.5 кв.м., житлова 33.2 кв.м. В будинку є електрика і підведена до електромережі 0,4 кВ. Є скважина з водою , введена в будинок. Земельна ділянка площею 0,1500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку та господарських споруд і будівель. Земельна ділянка площею 0,0609 га для ведення особистого селянського господарства. Загальна площа всієї земельної ділянки 0,21га

Тихі верби

Продаж земельної ділянки 15 соток з хатиною в центрі Брусилова, вул. Єдності ( Карла Маркса) 92. Будинок під реконструкцію або під зніс. Ділянка правильної форми з городом та зеленою зоною в кінці ділянки. На території є сарай, зроблена скважина . Є невеличкий сад. До центру 5 хвилин пішки, де розташовані дитячий садок, супермаркет Фора, багато магазинів, адмін будівлі, кафе, аптеки та автовокзал. До школи 10 хвилин пішки, як і до недільного базару. До Києва курсують маршрутки кожні 30 хв., Їхати 40-50 хв. За деталями звертайтеся!

Єдності (Карла Маркса), 92

Продається будинок у смт Брусилів Житомирської області. Будинок побудовано у 2006р, 229.3м2, ракушняк+цегла, два повноцінні поверхи + мансарда, 8 кімнат, обладнана кухня 14.8м2, хол 17м2, великий зал 29.9м2, тераса, на другому поверсі 4 кімнати- 2 окремі спальні та 2 суміжні кімнати, балкон-тераса, 2 санвузли, у мансарді 2 окремі кімнати та засклений обшитий балкон. Опалення - котел (газ+електрика), свердловина, септик. Мебльований. Ділянка приватизована – 15 соток під забудову + 2.81 сотки під ОСГ. За ділянкою велике озеро, ліс – 800м, асфальтований підїзд. Є детальне відео. Вартість 80000 у.о. Без комісії

Шевченка

Продаж будинку в смт. Брусилів, вул. Івана Франка 15. Будинок після комметичного ремонту, розташований на тихій вулиці. Замінена проводка та сан техніка. Є скважина. Опалення пічне. Замінені вікна. Інфраструктура: 300 м до магазину та школи, до центру 10 хв пішки, де є дитячий садочок, супермаркет Фора, безліч магазинів. До Києва кожні пів години курсують маршрутки, їхати 40-50 хв. За датальною інформацією звертайтеся, організуємо швидкий перегляд!

Івана Франка, 15

Продаж великого будинку на Херсонському масиві, смт. Брусилів, вул. Херсонська 30. Будинок розташований в тихому, зеленому місці. В кінці городу є власний вихід до водойми, рибаки зацінять). Прибудинкова територія 14 соток + 30 соток ОСГ ( город). Будинок в житловому стані, кімнати роздільні. Є скважина, вода заведена в будинок. Є газ та каналізація- 2 вигрібні ями. На території є гараж, хлів, погріб та навіс для зберігання різного інвентарю. Інфраструктура: в пішій доступності магазини, до центру 15- 20 хв пішки. До школи 30 хв., а до дитячого садочка 25хв пішки. До Києва кожні пів години курсують маршрутки, їхати 40-50 хв. За датальною інформацією звертайтеся, організуємо швидкий перегляд!

Херсонська, 30

Продам будинок у Приворотті тихе спокійне місце красива природа великий участок в будинку є газ, світло.

власник
Продам будинок у Приворотті

Садиба підходить для проживання та дачі, знаходиться біля центру села, поблизу асфальтованої траси Київ – Попільня. В селі два магазини, пошта, школа, амбулаторія. До Києва 80 км (1год, - маршруткою), - до Житомира 78км, київські маршрутки курсують щогодини, до міста Брусилів - 8км . За селом озеро, ліс . Будинок типового планування: деревяний, обкладений цеглою: 4 кімнати, коридор, веранда. Стан житловий ,потребує косметичного ремонту, опалення пічне (грубки) ,електрика. Будинок світлий , високі стелі, розміщеній серед тінистого саду, у дворі колодязь, за будинком: погріб, сарай, город та молодий плодоносний сад .Документи в належному стані. 06********47 Людмила сергійвна

власник
Садиба, дача с.Соловіївка Житомирська область

Продам будинок у мальовничій місцевості в селі Скочище Брусилівського району Житомирської області. Загальна площа будинку 115м2. В будинку три кімнати. Висота потолків 2.75. Поряд з будинком газовий трубопровід, в будинку пічка. Також є хлів, літня кухня і криниця. Загальна площа земельної ділянки 56 соток. Хороше сполучення, електрички до Фастова і Житомира. Маршрутки до Києва і Житомира кожну годину. Хороше місце для відпочинку та ведення господарства. Поблизу є чудовий ставок, де можна порибалити і покупатись. Неподалік ліс, можна й за грибами. Відстань до м. Житомир - 50 км. Відстань до м. Київ - 110 км.

власник
Продам будинок у мальовничій місцевості

Продам старенький дім, є дві кімнати та маленька кухонька (потребує косметичного ремонту). Є груба.Вода колодязь з насосом. Погреб хорший. Сарая немає. Землч приватизована. Півгектара. Гарний садок. Газ непроведений.Торг.

власник
Продам дім з землею в Карабачині, Брусилів

65 сток землі.Продам будинок, с.Вільшка Брусиловського р-н, 50 км від Київа,затишне місце не тільки жити але і зустріти старість,будинок теплий та економний,дві кімнати та прохожа кухня ванна, в середині побілка вапном,велика піч,грубка та пічка з плитою для готовки їжі,туалет та все готове під душ,в ванній кімнаті тепла підлога,вода проведена в будинок,кухня почав ремонт не скінчив так і у ванній,дров ще на дві зими, останній будинок по вулиці.Торг.

власник
Продам будиночок в селі.

смт.Брусилів (Одеський масив) - зем.ділянка-12 сот.(можливість збільшення ділянки), всі комунікації (газ, електрика, центральний водопровід, до маршрутки на Київ - 5 хв. (маршрутка через кожну годину).Недалеко школа, магазини, озеро, водосховище. Торг. тел.: 09*********99.

Продам смт.Брусилів(Одеський масив)

Продам будинок! Житомирська область, Брусилів. Херсонский масив 25000 $ 09******59 Деталі за номером телефону !

власник
Продам будинок! Житомирська область,  Брусилів.

Пропонується вашій увазі будинок, що розташований в мальовничому селі Долинівка, Житомирської області, Брусилівського району. Загальна площа будинку 70 кв.м., житлова 45 кв.м. В будинку 3 кімнати житлові, велика веранда, комора, піч-лежанка та груба. Опалення газові конвектори. Вікна та поли деревяні. Будинок в жилому стані. Будинок цегляний, 1969 року побудови. На території є гараж, погріб, літня кухня, хлів, комора, криниця. Земельна ділянка під будівництво 25 соток, під город 40 соток. В кінці городу беріг. В селі є магазини, пошта, медичний пункт, дитячий садочок, церква. Відстань від Києва до Долинівки 100 кілометрів. Відстань від Брусілова до Долинівки 15 кілометрів.

власник
Продам будинок в селі Долинівка

Отопление - твердотопливный котёл с подключённым газом. 75 км. от г/ч г.Киев в Житомирском направлении (село Приворотье, Брусиловский район). 2-х этажный дом, общей площадью 125 кв.м. Газ, вода, электричество. Гараж на 1 авто + подсобные помещения. 30 соток (возле дома) + 15 (за селом – 500м от дома) приватизированной земли. Село живое. Садик. Школа. Магазины.

власник
Дом Житомирская область Брусиловский район

Продається прекрасний обжитий будинок (4 кімнати) у Житомирській області, Брусилівському районі, с. Морозівка. Велика територія 0,4304 га поділена на дві ділянки: * 0,1804 га (в’їзд на дану територію окремий). * 0,2500 га для будівництва. Вся територія огороджена парканом. На території є криниця, свердловина, підвальне приміщення, критий гараж і цегляна одноповерхова споруда, яку можна використовувати для зберігання інвентаря або будівництва бані (або для будь-яких інших потреб). Земля на території родюча, багато фруктових дерев. Будинок обжитий - вода, газ, світло, супутникове телебачення. За 10 хвилин їзди велике чисте водосховище з пляжем. Ліс. Сама ділянка знаходиться НЕ біля дороги, що дуже зручно і тихо.

власник
Продам будинок в с. Морозівка Брусилівский р-н

На території є 2 погреби і будинок. Підведений газ

власник
Продам будинок (ділянку під забудову)

Будинок деревяний, міцний. пічне опалення, металева покрівля, не протікає. Будинок з докуменетами, Земля з кадастровим номером, приватизована. є електрика, можна підключити газ. 14.4 сотки землі з призначенням "для будівництва і обслуговування житлових будинків" 18.2 - для ведення сільського господарства продається разом. знаходиться у самому Брусилові, я власник. загалом ділянка потребує розчищення, будинок - косметичного ремонту, але можна жити. сухий, плісняви нема. не далеко річка, вулиця тиха, до центральної - 5 хв пішки. магазини 10 хв пішки. школа - 20. торг можливий після перегляду.

власник
Будинок, приватний будинок,

Продам будинок 70х років будівництва 64,9 квадратних метрів загальна площа, 46,4 житлова площа, розташований у селі Містечко Брусилівського району Житомирської області, по вулиці Набережній, розташований на 25 сотках землі під будівництво(цільове призначення 02.01, категорія земель: Землі житлової та громадської забудови), ще на території земельної ділянки знаходиться гараж, літня кухня, погріб, вуличний туалет, криниця з насосом, огорожа перед будинком з воротами, проведений газ, газове опалення, проведене світло, ще в додаток земельна ділянка(цільове призначення 01.03, категорія земель: Землі сільськогосподарського призначення) розмір 28.81 сотки. 400 метрів від будинку річка Здвиж, гарне, тихе розташування. Додаткова інформація по телефону, гарний торг реальному покупцю

власник
Продам будинок 65кв.м село Містечко Брусилівський район землі 53сот

Продається житловий будинок від власника в с.Морозівка, Брусилівського р-ну, Житомирської обл. З м.Києва від метро Житомирської- 70 км. Від міста Житомир -70 км. Будинок побудований зі цегли в 2000 році. Земельна ділянка 25 соток. Загальна площа будинку 103,2 м². Велика кухня, коридор, чотири спальні кімнати. Встановлені пластикові вікна. Проведена вода, світло, газ, каналізація. Газове опалення (котел). Ванна кімната знаходиться в будинку. В дворі знаходиться гараж, погріб, вбиральня. Велика ділянка огороду, є свій садок. Прибудова веранди до будинку знаходиться в незавершеному стані. Кому цікаво, можу особисто надіслати відео +фото. За детальною інформацію пишіть у повідомленні.

власник
Продаж будинку Брусилівський р-н (Житомирська обл, Київська обл.)

Продам будинок в селищі Брусилів Житомирської області по вул. Гагаріна. Будинок цегляний , на два входи, у будинку 4 кімнати, 2 веранди. Опалення - газовий котел, є груба (робоча), свердловина, вода підведена до будинку. Ділянка приватна - 15 соток. У подвірї є хлів та літня кухня, погріб. Поруч центр, школа, ліс, базар.

власник
Будинок в Брусилові
1 - 24 з 49 результатів

Популярні запити