просп. Перемоги (Брест-Литовський), 45

Можливість по є відновлення. Без комісії для покупців Пр. Берестейський, буд. 45 Продаж унікальної двокімнатної 70 кв.м. біля метро Шулявська Надзвичайно вишукана, елітна двокімнатна квартира площею 70 кв.м.на 4 поверсі 5 поверхової «сталінки» 1950 року. Двостороннє планування: затишна спальня з гардеробною кімнатою і відкритим балконом має вихід в зелений двір; чудова вітальня і кухня дивляться на проспект. З вітальні є вихід на засклений балкон з панорамними вікнами до підлоги. Велика, містка шафа зі скляними дверима в передпокої і надзвичайної краси паркет від вхідних дверей і по всій квартирі. Підігрів підлоги в сумісному санвузлі з душовою кабіною і бойлером. Якісний ремонт – вартий глянцю модного журналу. Повна комплектація дорогими меблями та технікою: бойлер, кондиціонери, вбудовані холодильник і посудомийна машина, пральна машина, газова плита та духовка. Найкраща локація для життя в центрі столиці: в 2 хвилинах м. Шулявська, зупинка громадського транспорту, супермаркет, безліч кафе і ресторанів, ТРЦ Cosmo Multimall. Можливість паркування авто у дворі Вартість – 160 000 доларів.

Берестейський просп. (Перемоги), 45

Продам квартиру в добротному цегляному будинку - сталінка Класне планування - 3 великі роздільні кімнати, є кладова,двохстороння, в середині будинку.

Берестейський просп. (Перемоги), 45

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Адреса: Соломянський район, пр. Перемоги, б. 45 (пішки до метро 5 хвилин) памятка архітектури (історії), будова 1950 року, цегляний будинок будували після війни німці, взимку добре тримає тепло, влітку будинок не нагрівається. Є домофон. Поруч школа та парки для прогулянки. 3к (всі кімнати окреми) двостороння квартира на 4 поверсі 5-7-поверхового будинку з висотою стелі 3 м; загальною площею 75 кв.м, житловою – 55 кв.м, кухнею – 6 кв.м з двома балконами, з роздільною вбиральною та ванною кімнатою. Квартира в нормальному житловому стані з металопластиковими вікнами, паркетом, броньовані двері. Продається повністю з меблями (можна відразу заселятися). Вартість 99 000 дол. США Якщо квартира купується з меблями, то звільнення протягом трьох днів.

Продаж 3к сталінки, метро Шулявська

Житлові комплекси у Київ