просп. Оболонський, 26

Особливість цієї київської квартири, що вона знаходиться в єдиному житловому комплексі преміум-класу на Оболоні - Obolon Residences, з унікальною інфраструктурою для резидентів, яка втілена по концепту кращих резиденцій світових мегаполісів: лаунж-зона на даху з джакузі, спортзал, дитяча кімната, конференц-зал, пральня і пятизірковий сервіс. Інтер’єр створила дизайн-студія CAPITAL CONSTRUCTION і завдяки вдалому переплануванню - 51 кв.м. перетворився у комфортну для життя та відпочинку 2-х кімнатну квартиру де розташувалися: простора 35 кв.м. кухня вітальня з диваном, який розкладається в ліжко для двох, спальня з мега комфортним матрацом і місткою вбудованою шафою та косметичним столиком з професійним освітленням та регулятором яскравості, санвузол з комфортною ванною, передпокій з великою шафою-гардеробом. У квартирі тепла підлога з 2-ма зонами регулювання, потужна вентиляція та кондиціонування і 2-ма видами освітлення (теплий/холодний) Вам сподобається на скільки тут круто та зразково все виглядає, оскільки натуральність матеріалів показують мармурові поверхні, довговічність та оригінальність предметів підкреслює кухонна техніка SMEG, а ще є посудомийка BOSCH, духовка/гриль та винний холодильник. Також в квартирі є відкритий балкон із столиком та стільцями. Одним словом - квартира Ваших мрій!!! Забирайте поки є :)

Оболонський просп., 26

Продаж 3к квартири Оболонський район, ЖК преміум класа Obolon Residences. 14 поверх/25. Загальна площа 122 кв.м. Поруч метро Мінська. 10 хвилин ходьби до Оболонської набережної. Дорогий НОВИЙ ремонт та меблі. 3 тб плазми. 2 санвузли. Є ванна та душова кабіна. У спальні велике двоспальне ліжко. Панорамні вікна. Ремонт виконаний у теплих, світлих тонах. #3159173182

Оболонський просп., 26

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж чудової квартири в ЖК преміум класу Obolon Residences. Оболонський проспект, 26. Площа: 92 м2 Поверх/поверховість: 14/26 Квартира з якісним стійким до зносу ремонтом, функціональне планування квартири створює затишок, водночас додаючи багато простору та світла. Дві спальні, простора кухня-вітальня, гардеробна при вході інша в господарській спальні санвузол обєднаний, є комора, великі панорамні вікна! Квартира робилася для себе. Комплекс преміум класу з великою кількістю опцій: консьєрж-сервіс, переговорна кімната, кінотеатр, дитячі кімнати, спортивний зал, зона відпочинку на даху, пральня! Підземний паркінг! Відмінна інфраструктура, в пішій доступності абсолютно все необхідне для комфортного життя: великий ТРЦ, ресторани, кафе, магазини, школи та дитячі садки! Ціна: 316 тис. Перегляд за домовленістю З повагою, Андрій

Оболонський просп., 26
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Obolon Residences – це сучасний житловий комплекс преміум класу, що знаходиться в самому серці Оболоні. Житловий комплекс закритого типу пропонує своїм жителям безпрецедентний спектр послуг та ексклюзивну інфраструктуру, як у найкращих резиденціях світових мегаполісів, серед яких: лаунж-зона на даху з джакузі, спортзал, дитяча кімната, конференц-зал, пральня і пятизірковий консьєрж-сервіс. Західний дизайн, розкішні інтерєри лобі та поверхів, мармурове оздоблення, швидкісні ліфти є візитівкою комплексу, що сильно вирізняє його серед існуючих пропозицій на ринку житла преміум-класу. Пропоную 3х кімнатну квартиру на 18 поверсі з панорамнимі вікнами в вітальні. Загальна площа квартири: 120 м2 ідеально підготовленого матеріалу – рівна підлога і стіни, далі – Ваше бачення дизайну і комфорту. Доречі, є вже готовий дизайн-проект на квартиру ( фото по запиту). В ЖК реалізовано систему «Централізований Розумний Будинок», що охоплює усю технічну інфраструктуру та апартаменти комплексу. Поряд з цим сучасним і затишним помешканням знаходиться парк Наталка та Оболонська набережна, одна із самих красивих та цікавих в столиці. Для того, щоб побачити квартиру і зорієнтуватись по ремонту, дзвоніть або пишіть в вайбер, телеграм, воцап.

ексклюзив
Оболонський просп., 26

Пропонується Квартира в мабуть найкращому житловому комплексі Києва Obolon Residences. Високий поверх з панорамними вікнами на південний схід. Тож найчарівніші світанки кожного ранку в подарунок. Світла, тепла, тиха. Алюмінієві вікна Reynaers збережуть тепло і затишок Вашоі оселі. Є приємні ексклюзивні фішки тільки в саме цій квартирі. Комплекс довгої презентації не потребує, цей комплекс один з найкращих в Києві. В своєму класі в якості оздоблення, технічного облаштування, інфраструктурі, зручності локації важко знайти рівного. Консʼєрж-сервіс, цілодобова охорона, дітячи кімнати, пральні, масажні, кінозал, величезні тераси с джакузі, відділення банків і багато інших необхідних необхідностей ;-) поруч декілька супермаркетів, ТРЦ, парки, озера, Дніпро. Незрівнянна транспорта доступність - центр без автівки 15 хвилин - це реальність :-) Тож не зволікайте стати власником високоякісного активу нерухомості. Подарую дизайн-концепт.

Оболонський просп., 26

Продаж 1-к квартиру в ЖК преміум класу Obolon Residences. Житловий комплекс закритого типу пропонує своїм жителям безпрецедентний спектр послуг та ексклюзивну інфраструктуру, як у найкращих резиденціях світових мегаполісів, серед яких:лаунж-зона на даху з джакузі, спортзал, дитяча кімната, конференц-зал, пральня та пятизірковий сервіс. ЖК створений з якісних та преміальних будматеріалів. ЖК обладнаний автономною насосною станцією, лічильниками гарячої та холодної води, вбудованою системою фільтрації та мінералізації води, автономною газовою котельнею, системою протипожежної безпеки. У ЖК встановлена інтелектуальна система управління ліфтами, функціонує консьєрж-сервіс та цілодобова охорона! Західний дизайн, розкішні інтерєри лобі та поверхів, мармурове оздоблення, швидкісні ліфти є візитівкою комплексу, що сильно вирізняє його серед існуючих пропозицій на ринку житла преміум-класу.ЖК має власну інфраструктуру! Obolon Residences це сучасний житловий комплекс преміум класу, що знаходиться в самому серці Оболоні. Житловий комплекс закритого типу пропонує своїм жителям безпрецедентний спектр послуг та ексклюзивну інфраструктуру, як у найкращих резиденціях світових мегаполісів, серед яких: лаунж-зона на даху з джакузі, спортзал, дитяча кімната, конференц-зал, пральня і пятизірковий консьєрж-сервіс. В ЖК реалізовано систему «Централізований Розумний Будинок», що охоплює усю технічну інфраструктуру та апартаменти комплексу. Англійський забудовник Dragon-Ukrainian Properties&Development (DUPD) втілив мрії багатьох мешканців, які шукали в Києві будинок високого класу з безпрецедентним спектром послуг та ексклюзивну інфраструктуру, як у найкращих резиденціях світових мегаполісів.! Пропоную 1х кімнатну квартиру на 9 поверсі з панорамнимі вікнами в вітальні! Загальна площа квартири, кімнати та кухні: 61 м2/26 м2/26 м2, ідеально підготовленого матеріалу рівна підлога і стіни, далі Ваше бачення дизайну і комфорту. Простора квартира гарного планування одна велика окрема кімната та велика кухня вітальня, роздільний санвузли, вбиральня! Доречі, є вже готовий дизайн-проект на квартиру! У квартирі виконано частковий ремонт на 70%! У квартирі виконаний Авторський частковий ремонт з якісних матеріалів! Всі необхідні матеріали закуплені для завершення чорнового ремонту! Поряд з цим сучасним і затишним помешканням знаходиться парк Наталка та Оболонська набережна, одна із самих красивих та цікавих в столиці, три найкрасивіші затоки Верблюд, Сабаче горло і Оболонь! Майбутнє та американській стіль життя вже в Києві! У пішій доступності школи, дитячі садки, дві набережні Дніпра, ТРЦ , магазини, ресторани, зручна транспортна розвязка і все що вам може знадобитися для комфортного життя, поряд ст. м. Мінська! Ціна : 207.000 USD. Без комісії! Можливий торг! Для того, щоб побачити квартиру і зорієнтуватись по ремонту, дзвоніть або пишіть!

можливий продаж по єОселя
Оболонський просп., 26

Без комісії. У продажу простора 2х кімнатна квартира, дві окремі спальні, гардеробна кімната, санвузол і кухня - вітальня, в ЖК Бізнес класу - «Оболонь резиденс». Проспект Оболонський 26. 13/24 поверх. буд. Загальна площа 90,9 м2 Житлова 38,4 м2 Кухня - вітальня 26,7 м2 1а кімната 19,6 м2 2а кімната. 18,8 м2 Квартира продається з меблями і технікою. Фото відповідають дійсності. Житловий комплекс бізнес класу Obolon Residences, з власним дворівневим підземним паркінгом, спортзалом, лаундж зоною, презентабельною вхідною групою, охорона 24/7 - поруч метро Мінська, ТРЦ Дрім таун, ринок, вся небхідна соціально - побутова інфраструктура. Перегляд за попередньою домовленістю.

Оболонський просп., 26

Заміський релакс на 24-25 поверхах? А навіщо ще вигадані пентхауси? 260м² благополуччя преміум класу у ЖК Obolon Residences: приватний особняк в американському стилі з панорамним видом на висотки Києва. Що зовні? Простора видова тераса з шезлонгами, джакузі з підсвічуванням, повна приватність у всіх вимірах. Гостьова гастро-зона з великим столом, тандиром, професійним мангалом та рожном прикрита від вітру. У соковитого стейку унікальна приправа – вогні вечірнього Києва. Нешаблонне рішення зонування покрівлі, що експлуатується. Масивний куб-надбудова висотою 4,5 м з повністю заскленою фасадною частиною приховує два яруси дитячої. На першому – кінозал із лазерним проектором Epson та санвузол. На другому – чудово освітлена робоча зона та спальня. Що всередині? Елегантний поділ приватної території та гостьовий колір, фактура, легкі штрихи: - дворівнева дитяча кімната з своїм сан вузлом, та крутим зонуванням ⁃ - стіна у вітальні оздоблена каменем переможців – оніксом ⁃ - красу напівпрозорого каменю підкреслює природне світло з панорамних вікон ⁃ - вітальня з відкритим на чотири сторони дровяним каміном, базова консоль – онікс ⁃ - дровʼяний камін з латуні та деревяна вітрина розчиняються у підсвічуванні багаторівневої стелі ⁃ - латунні кільця світильника, що ширяє в їдальні, перегукуються з блиском каміна ⁃ - майстер-спальня нагадує дорогоцінну скриньку із сандалу ⁃ - лише один крок – і широкий портал поєднує спальну зону з особистою терасою ⁃ - вбиральня та сейфова іронічно-брутальні – натуральне дерево, метал, скло, шкіра, мяке освітлення ⁃ - мармурове оздоблення санвузлів та лаконічна італійська сантехніка іскряться у природному освітленні вікон у підлогу. ⁃ За природний комфорт відповідають система Розумний дім (повна автоматизація), акустичні системи bowers and Wilkins, внутрішньопідлогові конвектори Kermi, централізована вентиляція та клімат-контроль Daikin, найтоповіша техніка Miele. - Преміум Італійські меблі та оздоблювальні матеріали! Перегляди в будь-який час . До зустрічі з GoldenKeyWithIrina

Оболонський просп., 26

Продаж просторої двокімнатної квартири в ЖК преміум класа Obolon Residences, що розміщується за адресою: Оболонський район, оболонський проспект 26. 2-а секція. Квартира має загальну площу 90 м2. Планування роздільне. Стан - жилий. Є всі необхідні меблі та техніка. Можна заходити жити. Obolon Residences – це сучасний житловий комплекс преміум класу, що знаходиться в самому серці Оболоні, в декількох кроках від станції метро «Мінська». Західний дизайн, розкішні інтерєри лобі та поверхів, мармурове оздоблення, швидкісні ліфти є візитівкою комплексу, що сильно вирізняє його серед існуючих пропозицій на ринку житла преміум-класу. Панорамні вікна, ефективне планування квартир, статусні пентхауси вразять навіть найвибагливіших! На власній території комплексу організовано дитячий та спортивний майданчики, зону для відпочинку, виконано озеленення та благоустрій території перед комплексом. Житловий комплекс закритого типу пропонує своїм жителям безпрецедентний спектр послуг та ексклюзивну інфраструктуру, як у найкращих резиденціях світових мегаполісів, серед яких: лаунж-зона на даху з джакузі, спортзал, дитяча кімната, конференц-зал, пральня і пятизірковий консьєрж-сервіс.

можливий продаж по єОселя
Оболонський просп., 26

Продається двокімнатна квартира 68м2 з якісним ремонтом, меблями та технікою. В квартирі дві спальні, кухня, санвузол. Квартира з панорамними вікнами з видом на сквер. 2 кондиціонери, 2 смарт ТВ. Світлодіодна стрічка в спальнях може світити всіма кольорами на вибір. Будинок рівня 5 зіркового готелю з лаунж зонами на криші будинку, джакузі та басейном. В інфраструктуру будинку входить: домашній кінотеатр на 8 персон з шкіряними розкладними кріслами як в Imax, тренажерний зал на -2 поверсі, 2 пральні і сушильні кімнати, масажний кабінет, ігрома кімната для підлітків з двома Sony Playstation 5 і великим Смарт ТВ, 2 дитячі кімнати для малюків, 2 конференц зали на 27 поверсі для проведення зустрічей тощо. Вуличний паркінг, підземний паркінг, закрита територія для власників квартир з дитячим майданчиком, ігровим полем все в одному: футбол/баскетбол/волейбол/теніс.

Оболонський просп., 26

Житлові комплекси у Київ

Предлагается на продажу видовая квартира в ЖК премиум-класса "Оbolon Residences". Проспект Оболонский 26 Станция метро Минская 1 мин. 17 этаж / 26 1 секция. Площадь: 60 м2 Панорамные окна. Функциональная продуманная планировка. Квартира продаётся с мебелью и техникой ( 2 телевизора, стиральная машина, посудомоечная машина, 2 кондиционера, микроволновка, камин). 2 гардеробные. Кухня гостиная. Спальня. Совмещённый санузел. Высота потолков 3 м. Своя спортивная детская площадка, кинотеатр, конференц-зал, прачечная, детская комната. Консьерж сервис. Подземный паркинг. Хорошая транспортная развязка и развитая инфраструктура.

Оболонський просп., 26

Пропонується до Вашої уваги простора 2-х кімнатна квартира. ЖК Obolon Residences . Проспект Оболонський 26. Оболонський р-н, Мінська. Дві окремі спальні, два санвузли і кухня - вітальня. 11 поверх/24 поверх. Загальна площа 91 м.кв. Дорогий новий ремонт та меблі Квартира продається з меблями і технікою - пральна машина, сушильна машина. вбудований холодильник, духова піч, посудомийна машина, варильна панель, витяжка, телевізор 2шт, кондиціонер . Панорамні вікна. Obolon Residences – це сучасний житловий комплекс преміум класу, що знаходиться в самому серці Оболоні, в декількох кроках від станції метро «Мінська». Комплекс зроблений в стилі кращих резиденцій світових мегаполісів: закрита територія, консьєрж-сервіс, цілодобове відеоспостереження та воєнізована охорона, наявність кімнати для переговорів, дитячої кімнати, басейну, тренажерного залу та видової тераси і все це для вашого загального користування з власним дворівневим підземним паркінгом, лаундж зоною, презентабельною вхідною групою. Майбутнє вже у Києві. 10 хвилин ходьби до Оболонської набережної. Фото відповідають дійсності. Документам більше трьох років.

Оболонський просп., 26

Продам 2-к квартиру в ЖК преміум класу Obolon Residences. 86/43/25 м2, 8/27 пов. Квартира підготовлена до здійснення Вашого дизайнерського рішення. ЖК має власну інфраструктуру: лаунж-зона на даху з джакузі, спортзал, дитяча кімната, конференц-зал, пральня та пятизірковий сервіс. ЖК створений з якісних та преміальних будматеріалів. ЖК обладнаний автономною насосною станцією, лічильниками гарячої та холодної води, вбудованою системою фільтрації та мінералізації води, автономною газовою котельнею, системою протипожежної безпеки. У ЖК встановлена інтелектуальна система управління ліфтами, функціонує консьєрж-сервіс та цілодобова охорона!

Оболонский проспект, 26

Продажа Видовой Квартиры в ЖК «Obolon Residences» Оболонский проспект 26 Этаж 21 / 31 Комнат - 2 и кухня Н-3м Площадь - 61 / 26 / 16 Квартира с новым качественным ремонтом. Две полноценные комнаты и отдельно кухня. Панорама на город. Идеальный вариант как для жизни, так и для аренды. Дом премиум. Закрытая территория. Круглосуточная охрана. Лаундж-зона на крыше с джакузи, конференц-зал, прачечная, спортзал, детская комната, сервис. Двухуровневый подземный паркинг. Рядом банки, салоны красоты, Дрим Таун, Мак Дональдс, Мистер Кэт, Самая низкая цена в комплексе за м2 c ремонтом! Метро Минская - 30 секунд ЦЕНА - 230 000 USD

Оболонський просп., 26

Житловий комплекс : Obolon Residences Оболонський проспект 26 Забудовник - Dragon Capital Площа : 110 m2 Кімнат : 2 + кухня-вiтальня Поверх : 10 Поверховість : 25 Н : 2.75 м У продажу 3к квартира в ЖК преміум класу Оболонь Резиденція. Простора квартира гарного планування дві окремі кімнати та велика кухня вітальня, два санвузли, вбиральня. Презінтабельна вхідна група консьєрж-сервіс. Комплекс зроблений в стилі кращих резиденцій світових мегаполісів: закрита територія, консьєрж-сервіс, цілодобове відеоспостереження та воєнізована охорона,пральня,наявність кімнати для переговорів, дитячої кімнати, басейну, тренажерного залу та видової тераси і все це для вашого загального користування .Майбутнє вже у Києві У пішій доступності школи, дитячі садки, набережна Дніпра, ТРЦ , магазини, ресторани, зручна транспортна розв*язка і все що вам може знадобитися для комфортного життя. ст.м. Мінська Ціна : 320 000 USD Звертайтесь, з повагою, Ігор Якщо немає з"вязку, пишіть в Вайбер, Телеграм чи Вотсап

Продаж 3к квартири Obolon Residences Оболонський район

Житловий комплекс : Obolon Residences Оболонський проспект 26 Забудовник - Dragon Capital Площа : 135 m2 Кімнат : 3 + кухня-вiтальня Поверх : 18 Поверховість : 25 Н : 2.75 м У продажу 3к квартира в ЖК преміум класу Оболонь Резиденція. Простора квартира гарного планування дві окремі кімнати та велика кухня вітальня, два санвузли, вбиральня. Презінтабельна вхідна група консьєрж-сервіс. Комплекс зроблений в стилі кращих резиденцій світових мегаполісів: закрита територія, консьєрж-сервіс, цілодобове відеоспостереження та воєнізована охорона,пральня,наявність кімнати для переговорів, дитячої кімнати, басейну, тренажерного залу та видової тераси і все це для вашого загального користування .Майбутнє вже у Києві У пішій доступності школи, дитячі садки, набережна Дніпра, ТРЦ , магазини, ресторани, зручна транспортна розв*язка і все що вам може знадобитися для комфортного життя. ст.м. Мінська 37 секунд пішки Ціна : 425 000 USD ( 3 150 USD м2 ) БЕЗ% Більш детальна інформація на перегляді або за телефоном.

БЕЗ% продам 3к ЖК Obolon Residence, Оболонский проспект, Минская, Киев

Житловий комплекс : Obolon Residences Оболонський проспект 26 Забудовник - Dragon Capital Площа : 95 m2 Кімнат : 2 + кухня-вiтальня Поверх : 18 Поверховість : 25 Н : 2.75 м У продажу 3к квартира в ЖК преміум класу Оболонь Резиденція. Простора квартира гарного планування дві окремі кімнати та велика кухня вітальня, два санвузли, вбиральня. Презінтабельна вхідна група консьєрж-сервіс. Комплекс зроблений в стилі кращих резиденцій світових мегаполісів: закрита територія, консьєрж-сервіс, цілодобове відеоспостереження та воєнізована охорона,пральня,наявність кімнати для переговорів, дитячої кімнати, басейну, тренажерного залу та видової тераси і все це для вашого загального користування .Майбутнє вже у Києві У пішій доступності школи, дитячі садки, набережна Дніпра, ТРЦ , магазини, ресторани, зручна транспортна розв*язка і все що вам може знадобитися для комфортного життя. ст.м. Мінська 37 секунд пішки Ціна : 295 000 USD ( 3 000 USD м2 ) БЕЗ% Більш детальна інформація на перегляді або за телефоном.

БЕЗ% продам 3к Obolon Residence, Оболонский проспект 26, Минская, Киев

Житловий комплекс : Obolon Residences Оболонський проспект 26 Забудовник - Dragon Capital Площа : 110 m2 Кімнат : 2 + кухня-вiтальня Поверх : 10 Поверховість : 25 Н : 2.75 м У продажу 2к квартира в ЖК преміум класу Оболонь Резиденція. Простора квартира гарного планування дві окремі кімнати та велика кухня вітальня, два санвузли, вбиральня. Комплекс зроблений в стилі кращих резиденцій світових мегаполісів: закрита територія, консьєрж-сервіс, цілодобове відеоспостереження та воєнізована охорона,пральня,наявність кімнати для переговорів, дитячої кімнати, басейну, тренажерного залу та видової тераси і все це для вашого загального користування .Майбутнє вже у Києві . У пішій доступності школи, дитячі садки, набережна Дніпра, ТРЦ , магазини, ресторани, зручна транспортна розвязка і все що Вам може знадобитися для комфортного життя. ст.м. Мінська 37 секунд пішки Ціна : 320 000 USD ( 2 910 USD м2 ) Без комісії . Більш детальна інформація на перегляді або за телефоном з 8.оо до 2о.оо ! З пов. Олексій .

БЕЗ% продам 3к Оболонь Резиденция, Оболонский проспект , Минская, Киев

МЕГА ПРОДАЖ 1-к квартири в ЖК "Obolon Residences" пр-т Оболонський 26 10й-поверх ПЛОЩА - 61 м.кв. Вашій увазі пропонується 1-к квартира в ЖК бізнес класу "Obolon Residences". Англійський забудовник Dragon-Ukrainian Properties&Development (DUPD) втілив мрії багатьох мешканців, які шукали в Києві будинок високого класу з безпрецедентним спектром послуг та ексклюзивну інфраструктуру, як у найкращих резиденціях світових мегаполісів.! У квартирі виконаний Авторський ремонт з якісних матеріалів.! ПЛАНУВАННЯ: - простора спальня; - гардероб - кухня-вітальня Із ремонтних робіт залишилось: - встановити ванну та доробити облицювальні роботи (ванна в наявності) - встановити кухню та техніку - обладнати гардеробну кімнати - встановити деяку освітлювальну техніку ІНФРАСТРУКТУРА в будинку: - лаунж-зона на даху з джакузі - спортзал - дитяча кімната - конференц-зал - пральня - пятизірковий консьєрж-сервіс. ІНФРАСТРУКТУРА В пішій доступності ТРЦ, кінотеатр, ресторани, станція метро Мінська. Є бажання провести час на прогулянці? Паркова зона відпочинку "Наталка" та краєвид набережної залишать приємні спогади та бажання повернутись!)) Перегляд за домовленістю у зручний час для Вас! 3 1 5 9 1 7 3 5 4 0 4 3

МЕГА ПРОДАЖ!!! Ціна Нижче Ринку!. Obolon Residences.

ЖК obolon residences просп. Оболонський, 26 Площа - 110,4 м2 Кімнат- 3 Поверх - 9/26 Пропонується у продаж 3-х кімнатна квартира в Obolon Residence – преміальному житловому комплексі в Оболонському районі, побудованому за монолітно-каркасною технологією з зовнішніми стінами з червоної цегли, в безпосередній близькості від станції метро Мінська. Про об’єкт: - Трьохкімнатна квартира, загальна площа 110,4 кв.м.. Висота стель – 2,8 м.; - Поверх – 9; - Стан - від будівельників Територія ЖК Obolon Residence є закритою, з облаштованим внутрішнім двориком для мешканців, де розташовуються спортивний та дитячий майданчик. Безпека мешканців гарантована через інтелектуальну систему камер відеоспостереження, яка працює у взаємодії з картковою системою доступу та фаховій охороні. Вхід до житлової частини облаштований через фойє із цілодобовим консьєржем, керуюча компанія надає додаткові послуги консьєрж-сервісу. Мешканці можуть скористатись додатковими послугами, не залишаючи територію – власний спортивний зал з тренажерами, лаундж-зона на даху, окрема пральня, конференц-зал для ділових зустрічей, дитяча кімната. Зовнішня територія – відкрита, з великою кількістю працюючих закладів різного профілю (кафе, ресторани, побутові підприємства). жк оазис / Парус / оболонь резиденс / obolon residences / Оболонь / Метро / оболонь sky / obolon plaza / парк наталка / озеро / набережная / набережная оболонь /

БЕЗ%Продаж 3-х кімн. квартири (110,4 м2) в ЖК obolon residences

Предлагается на продажу 3-комнатная квартира (87м2) в ЖК «Obolon Residence» по адресу: Оболонский проспект 26. Планировка : - кухня - гостиная (с панорамными окнами в пол) - 2 спальни - 2 санузла (ванная и душевая) - гардеробная - открытый балкон Квартира укомплектована всем необходимым для комфортного проживания, есть сейф. Дом высокого уровня, с бассейном, спорт залом и функциональной крышей, презентабельная входная группа, охрана, есть свой закрытый двор, доступ на этаж по карточкам. Отличная инфраструктура и развязка. В 15-минутах ходьбы - Оболонская набережная, также рядом ТЦ "Dream Town", метро Минская. Множество ресторанов/кафе, магазинов и тд.

ЖК "Obolon Residences" 3-к квартира (87м2) Оболонский проспект 26