просп. Григоренка, 12

Вишукана 3-кім квартира по вул. Григоренко 12 ( серія КТУ) від КиївМіськБуда Яка тут енергетика! ммм Три окремі кімнати, два санвузли, велика кухня, це те що треба для великої родини. Порівнянно не далеко від метро Позняки Поруч з будинком магазин Novus, до речі інформація фанатам сиру -там є відомий магазин сирів «Сирне Королівство» Також поруч: Анни Ахматової, Дніпровська набережна, Здолбуновская, Ашан, Аркадия, River Mall, River Stone, Seven, Great, метро Позняки в 20 хвилинах пішки. Якщо ти в пошуку простору для своєї Сім‘ї запрошую тебе на перегляд , ти не пошкодуєш! Колеги, ми будемо раді бачити вас з клієнтами, пропонуйте!

Григоренка Петра просп., 12

Продається двокімнатна квартира загальною площею 73.1 м2, розташована на 14/25 поверхового будинку за адресою проспект Петра Григоренка 12. ТОРГ!!! Планування: - Кухня з лоджією- Коридор - Спальня - Вітальня з лоджією - Туалет - Ванна - Комірчина. В коридорах встановлені великі дзеркальні шафи-купе. На кухні вбудований холодильник, є місце для посудомийної машини. В квартирі є два кондиціонера: на кухні та у вітальні. Є бойлер, лічильники гарячої та холодної води, лічильник тепла. Закритий тамбур на дві квартири, де можна зберігати велосипеди, коляску або інші речі. Завдяки ОСББ територія будинку огороджена і дуже доглянута, встановлені відеокамери, працює консьєрж. Є парковка біля будинку, а також платна парковка на проспекті. Будинок розташований поряд з озером. Інфраструктура - школи, садки, ліцеї, ТРЦ River Mall і все це знаходиться в пішій доступності. До метро пішки 20 хв, поряд є зупинка громадського транспорту.

Григоренка Петра просп., 12

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Григоренка Петра просп., 12 Простора, видова квартира, дві окремі кімнати, лоджія засклена, кондиціонер, бойлер, установка для очищення води, тепла підлога на кухні., електроплита. Санвузол суміщений. Будинок утеплений. Квартира світла та тепла. Лічильники на ГВ та ХВ, лічильник на опалення. Консьєрж. За відсутності світла працюють ліфти. Територія захищена, вїзд через шлагбаум. У 5-ти хвилинах знаходиться дитячий садок та 15 хвилин школа. Зручна транспортна розвязка, до метро пізняки 15 хвилин пішки.

Григоренка Петра  12 продаж 2к євроремонт
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Проспект Петра Григоренка, 12 22 поверх, площа- 42/18/11м2. Велика лоджія з виходом із кухні. Сучасний будинок з термофасадом, Консєрж, встановлені лічильники на світло, воду та опалення. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Упорядкована територія, дуже розвинена інфраструктура, в пішій доступності метро Позняки -15 хв., поряд супермаркет NOVUS, AТБ, клініка Adonis, Словянська гімназія, дитсадок, озеро, до центу 15 хв на машині. Прекрасний вид вікна. Документам понад 3 роки. Продаж з меблями та технікою! . Для власників продамо або здамо ваший обьєкт вигідно, звертайтесь. Супровід для покупця на найвищому рівні!

Григоренко 12 продаж квартири

Двухкомнатная квартира на Позняках Петра Григоренко 12.9/22.ет.термодома вид на Родину Мать рядом метро теплощетчик на отопление Позняки общ.площадь 73.6. Звоните отвечу на все вопросы с удовольствием

власник
Двухкомнатная квартира на Петра Григоренко 12 9/22 ет.73.6 кв.метров